Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , kate82 είπε:

Βασουλα μ σένα το χω ξανασυζητησει, αχχχχ αγχώθηκα τώρα, αλλά ότι είναι να γίνει θα γίνει... εύχομαι να μην γίνονται όλα για τα λεφτά αν και δεν νομίζω γιατί είναι μεγάλο κέντρο. 

Όχι κορίτσι μου μη το σκέφτεσαι καθόλου..θεωρώ πως οι ανησυχίες του γιατρού είναι για πολυδυμη κυηση...έτσι και αλλιώς ένα καλό χρειάζεσαι!!οπότε όλα θα πανε καλα θα το δεις..😊

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσάκια μου γεια σας. Αχ πάλι ξύπνια είμαι, η μικρούλα μου δεν λέει να με αφήσει να κοιμηθώ!!!!!!!!!!!!! Και το βράδυ όλη την ώρα είμαι στο πόδι, πολύ γκρίνια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Το πρωί είχα πάει στα μαγαζιά και της αγόρασα πολύ όμορφα ρουχαλάκια γιατί το απογευματάκι θα πάμε στο πρώτο μας πάρτυ γενεθλίων. Λοιπόν, τζιν σαλοπέτα, μπλουζάκι, καλσόν και κορδέλα για τα μαλλιά. Μιλάμε για τρέλα......... Όποτε μπορέσω θα σας βάλω φώτος, να μας δείτε μαμά και κόρη.

Αυτά. Από την νύστα δεν μπορώ ούτε να γράψω, ούτε βέβαια να σας διάβάσω. Α, αύρο θα πάμε Αθήνα στην παιδονευρολόγο...... αν τα καταφέρουμε από τις διαδηλώσεις!!!!!!

Φιλάκια!!!!!!!!!

καλα αποτελεσματα να εχετε

ακομα και η μαρινα τα βαζει τωρα!

:tongue::P:p:p

η αλεκα πινει αμιλητη τον καφε της........

τσιγαρακι?????

www_MyEmoticons_com__smokelots.gif

μερσι....

σιγα τη διαφορά μας καλέ!!! εγώ 78 είμαι...

2.gif πάμε να τα πιούμε να πανε κατω τα φαρμακια!!!

κορίτσια... 146fs96171.gif

α αααα ζουμπουρλο και εσυ....υψος??

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Γεια σας κοριτσάκια!!!

Με έχει τρελάνει στην γκρίνια λέμεεεεε...δοντάκια νομίζω...

ΦΑΜ και Ντορακι τα καροτσακια που πηρατε τι τιμη ειχαν;; ειναι ελαφρια ετσι; κανουν και για μωρα κατω των 6 μηνων;

Δεν πήρα ακόμη...

Τί διαβάζουν τα υπέροχα ματάκια μου ??????

Ποιοί να κοιμούνται μαζί ???????

Εγώ τόση ώρα νόμιζα ότι μιλάμε για το ζευγάρι.......και με τα μου λες Φαμούλα ότι δε συμβαίνει τίποτα ....είναι μόνο φίλοι......

Αχ κλαράκι μου τί σου έμελλε να πάθειςςςςςς.......κι εσύ Τόνυ μου δεν πας πίσω, το νου σουυυυυυυ !!!!!!!

Όχι-όχι-όχι!!! Παρεξήγηση!!! Δεν είναι συτό που νομίζεις!!!!!

Εβιτάκι πάρα πολύ μου άρεσε το ''κόλπο'' με τον Ορέστη που σας είπε ο παιδοψυχολόγος.

Πολλή ενδιαφέρουσα προσέγγιση...

Κι εμένα!!! Εβιτούλα ότι θυμηθείς πες το μας!!!

Έβαλα μια φωτο στο άλμπουμ μου "η αγάπη μου κι εγώ" για να δείτε πώς ήταν το πριν (54) και να καταλάβετε γιατί έχω φρικάρει με το τώρα (74)....

Ναι οκ, μεγάλη η διαφορά, αλλά δεν είναι όλα της εγκυμοσύνης...όταν έμεινες έγκυος ήσουν σίγουρα πάνω από 54 (μαρτυρά η φωτ. με το ροζ!)

κοιμησα μπουκη ..παω να κοιμησω και ακριδα και επανερχομαι

Χαχαχα!! Το μπουκής το ξέραμε...το ακρίδα καινούριο???

...καπου διαβασα οτι αν θελεις να χασεις κιλα, να γεμισεις το ψυγειο σου με φωτο οπως εισαι τωρα,οποτε καθε φορα που το πλησιαζεις να απογοητευεσαι:lol::lol::lol:

Όπως είμαι τώρα δεν χωράει και πολλές φωτογραφίες!!!!

σημερα βγηκαμε βολτα και φορεσαμε αυτα για να βγουμε εξω

http://s622.photobucket.com/albums/tt308/sofiaNY_photos/?action=view&current=P5040064.jpg

2 ανθρωποι με ρωτησανε αν ειναι αγορι!οχι τι ειναι αλλα"αγορακι ειναι"?????? 4fvgdaq_th.gif

Δεν πάει καλά ο κόσμος!!! Παρεπιπτόντως super το outfit!!!!

Α, αύρο θα πάμε Αθήνα στην παιδονευρολόγο...... αν τα καταφέρουμε από τις διαδηλώσεις!!!!!!

Φιλάκια!!!!!!!!!

Νατασούλα μπορεί να μην ισχύει καν το ραντεβού σας και να ταλαιπωρηθείτε άδικα, το έχεις τσεκάρει??? Αύριο θα παραλύσουν τα πάντα!!!

αυριο εχουμε παιδιατρο για το τεταρτο εμβολιο. αντε να δουμε βαρος-υψος κλπ και οτι ολα ειναι οκ για να μου φυγει το γνωστο αγχος . . .

Χαρούμενα μηνογενέθλια! Περιμένουμε νέα γιατρούλη!

κορίτσια τι κάνετε;;τώρα γυρίσαμε από την παιδίατρο, καλά σε γενικές γραμμές εκτός από το βάρος...έχει πάρει μόνο 600 γραμ. έπρεπε λέει να είχε πάρει 750-800 γραμ.τελοσπαντ.

Μήπως είναι λίγο ψείρας? Άμα είναι ΟΚ από καμπύλη, θα έλεγα να μην ανησυχείς...

ενα πουρο αβανας παρακαλω!!!

Αχ μισό λεπτ'ακι γιατί τ ακάπνισε όλα ο Βαγγέλης!!!!

Διαφημίσεις

Μπαρμπι μου χαρουμενα μηνογεννεθλια!! (ξεχαστηκα...)

μαρη ΦΑΜ ποτε θα παρεις;;;

εγω σκεφτομαι για κατι καλοκαιρινο...δεν ξερω..την ειδα που ιδρωσε βρε κοριτσια χτες, γιατι ζεσταινεται τοσο αυτο το παιδι;;; με καλοκαιρινο φορμακι κοιμαται πλεον

koπανησα το ατελειωτω κορμι μου στο γυμνστηριο , το μπανιαρισα κ ηρθα!! τι λετε???

φαμουλα το ακριδα ειναι επειδη εχει αδυνατα μακρια ποδια η δικια μου :shock::D

τι τα φορατε ρε κοριτσια τα μπεμπιδια???? εγω με κοντομανικο εσωρουχο και φορμακι ακομα..το σκασα το μωρο ε???

εχω κ τη μανα μου που και γουνα θα του φορουσε!!! το κερ@@!ο μου!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Διαφημίσεις

Δεν ανησυχώ βρε κορίτσια αλλά αυτό που με έβαλε να κάνω όλη την εβδομάδα το βρίσκω κ κουραστικό για το παιδί,γιατί πολλές φορές την παίρνει ο ύπνος στο στήθος πως θα τη βάλω στη ζυγαριά θα ξυπνήσει...confused.gif

Δεν ανησυχώ βρε κορίτσια αλλά αυτό που με έβαλε να κάνω όλη την εβδομάδα το βρίσκω κ κουραστικό για το παιδί,γιατί πολλές φορές την παίρνει ο ύπνος στο στήθος πως θα τη βάλω στη ζυγαριά θα ξυπνήσει...confused.gif

θα την βαζεις όταν ειναι ξυπνια....πριν το μπανακι

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...