Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Jamie είπε:

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Θα μπορούσες να μου πεις περισσότερες λεπτομέρειες για την περίπτωση σου σε πμ;; 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Επιπλέον κάθε μωρό έχει τον τρόπο του και τα χούγια του. Για παράδειγμα όταν κάποιος κρατά αγκαλιά τη δικιά μου πρέπει να βλέπει προς την έξω πλευρά, αλλιώς αρχίζει να διαμαρτύρεται. Προς τον ώμο την κρατάω μόνο όταν είναι να ρευτεί...

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Εμένα η πεθερά μου στην αρχή όταν ερχόταν να δει τοην μπεμπού μόλις την έπερνε στα χέρια της έκλαιγε αμέσως και όταν της λέγαμε κράτα την λίγο αγκαλίτσα και κούνα την να ηρεμίσει, από το άγχος της την κουνούσε σαν να φτιάχνει φραπέ ! και φαντάσου είμαστε πάντα κι εμείς ποτέ δεν της έχω αφήσει το παιδί...

αυτο λεγαμε κ εμεις με τον αντρα μου... απλα λεγαμε οτι οταν εχει γκρινια το παιδι για τον χ λογο , πρεπει να ειμαστε ηρεμοι εμεις για να μην του μεταδιδουμε την νευρικοτητα μας! αλλα αυτο με το κουνημα δεν ξερω γιατι το κανουν!!!! σαν να εχουν ξεχασει πως ειναι τα μωρα....

baJfp2.png

Διαφημίσεις

Επιπλέον κάθε μωρό έχει τον τρόπο του και τα χούγια του. Για παράδειγμα όταν κάποιος κρατά αγκαλιά τη δικιά μου πρέπει να βλέπει προς την έξω πλευρά, αλλιώς αρχίζει να διαμαρτύρεται. Προς τον ώμο την κρατάω μόνο όταν είναι να ρευτεί...

χαχα!!! μια απο τα ιδια!!! κ εμεις μολις αρχισουν τα οργανα , γυρισμα προς τα εξω να ηρεμησουν κ μετα την βαζουμε οπου ειναι να κατσει...

baJfp2.png

Εγώ γιατί είμαι σίγουρη ότι από τώρα ξεχωρίζουν πρόσωπα και έχουν ήδη δεθεί με μας ????

κ εγω πιστευω οτι ξεχωριζουν προσωπα αλλα οχι οτι επιλεγουν... σιγουρα θελουν τον χρονο τους με καποιον που δεν τα βλεπει συχνα...

εχω παρατηρησει οτι οταν καποιον εχουν να τον δουν πανω απο εβδομαδα τον επεξεργαζονται για λιγο κ μετα χαμογελανε... παλιοτερα οποιον κ να εβλεπαν γελουσαν κ του μιλαγαν...

οσο για το αγχος αποχωρισμου καπου διαβασα οτι ξεκιναει απο τον 5ο μηνα... βλεπω κ απο τις δικες μου οταν ειναι ανησυχες κ παω για πιπιλα μου αρπαζουν το χερι κ με τα 2 τους χερια κ το κρατανε μεχρι να ηρεμησουν...

baJfp2.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...