Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 22 ώρες πρίν, siba είπε:

τοσες πολλες εμπειριες και ιστοριες μαζεμενες εδω κοριτσια.. τοση αγωνια, τοσες ελπιδες

υπαρχει καμια κοπέλα η οποια να τα καταφερε με την πρωτη προσπαθεια? η εστω με την δευτερη?

Σας θαυμαζω ολες σας για την επιμονη σας αλλα δε ξερω αν θα αντεξω κι αλλες αποτυχιες, αυτη ειναι η τελευταια λυση και θελω να βαλω ενα οριο 

Καλησπέρα κορίτσι μου κ εγώ τα κατάφερα με την πρώτη δοτρια στην πρώτη ετ. Έβαλα δύο βλαστοκυστες έπιασε η μία  κ τώρα έχω μια γλυκύτατη κορούλα 10 μηνών ! Σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία με πολύ αισιοδοξία ❤️

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

μελίνα δεν ξερω τι μαρκα είναι εστειλα τον αντρα μου κ την πήρε θα το ψαξω όμως εγω ήθελα της κίκο αλλά η παιδιατρος ειπε για αρχη αν τον βα΄λω να εχει τουλάχιστον το πανί από κατω, η πωλήτρια από τα κου-κου είπε οτι η κικο δεν βγαζει τετοιες

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ουφ βρε κοριτσια ουφ!!!

ελεγα να μην κανω καθολου κουοτ αλλα μερικα πραγματα πρεπει να σχολιαστουν!!!

Πολυ γελιο με τα φρουτακια, του εδωσα 5 κουταλιτσες για αρχη και κοντεψε να φαει και το κουταλακι!!! Μετα του εδωσα και μπιμπερο γιατι το γαλα μου τις 2 τελευταιες μερες στερεψε ξαφνικα:cry:...Και ο μικρος δεν εχει υπομονη να κατσει στο στηθος πλεον, θελει φαι και το θελει τωρα! Οποτε πως να κανω προσπαθεια να αυξησω το γαλα; Αδυνατον μου φαινεται γιατι μολις νιωσει πως δεν τρεχει αρχιζει τα κλαματα και δεν καθεται με τιποτα...Θα προσπαθησω να του δινω εναλλαξ ανα γευμα μια μπουκαλι και μια στηθος και αν δεν τραβηξει και αυτο, με βλεπω για κοψιμο θηλασμου! Δεν πειραζει ομως, εφτασε σχεδον 5 μηνων, καλα ειναι!

Το απογευμα εχουμε επιχειρηση βανίλια!!!

μπραβο σας!! και μην στεναχωριεσαι για το γαλα !

οκ....επειδη σημερα ειναι του αγιου κουοτε (:Ρ) ανημερα βοηθεια μας....δε θυμαμαι τιποτα<...οποια εχει μηνογενεθλια χρονια πολλα....

αχαχα

α ναι χαρουμενα μηνογεννεθλια στα μπεμπακια μας!

λοιπον τα ασχημα νεα μου....η μικρη σημερα ξανασπαραξε στο κλαμα απο την ωρα που εμεινε μονη με τη μανα μου...ηρθα απο τη δουλεια..εκανα να την ηρεμησω εικοσι λεπτα....εκανα πως εφυγα ημουνα πισω απο τη πορτα και αρχισε παλι να κλαιει σπαρακτικα....σκατα....δουλεια παπαλα μαλλον...οτι παρω απο το επιδομα ανεργιας ...παλι καλα που οι ανθρωποι ειναι τοσο καλοι και μου λενε να το δοκιμασω απο το σπιτι μπας και δουλεψω.....θα τους αναψω καμια λαμπαδα...

ασχετο...η ΕΒΙΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ που ειναι?????????//

πωπω γιασεμακι :( και δεν ξερω αν μπορεις να κανεις και πολλα...σιγουρα παιζει ρολο οτι η μαμα σου αγχωνεται λιγακι...δεν εχεις καποιον αλλο να δοκιμασεις να την κρατησει για μιση ωριτσα να δεις αντιδρασεις;

Το κοριτσάκι μου το χάζεψα τελείως...

Την κρατάω αγκαλιά για να ρευτεί και αυτή τινάζεται με φόρα και τρίβεται στο πρόσωπό μου ....για να την φιλάω συνέχεια :tongue::tongue::tongue:

αχ αχ αχ

το ινακι θα τραγουδαει κ η αλεκα θα κανει αγριο σεξ:tongue:!

χαχαχαχαχα

κι εγω δουλεια ειχα :evil::evil::evil:

πωπω βρε κοριτσια με εχει πιασει τρομερος πονοκεφαλος.

δεν κανεις λιγο σεξ μηπως συνελθεις;;;

Ινάκιιιιιιιιιιιι που είσαι να μας απαντήσεις????? βρήκες το κόλπο με την βαζελίνη κι έχεις επιδοθεί.....??????????? Άλλη έχει το όνομα και άλλη τη χάρη????

:tongue::tongue::tongue: ναι την χρησιμοποιω και στην δουλεια πλεον...

Ημερομηνία ακριβώς δεν ξέρει ο Γιώργος να μου πει...υπολογίζει πάντως να φύγει γύρω στις 10/6...μόλις μάθει θα σας το πω αμέσως !

να μας πεις !!! εγω 20/06 παω σε συναυλια aerosmith

Χωράμε 3 γυναίκες και 3 μωρά???

Και βάλε ότι κι εγώ και ο γιος μου "πιάνουμε χώρο"!!!!!!!!!!!!

αφου ο κανακαρης σου θα κοιμηθει με την φιλεναδα του μαζι, τι χωρο πιανετε;

φιου και λεω τι βρωμαει,μου εκανε μια τουρτα ο μπεμπης απαπα..επανερχομαι σε 10λ.. 000203F9.gif

sig.asp?img=ad1

αχ ο αντρουλης μας εχεσεεεεεεεεεεε

μελίνα δεν ξερω τι μαρκα είναι εστειλα τον αντρα μου κ την πήρε θα το ψαξω όμως εγω ήθελα της κίκο αλλά η παιδιατρος ειπε για αρχη αν τον βα΄λω να εχει τουλάχιστον το πανί από κατω, η πωλήτρια από τα κου-κου είπε οτι η κικο δεν βγαζει τετοιες

οκ! θα περιμένω! δε βιαζόμαστε έτσι κι αλλιώς!

Άννια, ήθελα να βάλω τα κλιπάκια, αλλά μάλλον κάτι δεν έκανα καλά...:(

Εβίτααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

15y6xxxv0qx3picm.png

http://www.babyjunior.com/default.asp?page=products&subID=25&agencyID=6&cmd=1&LangId=254

παρόμοια με αυτη ειναι απλά εχει άλλα παιχνιδάκια επάνω!

σοφια να σου κανω μια ερωτηση εσυ που σκαμπαζεις απο αυτα το συγκεκριμενο προιον που μπορω να το βρω σο ιντερνετ?και με τι κοστος?dermarolling λεγετε

για κοιτα εδω,κατι τετοιο ειναι???????

http://shop.ebay.co.uk/i.html?_nkw=derma+roller&_sacat=0&_trksid=p3286.m270.l1311&_odkw=dermarolling&_osacat=0&bkBtn=

http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_ss_c_1_6?url=search-alias%3Dbeauty&field-keywords=dermaroller&sprefix=dermar

Διαφημίσεις

ξερω και εγω βρε σοφακι??μιλησα με μια κοπελα καιμου προτεινε καποιες συσκευες δερμοαποξεσης και αυτο..κανει για ραγαδες παναδες και αλλα τετοια...θενκς παντως..

:-D

ξερω και εγω βρε σοφακι??μιλησα με μια κοπελα καιμου προτεινε καποιες συσκευες δερμοαποξεσης και αυτο..κανει για ραγαδες παναδες και αλλα τετοια...θενκς παντως..

παντως απο οτι καταλαβα δεν φτανει μονο αυτο για να γινει δουλεια.και κατι θεραπειες dermarolling που διαβασα ειχαν 600-700 δολαρια!

Κατερινα στο κοσμος πηγα κι εδω στη Καλαμαρια! δεν το ειχαν κ μαλιστα μου ειπαν οτι δεν υπαρχει πουθενα κ ισως το ξαναφερουν....να παω κεντρο δεν παιζει!!

Σοφια ευχαριστω πολυ θα παρω να ρωτησω!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Διαφημίσεις

ινακι θελω ενα βιβλιο.μπορω να το βρω και στο ιντερνετ,να το κατεβασω?????βεβαια ειναι 440 σελιδες.........

http://www.amazon.co.uk/Toxic-Childhood-Modern-Damaging-Children/dp/0752873598

και υπαρχει και στα ελληνικα

http://www.books.gr/ViewShopProduct.aspx?Id=5289473

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...