Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Jamie είπε:

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Θα μπορούσες να μου πεις περισσότερες λεπτομέρειες για την περίπτωση σου σε πμ;; 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Απίστευτο!!! Να μην το ματιάσω, δεν έχω ούτε μία ραγάδα...

εγω εχω ραγάδες εφηβικές στον κ@λο αλλά δεν φαινονται κ πολύ! στην εγκυμοσ΄υνη δεν εβγαλα καθόλου ευτυχως, αυτης επειδη ειναι κοκκινες λογικά με θεραπεια φευγουν ε?

όταν τσπυρακια ειναι διασπαρτα σε όλο ο σωμα, τοτε ειναι αλεργια....και συνηθως αυτα ειναι και μεγαλα

ειναι μονο στο κεφαλι αλλα ξεκινησαν απο τον ενα κροταφο κ εχουν εξαπλωθει σε μετωπο κ στην αλλη πλευρα...:cry:

Κορίτσια κι εγώ ήξερα για το ταρακούνημα αλλά μέχρι εκεί!!!

Κι εγώ καμιά φορά τον πετάω στον αέρα κι αυτός ξεκαρδίζεται, αλλά μη φανταστείτε ότι τον πετάω ψηλά και δυνατά, αλλά τώρα που διάβασα αυτά ΦΡΙΚΑΡΑ!!!

Και μου έλεγε η μάνα μου μη το κάνεις κι εγώ την έλεγα υπερβολική...Παναγίτσα μου, ελπίζω να μην έκανα κακό στο παιδάκι μου...θα πεθάνω

αντε βρε! δεν μπορει να το εκανες δυνατα οποτε οκ!

ΦΑΜ ...στο μωρακι σου εκανες ζημια απο τη μερα που το συνελλαβες..του χαρισες τρελη μανα....ετσι ειμαι και γω..ηρεμησε

χαχα!καλο....

Τα έξοδα της βάφτισης έχουν ως εξής:

200 ευρω μπομπονιέρες,

450 φωτογράφος,

γύρω στα 1500 ευρω το τραπέζι (18/άτομο εκτός τα ποτά (50-60 άτομα) 100 τα προσκλητήρια,

100 τα γλυκά,

500 τα ρούχα μας και

το δώρο των κουμπάρων που δεν ξέρω πόσο θα είναι.

Κανένα σχόλιο?????

μακαρι να ηταν κ τα δικα μας τοσα! αλλα εξαρταται οπως ειπε κ η συνονοματη τι ακριβως εχεις κανονισει πχ με φωτογραφο...

baJfp2.png

ειναι μονο στο κεφαλι αλλα ξεκινησαν απο τον ενα κροταφο κ εχουν εξαπλωθει σε μετωπο κ στην αλλη πλευρα...:cry:

..

ειναι μεγαλα ή μικρα σπιθουρακια? εχουν κεφαλακι?

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

ειναι ψιλα σαν δροτσιλα...χωρις κεφαλακι.

δερματιτιδα ειναι...δεν ειναι αλεργια....ισως καπου ακουμπησε, ισως απο κανενα καλλυντικο ή απορυπαντικο....μην ανησυχεις. εμενα ο αγγελος 2λ5 μηνων γεμισε όλο του το κορμι και τλεικα ηταν απο την ενυδατικη (την εβαζα εξαρχης αλλα τοτε τον πειραξε). Υποτιθεται ηταν ειδικη βιολογικη και τελικα μου ειπε ο παιδιατρος μονο φισαν, κικο, κλπ βρεφικα

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

μολις κοιμηθηκαν οι μικρες....

δερματιτιδα ειναι...δεν ειναι αλεργια....ισως καπου ακουμπησε, ισως απο κανενα καλλυντικο ή απορυπαντικο....μην ανησυχεις. εμενα ο αγγελος 2λ5 μηνων γεμισε όλο του το κορμι και τλεικα ηταν απο την ενυδατικη (την εβαζα εξαρχης αλλα τοτε τον πειραξε). Υποτιθεται ηταν ειδικη βιολογικη και τελικα μου ειπε ο παιδιατρος μονο φισαν, κικο, κλπ βρεφικα

δηλ. απο που να αρχισω τωρα??? σαμπουαν αφρολουτρο βαζω βρεφικα... σημερα ομως δεν την ελουσα , της ξεβγαλα το κεφαλακι μονο με νερο κ το σωμα κανονικα..

πως τις βάζετε αυτές τις φατσούλες;;;;;;;;;;;;;;

πατα σε αυτο πανω 23_33_10.gif

κ κανε download

baJfp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...