Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

σοφακι κ για ενυδατωση ποιο εχεις παρει>?

δεν της βαζω τιποτα για ενυδατωση ουτε και κρεμα συγκαματος.βασικα εχω για το συγκαμα αλλα μονο βραδυ την βαζω (και οχι παντα,καμια φορα ξεχναω)επειδη μενει πολλες ωρες με την πανα.μια γνωστη μου χρησιμοποιει αυτη

http://www.ecobaby.gr/product_info.php?products_id=151

θελω κ ενυδατικη γιατι μου ειπε η γιατρος να ειναι καλα ενυδατωμενες... σκεφτομαι εν τω μεταξυ μην τυχων κ φταιει η κρεμα η τωρινη, γιατι βαζαμε της freezyderm κ εδω κ 1-1 1/2 μηνα βαζω μια αλλη...

baJfp2.png

θελω κ ενυδατικη γιατι μου ειπε η γιατρος να ειναι καλα ενυδατωμενες... σκεφτομαι εν τω μεταξυ μην τυχων κ φταιει η κρεμα η τωρινη, γιατι βαζαμε της freezyderm κ εδω κ 1-1 1/2 μηνα βαζω μια αλλη...

σοφια ποια βαζεις τωρα?

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

ποιος ξερει τι μπορει να πειραξε το κοριτσακι μας:-(!ξαναγυρνα στην frezyderm,αληθεια γιατι την αλλαξες?

εγω για ενυδατωση βαζω της froika με ω-λιπαρα και ειναι πολυ ωραια.

yasemi λες να περιμενω ενα μηνα κ μετα να ξαναδοκιμασω ε???ειναι δυσκολο βρε παιδι μου,δεν ξερω τι να φαω...

σημερα θα μου στειλουν με κουριερ προιοντα χωρις γλουτενη κ ο,τι μου αρεσει θα παραγγειλω,μου ειπαν οτι αν γραψει γαστρεντερολογος οτι το μωρο ειναι αλλεργικο και πρεπει αναγκαστικα να τρωω τετοια,θα παρω τα λεφτα απο το ικα...για να δουμε...

την παραλλη παρασκευη θα παω επιτελους να κανω την περιποιηση σωματος!!!

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

σοφια ποια βαζεις τωρα?

hydrovit baby care λεγεται μου την συστηε η φαρμακοποιος...

ποιος ξερει τι μπορει να πειραξε το κοριτσακι μας:-(!ξαναγυρνα στην frezyderm,αληθεια γιατι την αλλαξες?

εβαζα μια σειρα γκρι της freezyderm ειναι πιο ενισχυμενη απο την απλη κ εκανε 15ε τα 100μλ... ηταν λιγο ασυμφορη κ (βλακεια μου) θεωρησα οτι επειδη ειναι χοντροπετσες:tongue: κ δεν εχουν εμφανισει κατι μπορω να παρω μια πιο απλη...

baJfp2.png

hydrovit baby care λεγεται μου την συστηε η φαρμακοποιος...

...

αχ καλο μου...αυτη φταιει...και ο αγγελος με αυτην ειχε σπιθουριαστει. Η Ζινκο για το συγκαμα δεν του δημιουργησε προβλημα αλλα η ανυδατικη του δημιουργησε. Αλλαξε την και βαλε την παλια

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

αχ καλο μου...αυτη φταιει...και ο αγγελος με αυτην ειχε σπιθουριαστει. Η Ζινκο για το συγκαμα δεν του δημιουργησε προβλημα αλλα η ανυδατικη του δημιουργησε. Αλλαξε την και βαλε την παλια

ω ρε γ@#@$ !!!! λες ε? παω να παρω ξανα την αλλη... ευχαριστω βρε κοριτσια... για να δουμε...

baJfp2.png

Να΄μαι κι εγώ !!!!

Διαβάζοντας τα ποστ σας σχετικά με τις κρεμούλες και τα φαγητά κάπως μου ήρθε...

Ωραία έχω καλομάθει με την ευκολία του θηλασμού...σε λίγο θα θέλουμε ένα σωρό διαδικασίες για μια σταλιά φαί...

Εμάς η γιατρός είπε ότι θα ξεκινήσουμε αφού κλείσει τον 6ο. Το Σάββατο που θα έρθει για την επίσκεψη του μήνα και το εμβόλιο θα ρωτήσω περισσότερα.

Εγώ κοριτσάκια από νεογέννητο χρησιμοποιώ το αφρόλουτρο της φισάν και δεν είχα ποτέ το παραμικρό πρόβλημα.

Ινάκι τα τζόνσον έχω την εντύπωση ότι έχουν paraben . Για ρίξε μιά ματιά...

Εβιτάκι μας έλειψες !

Δήμητρα μεγάλωσε πολύ το αγοράκι σου και έγινε σκέτο κουκλάκι !!!!

Ντοράκι τί συμπτώματα παρουσίασε η μικρή και της έδωσες αταράξ και κορτιζόνη ?

Καλημερούδια κοπελίτσες μου!!!

Εντάξει, ξεπέρασα τη χθεσινή φοβία μου..., μάλλον ήμουν υπερβολική, εεεεε???

Σοφού θα τα πούμε ιδιαιτέρως και εκτενώς (ατσσσσς λεξιλόγιοοοοο!!!) για τα πράγματα που θα χρειαστούμε!!!!

ΦΑΜ ...στο μωρακι σου εκανες ζημια απο τη μερα που το συνελλαβες..του χαρισες τρελη μανα....ετσι ειμαι και γω..ηρεμησε

Χαχαχα!! Σωστή!!!!

Έλενα πολύ φθηνός ο φωτογράφος! Από εκεί είναι???

να μας πεις !!! εγω 20/06 παω σε συναυλια aerosmith

αφου ο κανακαρης σου θα κοιμηθει με την φιλεναδα του μαζι, τι χωρο πιανετε;

Γεια σου Ινάκι ροκού!!!! Τί λες βρε που θα κοιμούνται μαζί????!!! Θα την πλακώσει ο χοντρός τη δική σου την ντελικάτη και θα την κάνει χαλκομανία!!! Άσε που δεν κοιμούνται τις ίδιες ώρες... Θα τα βολέψουμε μια χαρά όμως γιατί είμαστε ΑΙΛΟΥΡΕΣ!!!! Και όπως προείπα (καλά συγγράφω σήμερα!!!), θα τα πούμε εκτενέστερα ιδιαιτέρως!!!!

οταν θα γεννησεις και το 11ο παιδι ξεκινα.........:tongue::tongue:

Χαχαχα!! Άννια σου κόλλησα ρετσινιά!!!

http://www.youtube.com/watch?v=E1f17a-bDPg δειτε αυτη την κοπελιτσα

Έτσι να βλέπουμε τα χειρότερα, να συνερχόμαστε!

... κυριολεκτικα η κοιλια ηταν περιπου 15 και ποντους κατω απο το.....καταλαβατε

Μαμάαααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

... το 180 δεν υπερβαλω μου το ειχε πει μια φορα αυτη φορουσε ασπρη μπλουζα και ασπρη φουστα και απο μακρια την περασε μια συναδελφος για ψυγειο που το παρατησαν στη μεση του δρομου

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

απο την εγκυμοσυνη κ μετα αρχισε να με ποναει η μεση μου κ οσο παει χειροτερευει....

Κι εμένα η πλάτη....τί θα γίνει???? Είναι το βάρος ή πάθαμε καμιά ζημιά από την επισκληρήδιο?????

...τελικα η μικρη μου τωρα περναει τη φαση αναπτυξης κ ειναι οντως ΑΛΜΑ......

Άλμα ή πήδημα???? Καλή δύναμη Δώρα μου!!!

καλημερα κοριτσαρες μου....επι τελους εφτιαξα λιγο τα ρουχαλακια τα καλοκαιρινα και βγηκα σημερα χωρις μαλλινα χαχα

Τρελάρα!!!:tongue::tongue::tongue:

Εβιτούλα μας έλειψες!!! Για τον Ορέστη δεν μας είπες? Πώς είναι? Πήγες σε παιδοψυχολόγο?

την παραλλη παρασκευη θα παω επιτελους να κανω την περιποιηση σωματος!!!

Ζήτωωωωωωω!!!!

Δημητρούλα κάνε με φίλη κι εμένα να δω τον αρχηγό!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...