Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κορίτσια κοιμήθηκα μια ωρίτσα και νιώθω τελείως ζαβλακωμένη τώρα...

Περιμένω τον άντρα μου να γυρίσει από το ΙΚΕΑ με τις μικρές ραφιέρες μας.

Ελίνα αυτό που θα σου κάνει είναι αυτό που λέμε ψηλάφηση τραχήλου??

Εμένα δε μου το έχει κάνει μέχρι τώρα ποτέ...Να ανησυχήσω?

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

απο ότι κατάλαβα εξαρτάται απο τον γιατρό αν θα πονέσεις ή οχι, είναι μερικοί που τον πιέζουν και πολύ για να ανοίξει!!! μπορεί να λέω βλακείες, απο αυτά που γράφονται στο φόρουμ το συμπέρανα..

εμένα με πόνεσε στιγμιαία αλλα μετά ήμουν μια χαρά , δεν είχα καμιά ενόχληση

έλα καλε, δεν θες να γεννήσεις νωρίς και να μην αναρωτιέσαι κάθε μέρα που θα πρωτοπάς βόλτα με το σκύλο για να περάσει η ώρα;;;; :D

Αυτή την ενέργεια την είχες και όταν ήσουν στη Μονεμβασιά ή εδώ σου προέκυψε;

Διαφημίσεις

ΗΗΗΗΗΗΗ Σοφου κομμένες, κάτσε στα αυγά σου τώρα!!!! θα γεννηθεί η μικρή χωρίς τον πατέρα;;; Δεν παίζει αυτό!!!

εγω δεν ξέρω τι θέλω απο την άλλη....όταν μου είπε την προηγούμενη φορά ο γιατρός οτι μάλλον θα πάρουμε όλο το μήνα απογοητεύτηκα αλλα αργότερα σκέφτηκα οτι θα είναι πολύ ωραίο να έχει γεννέθλια πολύ κοντά στα χριστούγεννα η μικρή μου!

εντωμεταξύ όμως , απο την μέρα που μπήκα στο μήνα μου νιώθω εντελώς διαφορετικά και έχω μια προαίσθηση οτι τελικά θα γεννήσω πρίν την ΠΗΤ.

Δεν σας είπα !!!!!!

Σήμερα πέρασα από τον Ελευθερουδάκη και πήρα για την μπεμπούλα την καινούρια-έκδοση της Αλίκης στη χώρα των Θαυμάτων με ημερομηνία 2009.

Καταπληκτική εικονογράφιση κορίτσια.

Το συνιστώ ανεπιφύλακτα !!!!

.....εντωμεταξύ όμως , απο την μέρα που μπήκα στο μήνα μου νιώθω εντελώς διαφορετικά και έχω μια προαίσθηση οτι τελικά θα γεννήσω πρίν την ΠΗΤ.

Αυτό ξαναπές το !!!! Μία από τα ίδια !!!

Εμένα ο Γιώργος έχει δει στον ύπνο του εδώ και πολύ καιρό ότι γεννήσαμε στις 4/12ου :idea::idea::idea: Το'δεσα κι εγώ η βλαμμένη και πήρα τους δρόμους :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

:shock::shock::shock: Α!!!! και δεν πρέπει να γεννήσω νωρίτερα. Ο Γιώργος δεν έχει έρθει ακόμα....μες την εβδομάδα θα έρθει.....

Κομμένες οι μαραθώνιες βόλτες από αύριο.....;););)

Σωστα κρατησου και μολις ερθει ο Γιωργος ξεκινα τις βολτες ως τοτε ουτε τουαλετα με παπια

[sIGPIC][/sIGPIC]

κ εγω τωρα ξυπνησα....

Ελίνα αυτό που θα σου κάνει είναι αυτό που λέμε ψηλάφηση τραχήλου??

Εμένα δε μου το έχει κάνει μέχρι τώρα ποτέ...Να ανησυχήσω?

ΤΥΧΕΡΗΗΗΗΗ!!!!

απο ότι κατάλαβα εξαρτάται απο τον γιατρό αν θα πονέσεις ή οχι, είναι μερικοί που τον πιέζουν και πολύ για να ανοίξει!!! μπορεί να λέω βλακείες, απο αυτά που γράφονται στο φόρουμ το συμπέρανα..

εμένα με πόνεσε στιγμιαία αλλα μετά ήμουν μια χαρά , δεν είχα καμιά ενόχληση

Εμενα δεν με πιεζει για να ανοιξει αλλα πονααααααω!!!!!! βασικα τις τελευταιες φορες με εξεταζε κ κολπικα κ μετραγε μηκος τραχήλου. τις 2 τελευταιες φορες το εφαγα το δαχτυλακι κ ήταν πιο επώδυνο απο το αλλο!!! ίσως απο τις συσπάσεις που με επιασαν....

:shock::shock::shock: Α!!!! και δεν πρέπει να γεννήσω νωρίτερα. Ο Γιώργος δεν έχει έρθει ακόμα....μες την εβδομάδα θα έρθει.....

Κομμένες οι μαραθώνιες βόλτες από αύριο.....;););)

δεν εχεις ακουσει οτι οι κόρες έχουν αδυναμία στους μπαμπαδες???? αποκλείεται να βγεί χωρις τον μπαμπα της μπροστα!!!!;););)

baJfp2.png

Σύμφωνα με μια αμερικάνικη στατιστική, έξαρση των τοκετών παρατηρείται την πανσέληνο, την παραμονή της και την επόμενη μέρα. Θέλω να δώ πόσα γεννητούρια θα έχουμε κοντά στις 2/12 !!!

Σωστα κρατησου και μολις ερθει ο Γιωργος ξεκινα τις βολτες ως τοτε ουτε τουαλετα με παπια

:P:p:p

.....δεν εχεις ακουσει οτι οι κόρες έχουν αδυναμία στους μπαμπαδες???? αποκλείεται να βγεί χωρις τον μπαμπα της μπροστα!!!!;););)

Εκεί ποντάρω ;);)

Σύμφωνα με μια αμερικάνικη στατιστική, έξαρση των τοκετών παρατηρείται την πανσέληνο, την παραμονή της και την επόμενη μέρα. Θέλω να δώ πόσα γεννητούρια θα έχουμε κοντά στις 2/12 !!!

Τό'χει δει το όνειρο σου λέωωωωω......

Πάντως κι εγώ στον ύπνο μου 2/12 έχω δει ότι θα γεννήσω!!!

Εδώ και πολλούς μήνες αυτό...Και γι'αυτό έχω τρελαθεί να είναι έτοιμο το σπίτι το συντομότερο!!Αλλά ποιος να καταλάβει τη δόλια μέλλουσα μάνα?????

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...