Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Antonia_ είπε:

1 του μήνα έκανα την εμβρυομεταφορα

Υποτίθεται πρώιμης ναι. Όχι δεν ήταν πρωινά. Μακάρι τι να πω

Αν δεν είναι πρωινά ουρά πρέπει να μην έχεις πιει νερό για ένα τρίωρο χωρίς να ουρήσεις για πιο εμπίστο αποτέλεσμα !!! Άρα μην απογοητεύεσαι έχεις πιθανότητες να είναι λάθος !!!!

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το κάνουμε για να δούμε πόσο τρώει το 24 επειδή θηλάζει μήπως δεν της φτάνει?

Αν δεν της εφτανε θα στο εδειχνε με καποιον τροπο

η θα εκλαιγε πολυ η θα επεφτε σε ληθαργο

Εγω θα προσπαθουσα να μειωσω τον χρονο μεταξυ των γευματων για να κανω περισσοτερα, η οταν αφηνει το στηθος θα της προσφερα και το αλλο μηπως φαει και απο εκει.

Διαφημίσεις

βρε dr. ερωτηση....χαζη μεν αλλα εχω κολλησει..

τα cc ειναι οι γραμμουλες στην συριγγα ή τα νουμερα? σε ενα μωρο 6 κιλα δινεις 3 cc ή 3 ml?

το cc ειναι κυβικο εκλατοστο και αυτο μετραμε στη συριγγα, ειναι στανταρ, 1Χ1Χ1. To ml ειναι χιλιολοιτρο και εξαρτατι παντα απο το υλικο που μετραμε

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Αστα να πάνε.....

Κατερινάκι είδα τις φώτο σας σας παντρευόμαστε άμα θέλετε γιατί έχετε κάτι που μας αρέσει.....είστε παναθηναϊκοί...

σας θελουμε ειδικά ο μπαμπας μας το εχει ονειρο η νυφη μας να ειναι παναθηναικος!

όμορφη μαμα?;)

φυσικά τι αλλο χαχαχα

Kalhmera tsoupritses!

Ti na prwtodiavasw kale? Exete dwsei recital pali :)

Loipon ta neakia mas en taxei..

- O pe8eros einai kala kai vghke apo to nosokomeio.

- Milhsa me to afentiko pou etoimazei anadiorganwsh kai ola ok. Nai allazw posto alla nomizw pws 8a eimai kalutera apo prin..Pio endiaferon douleia kai ola mou ta pronomia as poume menoun sth 8esh tous..Tha doume..

- O Orfeas einai mia xaroula kai mesa sth trellh xara. Prospa8ei na gurisei monos tou twra kai nevriazei alla to paleuei. 2 prwina pou eleipsa logo douleias kai ton krathse o Markos den efage tipota alla me perimene :( Ti 8a kanoume se 2 evdomades den xerw vre koritsia..Tha peinasei kai 8a piasei to bibero h 8a me perimenei na gurisw meta apo 8 wres? Tha skasw m'auto to 8ema..Oxi tipote allo alla metraga x8es kai exw adlhsei 7 litra gala sth katapsuxh..An den ta piei ti 8a ta kanw? Ruzogalo?

Eseis pws eisaste vre koukles? Sas exoun ephreasei ta oikonomika metra? Polu stenoxwro na vlepei kaneis eidhseis autes tis meres..

Paw na kanw ton klooun kai 8a xanar8w :)

Mou leipsateeeeeeeeeeeeeeeeeee! Smooots :P

και εμας μας ελειψεεεεεεες!

το πηρα απο ενα γερμανικο σαιτ(φυσικα:D)και πηρα αυτο που ειναι 2 σε 1,αφρολουτρο και σαμπουαν......

http://www.ecobaby.gr/product_info.php?products_id=27

παραγγειλε το απο εδω,τα εχει λιιιιγο πιο ακριβα απο το σαιτ.

κατερινακι κοιτα το και εσυ,εχει καλες τιμες.

θα μπω να δω!

Κατερινάκι έμαθα το quote!!!!!!Τρέμε!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::P:p:p

Άντε να μάθω και το multiquote!!!!!!

χαχαχα μάλλον οι αλλες θα τρεμουν κ δε θα μπαινουν καθόλου!!! χαχαχα από τη μια εγω κ απο την αλλη εσυ χαχαχα

inaki το καροτσι που πηρα εγω ειχε 93,5.ειναι πολυ ελαφρυ και ευκολο σε ολα του.η μικρη μια χαρα καθεται αλλα παντα δεμενη και λιγο ξαπλωτη,μη μου κανει καμια αποτομη κ την ψαχνω...ειναι της junior collection,το πηρα απο το λητω σε περτικαλι.

sofou μου ολο το σωμα της ειχε γεμισει με σπυρακια,δεν ηταν εκατοστο που να εχει λειο δερμα...

ΦΑΜ πηδημα ειναι αλλα ας το πουμε αλμα!!!

junior collection ειναι η στρατα μας!!!

εβιτακι λογικα μου ακουγονται κ πολυ ωραιο αυτο που σας ειπε με το χερι!!!! ειναι πολυ καλο να μαθει ο ορεστης τροπους να εκφραζεται κ να μην τα κραταει μεσα του....

κ εγω υποψιαζομαι οτι η επισκληριδιος φταιει:?... κ η συνθφαδα μου το ειχε, ο πρωτος χρονος μου ειπε ειναι πικρα μετα απλα σε ενοχλει... αυτο κανονικα θελει φυσικοθεραπειες κ τετοια , αλλα που χρονος???? (νομιζω στο ειχα πει:confused:? δεν θυμαμαι...)

αλεκα καπου διαβασα οτι αν θελεις να χασεις κιλα, να γεμισεις το ψυγειο σου με φωτο οπως εισαι τωρα,οποτε καθε φορα που το πλησιαζεις να απογοητευεσαι:lol::lol::lol:

εγώ εκανα επισκληριδιο κ δεν με ποναει η μέση ουτε καν μετα τη γεννα δεν με ενοχλησε πολύ, μιλήσατε μ,ε τον αναισθησιολόγο? μηπως δεν εκανε καλή δουλεια?

ξεραθηκε η κορη και ηρθα για καφεδακι αλλα ολες εχετε φυγει.....:(

σημερα βγηκαμε βολτα και φορεσαμε αυτα για να βγουμε εξω

http://s622.photobucket.com/albums/tt308/sofiaNY_photos/?action=view&current=P5040064.jpg

2 ανθρωποι με ρωτησανε αν ειναι αγορι!οχι τι ειναι αλλα"αγορακι ειναι"?????? 4fvgdaq_th.gif

τι πρεπει να της βαλω δηλαδη για να καταλαβουν το φυλο(το μπλουζακι ειναι ΡΟΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ):?::?::?:

αυτο που λετε για την μεση δεν πιστευω οτι οφειλεται στην επισκληριδιο γιατι και εμενα με ποναει κι ας μην εχω κανει.οταν σκυβω,εστω και λιγο,θελω ωρα για να ισιωσω.....

εδω γυρω θα ειμαι,θα σερβιρω καφεδακια,φωναξτε ενα "ψιτ γυναικαρα" και θα ερθω!

ψιτ γυναικάρααααα! κουκλα η μικρούλα σου! εγώ μια μέρα τον ειχα πατόκορφα στα μπλέ κ με ρωτησαν αν ειναι κοριτσακι

Laie_23.gif

οι συμπεθερες κανουν κουνια!αλλα θελω να βρω ενα εμοτικον που να ειναι μπαταρισμενο απο την δικη μου μερια λογω βαρους

χαχαχα

Εμας για κρεμούλα μας είπε από τον 6.

εμεις κρεμουλες θα φαμε οταν πάμε φανταροι χαχαχα μας ειπε πρωταω να κλεισει τον 6ο, μηπως ειναι χοντρος?

οχι βρε δεν νομιζω και εμενα ολο λακουβιτσες ειναι το κεφαλι του,..
κ του δικου μου ολο λακουβες κ καρουμπαλα!
σημερα απο το σαιτ του Λητω s9386.gif για τον μπεμπη μου κατι ψιλα...παιχνιδακια κατι παπουτσακια και κανα δυο ρουχαλακια....αχ πολυ μαρεσαν...

μεγεια!!!

Ήρθαμε!!!

Της πήρα από Mothercare ένα μπικινάκι τρέλα!!!Της το δοκίμασα και ήταν για δάγκωμα!!

Σήμερα ήταν η παγκόσμια μέρα (κατά) του άσθματος και στο mall στον 3ο έπαιζε μια μπάντα με πνευστά μόνο,πολύ ωραία ήταν!

ΦΑΜ όντως,δεν είναι της εγκυμοσύνης όλα τα κιλά που μου έχουν μείνει,όταν έμεινα έγκυος ήμουν 69 κιλά...και πάλι πολλά περισσότερα...Θα τα χάσω όμως,αυτό είναι σίγουρο...

Πάω να χαλαρώσω στο κρεβάτι με την κοράκλα και το σύζυγο,θα τα πούμε αύριο!!

Καληνύχτα φιλάκια!!

κ εγω σημερα πήγα mothercare κ ειχε κατι φουστανακια κατι σορτσακια κ κατι μπικινακια τριγωνάκια τρελα, τι καλά που εχετε κοριτσακια! αν ειχα κοριτσακι θα ειχα φαλιρίσει

Ναι τώρα μίλησα και με την παιδίατρο.

κ ο μικρος μου στο πρωτο εμβόλιο εκανε πυρετουλι!

barbie μου χαρουμενα μηνογενεθλια!

πάω να δω φωτοοοοοοοο

α κ κατι ασχετο, χθες πρωτη φορα που κοιμήθηκε από τις 11, από σημερα θα τον βαζω για υπνο παλι στη 1 χθες ανα 2 ωρες ξυπνουσε!

Διαφημίσεις

καλα μολις ειδα το ονομα "ca_te_rinaki" με επιασε ενα τρεμουλο......ενα συγκρυο.....κατσε λεω να παρω ποπ-κορν και γρανιτα............

αλλα δοξα το θεο δεν εγινε του quote αποψε!:-P:razz::-P:razz::-P:razz:

barbie να την χαιρεσαι την μπουμπου σου!!!!

το cc ειναι κυβικο εκλατοστο και αυτο μετραμε στη συριγγα, ειναι στανταρ, 1Χ1Χ1. To ml ειναι χιλιολοιτρο και εξαρτατι παντα απο το υλικο που μετραμε

ευχαριστω βρε αλεκα!!! τα ξεκαθαρισα στο μυαλο μου... ειχα κολλησει στο τι μοναδες ειναι πανω στην συριγγα...

μικρο το quotopost σου κατερινακι, μπραβο ψυχη μου!

χαχα!θα μαθει που θα παει :tongue:????????

baJfp2.png

μικρο το quotopost σου κατερινακι, μπραβο ψυχη μου!

ειδες? συμμαζευομαι σιγα σιγά, κοριτσια φαγατε ποτε μαυρη ντοματα? εγω δεν ηξερα καν οτι υπαρχει δοκιμασα σημερα κ ειναι τελεια!

πήρα κατι πατατες baby πώς να τις κάνω στο φούρνο να γίνουν νοστιμες? δεν θα τις καθαρισω απλά θα τις πλυνω

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...