Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 25 λεπτά , kate82 είπε:

Να κάνω μια ερώτηση εμένα γιατί επέμεναν να βάλω ένα εμβρυακι κατι για κινδυνους και αλλα ποσα μ ειχαν πει και επελεξα και εγω ενα ??? Την Τρίτη πρώτα ο Θεός έχω εμβρυομεταφορα  ???

Εμένα δε μου είπαν πότε για μια..

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πηρα και 2 συσκευασιες τρομαρα μου!!! τι αφρολουτρο να παρω;;;;;;

εγώ χρησιμοποιώ το klorane όλη τη σειρά,( φαρμακευτικό )απ'όταν γεννήθηκε, δεν είχα ποτέ πρόβλημα.Τώρα έχω κόψει τα μωρομάντηλα, παίρνω από το σούπερ μάρκετ γιατί δεν μπορώ να πληρώνω και τόσα μωρομάντηλα που χρησιμοποιώ.

σοφακι μαλλον δερματιτιδα οπως καταλαβαινω ειναι..και αυτο μορφη αλλεργιας...καλυτερα οχι βιολογικα κλπ....και εγω την ειχα πατησει με τη μεγαλη...θελει καλη ενυδατωση...και καλυτερα παρε μια σειρα αφρολουτρο κλπ για ατοπικη προδιαθεση μπας και ηρεμησει...

λες να παω στο φαρμακειο να παρω ειδηκη σειρα για δερματιτιδα? ποια?

ναι..δεν ειναι στις κλειδωσεις λιγο πιο κατω απο τον αγκωνα! εγω εχω ψωριαση απο μικρη μηπως ειναι τετοιο δεν ξερω...

τωρα που το σκεφτομαι αλλαξα αφρολουτρο, πητα ενα της τζονσον για ησυχο υπνο (μαλλον λεβαντα εχει μεσα) , λες να την πειραξε αυτο;

καλα λεει η γιασεμι.... πηγαινε ξανα στο παλιο...

baJfp2.png

Διαφημίσεις

Δέχτηκα την πρόσκλησή σου......:P:p:p

Βάζελος είναι ο μπαμπάς και ένας πολύ καλός μας φίλος.......Ήταν απο τα πρώτα δώρα του μικρού η baby στολή με όλα τα παρελκόμενα....(γάντια,σκούφο.σαλιάρα)

Ιnaki σε ευχαριστώ καλή μου.......Μην ανησυχείς κάποια δερματίτισα μάλλον θα είναι

as1cF3H0g410010MTIwZHwwMDQyNTBqZHxteSBiYWJ5IGlz.gif

καλημερα κοριτσαρες μου....επι τελους εφτιαξα λιγο τα ρουχαλακια τα καλοκαιρινα και βγηκα σημερα χωρις μαλλινα χαχα

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

καλημέρα μανουλίτσες!!! εγώ, ευτυχώς, κοιμήθηκα 6,5 ώρες! ο μικρός μισή ώρα παραπάνω! και μετά 7:30-9:20. καλά είναι, δεν παραπονιέμαι!!! ειδικά σε σχέση με χθες...

μακάρι να περάσουν όλα τα ζόρια των μπεμπακίων μας κορίτσια, δερματικά και λοιπά! βέβαια, μέχρι τότε θα γίνουν 1,5 χρονών, αλλά ελπίζουμε... :)

τώρα αλλάξαμε και πάμε για μαμ!!!! φιλάκια!!!!

15y6xxxv0qx3picm.png

Kalhmera tsoupritses!

Ti na prwtodiavasw kale? Exete dwsei recital pali :)

Loipon ta neakia mas en taxei..

- O pe8eros einai kala kai vghke apo to nosokomeio.

- Milhsa me to afentiko pou etoimazei anadiorganwsh kai ola ok. Nai allazw posto alla nomizw pws 8a eimai kalutera apo prin..Pio endiaferon douleia kai ola mou ta pronomia as poume menoun sth 8esh tous..Tha doume..

- O Orfeas einai mia xaroula kai mesa sth trellh xara. Prospa8ei na gurisei monos tou twra kai nevriazei alla to paleuei. 2 prwina pou eleipsa logo douleias kai ton krathse o Markos den efage tipota alla me perimene :( Ti 8a kanoume se 2 evdomades den xerw vre koritsia..Tha peinasei kai 8a piasei to bibero h 8a me perimenei na gurisw meta apo 8 wres? Tha skasw m'auto to 8ema..Oxi tipote allo alla metraga x8es kai exw adlhsei 7 litra gala sth katapsuxh..An den ta piei ti 8a ta kanw? Ruzogalo?

Eseis pws eisaste vre koukles? Sas exoun ephreasei ta oikonomika metra? Polu stenoxwro na vlepei kaneis eidhseis autes tis meres..

Paw na kanw ton klooun kai 8a xanar8w :)

Mou leipsateeeeeeeeeeeeeeeeeee! Smooots :P

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

Διαφημίσεις

σοφακι για πες μου απο πηρες αφρολουτρο σαμπουαν της weleda κ ποιο????

το πηρα απο ενα γερμανικο σαιτ(φυσικα:D)και πηρα αυτο που ειναι 2 σε 1,αφρολουτρο και σαμπουαν......

http://www.ecobaby.gr/product_info.php?products_id=27

παραγγειλε το απο εδω,τα εχει λιιιιγο πιο ακριβα απο το σαιτ.

κατερινακι κοιτα το και εσυ,εχει καλες τιμες.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...