Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Jamie είπε:

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Θα μπορούσες να μου πεις περισσότερες λεπτομέρειες για την περίπτωση σου σε πμ;; 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ γιατί είμαι σίγουρη ότι από τώρα ξεχωρίζουν πρόσωπα και έχουν ήδη δεθεί με μας ????

Σίγουρα ξεχωρίζουν πρόσωπα και σίγουρα έχουν ιδιαίτερη σχέση με τους γονείς, αλλά το λεγόμενο άγχος αποχωρισμού εκδηλώνεται αργότερα (γύρω στους 7-8 μήνες).

Όπως και να'χει η λύση δεν είναι να μην αφήνουμε καθόλου μόνο του το παιδί. Μια καλή ασκησούλα είναι να το αφήνουμε μόνο του σε κάποιο δωμάτιο (με διακριτική επίβλεψη φυσικά) και να μην είμαστε συνέχεια παρούσες.

πωπω βρε κοριτσια με εχει πιασει τρομερος πονοκεφαλος.

Εμένα μου περνάει με δυνατό καφεδάκι, αλλιώς με ντεπόν...:P

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

τι ειναι τουτο μαρη?μπηκαμε το ειδαμε το φορεμα...παρε τηλ καλυτερα σε καποια μαγαζια στην πολυ σου μονο ενα ραξεφσκι εχετε??παω να ξαπλωσω γιατι ποναει η κεφαλα μου..

:-D

τεσπα!! σοφια πατα εδω...αυτο θελω..το ειχε εκει που πηγες εσυ? http://www.facebook.com/www.ZetaMakrypoulia.gr?v=feed&story_fbid=124929093139#!/photo.php?pid=3272367&id=42152018639

αν δεν κανω λαθος ναι... πηγα πριν καμια 10αρια μερες για το λευκο με τον ενα ωμο... αλλα απο κοντα δεν μου αρεσε.... παρε τηλ. 2108980480 το καταστημα της γλυφαδας κ τα κεντρικα ειναι2102899500. ρωτα αν το εχουν αλλιως παρε στα κεντρικα να δεις αν θα ξαναστειλουν η να σου πουν ποιο μαγαζι το εχει.

baJfp2.png

Διαφημίσεις

η μαμά μου διαβαζε μανινα

ωραια γκομενακια οι γιατροι!

:D

apό όλο αυτο κραταω δυο...πρωτον μπορει και να εκανα παρεα με τη μανα σου και δευτερον εισαι προικοθηρου~~~:tongue:...φτου σου:P

Σε ποιά θεία ? την Παρασκευούλα ????:P

παει αυτη...αποδημησε εις τον κυριον.....αφησε όμως αντικαταστατη...μπουχαχα
ο μιμακος του επεσε ο πυρετος εκανε λιγο διαροια αλλα ειναι πολυ κακοδιαθετο ρε κοριτσια λετε να εχει την γριπη την παραξενη?Αλλα μου ειπε ο γιαατρος οτι ο πυρετος δεν θα επεφτε φοβαμαι

το παιδι σε δυο μερες θα ειναι περδικι...ηρεμησε

Να σε δώ σε πόση ώρα θα τελειώσεις ......μπουχαχαχαχαχαχα !!!!!! (που λέει και η Αλέκα !)

το εχω κλεψει απο την κιμι του νοεμβρη:cool:

Μαρίνα είσαι 22???? Θα πηδηχτώ από το παράθυρο...:rolleyes:

102 ειναι όχι 22....τωρα θα πει ότι ζυγιζω ενα τονο:D

βρε γιασεμακι μηπως πελαγωνει η μητερα σου κ αντι να την ηρεμησει την εξαγριωνει περισσοτερο??? χωρις παρεξηγηση, αλλα εχω δει να προσπαθουν να ηρεμησουν το μωρο κ απο το αγχος τους, την πιεση τους, τα νευρα τους (πες το οπως θες...) το κανουν χειροτερα!

την κρεμα την ξεκινησαμε την πεμπτη... αρα εφαγε πεμπτη κ παρασκευη χωρις να πεταξει τιποτα.... το σαβατο τα εβγαλε αυτα.. κοκκινιλες κ σπιθουρακια. χθες ειχε τα σπιθουρακια χωρις κοκκινιλες... κ ερωτω:

1. δεν θα επρεπε αν ηταν απο την κρεμα να την πειραξει την πρωτη μερα???

2. αν ηταν απο την κρεμα δεν θα επρεπε κ χθες να ειναι φουντωμενη???? εστω κατι παραπανω μετα το γευμα?

σκεφτομαι μην την πειραζει τιποτα στο περιβαλλον....

αχ, ποιο??? εγω παντως εριξα μια ματια στο καταστημα της γλυφαδας κ ειχε σχεδον ολα του φυλαδιου...δεν αρχιζεις τα τηλ???

δε παρεξηγω καθολου νομιζω οτι κατι τετοιο παιζει ή απλα τοχει χασει η μανα μου και δε θελει να ασχοληθει....:evil:

οσο για την αλλεργια...θα επανελθω ξυπνησε παλι

όταν τσπυρακια ειναι διασπαρτα σε όλο ο σωμα, τοτε ειναι αλεργια....και συνηθως αυτα ειναι και μεγαλα

κ εγω πιστευω οτι ξεχωριζουν προσωπα αλλα οχι οτι επιλεγουν... σιγουρα θελουν τον χρονο τους με καποιον που δεν τα βλεπει συχνα...

εχω παρατηρησει οτι οταν καποιον εχουν να τον δουν πανω απο εβδομαδα τον επεξεργαζονται για λιγο κ μετα χαμογελανε... παλιοτερα οποιον κ να εβλεπαν γελουσαν κ του μιλαγαν... ...

ναι οντως......

Άσχετο : το Ινάκι και η Αλέκα πού είναι ????

επηζε στην δουλεια όλη μερα.....

το ινακι θα τραγουδαει κ η αλεκα θα κανει αγριο σεξ:tongue:!

ποσο καλα με ξερεις:tongue::P

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Κοριτσάκια μου γεια σας. Τί κάνετε; Εμείς έχουμε μάλλον τα δόντια μας. Η μικρή είναι μέσα στη γκρίνια από χθες και δαγκώνει ότι βρεί μπροστά της. Από ύπνο, αφήστε μη το συζητήσουμε καλύτερα. Νυστάζωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!

Κατά τα άλλα, έχω να σας πώ ότι έχασα ένα κιλάκι και συνεχίζω. Δυστυχώς όμως το γάλα μου όσο πάει και μειώνεται αλλά ειλικρινά δεν θα προσπαθήσω πολύ ακόμα, όσο πάει!!!!!!!!!!!! Δεν μπορώ άλλο να είμαι έτσι, δεν έχω τί να βάλω. Βέβαια το θετικό είναι πώς κατάφερα και χώρεσα σε ένα στενό τζιν μου και είμαι μέσα στη χαρά!!!!!!!!!!!!!!!

Αυτά. Σε λίγο θα βγάλω την μικρούλα μου βόλτα, πιστέψτε με είναι το μοναδικό φάρμακο ενάντια στην γκρίνια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

eH1op2.png

LMcjp2.png

Σίγουρα ξεχωρίζουν πρόσωπα και σίγουρα έχουν ιδιαίτερη σχέση με τους γονείς, αλλά το λεγόμενο άγχος αποχωρισμού εκδηλώνεται αργότερα (γύρω στους 7-8 μήνες).

Όπως και να'χει η λύση δεν είναι να μην αφήνουμε καθόλου μόνο του το παιδί. Μια καλή ασκησούλα είναι να το αφήνουμε μόνο του σε κάποιο δωμάτιο (με διακριτική επίβλεψη φυσικά) και να μην είμαστε συνέχεια παρούσες.

Εμένα μου περνάει με δυνατό καφεδάκι, αλλιώς με ντεπόν...:P

ayto που λες ετσι και αλλιως το κανω γιατι πολυ συχνα θα παμε με τη μεγαλη πχ για κακα η μικρη θα μεινει μονη στο σαλονι στο καροτσι (ασχετα οτι την βλεπω διακριτικα η καθεται και λιγο μονη στο κρεββατι....μια χαρακτηριστικη κινηση που εκανε σημερα που την κοιταγα απο την εξωπορτα....καθοτανε στη μανα μου,επαιζε,γυρναει τη κοιταει κοιταει ενα γυρω να δει που ειμαι,καταλαβαινει οτι εγω εφυγα απο την εξωπορτα και παταει τα κλαμματα....5 μηνων σκατο...ουφ ειμαι να σκασω...παω παιδιατρο τα λεμε μετα

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Υπομονή Νατασούλα... Και εμένα είναι λίγες μέρες τώρα που άρχισε πάλι να ξυπνάει στις 5 το πρωί, μέσα στην καλή χαρά όμως (δεν φταίνε τα δόντια). Σήμερα τα ξημερώματα είχε βάλει κάτι κακαριστά γέλια... Έφαγε, αλλά ευτυχώς ξανακοιμήθηκε εύκολα.

Μπράβο για τα κιλάκι! :-) Μπορείς να μου το δώσεις? Εγώ έχω φτάσει στο άλλο άκρο. Νιώθω ότι αρχίζουν να φαίνονται οι κοκκάλες μου... Δεν ξέρω τι έχω πάθει. Τρώω κανονικά (νομίζω), αλλά όλοι μου λένε πόσο αδύνατη είμαι. Το βλέπω και εγώ. Αν εξαιρέσεις την κοιλιά μου (που νομίζω ότι θέλει λίγο μάζεμα ακόμη), η υπόλοιπη έχω γίνει πετσί και κόκκαλο.

Διαφημίσεις

ayto που λες ετσι και αλλιως το κανω γιατι πολυ συχνα θα παμε με τη μεγαλη πχ για κακα η μικρη θα μεινει μονη στο σαλονι στο καροτσι (ασχετα οτι την βλεπω διακριτικα η καθεται και λιγο μονη στο κρεββατι....μια χαρακτηριστικη κινηση που εκανε σημερα που την κοιταγα απο την εξωπορτα....καθοτανε στη μανα μου,επαιζε,γυρναει τη κοιταει κοιταει ενα γυρω να δει που ειμαι,καταλαβαινει οτι εγω εφυγα απο την εξωπορτα και παταει τα κλαμματα....5 μηνων σκατο...ουφ ειμαι να σκασω...παω παιδιατρο τα λεμε μετα

Αυτό που λες το έκανε και η δικιά μου. Την είχε αγκαλιά η μαμά μου και εκείνη με κοίταζε έντονα σαν να ζητούσε την έγκρισή μου.:P

Δεν ρωτάς και τον παιδίατρο τη γνώμη του για το θέμα?

Αχχχχ σαν τρελή περιμένω να μαζευτούμε οι τρεις μας με τα μπεμπίδια !!!!:P

Κι εγώωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!

Για πες ημ/νίες και πόσο πάει το μαλλί για δωμάτια!!!

Εγώ γιατί είμαι σίγουρη ότι από τώρα ξεχωρίζουν πρόσωπα και έχουν ήδη δεθεί με μας ????

Κι εγώ είμαι σίγουρη πια γι αυτό!!!

το ινακι θα τραγουδαει κ η αλεκα θα κανει αγριο σεξ:tongue:!

Ινάκιιιιιιιιιιιι που είσαι να μας απαντήσεις????? βρήκες το κόλπο με την βαζελίνη κι έχεις επιδοθεί.....??????????? Άλλη έχει το όνομα και άλλη τη χάρη???? (Η Άννια είναι άλλη κατηγορία μόνη της, έχει και το όνομα και την χάρη!!!!:tongue::tongue::tongue:)

Αλήθεια η Εβίτα χάθηκε και περιμέναμε νέα για τον παιδοψυχολόγο και τη δουλειά της...

Κι εγώωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!

Για πες ημ/νίες και πόσο πάει το μαλλί για δωμάτια!!!

Ποιές τιμές και ποιά δωμάτια καλέεεεεεεε ????????

Σπίτι θα μείνουμε και οι τρεις !!!!!!

Ημερομηνία ακριβώς δεν ξέρει ο Γιώργος να μου πει...υπολογίζει πάντως να φύγει γύρω στις 10/6...μόλις μάθει θα σας το πω αμέσως !

Ποιές τιμές και ποιά δωμάτια καλέεεεεεεε ????????

Σπίτι θα μείνουμε και οι τρεις !!!!!!

Ημερομηνία ακριβώς δεν ξέρει ο Γιώργος να μου πει...υπολογίζει πάντως να φύγει γύρω στις 10/6...μόλις μάθει θα σας το πω αμέσως !

Χωράμε 3 γυναίκες και 3 μωρά???

Και βάλε ότι κι εγώ και ο γιος μου "πιάνουμε χώρο"!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...