Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , *Vasoula είπε:

Οχι κορίτσι μου λάθος δεν είναι σίγουρα...ο καθε γιατρος εχει τη δικη του λογικη...όλα καλά να πάνε και με το καλό η μεταφορά σου!!🥰

Βασουλα μ σένα το χω ξανασυζητησει, αχχχχ αγχώθηκα τώρα, αλλά ότι είναι να γίνει θα γίνει... εύχομαι να μην γίνονται όλα για τα λεφτά αν και δεν νομίζω γιατί είναι μεγάλο κέντρο. 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Famoula mias kai rwthses, exoume paei 2 fores ston paidopsuxologo.

Thn prwth phgame xwris ton Oresth kai suzhthsame diafora mazi tou dhl. thn olh katastash, thn sxesh mas san zeugari kai mas exhghse polla pragmata gia to pws eklamvanoun ta pitsirikia tis katastaseis, pws ta pairnoun ola proswpika, pws ekfrazontai klp Polu xrhsima pragmata pou 8a sas ta pw en kairw giati pragmata einai polu endiaferonta gia oles mas..

Thn prohgoumenh evdomada phgame me ton Oresth mazi. Egw emeina apexw kai bhke o Markos mono mazi tou..An kai hmouna sigourh pws o mikros 8a ntrepotan kai den 8a elege kouventa, telika kapws anoixthke kai fanhke kai pali pws tou leipw egw..Meta bhka ki egw sth sunedria kai milhsame oloi mazi kai sumfwnhsame gia tis epomenes 2 evdomades na dokimasoume ena kolpo me ton Oresth. Ka8e fora pou 8a 8elei prosoxh h 8a tou leipw, 8a erxetai kai 8a mou pianei to xeri. Auto 8a einai to shma pws amesa 8a prepei na kanw kapoia kinhsh kai na tou afierwsw estw kai 2' (dhladh na ton aggaliasw, na ton filhsw, na kanoume mia zwgrafia mazi klp). Pws sas akougetai? Egw gelaga mesa mou otan mas to eipe o giatros kai omws mexri stigmhs douleuei apsoga..

Sunoptika dhladh..exoume provlhma ekfrashs tou Oresth apo th mia..kai kapoies la8os taktikes kai apo emena tis opoies prospa8w na allaxw.

Auta :) Tha sas pw exelixeis pantws mexri stigmhs to paidaki mou einai pio hremo. San na vrhke th "fwnh" tou..

ενδιαφερον...και συγκινητικο μαζι....Εμενα ο αγγελος ευτυχως μιλαει...λέει ό,τι νιωθει...και πολλες φορες μου λεει 'ασε λιγο το μικρο να κανουμε αγκαλιες'....και νομιζω ότι του κανει πολυ καλο...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Famoula mias kai rwthses, exoume paei 2 fores ston paidopsuxologo.

Thn prwth phgame xwris ton Oresth kai suzhthsame diafora mazi tou dhl. thn olh katastash, thn sxesh mas san zeugari kai mas exhghse polla pragmata gia to pws eklamvanoun ta pitsirikia tis katastaseis, pws ta pairnoun ola proswpika, pws ekfrazontai klp Polu xrhsima pragmata pou 8a sas ta pw en kairw giati pragmata einai polu endiaferonta gia oles mas..

Thn prohgoumenh evdomada phgame me ton Oresth mazi. Egw emeina apexw kai bhke o Markos mono mazi tou..An kai hmouna sigourh pws o mikros 8a ntrepotan kai den 8a elege kouventa, telika kapws anoixthke kai fanhke kai pali pws tou leipw egw..Meta bhka ki egw sth sunedria kai milhsame oloi mazi kai sumfwnhsame gia tis epomenes 2 evdomades na dokimasoume ena kolpo me ton Oresth. Ka8e fora pou 8a 8elei prosoxh h 8a tou leipw, 8a erxetai kai 8a mou pianei to xeri. Auto 8a einai to shma pws amesa 8a prepei na kanw kapoia kinhsh kai na tou afierwsw estw kai 2' (dhladh na ton aggaliasw, na ton filhsw, na kanoume mia zwgrafia mazi klp). Pws sas akougetai? Egw gelaga mesa mou otan mas to eipe o giatros kai omws mexri stigmhs douleuei apsoga..

Sunoptika dhladh..exoume provlhma ekfrashs tou Oresth apo th mia..kai kapoies la8os taktikes kai apo emena tis opoies prospa8w na allaxw.

Auta :) Tha sas pw exelixeis pantws mexri stigmhs to paidaki mou einai pio hremo. San na vrhke th "fwnh" tou..

εβιτα και εμεις πηγαμε και οντως και εμενα εχει διαφορα αλλα προλο που μας φαινονται χαζα θελει πολυ δουλεια το πραγμα εμενα μολις κλαιει ή γκρινιαζει πρεπει να τον αποφευγω μεχρι να σταματησει και να ζητησει αυτο που θελει ηρεμα ξερεις τι γερο στομαχι θελει μπορει να παρει και μιαμιση με δυο ωρες να ακους την κλαψα και απλως να αλλαζεις δωματια ζορικο

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έβαλα μια φωτο στο άλμπουμ μου "η αγάπη μου κι εγώ" για να δείτε πώς ήταν το πριν (54) και να καταλάβετε γιατί έχω φρικάρει με το τώρα (74)....

καταλαβαινω τη στεναχωρια σου...αλλα η στεναχωρια δε φερνει αποτελεσματα...πρεπει να το παρεις αποφαση. 20 κιλα δεν ειναι λιγα δυστυχως...πρεπει να πεις ότι για εξι μηνες θα κανεις σωστη διατροφη....εισαι μικρο και ομορφο κοριτσι καλα κανεις και δεν επαναπαυεσαι....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

ενδιαφερον...και συγκινητικο μαζι....Εμενα ο αγγελος ευτυχως μιλαει...λέει ό,τι νιωθει...και πολλες φορες μου λεει 'ασε λιγο το μικρο να κανουμε αγκαλιες'....και νομιζω ότι του κανει πολυ καλο...

ki εμενα μωρε ολη μερα μιλαει η μεγαλη...ολη μερα ομως!!! γλωσσα δεν βαζει μεσα!!!!!!!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

εβιτακι λογικα μου ακουγονται κ πολυ ωραιο αυτο που σας ειπε με το χερι!!!! ειναι πολυ καλο να μαθει ο ορεστης τροπους να εκφραζεται κ να μην τα κραταει μεσα του....

Κι εμένα η πλάτη....τί θα γίνει???? Είναι το βάρος ή πάθαμε καμιά ζημιά από την επισκληρήδιο?????

κ εγω υποψιαζομαι οτι η επισκληριδιος φταιει:?... κ η συνθφαδα μου το ειχε, ο πρωτος χρονος μου ειπε ειναι πικρα μετα απλα σε ενοχλει... αυτο κανονικα θελει φυσικοθεραπειες κ τετοια , αλλα που χρονος???? (νομιζω στο ειχα πει:confused:? δεν θυμαμαι...)

αλεκα καπου διαβασα οτι αν θελεις να χασεις κιλα, να γεμισεις το ψυγειο σου με φωτο οπως εισαι τωρα,οποτε καθε φορα που το πλησιαζεις να απογοητευεσαι:lol::lol::lol:

baJfp2.png

ki εμενα μωρε ολη μερα μιλαει η μεγαλη...ολη μερα ομως!!! γλωσσα δεν βαζει μεσα!!!!!!!

και εμενα καπως ετσι...απο μενα πηρε..καλυτερα όμως να εκφραζεται....Γενικα ο Αγγελος ειναι ενα συνεργασιμο παιδι, πολυ πιο ωριμο απο την ηλικια του. Όπου παμε κανενας δεν πιστευει ότι ειναι κατω απο πεντε (ειναι και νταβραντισμενος και σε ξεγελαει)...απο τη μια μου αρεσει αυτο αλλα απο την αλλη δεν θελω να ωριμασει πριν την ωρα του....αλλα όλα ειναι θεμα χαρακτηρα τελικα.

221882cb0gkyh7q4.gif

και εμενα καπως ετσι...απο μενα πηρε..καλυτερα όμως να εκφραζεται....Γενικα ο Αγγελος ειναι ενα συνεργασιμο παιδι, πολυ πιο ωριμο απο την ηλικια του. Όπου παμε κανενας δεν πιστευει ότι ειναι κατω απο πεντε (ειναι και νταβραντισμενος και σε ξεγελαει)...απο τη μια μου αρεσει αυτο αλλα απο την αλλη δεν θελω να ωριμασει πριν την ωρα του....αλλα όλα ειναι θεμα χαρακτηρα τελικα.

I know darling τον ειδα τον Αγγελακο σου! και ναι φαινεται μεγαλυτερος!

αλλα κι αυτο με τη γλωσσα ροδανι δεν παλευεται!! ολο μιλαει...ρωταει..τραγουδαει...και ουτε εγω ουτε ο πατερας της ειμαστε ετσι!

κι εμενα παντως και συνεργασιμη και προβληαματα δεν δημιουργει...δηλ θα της πω πριν παμε καπου δεν θελω να κανεις αυτο κι αυτο και εξω ειναι κυρια...ενεργεια παραπανω εχει ( οπως ειδες κι εσυ ολη την ωρα τρεχει) αλλα αυτο δεν πειραζει μωρε...βλεπεις το παιδακι χαρουμενο να σφυζει απο ζωη και το ευχαριστιεσαι

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

κι εμενα παντως και συνεργασιμη και προβληαματα δεν δημιουργει...δηλ θα της πω πριν παμε καπου δεν θελω να κανεις αυτο κι αυτο και εξω ειναι κυρια...ενεργεια παραπανω εχει ( οπως ειδες κι εσυ ολη την ωρα τρεχει) αλλα αυτο δεν πειραζει μωρε...βλεπεις το παιδακι χαρουμενο να σφυζει απο ζωη και το ευχαριστιεσαι

εχει πολυ σημασια αυτο...τυχερες ειμαστε που δεν ειναι αντιδραστικα. Προχθες τον πηγα στον πατερα μου και επειδη ο πατερας μου τον παει και σηκωνουν τον Μουστακα, του λεω απο το σπιτι αν σου πει ο παππους να πατε Μουστακα, θα πεις όχι.

Και τον ρωταει ο πατερας μου 'παμε Μουστακα?'...και ο μικρος να κοιταει εμενα με ενα παραπονο...ο καυμενος... και λεει 'όοοοχιιιι'..πολυ τον λυπηθηκα αλλα δεν πειραζει...ειναι τα ορια που λεγαμε....

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

φαγα και ηρθα..κοριτσια εμενα η μεσ μου πονουσε στην μαρια σε αυτη τη γεννα ομως τιποτα..μονο αμα κουραστω παρα πολυ να με πονεσει η μεση...τι να πω δεν ξερω...και εμενα μιλαει παρα πολυ κοριτσια η μικρη συνεχεια φανταστειτε οπαραμιλαει και στον υπνο της..ας πουμε μπορει να με ρωτησει κατι συγκεκριμενο 100φορες και ας της εχω απαντησει...καανι μου το κανει το κεφαλι..και οχι δεν ειναι καθολου συνεργασιμη σε πολλα πραγματα..

:-D

φαγα και ηρθα..κοριτσια εμενα η μεσ μου πονουσε στην μαρια σε αυτη τη γεννα ομως τιποτα..μονο αμα κουραστω παρα πολυ να με πονεσει η μεση...τι να πω δεν ξερω...και εμενα μιλαει παρα πολυ κοριτσια η μικρη συνεχεια φανταστειτε οπαραμιλαει και στον υπνο της..ας πουμε μπορει να με ρωτησει κατι συγκεκριμενο 100φορες και ας της εχω απαντησει...καανι μου το κανει το κεφαλι..και οχι δεν ειναι καθολου συνεργασιμη σε πολλα πραγματα..

ειναι και μικρουλα....εφυγα...θα τα πουμε μετα;)

221882cb0gkyh7q4.gif

eτσι μωρε κι εμενα εχει τρελα ο Στεφανος να την σηκωνει με το ενα χερι του ψηλα και εγω το βλεπω κ τρελλαινομαι...και της ειπα δεν θελω να παιζεται ετσι με το μπαμπα..και οποτε παει να της το κανει τωρα του λεει δεν θελει η μαμακα μου να παιζουμε ετσι!! κι εγω λιωνωωωω.. και πριν παμε στο παρκο της λεω οταν σου πω οτι πρεπει να φυγουμε θα μ ακουσεις χωρις δευτερη κουβεντα...και ακουει το μωρο μου! γενικα τωρα ειμαστε πολυ καλα....εκει τον πρωτο μηνα μολις ηρθε το μωρο ειχαμε ενα θεματακι αλλα τωρα ειμαστε πολυ καλα...σκορδα καλε στα παιδακια μας:P:tongue::tongue::P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...