Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 25 λεπτά , kate82 είπε:

Να κάνω μια ερώτηση εμένα γιατί επέμεναν να βάλω ένα εμβρυακι κατι για κινδυνους και αλλα ποσα μ ειχαν πει και επελεξα και εγω ενα ??? Την Τρίτη πρώτα ο Θεός έχω εμβρυομεταφορα  ???

Εμένα δε μου είπαν πότε για μια..

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερες....ξυπνια απο τις 6...εφαγε το μικρο ξανακοιμηθηκε και μετα περασα ενα δυωρο απιστευτο....γκουυυυ στον υπνο της η μικρη πεταγομουνα εγω...μαμα η μεγαλη στον υπνο της και αυτη....ξαναμανα μετα απο λιγο η μικρη....εναλλαξ μεχρι της 7μιση....και καπου ενδιαμεσα θυμηθηκε ο αντρας μου να ριξουμε και κανα πυροτεχνημα...με τρεις διακοπες....απο το μωρο...το οποιο εχει δεκατα απο τα δοντια σας τοπα???τουλαχιστον δεν εχει γκρινια σημερα απο δαυτα....η παιδιατρος μας βρηκε τελειες...πηραμε σε εναμιση μηνα 800 γραμμαρια και 3 ποντους οποτε ειμαστε 6800 και 63 ποντους...μας εβαλε να αρχισουμε και κρεμες και εγω τωρα ειμαι στο διλλημα...να το κανω ή οχι???ειπε απογευμα βανιλια-ρυζαλευρο ή ακομη καλυτερα εαν θελω να παρω ρυζαλευρο απο τα βιολογικα και να το φτιαξω με το δικο μου γαλα και μολις αρχισει να τρωει σε καμια βδομαδα να αρχισω και σιγα σιγα φρουτοκρεμα...ενα ενα τα φρουτα βεβαια....και στον 6ο κρεατοχορτοσουπα...εγω αλλιως ταχα κανει στην μεγαλη....αλλος παιδιατρος θα μου πεις....πολυ νωρις δεν ειναι???για πειτε δευτερομανουλες....εγω ειχα ξεκινησει φρουτα μετα απογευματινη κρεμα μετα χορτοσουπα μετα κρεας....τωρα μουπε για τη σουπα κατευθειαν με μοσχαρι...εγω βεβαια πρωτα θα δωσω σκετα λαχανικα και σιγα σιγα θα βαλω και κρεας...ουφ...αρχισαμε τον μπελα με τις κρεμες και το φαγητο..παει μεαλωσε το παιδι...ουφ..

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σοφακι μαλλον δερματιτιδα οπως καταλαβαινω ειναι..και αυτο μορφη αλλεργιας...καλυτερα οχι βιολογικα κλπ....και εγω την ειχα πατησει με τη μεγαλη...θελει καλη ενυδατωση...και καλυτερα παρε μια σειρα αφρολουτρο κλπ για ατοπικη προδιαθεση μπας και ηρεμησει...

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

καλημερα γιασεμουλαα

η δικια μου εχει βγαλει στα χερια κατι σαν εκζεμα, τωρα που φορεσαμε τα κοντομανικα μας !!!

και επιτελους χαχανισε!!!! μα ελεγα αυτο το παιδι ποτε θα χαχανισει επιτελους;;;;;;

Διαφημίσεις

σκεφτεσαι να την καθυστερησεις την μικρη με τις τροφες ε; αμα πιστευεις οτι η μεθοδος του αλλου παιδιατρου ειναι καλυτερη ακολουθα αυτην!! εμας μας ειχε πει οτι ξεκιναμε στον 6ο αλλα δεν ρωτησα λεπτομεριες....

καλημερα γιασεμουλαα

η δικια μου εχει βγαλει στα χερια κατι σαν εκζεμα, τωρα που φορεσαμε τα κοντομανικα μας !!!

και επιτελους χαχανισε!!!! μα ελεγα αυτο το παιδι ποτε θα χαχανισει επιτελους;;;;;;

εκζεμα = κοκκινιλα σαν ξεραμενο δερμα???στα χερια που?στις κλειδωσεις?....αντε βρε καλα χαχσνοκακαρισματα....:D:D:D

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

ναι..δεν ειναι στις κλειδωσεις λιγο πιο κατω απο τον αγκωνα! εγω εχω ψωριαση απο μικρη μηπως ειναι τετοιο δεν ξερω...

τωρα που το σκεφτομαι αλλαξα αφρολουτρο, πητα ενα της τζονσον για ησυχο υπνο (μαλλον λεβαντα εχει μεσα) , λες να την πειραξε αυτο;

ναι..δεν ειναι στις κλειδωσεις λιγο πιο κατω απο τον αγκωνα! εγω εχω ψωριαση απο μικρη μηπως ειναι τετοιο δεν ξερω...

τωρα που το σκεφτομαι αλλαξα αφρολουτρο, πητα ενα της τζονσον για η συχο υπνο (μαλλον λεβαντα εχει μεσα) , λες να την πειραξε αυτο;

το πιο πιθανο...αλλαξε το και βαζε της

ενυδατικη κρεμα πολυ 2-3 φορες την ημερα να μαλακωσει......αν δεις διαφορα θαναι το αφρολουτρο...φαντασου τη μεγαλη την πειραζε το λαδακι της τζονσον :shock::shock::shock::shock:

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!!

πως ειστε?εγω παλι αδιαβαστη...

τελικα η μικρη μου τωρα περναει τη φαση αναπτυξης κ ειναι οντως ΑΛΜΑ......

ολη μερα γκρινια,κλαμα,ταισμα,αγκαλια,τα νευρα μου χαλια,ειναι κ που δεν μπορω να φαω κανονικα...τωρα που καθαρισε,απο βδομαδα θα ξεκινησω λιγο λιγο γαλα,τυρι,ψωμι λπ να δουμε τι στο καλο την πειραζει...

oCxsp2.png

καλημερα...........

καλε τι επαθε το μητσακι μας????νομιζα οτι χρησιμοποιουσες weleda ινακι.μηπως κανενα fissan η προδερμ να δοκιμασεις?οχι chicco παντως που ειναι τιγκα στα paraben....

καλημερα!!!

πως ειστε?εγω παλι αδιαβαστη...

τελικα η μικρη μου τωρα περναει τη φαση αναπτυξης κ ειναι οντως ΑΛΜΑ......

ολη μερα γκρινια,κλαμα,ταισμα,αγκαλια,τα νευρα μου χαλια,ειναι κ που δεν μπορω να φαω κανονικα...τωρα που καθαρισε,απο βδομαδα θα ξεκινησω λιγο λιγο γαλα,τυρι,ψωμι λπ να δουμε τι στο καλο την πειραζει...

ψιτ εαν ειναι αλλεργια στα γαλακτοκομικα θ απρεπει η αποχη να ειναι μηνα...γιατι μπορει να καθαρισε εξω αλλα η πρωτεϊνη της

αγελαδος κανει 2 βδομαδες να καθαρισει απο σενα και αλλες δυο απο το μωρο.....

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

τι εβαζες καλε πριν???αυτο να παρεις....οσο για το αλλο ξερεις τι δερμα μας κανουν τα παΙΔΙΚΑ αφρολουτρα???εγω βρηκα την υγεια μου χιχχιιχχι

πενατεν με χαμομηλι αλλα το βαρεθηκα...

εννοειται οτι η μια συσκευασια ηταν για μενα!!

λεω να παρω φισαν

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...