Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Jamie είπε:

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Θα μπορούσες να μου πεις περισσότερες λεπτομέρειες για την περίπτωση σου σε πμ;; 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

το ινακι θα τραγουδαει κ η αλεκα θα κανει αγριο σεξ:tongue:!
χαχαχα
Εσένα είναι σίγουρα απ'το πολύ sex !!!!!

:D

αν δεν κανω λαθος ναι... πηγα πριν καμια 10αρια μερες για το λευκο με τον ενα ωμο... αλλα απο κοντα δεν μου αρεσε.... παρε τηλ. 2108980480 το καταστημα της γλυφαδας κ τα κεντρικα ειναι2102899500. ρωτα αν το εχουν αλλιως παρε στα κεντρικα να δεις αν θα ξαναστειλουν η να σου πουν ποιο μαγαζι το εχει.

και εμένα μου άρεσε το λευκό

Να τους δείχνεις το άρθρο...:evil:

εγώ μια φορα του έκανα ετσι και κατάλαβα οτι φοβάται κ δεν το ξαναεκανα, αλλά εγω κάνω το αλλο που απ'οτι βλέπω ουτε αυτο κανει από πολύ μωρό που ηταν για να κοιμηθει καθομουν στην άκρη από το κρεβάτι και χοροπηδουσα σαν τραμπολίνο ακόμη και τωρα ετσι κοιμάται!

ΦΑΜ ...στο μωρακι σου εκανες ζημια απο τη μερα που το συνελλαβες..του χαρισες τρελη μανα....ετσι ειμαι και γω..ηρεμησε

χαχαχα τρελές

πήραμε καινουρια στρατα είναι πιο γερή και έχει όλοφωτα και μουσική, από κατω έχει πανι και γίνεται κούνια, μετά το γυρνας και γίνεται στράτα και αργοτερα αυτοκινητάκι, 70 Ε τον εβαλα και ησυχασε το κεφάλι την άλλη την άφησα στη μάνα μου για να τον βάζω οποτε πηγαίνω εκει, αλλά με την καινούρια έχουμε προβλημα, ο κοντορεβυθούλης μου δεν φτανει κάτω του είναι πιο ψηλή!

Μαρία σε ποιο μαγαζί πήγες και ρωτησες? fena ,fokas μήπως είναι σε κανένα απ'αυτά! ΄και εγώ ηθελα να πάω να τα δω όλα μου αρεσουν κ το άσπρο και το μπλε το δικό σου και ενα μπλε στραπλες βρεγμενο που ειναι στη φωτο!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσακια...όσα παρετε στρατα επειδη ακομη ειναι λιγο νωρις, μεχρι να γινει εξι μηνων το μωρουλι μην το βαζετε πολυ ωρα την ημερα.....κανα πενταλεπτο στην αρχη, δεκλεπτο μετα απο καμια εβδομαδα

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

κοριτσακια...όσα παρετε στρατα επειδη ακομη ειναι λιγο νωρις, μεχρι να γινει εξι μηνων το μωρουλι μην το βαζετε πολυ ωρα την ημερα.....κανα πενταλεπτο στην αρχη, δεκλεπτο μετα απο καμια εβδομαδα

εγώ τον έβαζα για αρκετη ωρα κ καθόταν δεν παραπονιοταν πήρε κ φορα τωρα κ την περπαταει πολύ καλά αλλά η παιδιατρος μας ειπε να μην του βαλω καθολου γιατι οταν μεγαλώσει θα εχει προβλημα με την μεση του κ ετσι τον βάζω λιγακι για να ξεχνιεται!

πωπω ειχαμε και χρονο ομως τοτε και βλεπαμε κι ενα greys anatomy...τωρα ουτε διαφημισεις προλαβαινω να δω!!!! χαχα Θυμαμαι που ειπα οτι τελικα πεθαινει ο George k οχι η Izzy...πιστευω οτι πια το ξερετε ολες....δεν το βλεπει καμμια ακομη?

Είμαι φανατική του grey's anatomy, αλλά δεν το παίζει στον ΑΝΤ1. Το έχει κάπου αλλού?

το χειροτερο ειναι αυτο που εκανν ευτυχως παλιοτερα που εδιναν στα μωρα γαι πλακα κρασι και μπυρα

Και ακόμα το κάνουν μερικοί :evil:! Ο άντρας της αδερφής του άντρα μου (δεν ξέρω τι τον έχω, κουνιάδο? μπατζανάκι?) έχει ένα αγοράκι 3 χρονών και ένα 2 χρονών (και είναι έγκυος η γυναίκα του πάλι ΑΓΟΡΙ!) δίνει όπως είπες και κρασί και μπύρα και μάλιστα τώρα, ο μικρός περισσότερο, αν δεν πιεί μισό ποτήρι, κλαίει ασταμάτητα :evil:! Και το χειρότερο είναι πως περιφανεύονται κιόλας :evil:!

λοιπον τα ασχημα νεα μου....η μικρη σημερα ξανασπαραξε στο κλαμα απο την ωρα που εμεινε μονη με τη μανα μου...ηρθα απο τη δουλεια..εκανα να την ηρεμησω εικοσι λεπτα....εκανα πως εφυγα ημουνα πισω απο τη πορτα και αρχισε παλι να κλαιει σπαρακτικα....σκατα....δουλεια παπαλα μαλλον...οτι παρω απο το επιδομα ανεργιας ...παλι καλα που οι ανθρωποι ειναι τοσο καλοι και μου λενε να το δοκιμασω απο το σπιτι μπας και δουλεψω.....θα τους αναψω καμια λαμπαδα...

Και ο δικός μου μια απ'τα ίδια Yasemi! Και δεν είναι ότι δεν κάθεται σε ξένους, δεν κάθεται ούτε στον άντρα μου! Είναι εντελώς μαμάκιας και δεν ξέρω τι να κάνω! Εχθές το απόγευμα είπα να ξαπλώσω λίγο και φυσικά σηκώθηκα γιατί δεν άντεχα να τον ακούω να κλαίει! Με το που τον παίρνω αγκαλιά, σταματάει, με το που τον δίνω, αρχίζει! Και δυνατά! Σκέφτομαι πως ίσως φταίει που τον θηλάζω ακόμα και έχει συνηθίσει την μυρωδιά μου... Δεν ξέρω τι να κάνω! Εντωμεταξύ πιπίλα δεν παίρνει με τίποτα, του έρχεται να κάνει αιμετό. Τώρα θέλω να κανονίσω για την βάφτιση, θα μετακομίσουμε κιόλας και θα πρέπει να τον έχω από κοντά! Ούτε τουαλέτα δεν μπορώ να πάω, να κάνω το μπανάκι μου με την ησυχία μου βρε παιδί μου!

Εγώ γιατί είμαι σίγουρη ότι από τώρα ξεχωρίζουν πρόσωπα και έχουν ήδη δεθεί με μας ????

Καλό το δέσιμο, αρκεί να μην μας πνίξει κιόλας!!!

πωπω βρε κοριτσια με εχει πιασει τρομερος πονοκεφαλος.
Εσένα είναι σίγουρα απ'το πολύ sex !!!!!

:tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :D :D :D :D

...Μπράβο για τα κιλάκι! :-) Μπορείς να μου το δώσεις? Εγώ έχω φτάσει στο άλλο άκρο. Νιώθω ότι αρχίζουν να φαίνονται οι κοκκάλες μου... Δεν ξέρω τι έχω πάθει. Τρώω κανονικά (νομίζω), αλλά όλοι μου λένε πόσο αδύνατη είμαι. Το βλέπω και εγώ. Αν εξαιρέσεις την κοιλιά μου (που νομίζω ότι θέλει λίγο μάζεμα ακόμη), η υπόλοιπη έχω γίνει πετσί και κόκκαλο.

Αχ .... κι εγώ έτσι ήμουν!!!:rolleyes: Τώρα όσο θηλάζω, τρώω με το ζόρι και έχω καταφέρει να χάσω από τα 19 κιλά που πήρα, τα 12. Όσο για την κοιλιά, έτσι ήμουν 4 μηνών έγκυος!!!!

4wPzp3.png izCMp3.pngkAQgp3.png

...Μαρία σε ποιο μαγαζί πήγες και ρωτησες? fena ,fokas μήπως είναι σε κανένα απ'αυτά! ΄και εγώ ηθελα να πάω να τα δω όλα μου αρεσουν κ το άσπρο και το μπλε το δικό σου και ενα μπλε στραπλες βρεγμενο που ειναι στη φωτο!

Τελικά μήπως τα φορέματα της Raxevsky φορεθούν πάρα πολύ???? Κι εγώ απο κι έλεγα να πάρω για την βάφτιση και μάλιστα το λευκό με τον ένα ώμο. Τώρα όμως αναρωτιέμαι μήπως φοράω το ίδιο με καμιά προσκεκλημένη :confused:....

Διαφημίσεις

Αχ .... κι εγώ έτσι ήμουν!!!:rolleyes: Τώρα όσο θηλάζω, τρώω με το ζόρι και έχω καταφέρει να χάσω από τα 19 κιλά που πήρα, τα 12. Όσο για την κοιλιά, έτσι ήμουν 4 μηνών έγκυος!!!!

αι μαρη μιλας και εσυ,μια χαρα εισαι στη φωτο...

:-D

Λοιπόν, σας έφτασα (!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D),η ώρα είναι 18:15, μόλις έβαλα τον αγκαλίτσα μου για νάνι και αρχίζω τα σχόλια...

εγω την εκανα την αμαρτια μου:oops: εφαγα σουβλακι..... πηρε η μητερα μου τα xs της power health κ λεει κανουν θαυματα... τρως κανονικα, δηλ. οτι φαγητο εχεις μαγειρεψει, οχι κ τεραστια μεριδα, κ καπακι ενα χαπακι.... υποτιθεται σου κοβουν την ορεξη κ αλλαζουν τον μεταβολισμο...λεω να ξεκινησω να χαπακωνομαι:tongue:....

σκ@τα κάνουν! τα είχα πάρει πρόπερσι. μια μούφα και μισή, συμφωνώ με τη Μαρία...

Αλεκααααααα????????/ s9090.gif

καλέ, μην είναι από το ροχαλητό το ταρακούνημα της καριόλας?????:)

Τι το εσωσες βρε Αλεκα ποια Χαιντι θα μου πεις τωρα οτι εβλεπες και σπορτ μπιλυ

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=NEr0eNcWfdE&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=NEr0eNcWfdE&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

σπορτ μπιλυ...ειναι ηρωας απ αλλο πλανητη!!!!! και θαντερ θαντερ θαντερκατς!!!!!!!!!!!!!!!!!!

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=v56E7D5VBaE&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=v56E7D5VBaE&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

ενα μ ενα κουτι που ελεγε παραμυθια το θυμαται καμμια???

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=8agbnyPPqMc&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=8agbnyPPqMc&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

να υποθεσω οτι καμια δεν θυμαται .... φρουτοπια ?

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="

name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="
&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>
ναι ναι!!με την παρασκευουλα... την ειχε δειξει προσφατα η τηλεοραση... ιδια ειναι...

:D:D:D:D τέλειο!!!!!!!!!!!!!!!! πού θα τη δούμε κι εμείς???

ααα ηθελα να ρωτησω Αλεκα και Ελινα την χρησιμοποιειτε ακομα την μπανιερουλα;

εμείς πάντως χρησιμοποιούμε κλανονικά το μπανιεράκι, μόνο που δεν ξαπλώνουμε, αλλά καθόμαστε πλέον. πήραμε και ένα παπάκι και πλατσουρίζουμε παρέα!!!

ελα βρε Μελινακιιιιιι, δες την ανοιξη εξω, τα λουλουδια, τα πουλακια που κελαιδουν, οοολα καλα!!!

ποιά λουλούδια, την τρέλα μου μέσα, που ούτε να τα ποτίσω δεν προλαβαίνω με τον γκρινιάρη που έμπλεξα!!! :tongue:

Μελινάκι για σένα !!!!

Ευχαριστώ πολύ για τη Μελίνα το μέλι!!! σμουτς!!!

Εμεις σημερα αρχιζουμε επιχειρηση κρεμουλα!!! Εξοπλιστηκαμε με κουταλακια, μπωλακια και πλαστικες σαλιερες και ειμαστε ετοιμοι για πασαλειματα!!!

Πώς πήγε???

Πολύ μπροστά ο Μελινογιός: τρώει χοιρινό με λάχανο!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

όχι, παίζουμε!!! και αύριο θα φάμε φασολάδα!!!:D

Ινάκιιιιιιιιιιιι που είσαι να μας απαντήσεις????? βρήκες το κόλπο με την βαζελίνη κι έχεις επιδοθεί.....??????????? Άλλη έχει το όνομα και άλλη τη χάρη???? (Η Άννια είναι άλλη κατηγορία μόνη της, έχει και το όνομα και την χάρη!!!!:tongue::tongue::tongue:)

Αλήθεια η Εβίτα χάθηκε και περιμέναμε νέα για τον παιδοψυχολόγο και τη δουλειά της...

Τελικά είμαι τόοοοοοοσο αθώα... γιατί μέχρι τώρα νόμιζα ότι η βαζελίνη βοηθούσε σε κάποιο ερεθισμό του Μητσακίου?????? αλλά τελικά δεν ήταν του Μητσακίου, ε???? :D:D:D;););)

Έχω δει πάντως στο δρόμο μια ηλίθια να προσπαθεί να "ηρεμήσει" ένα πολύ μωράκι (πιο μικρό από τα δικά μας) που έκλαιγε και το κούναγε πέρα δώθε νευριασμένη με πολλή ένταση... Αυτή είναι να τη συλλάβουν!:evil:

Απίστευτο!!!

αλλά εγω κάνω το αλλο που απ'οτι βλέπω ουτε αυτο κανει από πολύ μωρό που ηταν για να κοιμηθει καθομουν στην άκρη από το κρεβάτι και χοροπηδουσα σαν τραμπολίνο ακόμη και τωρα ετσι κοιμάται!

πήραμε καινουρια στρατα είναι πιο γερή και έχει όλοφωτα και μουσική, από κατω έχει πανι και γίνεται κούνια, μετά το γυρνας και γίνεται στράτα και αργοτερα αυτοκινητάκι, 70 Ε τον εβαλα και ησυχασε το κεφάλι την άλλη την άφησα στη μάνα μου για να τον βάζω οποτε πηγαίνω εκει, αλλά με την καινούρια έχουμε προβλημα, ο κοντορεβυθούλης μου δεν φτανει κάτω του είναι πιο ψηλή!

:D:D:D

ποιά στράτα πήρατε κατερινάκι??? λέω ν' αρχίσω να ψάχνω σιγά-σιγά! τον άλλο μήνα θα την πάρω, αλλά ας ψαχτώ λίγο νωρίτερα...

Χαρούμενα μηνογεννέθλια στα μωράκια που μηνογεννεθλίαζαν τις 4 τελευταίες μέρες!!! χιχι!

Η ώρα είναι 18:30 και μόλις τελείωσααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

15y6xxxv0qx3picm.png

Διαφημίσεις

Τα έξοδα της βάφτισης έχουν ως εξής:

200 ευρω μπομπονιέρες,

450 φωτογράφος,

γύρω στα 1500 ευρω το τραπέζι (18/άτομο εκτός τα ποτά (50-60 άτομα) 100 τα προσκλητήρια,

100 τα γλυκά,

500 τα ρούχα μας και

το δώρο των κουμπάρων που δεν ξέρω πόσο θα είναι.

Κανένα σχόλιο?????

angie αυριο γινονται οι πτησεις κανονικα,την τεταρτη καμια!

ελενα καλυτερα να μας τα δειξεις κιολας!τα γλυκα θα σου πανε 2 ευρω το ατομο??και αν ναι τι γλυκο?πες μας και τι περιλαμβανει η τιμη του φωτογραφου.....για να σου πουμε αν οι τιμες ειναι οκ.....

Τα έξοδα της βάφτισης έχουν ως εξής:

200 ευρω μπομπονιέρες,

450 φωτογράφος,

γύρω στα 1500 ευρω το τραπέζι (18/άτομο εκτός τα ποτά (50-60 άτομα) 100 τα προσκλητήρια,

100 τα γλυκά,

500 τα ρούχα μας και

το δώρο των κουμπάρων που δεν ξέρω πόσο θα είναι.

Κανένα σχόλιο?????

το σχόλιο είναι οτι αγχωθηκα κ πρεπει να αρχίσω να ψαχνω!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...