Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Antonia_ είπε:

1 του μήνα έκανα την εμβρυομεταφορα

Υποτίθεται πρώιμης ναι. Όχι δεν ήταν πρωινά. Μακάρι τι να πω

Αν δεν είναι πρωινά ουρά πρέπει να μην έχεις πιει νερό για ένα τρίωρο χωρίς να ουρήσεις για πιο εμπίστο αποτέλεσμα !!! Άρα μην απογοητεύεσαι έχεις πιθανότητες να είναι λάθος !!!!

• Ευχή 1

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

οσες δινετε ξενο ποσα κακακια κανει την ημερα??εμενα κανει 3-4φορες..

εμενα μια (σπανια δυο) και φαντασου οτι της δινω το φρισολακ για παλλινδρομηση και δισκοιλιοτητα.

Κοριτσάκια, πόσες από εσάς είστε σε άδεια και πότε γυρνάτε στη δουλειά??? Σας λείπει καθόλου???

εμενα δεν προλαβε να μου λειψει γιατι πηγα αρχες φλεβαρη.

Δεν ανησυχώ βρε κορίτσια αλλά αυτό που με έβαλε να κάνω όλη την εβδομάδα το βρίσκω κ κουραστικό για το παιδί,γιατί πολλές φορές την παίρνει ο ύπνος στο στήθος πως θα τη βάλω στη ζυγαριά θα ξυπνήσει...confused.gif

οπως ειπε και η dr αλεκα πριν το φαγητο ζυγισμα.

τι τα φορατε ρε κοριτσια τα μπεμπιδια???? εγω με κοντομανικο εσωρουχο και φορμακι ακομα..το σκασα το μωρο ε???

εχω κ τη μανα μου που και γουνα θα του φορουσε!!! το κερ@@!ο μου!

κι εγω της φοραω αμανικο εσωρουχο και φορμακι. ελπιζω να μην σκασει το κοριτσακι μου.

Μπαρμπι μου χαρουμενα μηνογεννεθλια!! (ξεχαστηκα...)

Χαρούμενα μηνογενέθλια! Περιμένουμε νέα γιατρούλη!

ευχαριστω κοριτσακια μου!!!

3n5zp0xyentx8z7n.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μ'αρεσεις γιατι δεν εχεις καλη μνημη:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:!

έχω, έχω, αλλά μετα τα 10κιλά επιπλέον, είτε είσαι 78, είτε 84, είτε 87, είτε 93 δε φαινεται μεγαλη διαφορα! κι εσυ απ' ότι ειδα στις φωτο πρεπει να εισαι βαρυκόκκαλη, έτσι δεν ειναι???

αχ ναι! μπάρμπι χαρουμενα μηνογεννεθλια!!! μου το θυμισε η αννια! θενξ!!! :)

15y6xxxv0qx3picm.png

μπαρμπι χαρουμενα μηνογενεθλια..κοριτσια χαλιασ ο λαιμος μου εχω πιει 2χαμομηλακια αλλα τιποτα...μολις εκανα και τον μικρο μπανακι και τωρα τον ταιζω..

ευχαριστω αννια μου!

περαστικουλια...

3n5zp0xyentx8z7n.png

Σωστά!!!!!Χαρούμενα μηνογενέθλια barbie μου!!!!!!

Κοριτσάκια να σας κάνω μια ερώτηση?Όσες είδατε τις φώτο του μικρού,δεν ξέρω αν το προσέξατε αλλά έχει σαν λακουβίτσα πάνω απο το αριστερό του αυτί(όπως κοιτάτε τις φωτο)είναι κάτι ανησυχητικό?Την Παρασκευή μάλλον θα πάμε παιδίατρο και θα την ρωτήσω αλλά μέχρι τότε.......

Μήπως δεν έχει σχηματιστεί πλήρως το κεφαλάκι του δεδομένου οτι ήταν και πρόωρος?

as1cF3H0g410010MTIwZHwwMDQyNTBqZHxteSBiYWJ5IGlz.gif

Διαφημίσεις

έχω, έχω, αλλά μετα τα 10κιλά επιπλέον, είτε είσαι 78, είτε 84, είτε 87, είτε 93 δε φαινεται μεγαλη διαφορα! κι εσυ απ' ότι ειδα στις φωτο πρεπει να εισαι βαρυκόκκαλη, έτσι δεν ειναι???

συνεχιζεις να μου αρεσεις:-P:-P:-P:-P:-P!

Διαφημίσεις

α οχι κοριτσακι μου...ρωτα και εμενα που εχω περασει απο όλα τα σταδια.....πριν γεννησω παω 112 κιλα..κητος.....γυρναω 102 κιλα...χοντρελα....διαιτα 84 κιλα ...χοντρη...περιμενω να πεσω κατω απο 80 για να αισθανθω απλα χοντρουλα....στα 75 νταρντανα, στα 70 σουπερ;)

Κοριτσάκια να σας κάνω μια ερώτηση?Όσες είδατε τις φώτο του μικρού,δεν ξέρω αν το προσέξατε αλλά έχει σαν λακουβίτσα πάνω απο το αριστερό του αυτί(όπως κοιτάτε τις φωτο)είναι κάτι ανησυχητικό?Την Παρασκευή μάλλον θα πάμε παιδίατρο και θα την ρωτήσω αλλά μέχρι τότε.......

Μήπως δεν έχει σχηματιστεί πλήρως το κεφαλάκι του δεδομένου οτι ήταν και πρόωρος?

αχ....μα ειμαστε όλες τρελες τελικα...στη φωτο δεν φαινεται τιποτα ανησυχητικο...η μονη περιπτωση να 'τρεχει' κατι με το κεφαλακι ειναι να εχει κλεισει καποια ραφη....αυτο το τσεκαρει η παιδιατρος αλλα συνηθως δε φαινεται με το ματι. Του αγγελου το κεφαλι ειναι θεοστραβο....οποτε το πιανω με πιανει το στομαχι μου απο το αγχος...μετα πιανω και το θεοστραβο κεφαλι του αντρα μου και ηρεμω.

μην ανησυχεις σοφακι ξεκιναω 3εγκυοσυνη με 58κιλα αμα παρω 22θα στασω τα 80καλο ε?

σιγα μην παρεις και 80

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

ειμαι αγκαλια με το κοριτσακι μου και διαβαζουμε το καφε μας...σας ευχαριστει για τις ευχες σας.;)

TE=Ελινα Ζ.;342818]σημερα απο το σαιτ του Λητω s9386.gif για τον μπεμπη μου κατι ψιλα...παιχνιδακια κατι παπουτσακια και κανα δυο ρουχαλακια....αχ πολυ μαρεσαν...

με γεια!!!

3n5zp0xyentx8z7n.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...