Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Antonia_ είπε:

1 του μήνα έκανα την εμβρυομεταφορα

Υποτίθεται πρώιμης ναι. Όχι δεν ήταν πρωινά. Μακάρι τι να πω

Αν δεν είναι πρωινά ουρά πρέπει να μην έχεις πιει νερό για ένα τρίωρο χωρίς να ουρήσεις για πιο εμπίστο αποτέλεσμα !!! Άρα μην απογοητεύεσαι έχεις πιθανότητες να είναι λάθος !!!!

• Ευχή 1

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Σωστά!!!!!Χαρούμενα μηνογενέθλια barbie μου!!!!!!

Κοριτσάκια να σας κάνω μια ερώτηση?Όσες είδατε τις φώτο του μικρού,δεν ξέρω αν το προσέξατε αλλά έχει σαν λακουβίτσα πάνω απο το αριστερό του αυτί(όπως κοιτάτε τις φωτο)είναι κάτι ανησυχητικό?Την Παρασκευή μάλλον θα πάμε παιδίατρο και θα την ρωτήσω αλλά μέχρι τότε.......

Μήπως δεν έχει σχηματιστεί πλήρως το κεφαλάκι του δεδομένου οτι ήταν και πρόωρος?

αν ηταν κατι δεν θα το ειχε δει ο γιατρος? απλα ειμαστε τρελομανουλιτσες. :tongue::tongue:αν με αφηνα ελευθερη θα ειχα τη γιατρο καθε μερα σπιτι.

3n5zp0xyentx8z7n.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αλεκα στον μπεμπη πηρα 22κιλα...αν εχω τα ιδια καλα και σε αυτη την εγκυμοσυνη α το χτυπησω το 80αρι το βλεπω..

δεν προκειται...απλα θα φτασεις παλι τα ιδια κιλα που εφτασες στο μπεμπη;)

Όταν λές ραφές εννοείς την πηγή?Αυτή ανοιχτή είναι....

ναι οι πηγες...δεν ειναι μονο μια..ειναι αρκετες αλλα δε θυμαμαι νουμερο.....δε χρειαζεται να αγχωνεσαι...δεν εχεις λογο να φοβασαι παραπανω απο οποιαδηποτε μανουλα, αυτο δεν εχει σχεση με πρωοροτητα.....και όπως σου ειπα, συνηθως μεχρι τον 5-6 μηνα, η παιδιατρος το καταλαβαινει....ειναι σπανιο απλα το συζηταμε μονο καο μονο για να εχουμε ιδεα και απο αυτο

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Ήρθαμε!!!

Της πήρα από Mothercare ένα μπικινάκι τρέλα!!!Της το δοκίμασα και ήταν για δάγκωμα!!

Σήμερα ήταν η παγκόσμια μέρα (κατά) του άσθματος και στο mall στον 3ο έπαιζε μια μπάντα με πνευστά μόνο,πολύ ωραία ήταν!

ΦΑΜ όντως,δεν είναι της εγκυμοσύνης όλα τα κιλά που μου έχουν μείνει,όταν έμεινα έγκυος ήμουν 69 κιλά...και πάλι πολλά περισσότερα...Θα τα χάσω όμως,αυτό είναι σίγουρο...

Πάω να χαλαρώσω στο κρεβάτι με την κοράκλα και το σύζυγο,θα τα πούμε αύριο!!

Καληνύχτα φιλάκια!!

oCxsp2.png

εγω αγορασα μεγεθος 9-12 μηνων αλλα μου φαινεται μικρο.ελπιζω να κανω λαθος!

http://www.mytoys.de/Sanetta-SANETTA-Baby-Badehose/Bademode/Baby-M%C3%A4dchen-Gr-56-104/KID/de-mt.cw.ca01.04.04/1943692

αχ τι γλυκα....

Ελινα και Ντορακι καλοφορετα!!!

Δεν ανησυχώ βρε κορίτσια αλλά αυτό που με έβαλε να κάνω όλη την εβδομάδα το βρίσκω κ κουραστικό για το παιδί,γιατί πολλές φορές την παίρνει ο ύπνος στο στήθος πως θα τη βάλω στη ζυγαριά θα ξυπνήσει...confused.gif

Αρινα μου δεν καταλαβα, καθε ποτε σου ειπε να την ζυγιζεις;;; Συνεχιζω να πιστευω οτι σε αγχωσε χωρις λογο...τα μωρα παιρνουν κατα μεσο ορο 750 γρ τους 3 πρωτους μηνες, μετα ο ρυθμος προσληψης μειωνεται...

για να καταλαβεις σε μας ο παιδιατρος παρολο που δεν φτασαμε σε κανεναν μηνα τα 750, οταν εκλεισε τον 4ο μας ειπε οτι τα 650 που ειχε παρει ηταν σουπερ! Γενικα αν ενα μηνα παρουν πολυ βαρος τον επομενο μπορει να κοψουν λιγο..παιζουν ρολο και τα δοντια που σε καποια μωρα δημιουργουν ανορεξια.

επισης οπως ειχαμε πει και παλιοτερα τα μωρα δεν παιρνουν σταθερα βαρος, για 2 βδομαδες μπορει να μην παρουν τιποτα και μετα να βαλουν γκαζι.

Διαφημίσεις

αχ τι γλυκα....

Ελινα και Ντορακι καλοφορετα!!!

Αρινα μου δεν καταλαβα, καθε ποτε σου ειπε να την ζυγιζεις;;; Συνεχιζω να πιστευω οτι σε αγχωσε χωρις λογο...τα μωρα παιρνουν κατα μεσο ορο 750 γρ τους 3 πρωτους μηνες, μετα ο ρυθμος προσληψης μειωνεται...

για να καταλαβεις σε μας ο παιδιατρος παρολο που δεν φτασαμε σε κανεναν μηνα τα 750, οταν εκλεισε τον 4ο μας ειπε οτι τα 650 που ειχε παρει ηταν σουπερ! Γενικα αν ενα μηνα παρουν πολυ βαρος τον επομενο μπορει να κοψουν λιγο..παιζουν ρολο και τα δοντια που σε καποια μωρα δημιουργουν ανορεξια.

επισης οπως ειχαμε πει και παλιοτερα τα μωρα δεν παιρνουν σταθερα βαρος, για 2 βδομαδες μπορει να μην παρουν τιποτα και μετα να βαλουν γκαζι.

Πρέπει να τη ζυγίζω πριν και μετά από κάθε γεύμα...

Κορίτσια η μπέμπα μου ανεβάζει πυρετό....Σας έχουν ανεβάσει εσάς από το εμβόλιο καμιά φορά;;;;;

όχι αλλα δεν ειναι τιποτα...θα δωσεις ντεπονακι, το μισο του βαρους της και αυριο θα ειναι μια χαρα

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

να ΄μαι κ εγω!!! επιτελους τελος!!!!! με πεθανε η μεγαλη... απο το μεσημερι κ μετα ολο γκρινια... ευτυχως που η αλλη ηταν ησυχη γιατι θα ειχα λαλησει....

ξεραθηκε η κορη και ηρθα για καφεδακι αλλα ολες εχετε φυγει.....:(

σημερα βγηκαμε βολτα και φορεσαμε αυτα για να βγουμε εξω

http://s622.photobucket.com/albums/tt308/sofiaNY_photos/?action=view&current=P5040064.jpg

2 ανθρωποι με ρωτησανε αν ειναι αγορι!οχι τι ειναι αλλα"αγορακι ειναι"?????? 4fvgdaq_th.gif

τι πρεπει να της βαλω δηλαδη για να καταλαβουν το φυλο(το μπλουζακι ειναι ΡΟΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ):?::?::?:

αυτο που λετε για την μεση δεν πιστευω οτι οφειλεται στην επισκληριδιο γιατι και εμενα με ποναει κι ας μην εχω κανει.οταν σκυβω,εστω και λιγο,θελω ωρα για να ισιωσω.....

εδω γυρω θα ειμαι,θα σερβιρω καφεδακια,φωναξτε ενα "ψιτ γυναικαρα":D:D:D και θα ερθω!

ειναι ηλιθιοι οι ανθρωποι!!!!! μα δεν βλεπουν κοτζαμ γυναικαρα??????????

Laie_23.gif

οι συμπεθερες κανουν κουνια!αλλα θελω να βρω ενα εμοτικον που να ειναι μπαταρισμενο απο την δικη μου μερια λογω βαρους 4chsmu1.gif

λυσσαξες με το βαρος σου κ εσυ!!!!

κορίτσια τι κάνετε;;τώρα γυρίσαμε από την παιδίατρο, καλά σε γενικές γραμμές εκτός από το βάρος...έχει πάρει μόνο 600 γραμ. έπρεπε λέει να είχε πάρει 750-800 γραμ.τελοσπαντ.

μαλλον ειναι υπερβολικος... η δικη μας παιδιατρος μου ειχε πει οτι το πρωτο τριμηνο παιρνουν 750-1000 κ μετα απο 500-750 αλλα κ παλι εξαρταται... εσυ θηλαζεις κιολας! μια χαρα βαρος πηρε η μικρη σου....

ε οχι και ολοσωμο σε τετοιες κορμαρες!!!!!!

μονοκινι παρακαλω!!!!!

ελα ντε!!! ακου ολοσωμο!!! κ εγω μονοκινακια τους πηρα:P!

ειδες λουσι σε εφτιαξα παλι..παρε το σφουγγαρι κανε σαπουναδα και μετα τριψιμο...να ρωτησω κατι?οσες δινετε ξενο ποσα κακακια κανει την ημερα??εμενα κανει 3-4φορες..

η μια μου κανει 2-3 ακομα κ τωρα με την κρεμα , που υποτιθεται οτι φερνει μια δυσκοιλιοτητα... η αλλη 1-2...

σημερα απο το σαιτ του Λητω s9386.gif για τον μπεμπη μου κατι ψιλα...παιχνιδακια κατι παπουτσακια και κανα δυο ρουχαλακια....αχ πολυ μαρεσαν...

καλοφορετα!!! κ εγω χθες εκανα την παραγγελια μου...

baJfp2.png

Ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω με ποιο σκεπτικο σου ειπε να κανεις τετοιο πραγμα...

δεν θελω να σε κανω να αισθανθεις ασχημα για την παιδιατρο...απλα σου μιλαω σαν ομοιοπαθουσα...για 3 μηνες δεν περνουσε μερα που να μην εχω στο μυαλο μου ποσο βαρος πηρε η μικρη, την ζυγιζα συχνα...και πολλες φορες πριν και μετα το γευμα να δω αν εφαγε...και να σου πω κατι; το μονο που καταφερα ηταν να αγχωνομαι εγω...το μητσακι απλα ειχε το δικο του ρυθμο..

Απο την στιγμη που παιρνει πανω απο 400γρ το μηνα θεωρειται μη παθολογικο...παρολα αυτα αν η παιδιατρος σου φοβοταν για κατι γιατι δεν σας γραφει εξετασεις;

όχι αλλα δεν ειναι τιποτα...θα δωσεις ντεπονακι, το μισο του βαρους της και αυριο θα ειναι μια χαρα

βρε dr. ερωτηση....χαζη μεν αλλα εχω κολλησει..

τα cc ειναι οι γραμμουλες στην συριγγα ή τα νουμερα? σε ενα μωρο 6 κιλα δινεις 3 cc ή 3 ml?

baJfp2.png

Ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω με ποιο σκεπτικο σου ειπε να κανεις τετοιο πραγμα...

δεν θελω να σε κανω να αισθανθεις ασχημα για την παιδιατρο...απλα σου μιλαω σαν ομοιοπαθουσα...για 3 μηνες δεν περνουσε μερα που να μην εχω στο μυαλο μου ποσο βαρος πηρε η μικρη, την ζυγιζα συχνα...και πολλες φορες πριν και μετα το γευμα να δω αν εφαγε...και να σου πω κατι; το μονο που καταφερα ηταν να αγχωνομαι εγω...το μητσακι απλα ειχε το δικο του ρυθμο..

Απο την στιγμη που παιρνει πανω απο 400γρ το μηνα θεωρειται μη παθολογικο...παρολα αυτα αν η παιδιατρος σου φοβοταν για κατι γιατι δεν σας γραφει εξετασεις;

Το κάνουμε για να δούμε πόσο τρώει το 24 επειδή θηλάζει μήπως δεν της φτάνει?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...