Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 25 λεπτά , kate82 είπε:

Να κάνω μια ερώτηση εμένα γιατί επέμεναν να βάλω ένα εμβρυακι κατι για κινδυνους και αλλα ποσα μ ειχαν πει και επελεξα και εγω ενα ??? Την Τρίτη πρώτα ο Θεός έχω εμβρυομεταφορα  ???

Εμένα δε μου είπαν πότε για μια..

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Famoula mias kai rwthses, exoume paei 2 fores ston paidopsuxologo.

Thn prwth phgame xwris ton Oresth kai suzhthsame diafora mazi tou dhl. thn olh katastash, thn sxesh mas san zeugari kai mas exhghse polla pragmata gia to pws eklamvanoun ta pitsirikia tis katastaseis, pws ta pairnoun ola proswpika, pws ekfrazontai klp Polu xrhsima pragmata pou 8a sas ta pw en kairw giati pragmata einai polu endiaferonta gia oles mas..

Thn prohgoumenh evdomada phgame me ton Oresth mazi. Egw emeina apexw kai bhke o Markos mono mazi tou..An kai hmouna sigourh pws o mikros 8a ntrepotan kai den 8a elege kouventa, telika kapws anoixthke kai fanhke kai pali pws tou leipw egw..Meta bhka ki egw sth sunedria kai milhsame oloi mazi kai sumfwnhsame gia tis epomenes 2 evdomades na dokimasoume ena kolpo me ton Oresth. Ka8e fora pou 8a 8elei prosoxh h 8a tou leipw, 8a erxetai kai 8a mou pianei to xeri. Auto 8a einai to shma pws amesa 8a prepei na kanw kapoia kinhsh kai na tou afierwsw estw kai 2' (dhladh na ton aggaliasw, na ton filhsw, na kanoume mia zwgrafia mazi klp). Pws sas akougetai? Egw gelaga mesa mou otan mas to eipe o giatros kai omws mexri stigmhs douleuei apsoga..

Sunoptika dhladh..exoume provlhma ekfrashs tou Oresth apo th mia..kai kapoies la8os taktikes kai apo emena tis opoies prospa8w na allaxw.

Auta :) Tha sas pw exelixeis pantws mexri stigmhs to paidaki mou einai pio hremo. San na vrhke th "fwnh" tou..

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

αφου ο κανακαρης σου θα κοιμηθει με την φιλεναδα του μαζι, τι χωρο πιανετε;

Γεια σου Ινάκι ροκού!!!! Τί λες βρε που θα κοιμούνται μαζί????!!! Θα την πλακώσει ο χοντρός τη δική σου την ντελικάτη και θα την κάνει χαλκομανία!!! Άσε που δεν κοιμούνται τις ίδιες ώρες...

Τί διαβάζουν τα υπέροχα ματάκια μου ??????

Ποιοί να κοιμούνται μαζί ???????

Εγώ τόση ώρα νόμιζα ότι μιλάμε για το ζευγάρι.......και με τα μου λες Φαμούλα ότι δε συμβαίνει τίποτα ....είναι μόνο φίλοι......

Αχ κλαράκι μου τί σου έμελλε να πάθειςςςςςς.......κι εσύ Τόνυ μου δεν πας πίσω, το νου σουυυυυυυ !!!!!!!

Διαφημίσεις

ουφ ηρθα και εγω πεταχτηκα μεχρι το σ.μαρκετ και ΕΣΚΑΣΑ το απογευμα θα κατεβασω τα καλοκαιρινα...επισης με ψιλοενοχλει και ο λαιμος..καλησπερα ειπα???καλησπερααααααα...

:-D

inaki το καροτσι που πηρα εγω ειχε 93,5.ειναι πολυ ελαφρυ και ευκολο σε ολα του.η μικρη μια χαρα καθεται αλλα παντα δεμενη και λιγο ξαπλωτη,μη μου κανει καμια αποτομη κ την ψαχνω...ειναι της junior collection,το πηρα απο το λητω σε περτικαλι.

sofou μου ολο το σωμα της ειχε γεμισει με σπυρακια,δεν ηταν εκατοστο που να εχει λειο δερμα...

ΦΑΜ πηδημα ειναι αλλα ας το πουμε αλμα!!!

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...