Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , kate82 είπε:

Βασουλα μ σένα το χω ξανασυζητησει, αχχχχ αγχώθηκα τώρα, αλλά ότι είναι να γίνει θα γίνει... εύχομαι να μην γίνονται όλα για τα λεφτά αν και δεν νομίζω γιατί είναι μεγάλο κέντρο. 

Όχι κορίτσι μου μη το σκέφτεσαι καθόλου..θεωρώ πως οι ανησυχίες του γιατρού είναι για πολυδυμη κυηση...έτσι και αλλιώς ένα καλό χρειάζεσαι!!οπότε όλα θα πανε καλα θα το δεις..😊

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

φαγα και ηρθα..κοριτσια εμενα η μεσ μου πονουσε στην μαρια σε αυτη τη γεννα ομως τιποτα..μονο αμα κουραστω παρα πολυ να με πονεσει η μεση...τι να πω δεν ξερω...και εμενα μιλαει παρα πολυ κοριτσια η μικρη συνεχεια φανταστειτε οπαραμιλαει και στον υπνο της..ας πουμε μπορει να με ρωτησει κατι συγκεκριμενο 100φορες και ας της εχω απαντησει...καανι μου το κανει το κεφαλι..και οχι δεν ειναι καθολου συνεργασιμη σε πολλα πραγματα..

ειναι πιο μικρουλα αννια μου υπομονη!!

παω να τεντωθω κι εγω κανα μισαωρο

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ξεραθηκε η κορη και ηρθα για καφεδακι αλλα ολες εχετε φυγει.....:(

σημερα βγηκαμε βολτα και φορεσαμε αυτα για να βγουμε εξω

http://s622.photobucket.com/albums/tt308/sofiaNY_photos/?action=view&current=P5040064.jpg

2 ανθρωποι με ρωτησανε αν ειναι αγορι!οχι τι ειναι αλλα"αγορακι ειναι"?????? 4fvgdaq_th.gif

τι πρεπει να της βαλω δηλαδη για να καταλαβουν το φυλο(το μπλουζακι ειναι ΡΟΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ):?::?::?:

αυτο που λετε για την μεση δεν πιστευω οτι οφειλεται στην επισκληριδιο γιατι και εμενα με ποναει κι ας μην εχω κανει.οταν σκυβω,εστω και λιγο,θελω ωρα για να ισιωσω.....

εδω γυρω θα ειμαι,θα σερβιρω καφεδακια,φωναξτε ενα "ψιτ γυναικαρα":D:D:D και θα ερθω!

Κοριτσάκια μου γεια σας. Αχ πάλι ξύπνια είμαι, η μικρούλα μου δεν λέει να με αφήσει να κοιμηθώ!!!!!!!!!!!!! Και το βράδυ όλη την ώρα είμαι στο πόδι, πολύ γκρίνια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Το πρωί είχα πάει στα μαγαζιά και της αγόρασα πολύ όμορφα ρουχαλάκια γιατί το απογευματάκι θα πάμε στο πρώτο μας πάρτυ γενεθλίων. Λοιπόν, τζιν σαλοπέτα, μπλουζάκι, καλσόν και κορδέλα για τα μαλλιά. Μιλάμε για τρέλα......... Όποτε μπορέσω θα σας βάλω φώτος, να μας δείτε μαμά και κόρη.

Αυτά. Από την νύστα δεν μπορώ ούτε να γράψω, ούτε βέβαια να σας διάβάσω. Α, αύρο θα πάμε Αθήνα στην παιδονευρολόγο...... αν τα καταφέρουμε από τις διαδηλώσεις!!!!!!

Φιλάκια!!!!!!!!!

eH1op2.png

LMcjp2.png

Διαφημίσεις

http://s622.photobucket.com/albums/tt308/sofiaNY_photos/?action=view&current=P5040064.jpg

2 ανθρωποι με ρωτησανε αν ειναι αγορι!οχι τι ειναι αλλα"αγορακι ειναι"?????? 4fvgdaq_th.gif

τι πρεπει να της βαλω δηλαδη για να καταλαβουν το φυλο(το μπλουζακι ειναι ΡΟΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ):?::?::?:

αυτο που λετε για την μεση δεν πιστευω οτι οφειλεται στην επισκληριδιο γιατι και εμενα με ποναει κι ας μην εχω κανει.οταν σκυβω,εστω και λιγο,θελω ωρα για να ισιωσω.....

εδω γυρω θα ειμαι,θα σερβιρω καφεδακια,φωναξτε ενα "ψιτ γυναικαρα":D:D:D και θα ερθω!

Μια κουκλίτσα είναι!!!!!!!!!!!!! Και με το καπέλο..... τρέλα!!!!!!!!!! Άστους να λένε.......

eH1op2.png

LMcjp2.png

χαιρετε τσουπρες.

λιγα που ειδα να απαντησω οτι θυμαμαι..

ινακι χρησιμοποιω ακομη την μπανιεριτσα αλλα εχει αρχισει κ κανει σαν το κατσικι ασε που με κανει λουτσα...επισης να χεις το νου σου στο μητσακι εκτος απο εξωτερικους παραγοντες ειναι ισως κ η διατροφικη αλλεργια οπως κ εσυ υποψιαζοσουν κ εκανες διατροφες.για παρατηρησε τη....

ντορακι εμεις τα παμε για την αλλεργια...

εγω βαζω τη σειρα της φρεζυδερμ τωρα για τα ατοπικα δερματα κ μπορω να πω οτι καλη μου φαινεται αν κ ο μικρος αρχισε να καθαριζει λιγο πριν με την ομοιοπαθητικη.τωρα κ στο σωμα σχεδον του χουν φυγει...εγω την αποχη απο γαλακτοκομικα τη συνεχιζω και αυγα κ μοσχαρι δεν τρωω.γενικα προσεχω αρκετα...

με τα δοντια με τρέλανε παντως του ξεκινησα μια φυτικη αλοιφη (bexident bebe)αμα τον βλεπω να τρωγεται ...προσοχη στην αλλη αλοιφη που κυκλοφορει δεν κανει καλο ...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Ψιτ γυναικάρα....ένα βαρύ γλυκό!!

Τι νύστα είναι αυτή???Ξάπλωσα με την μπέμπα στις 3 παρά για να πίνει το γάλα της και ευτυχώς κοιμάται λίγο.

Σήμερα θα πάμε MALL,να αλλάξει ο Γιώργος κάτι μπλουζάκια που πήρε και του είναι μικρά.

Αλέκα μου 6-7 μήνες υπολογίζω κι εγώ με σωστή διατροφή (που πρέπει να συνεχιστεί βέβαια) αλλά και λίγη γυμναστική,γυμναστήριο αποκλείεται να πάω,οπότε με τη βόλτα της μικρής κάτι θα γίνει.Ο διαιτολόγος που πήγαινα πριν μείνω έγκυος μου είπε ότι δεν πρέπει να χάνω πάνω από 3 κιλά το μήνα και είναι απαραίτητη η γυμναστική...

mamageor σου απάντησαν από το γυμναστήριο?

annia Γειααααααα σου!!!

oCxsp2.png

γεια σας κοριτσακια μου. τι κανετε?

ποσες σελιδες γεμισατε? μεχρι να τις διαβασω ολες εβλεπα την απολυση να ερχεται...:tongue:

σοφακι μου αυτο το εχω περασει κι εγω. με ρωτησαν γιατι φοραω ροζ στο αγορακι? ποιο αγορακι καλε μου? ξαναφουντωσα!

3n5zp0xyentx8z7n.png

Εγώ μια μέρα της είχα βάλει γαλάζια μπαντάνα στα μαλλιά και με ρωτάει μια τι είναι,αγόρι ή κορίτσι,και της λέω δε βλέπετε την κορδέλα?και μου απαντάει ε έτσι όπως τα έχουν κάνει τώρα,ξέρω κι εγώ????

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

Ψιτ γυναικάρα....ένα βαρύ γλυκό!!

Τι νύστα είναι αυτή???Ξάπλωσα με την μπέμπα στις 3 παρά για να πίνει το γάλα της και ευτυχώς κοιμάται λίγο.

Σήμερα θα πάμε MALL,να αλλάξει ο Γιώργος κάτι μπλουζάκια που πήρε και του είναι μικρά.

Αλέκα μου 6-7 μήνες υπολογίζω κι εγώ με σωστή διατροφή (που πρέπει να συνεχιστεί βέβαια) αλλά και λίγη γυμναστική,γυμναστήριο αποκλείεται να πάω,οπότε με τη βόλτα της μικρής κάτι θα γίνει.Ο διαιτολόγος που πήγαινα πριν μείνω έγκυος μου είπε ότι δεν πρέπει να χάνω πάνω από 3 κιλά το μήνα και είναι απαραίτητη η γυμναστική...

mamageor σου απάντησαν από το γυμναστήριο?

annia Γειααααααα σου!!!

coffeebath.gif

θελεις και εφημεριδα??????????? kaffeetrinker_2.gif

Ε, όχι και αγόρι τέτοια γυναικάρα!!! γκαβοί είναι οι άνθρωποι??? όχι να το παινευτούμε, αλλά η νυφούλα μας είναι μπουμπουκάκι!!! :D

15y6xxxv0qx3picm.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...