Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , kate82 είπε:

Βασουλα μ σένα το χω ξανασυζητησει, αχχχχ αγχώθηκα τώρα, αλλά ότι είναι να γίνει θα γίνει... εύχομαι να μην γίνονται όλα για τα λεφτά αν και δεν νομίζω γιατί είναι μεγάλο κέντρο. 

Όχι κορίτσι μου μη το σκέφτεσαι καθόλου..θεωρώ πως οι ανησυχίες του γιατρού είναι για πολυδυμη κυηση...έτσι και αλλιώς ένα καλό χρειάζεσαι!!οπότε όλα θα πανε καλα θα το δεις..😊

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ναι μια χαρά είναι η καμπύλη της η καλλιέργεια καθαρή,δεν ξέρω τώρα για μια βδομάδα πρέπει να τη ζυγίζω πριν κει μετά το θηλασμό για να δούμε τι τρώει το 24 ωρο,και αυτή η ζυγαριά μου μου κάνει κάτι κόλπα, τσάμπα τη πλήρωσα τόσα λεφτά...............

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τί διαβάζουν τα υπέροχα ματάκια μου ??????

Ποιοί να κοιμούνται μαζί ???????

Εγώ τόση ώρα νόμιζα ότι μιλάμε για το ζευγάρι.......και με τα μου λες Φαμούλα ότι δε συμβαίνει τίποτα ....είναι μόνο φίλοι......

Αχ κλαράκι μου τί σου έμελλε να πάθειςςςςςς.......κι εσύ Τόνυ μου δεν πας πίσω, το νου σουυυυυυυ !!!!!!!

καλε εγω το ζευγος εννοουσα!!!

ουφ ηρθα και εγω πεταχτηκα μεχρι το σ.μαρκετ και ΕΣΚΑΣΑ το απογευμα θα κατεβασω τα καλοκαιρινα...επισης με ψιλοενοχλει και ο λαιμος..καλησπερα ειπα???καλησπερααααααα...

γεια σου συμπεθερα!!!

χαιρετε τσουπρες.

λιγα που ειδα να απαντησω οτι θυμαμαι..

ινακι χρησιμοποιω ακομη την μπανιεριτσα αλλα εχει αρχισει κ κανει σαν το κατσικι ασε που με κανει λουτσα...επισης να χεις το νου σου στο μητσακι εκτος απο εξωτερικους παραγοντες ειναι ισως κ η διατροφικη αλλεργια οπως κ εσυ υποψιαζοσουν κ εκανες διατροφες.για παρατηρησε τη....

ντορακι εμεις τα παμε για την αλλεργια...

εγω βαζω τη σειρα της φρεζυδερμ τωρα για τα ατοπικα δερματα κ μπορω να πω οτι καλη μου φαινεται αν κ ο μικρος αρχισε να καθαριζει λιγο πριν με την ομοιοπαθητικη.τωρα κ στο σωμα σχεδον του χουν φυγει...εγω την αποχη απο γαλακτοκομικα τη συνεχιζω και αυγα κ μοσχαρι δεν τρωω.γενικα προσεχω αρκετα...

με τα δοντια με τρέλανε παντως του ξεκινησα μια φυτικη αλοιφη (bexident bebe)αμα τον βλεπω να τρωγεται ...προσοχη στην αλλη αλοιφη που κυκλοφορει δεν κανει καλο ...

και στο παρεντς που ρωτησα για κακακια για αλλεργια μου ειπαν...ελπιζω να μην φαμε φρικι με τις στερεες..εσεις ποτε θα αρχισετε;;;

Μου έφεραν τα δείγματα από την εταιρεία που σας είπα,νόστιμα είναι,ειδικά τα γλυκάκια που δοκίμασα...Σαν άρρωστη αισθάνομαι...

Σας αφήνω,ήρθε ο Γιώργος..

καλε ετοιμα φαγητα ειναι; αφου εχει και γλυκα παλι καλα!

κορίτσια τι κάνετε;;τώρα γυρίσαμε από την παιδίατρο, καλά σε γενικές γραμμές εκτός από το βάρος...έχει πάρει μόνο 600 γραμ. έπρεπε λέει να είχε πάρει 750-800 γραμ.τελοσπαντ.

αρινα μου νομιζω οτι ο γιατρος σου ειναι υπερβολικος... το σοφακι εχει απολυτο δικιο.Μην αγχωνεσα!!!

Διαφημίσεις

εεεε καλα ντε μια πλακιτσα καναμεεεεε, φτιαξε μου ενα φρουτοχυμο τοτε

Στα bhs εχει μαγιω ολοσωμα για κοριτσακια απο 3 μηνων για οποια ενδιαφερεται

ε οχι και ολοσωμο σε τετοιες κορμαρες!!!!!!

μονοκινι παρακαλω!!!!!

Laie_23.gif

οι συμπεθερες κανουν κουνια!αλλα θελω να βρω ενα εμοτικον που να ειναι μπαταρισμενο απο την δικη μου μερια λογω βαρους 4chsmu1.gif

σιγα τη διαφορά μας καλέ!!! εγώ 78 είμαι...

2.gif πάμε να τα πιούμε να πανε κατω τα φαρμακια!!!

κορίτσια... 146fs96171.gif

15y6xxxv0qx3picm.png

Διαφημίσεις

ινακι δεν ξερω ακομη με τις στερεες γιατι κ η αλλεργια θα μας παει πισω...θα παμε στον παιδιατρο στις 13 του μηνος κ θα δουμε...παντως εκανε δουλεια στα δερματικα μασ η ομοιο σχεδον καθαρισε...:P:p

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...