Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , Katker είπε:

Καλησπέρα και καλή επιτυχία. Φαντάζομαι είναι η πρώτη φορά που κάνεις εμβρυομεταφορά;

Είναι πολύ καλά οι 12 βλαστοκύστες σου μην αγχώνεσαι καθόλου. με το καλό να ξεκινήσεις. 🤞🏻

Καλησπέρα,ναι πρώτη φορα,ευχαριστω παρα πολυ για τον χρονο σας,δεν περνανε οι μερες για να φτασω στην εμβρυομεταφορα με τιποτα!

πρίν από 5 λεπτά , dimi.tra είπε:

12 βλαστοκύστες είναι πάρα πολύ καλά, εδώ προσευχόμαστε για τουλάχιστον μία! Είναι φυσιολογικό αυτό που αισθάνεσαι θα στο πουν όλες οι κοπέλες. Δεν μας πρίζεις, γι αυτό είμαστε εδώ να τα μοιραζόμαστε αυτά και να βρίσκουμε λίγη κατανόηση. Καλή επιτυχία και να μην χρειαστείς άλλη εμβρυομεταφορά, να είναι αυτή η τυχερή σου ❤️ 
      Πόσες θα μεταφέρεις έχετε αποφασίσει; 

Αποφασίσαμε να βάλουμε 2 δεν ξέρω αν είναι καλό η κακό εκ του αποτελεσματος θα κριθει αλλα και ο γιατρος αυτο προτεινε κ μας βρηκε συμφωνους,αληθεια μου δινετε ολες τοση δυναμη.🥰

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεια σας κοριτσια,οι ευχες για τα μελομακαροναμα μου πηγαν χαμενες..χαλια βγηκανε..τρωγονται αλλα με το ζορι..σνιφφ σνιφφφ..αυριο θα στειλω τον αντρα μου να παρει απο πουθενα κριμα και ειχα τρελη ορεξη να τσακισω το μισο ταψι..:-(:sad:

:-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κοριτσάκια!!!!!!!!!!!

Διαβάζω ότι είσαστε όλες καλά και βέβαια ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στον Daddycool για την μπουμπού του. Να σας ζήσει και να την καμαρώσετε όπως ποθείτε!!!!!!!!!!!!

Εγώ από την άλλη έχω μουρλαθεί στις βόλτες, πονάνε τα πόδια μου από το πολύ περπάτημα. Ακολουθώ τις συμβουλές της μαίας μήπως και γεννήσω πιο εύκολα. Σήμερα επισκέφθηκα και τον οφθαλμίατρο, είναι όλα φυσιολογικά και έτσι δεν θα χρειαστεί, τουλάχιστον από αυτήν την πλευρά, να πάμε σε καισαρική. Ούφ, μου έφυγε ένα βάρος!!!!!!!!!!!!!!! Βέβαια όταν πήγα στο ιατρείο και είδα καμιά δεκαριά άτομα να περιμένουν, έπαθα κάτι. Και να σκεφθείτε ότι κανένας δεν μου έδινε την σειρά του. Έτσι και εγώ πήγα με το έτσι θέλω μέσα στον γιατρό μόλις άνοιξε η πόρτα και εννοείται ότι μόλις με είδε με την κοιλιά στο στόμα που λέμε με εξυπηρέτησε αμέσως. Φαντάζομαι οι άλλοι θα λύσαξαν έξω!!!!!!!!!!!! Δεν τόλμησαν όμως να πούν τίποτα.

Μετά πήγα μια βόλτα από τα Mothercare και αγόρασα 2 σουτιέν θηλασμού αρκετά θηλυκά θα έλεγα. Στην αρχή μου έδειξε έναν τύπο σουτιέν που έμοιαζα με 80 χρονών γιαγιά, τρόμαξα, λέω πάει θα με παρατήσει ο άνδρας μου αν με δεί. Ευτυχώς που είχαν και πιο χαριτωμένα αλλιώς δεν ξέρω τί θα έκανα. Ετοίμασα και την βαλίτσα μου, εντάξει θέλει 2-3 πραγματάκια ακόμα αλλά γενικότερα είναι έτοιμη.

Χαίρομαι που είστε όλες καλά. Ξέχασα και εγώ με το θέμα του ύπνου δεν αντιμετωπίζω ιδιαίτερα προβλήματα. Εντάξει ξυπνάω το βράδυ για τουαλέτα αλλά μετά κοιμάμαι. Ευτυχώς!!!!!!!!!

Και το τελευταίο και καλύτερο. Μόλις έφτιαξα γλυκό του κουταλιού περγαμόντο, μη σας πώ ότι είναι κόλαση!!!!!!!!

eH1op2.png

LMcjp2.png

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΠΕΙΓΟΝ

Μόλις με πήρε ο Γιώργος τηλέφωνο, μίλησε με ένα γνωστό μας λοιμωξιολόγο υπεύθυνο για τους εμβολιασμούς και του είπε ΑΥΡΙΟ το πρωί να πάμε να κάνουμε το εμβόλιο και οι δύο !!!!!!

Είναι πάρα πολύ επικίνδυνο το να μην το κάνουμε και αυτό γιατί όταν γεννιούνται τα μωράκια δεν έχουν καθόλου αντισώματα μέχρι τον 6ο μήνα της ζωής τους (αυτός και ο λόγος της αποστείρωσης) γι'αυτό και θα πρέπει να τα προστατεύσουμε εμείς που θα τα φροντίζουμε. Αντισώματα κατά του υιού αποκτάμε περίπου 3 εβδομάδες μετά τον εμβολιασμό γι'αυτό και θα πρέπει να πάω επειγόντως ΑΥΡΙΟ !!!!!!

Κορίτσια τί γίνεται με την ημ/νία 2/12????

Από την αρχή της εγκυμοσύνης ο άντρας μου επέμενε ότι θα γεννηθεί ο μπέμπης 2/12.....και τώρα μας έχει πει ο γιατρός να διαλέξουμε ημ/νία μεταξύ 1, 2 κι 3 12ου!!!!

Ε, μάλλον 2/12 θα διαλέξουμε!!!! Εκτός αν μας προλάβει ο μπουμπούκος μας!!!

Άρα 10 days to go!!!

Επεξεργάστηκαν by nnm005

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΠΕΙΓΟΝ

Μόλις με πήρε ο Γιώργος τηλέφωνο, μίλησε με ένα γνωστό μας λοιμωξιολόγο υπεύθυνο για τους εμβολιασμούς και του είπε ΑΥΡΙΟ το πρωί να πάμε να κάνουμε το εμβόλιο και οι δύο !!!!!!

Είναι πάρα πολύ επικίνδυνο το να μην το κάνουμε και αυτό γιατί όταν γεννιούνται τα μωράκια δεν έχουν καθόλου αντισώματα μέχρι τον 6ο μήνα της ζωής τους (αυτός και ο λόγος της αποστείρωσης) γι'αυτό και θα πρέπει να τα προστατεύσουμε εμείς που θα τα φροντίζουμε. Αντισώματα κατά του υιού αποκτάμε περίπου 3 εβδομάδες μετά τον εμβολιασμό γι'αυτό και θα πρέπει να πάω επειγόντως ΑΥΡΙΟ !!!!!!

Sofou μου εγώ αν το κάνω, θα το κάνω μετά τη γέννα...

Διαφημίσεις

ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ..ΕΔΩ ΠΟΣΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙς ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑ..ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΘΑ ΝΙΩΘΩ ΣΑΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ..

ΣΟΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ,Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΠΛΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ..(ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ)

:-D

Σοφού μου οι γνώμες διίστανται. Εγώ πήρα τηλ. τον παιδίατρο κατά τον Οκτώβρη και του λέω να κάνω της απλής γρίπης για να περάσω αντισώματα στο μωρό? Υπ όψιν ο παιδίατρος μου θεωρείται κορυφή, νεογνολόγος. Και μου λέει ό,τι σου πει ο γυναικολόγος. Του λέω δε ρωτάω για εμένα αλλά για το μωράκι στην κοιλιά μου. και μου λέει εγώ σαν νεογνολόγος δεν θέλω να εμβολιάζονται οι έγκυες, αν δεν υποάρχει ορατός κίνδυνος. Αυτό για την απλή γρίπη. Για τη νέα και εγώ δεν θα το έκανα έγκυος. Τώρα που γέννησα ίσως το κάνω, αν έτσι προστατεύω το μωράκι!

Παρ΄όλα αυτά όπως σου είπα ο κάθε γιατρός έχει την άποψή του. Όσον αφορά την δική μου άποψη, δεν θα έκανα κανένα εμβόλιο έγκυος. Τώρα αν ήταν να κάνω της απλής, ούσα έγκυος, θα προτιμούσα να κάνω της νέας. Θεωρώ ότι έχει τους ίδιους κινδυνους μια που και της απλής αλλάζει κάθε χρόνο, και ούτε και αυτό έχει δοκιμαστει σε έγκυες.

Φιλούθκια!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

πρεπει να διαβασα ισα με 4-5 σελιδες και τωρα ουτε που θυμαμαι ποια ειπε τι :D.

καταρχην να ευχηθω στην αλεκα!!!!!!!η περιγραφη σου ηταν τελεια οπως παντα,τον εχεις τον γραπτο λογο :D.χαιρομαι που ολα πηγαν καλα,που δεν πονας και που εχεις εναν τοσο μα τοσο καλο γιο!ειναι φοβερος!!!

σοφια το αυτοκινητο επαθε μεγαλη ζημια????αντε με την αχρηστη που πηγε να φυγει κιολας!!!

sofou χωρις να θελω να σε επηρεασω σκεψου το καλα για το εμβολιο.κατι βρωμαει που δεν συμφωνουν οι γιατροι σε μεγαλο ποσοστο.

νατασουλα μια χαρα τα ματακια σου ε?????και εμενα ευτυχως μου ειπε ολα οκ.εκανα και εγω σημερα "καταχρηση¨"της εγκυμοσυνης.πηγα αεροδρομιο να ανανεωσω την καρτα εισοδου που ειχε ληξει και κοβω χαρτακι το οποιο απειχε 40 νουμερα,μεσος χρονος αναμονης 3-4 ωρες.παω κατευθειαν μεσα στα γραφεια και φυσικα δεν μιλησε κανεις,τι να πεις σε εναν πιγκουινο:D:D:D:D:D???η καινουργια καρτα ληγει το 2012,θα φροντισω να ειμαι παλι εγκυος.:-P

σημερα πηγα στο ικα και.........ΠΛΗΡΩΘΗΚΑ!!!!!!!!πηρα το επιδομα κυοφοριας και μου δωσανε και ολα τα λεφτα απο τις τελευταιες εξετασεις στο ΕΛΕΝΑ.εφυγα με βαρια τσαντα σημερα:-P.

δεν εχω κανει ποτε μελομακαρονα,δεν ειναι η απολυτη αδυναμια μου αλλα με τοσο καλα λογια που εχετε πει για του παρλιαρου μαλλον θα τα φτιαξω φετος.

Καλησπέρα κορίτσια! Ήρθα σε άλλο σπίτι για να μπω λίγο στο ιντερνετ! Ελπίζω όλες να είστε καλά! Εγώ βαραίνω, βαραίνω, βαραίνω... Είμαι ήδη 3-4 μέρες μέσα στην 39η κι η μπουμπού δεν δείχνει να ζορίζεται ιδιαίτερα!

Όσο για το εμβόλιο, εμείς έχουμε αποφασίσει να το κάνουμε οικογενειακώς μόλις επιστρέψουμε στο νησί αν και μαμά, μπαμπάς και αντρούλης έχουν ήδη κάνει της απλής.

Αλέκα πώς είσαι; Το μικρούλι σου;

ΦΑΜ με ξεσήκωσες για βόλτα κι ακόμα περιμένω! Αντε να δούμε τώρα ποια θα γεννήσει πρώτη! Εγώ έχω 4/12 ΠΗΤ εκτός απροόπτου.

Sofou, θα αποθηκεύσω το τηλ. σου και θα σου στείλω μνμ ή θα σε πάρω τηλ.!

Φιλιά σε όλες, να είστε καλά!!!

squsqutrd20091204_1_H+korakla+mou+einai.png

wMZNp2.png

Διαφημίσεις

Σοφου μου σε καμια περιπτωση δεν θελω να επηρεαστεις απο αυτα που θα σου πουμε θα κανεις οτι πει ο δικος σου ογιατρος που εμπιστευεσαι. Εμενα παντως ο δικος μου δεν με αφηνει σε καμια περιπτωση και απο την στιγμη που ειμαστε υγιης οργανισμοι δεν θελει να το διακυνδυνευσω.Και παλι σου λεω μονο οτι λεει ο δικος σου ογιατρος γιατι αν παρεις διαφορες γνωμες απο γιατρους το πιθανοτερο ειναι να τρελαθεις. αν το κανω σιγουρα μετα τη γεννα

[sIGPIC][/sIGPIC]

να χετε καλές γέννες όλες σας! μέσα απ τη καρδιά μου να ναι οι στιγμές που θα περάσετε αξέχαστες και όσο γίνετε πιο ανώδυνες! με το καλό τα μωράκια σας!

Ποιος θα μας το' λεγε Αννούλα, καλή μου συμφοιτήτρια από το ΙΑΚΑ, ότι κάποτε θα συναντιόμασταν και θα αλληλοευχόμασταν μέσα από ένα φόρουμ για μαμάδες! Μετά την Ευγενούλα μας, άντε να παίρνω κι εγώ σειρά! Φιλιά!

squsqutrd20091204_1_H+korakla+mou+einai.png

wMZNp2.png

Ελευθεράκι κάθε μέρα κοιτάω για σένα....σ έχω στο μυαλό μου. ελπίζω να σαι ήρεμη και ψύχραιμη....κι όλα θα ναι τέλεια!

μετράτε όλες μέρες ή και ώρες πια για ν αλλάξει η ζωή σας για πάντα! άντε να ρχισουν οι ευχές μας!

κοριτσια τι εχετε παθει??? όλες μαζι θα γεννησετε????

ειδοποιηστε μονο για να κάνω τις αναγγελιες, ε??? μην με ξεχασετε!!!

καταρχην να ευχηθω στην αλεκα!!!!!!!η περιγραφη σου ηταν τελεια οπως παντα,τον εχεις τον γραπτο λογο :D.χαιρομαι που ολα πηγαν καλα,που δεν πονας και που εχεις εναν τοσο μα τοσο καλο γιο!ειναι φοβερος!!!

σοφια το αυτοκινητο επαθε μεγαλη ζημια????αντε με την αχρηστη που πηγε να φυγει κιολας!!!

sofou χωρις να θελω να σε επηρεασω σκεψου το καλα για το εμβολιο.κατι βρωμαει που δεν συμφωνουν οι γιατροι σε μεγαλο ποσοστο.

νατασουλα μια χαρα τα ματακια σου ε?????και εμενα ευτυχως μου ειπε ολα οκ.εκανα και εγω σημερα "καταχρηση¨"της εγκυμοσυνης.πηγα αεροδρομιο να ανανεωσω την καρτα εισοδου που ειχε ληξει και κοβω χαρτακι το οποιο απειχε 40 νουμερα,μεσος χρονος αναμονης 3-4 ωρες.παω κατευθειαν μεσα στα γραφεια και φυσικα δεν μιλησε κανεις,τι να πεις σε εναν πιγκουινο:D:D:D:D:D???η καινουργια καρτα ληγει το 2012,θα φροντισω να ειμαι παλι εγκυος.:-P

σημερα πηγα στο ικα και.........ΠΛΗΡΩΘΗΚΑ!!!!!!!!πηρα το επιδομα κυοφοριας και μου δωσανε και ολα τα λεφτα απο τις τελευταιες εξετασεις στο ΕΛΕΝΑ.εφυγα με βαρια τσαντα σημερα:-P.

δεν εχω κανει ποτε μελομακαρονα,δεν ειναι η απολυτη αδυναμια μου αλλα με τοσο καλα λογια που εχετε πει για του παρλιαρου μαλλον θα τα φτιαξω φετος.

κ εγω αναρρωτιομουν που ήσουν.... αν δεν εμφανιζοσουν σημερα θα σε επαιρνα τηλ!!!!

σημερα δηλ. ηταν ημερα πληρωμων , ε??? καλοφαγωτα!!!

κ εγω σημερα πηρα το επιδομα κυοφορειας...

το αυτοκινητο ευτυχως δεν επαθε σχεδον τιποτα!!! περισσοτερο τα νευρα κ η τρομαρα....

baJfp2.png

Παρομοίως!!!

doraki, άσε τις φαρμακόγλωσσες να λένε! Όσα λένε, πάνω τους θα γυρίσουν!!!

Marinaki, συνέχισε έτσι, χωρίς λαθάκια!!!:D:D:D

inaki μου, εγώ 7,5-8,5 μηνών πήρα μισό κιλό και έτρωγα κανονικότατα. και μάλιστα ο άντρας μου, μου έλεγε ότι το παράχ@σα αυτό τον μήνα!!! Οπότε, όταν πήγαμε στο γιατρό και ζυγίστηκα (γιατί, μόνο στο γιατρό ζυγίζομαι... χαζή είμαι να συγχύζομαι από μόνη μου???) και είδα το μισό κιλό, τον κοίταξα κατευχαριστημένη!!! Είδες??? Τζάμπα έλεγες!!! Και από αυτά τα 500γρ τα 200περίπου είναι του μπέμπη γιατί από 3400 την 34η, στην 38η πήγε 3600. Καλό? Οπότε μένουν άλλες δύο εβδομάδες το πολύ. Ε, πόσο ακόμα να πάρω!!!???

Evitaki, η διαστολή 1cm είναι πολύ? γιατί κι εγώ τόση είχα την προηγούμενη Τετάρτη που πήγα και ο γιατρός μου είπε ότι δεν είναι τίποτα. αν και με την εγκυμοσύνη ποτε΄δε μπορείς να ξέρεις, γιατί είχε μια περίπτωση που δεν είχε καθόλου διαστολή και τους έστειλε για καφέ με τον άντρα της να χαλαρώσουν και έσπασαν τα νερά στην καφετέρια!

Ρε κορίτσια, κι εγώ δεν το γλίτωσα το δάχτυλο, αλλά δεν το κατάλαβα, δε με ενόχλησε καθόλου... Ή ο γιατρός μου είναι μάστορας, ή έχει πολύ μικρό δάχτυλο ή εγώ θα έχω πρόβλημα όταν ξαναρχίσουμε το σπόρ... :confused::confused::confused:

Angie, τι έγινε με το physiomer? Σου το έφερε ο αντρούλης σου? Διάβασα ότι αυτά με φυσιολογικό ορό βοηθάνε και στη ρευστοποίηση της βλέννας και πήγα και πήρα κι εγώ, αλλά το "υπέρτονο" που έχει παραπάνω αλάτι και έκανε πολύ καλή δουλειά! Καλύτερο από το στεριμάρ. Μπορώ να πω ότι σήμερα, μετά από σχεδόν 2 εβδομάδες ακούω την κανονική μου φωνή!!! Και επίσης σκέφτομαι τον μπέμπη μου, που αυτές τις 2 εβδομάδες θα σκέφτεται αν άλλαξε "σπίτι" γιατί η φωνή της "κυρίας που τον κουβαλάει" είναι διαφορετική από αυτή που είχε μάθει μέχρι τώρα!:D

Και κάτι άλλο. Σήμερα τον νιώθω να σπρώχνει πολύ προς την έξοδο... Κι εγώ πιστεύω ότι θα βγει νωρίτερα από την ΠΗΤ (8/12). Μια φίλη της μαμάς μου της είπε το φλυτζάνι και είδε ένα "3". Ελπίζω να μην ειναι σε 3 μέρες, γιατί δεν προλαβαίνω!!! Σε τρεις εβδομάδες αποκλείεται, γιατί είναι μακριά από την ΠΗΤ μου. Ελπίζω να είναι 3/12!!! Μία μέρα μετά τα γενέθλια της μαμάς μου!!! χιχι! Άντε να δούμε!

Και σας εύχομαι όλες καλό βράδυ!!! Φιλάκια!!!

Επεξεργάστηκαν by melsas

15y6xxxv0qx3picm.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...