Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Jamie είπε:

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Καλημέρα!! 

Μπορω να ρωτησω μετά από πόσες ωοληψιες και εμβρυομεταφορες πέτυχες εγκυμοσύνη με φυσικό τροποποιημένο; Για να παίρνουμε λίγο θάρρος όλες 😂

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

γιασεμι μου που δουλευεις αν επιτρεπεται?

δεν εχω καιρο που ξεκινησα...σε μια εταιρεια που στηνει ιστοσελιδες,κανει σερβις στα πισι και τωρα εχει φτιαξει ηλ.επαγγελματικο οδηγο για τη περιοχη μας και εγω κανονιζω τα ραντεβου για να πηγαινουν να κανουν τη παρουσιαση του οδηγου....με λιγα λογια προσπαθω να κλεισω τα ραντεβου...αλλα ευτυχως τα κλεινω....ειναι καλα γιατι ειναι 5 λεπτα τα ποδια απο το σπιτι μου ,4ωρο και πενθημερο...αστα εχω σκασει..αλλα απο το να κλαιει 4 ωρες ασταματητα...τοσο καιρο ητανε και ο αντρας μου οποτε δεν εβγαζε αχνα..τη προηγουμενη βδομαδα που εμενε η μικρη μονο με τη μανα μου εκανε κολπα....συνηθως ομως πηγαινε ο αντρας μου λη πεταγομουνα εγω για κανα δεκαλεπτο..σημερα ητανε ομως το αποκορυφωμα...τωρα που ξεκιναει και ο αντρας μου δουλεια βραστα...και δε μπορω εγω καθε τρεις και λιγο να φευγω απο τη δουλεια....

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πηγα ραξεφσκι.....το φορεμα που μ αρεσε λεει δεν υπαρχει πουθενα!! μπορει να τους το ξαναστειλουν μεχρι Ιουνη που βαφτιζω...δοκιμασα ενα αλλο..ωραιο ηταν αλλα τ αλλο μ αρεσει πιο πολυ...οποτε θα παω και απο κανα 2 αλλα μαγαζακια και βλεπουμε!

ν απαρεις την αντιπροσωπια κατευθειαν στην αθηνα?

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

δεν εχω καιρο που ξεκινησα...σε μια εταιρεια που στηνει ιστοσελιδες,κανει σερβις στα πισι και τωρα εχει φτιαξει ηλ.επαγγελματικο οδηγο για τη περιοχη μας και εγω κανονιζω τα ραντεβου για να πηγαινουν να κανουν τη παρουσιαση του οδηγου....με λιγα λογια προσπαθω να κλεισω τα ραντεβου...αλλα ευτυχως τα κλεινω....ειναι καλα γιατι ειναι 5 λεπτα τα ποδια απο το σπιτι μου ,4ωρο και πενθημερο...αστα εχω σκασει..αλλα απο το να κλαιει 4 ωρες ασταματητα...τοσο καιρο ητανε και ο αντρας μου οποτε δεν εβγαζε αχνα..τη προηγουμενη βδομαδα που εμενε η μικρη μονο με τη μανα μου εκανε κολπα....συνηθως ομως πηγαινε ο αντρας μου λη πεταγομουνα εγω για κανα δεκαλεπτο..σημερα ητανε ομως το αποκορυφωμα...τωρα που ξεκιναει και ο αντρας μου δουλεια βραστα...και δε μπορω εγω καθε τρεις και λιγο να φευγω απο τη δουλεια....

ρε συ θα συνηθισει η μικρη..μη την αφηνεις τη δουλεια αφου εισαι ευχαριστημενη!.....γιατι κλαιει ομως τοσο πολυ? δεν ειναι πολυ μικρη για να κανει τετοια νουμερα?

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

βασικά δεν τα εκλεισε ακομη 22 παρα κάτι ειναι!

οχι ρε τι 22 ...ετσι ειναι s8471.gif

Και εγώ που νόμια ότι είμαστε περίπου συνομήλικες...:rolleyes:

Yasemi θα συνηθίσει η μικρή σιγά σιγά... Θα βρει και η μαμά σου τα "κουμπιά" της μικρής και θα είναι καλύτερα....

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Διαφημίσεις

αντε πες μου συ....οταν με ειδε που μπηκα οταν καθομουνα εξω απο τηπορτα ηρεμησε και αρχισε να γελαει το βλημα..και με το που εφυγα να παω τουαλετα κλαμα και κακο.....δε θελει τη μανα μου????οταν ειμαι και εγω διπλα καπου στο σπιτι μια χαρα παιζει και καθεται μαζι της....τωρα πρωτη φορα ξυπνησε.. με κλαμα και μολις με ειδε ηρεμησε...αφου στονυπνο της κανει αναφιλητα....τι να πω....:(:(:(:(:(

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Κατερινάκι το παρακουότιασες!!!!

Η μκρή τρελή αλλεργία από το Σάββατο,της δίνω atarax και κορτιζόνη και έχει συνέλθει,αλλά εγώ έκοψα όλα τα γαλακτοκομικά και όλα τα σιτιρά και τρώω σκατούλες,όλο πεινάω...

Είναι δυνατόν να έγινε τώρα αλλεργική στα γαλακτοκομικά?????

Πολυ γελιο με τα φρουτακια, του εδωσα 5 κουταλιτσες για αρχη και κοντεψε να φαει και το κουταλακι!!! ...Και ο μικρος δεν εχει υπομονη να κατσει στο στηθος πλεον, θελει φαι και το θελει τωρα! ...

Το απογευμα εχουμε επιχειρηση βανίλια!!!

Φαντάζομαι ότι η κρεμούλα είναι πιο χορταστική... Καλή επιτυχία και με την βανίλια!!!!

Μαμα δεν θα ξαναγινω αρρωστος αλλα και εσυ μην κλαις ξανα θα γινω καλα

Αγάπη μουυυυυυ!!!!!

έβαλα το φαγητό να γίνεται (λάχανο με χοιρινό) και τον περιμένω νε ξυπνήσει για να τον ταΐσω.

Πολύ μπροστά ο Μελινογιός: τρώει χοιρινό με λάχανο!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

μη το λες τοδα προχτες σε παιδοτοπο...γιαγια εδωσε να δοκιμασει το γλυκουλι της μπυρα χαχχχααχααχ...(το χα χα καντε το ψηλομυτικο) και μετα γελαγε..και η μανα μπροστα...τι κανεις μου λες???

Το έχω δει κι εγώ και δεν ανακατεύτηκα..μπροστά ήταν η μάνα του παιδιού και το έβλεπε και δεν είπε τίποτα... Αν πάει να το κάνει κανείς στο δικό μου όμως μπορεί και να σηκώσω χέρι..:evil::evil::evil:

αφιερωμένο στα μικρα μας!

Τέλειο!!! Το έβαλα στο φουμπού!

....η μικρη σημερα ξανασπαραξε στο κλαμα απο την ωρα που εμεινε μονη με τη μανα μου...ηρθα απο τη δουλεια..εκανα να την ηρεμησω εικοσι λεπτα....εκανα πως εφυγα ημουνα πισω απο τη πορτα και αρχισε παλι να κλαιει σπαρακτικα....σκατα....δουλεια παπαλα μαλλον...

Δηλ. από εδώ και πέρα δεν μπορείς να πας πουθενά χωρίς τη μικρή?!?!?!?!?!? Μήπως να το ψάξεις λίγο το θεματάκι????????????????

οποια ξερει πλζ ας βοηθησει.... η μεγαλη μου απο το σαββατο που ημασταν εξω πεταξε κατι σπιθουρακια στο κεφαλι κοντα στον κροταφο...πηρα την γιατρο κ μου ειπε μαλλον δερματιτιδα, μου εδωσε μια αλοιφη να της βαλω για 2 μερες αλλα εμενα κατι σε αλλεργια μου κανει....

Κι εμάς έβγαλε κοκκινίλες στην κεφάλα (αλλά χωρίς σπιθουράκια) και φρίκαρα και τελικά ήταν από το καρότσι...τώρα του στρώνω πανάκι!! Θα έλεγα Σοφία μου (αφού διαβάσεις και τί σόι κρέμα είναι αυτή) να τη δοκιμάσεις...Φυσικά θα την παρακολουθείς την μπεμπού συνέχεια και σε όλο το σώμα...

Και εγώ που νόμια ότι είμαστε περίπου συνομήλικες...:rolleyes:

Yasemi θα συνηθίσει η μικρή σιγά σιγά... Θα βρει και η μαμά σου τα "κουμπιά" της μικρής και θα είναι καλύτερα....

αμ εκει εναι το θεμα...δε βλεπω θερμη και την μανα μου...βραστα..

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

αντε πες μου συ....οταν με ειδε που μπηκα οταν καθομουνα εξω απο τηπορτα ηρεμησε και αρχισε να γελαει το βλημα..και με το που εφυγα να παω τουαλετα κλαμα και κακο.....δε θελει τη μανα μου????οταν ειμαι και εγω διπλα καπου στο σπιτι μια χαρα παιζει και καθεται μαζι της....τωρα πρωτη φορα ξυπνησε.. με κλαμα και μολις με ειδε ηρεμησε...αφου στονυπνο της κανει αναφιλητα....τι να πω....:(:(:(:(:(

Δεν την είχε ξανακρατήσει η μαμά σου? Μου κάνει εντύπωση γιατί είναι πολύ μικρή ακόμα για τέτοια...

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Καλημέρααααα!!!!

Τι κάνετε?Γράψατε 30 σελίδες (έτσι όπως τις μετράω εγώ) σε 3 μέρες και τώρα εξαφανιζόλ????

Δεν έχω προλάβει να διαβάσω,πριν λίγο γύρισα από ΟΑΕΔ και ΙΚΑ,όπου και πήγα τζάμπα,μιας και τα βιβλιάρια ήταν θεωρημένα....όποιος δεν έχει μυαλό,έχει πόδια...

Σαν σήμερα πριν από ένα χρόνο έκανα το τεστ και ήταν θετικό!!!

Η μκρή τρελή αλλεργία από το Σάββατο,της δίνω atarax και κορτιζόνη και έχει συνέλθει,αλλά εγώ έκοψα όλα τα γαλακτοκομικά και όλα τα σιτιρά και τρώω σκατούλες,όλο πεινάω...

για πες....πως το καταλαβες???

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Διαφημίσεις

Το κοριτσάκι μου το χάζεψα τελείως...

Την κρατάω αγκαλιά για να ρευτεί και αυτή τινάζεται με φόρα και τρίβεται στο πρόσωπό μου ....για να την φιλάω συνέχεια :tongue::tongue::tongue:

Την παλιοσκ@τούλα!!! Έχει να φάει τσιμπιές τον Ιούνιοοοοοοοοοοο!!!!!!

βρε γιασεμακι μηπως πελαγωνει η μητερα σου κ αντι να την ηρεμησει την εξαγριωνει περισσοτερο??? χωρις παρεξηγηση, αλλα εχω δει να προσπαθουν να ηρεμησουν το μωρο κ απο το αγχος τους, την πιεση τους, τα νευρα τους (πες το οπως θες...) το κανουν χειροτερα!

ελα δω αλλεργιες ειδικη...λοιπον....ξεκινησατε τωρα κοντα κρεμες???μπορει να ειναι αλλεργια..αυτο το σταμπες σταμπες με ανησυχει....κοιτα αν εντεινετε μετα τη κρεμα μετα απο καμια ωρα δηλ....

για αυτο λεω στη μαλιβ ενα νεο πραγμα την ημερα να ξεκινησει

την κρεμα την ξεκινησαμε την πεμπτη... αρα εφαγε πεμπτη κ παρασκευη χωρις να πεταξει τιποτα.... το σαβατο τα εβγαλε αυτα.. κοκκινιλες κ σπιθουρακια. χθες ειχε τα σπιθουρακια χωρις κοκκινιλες... κ ερωτω:

1. δεν θα επρεπε αν ηταν απο την κρεμα να την πειραξει την πρωτη μερα???

2. αν ηταν απο την κρεμα δεν θα επρεπε κ χθες να ειναι φουντωμενη???? εστω κατι παραπανω μετα το γευμα?

σκεφτομαι μην την πειραζει τιποτα στο περιβαλλον....

πηγα ραξεφσκι.....το φορεμα που μ αρεσε λεει δεν υπαρχει πουθενα!! μπορει να τους το ξαναστειλουν μεχρι Ιουνη που βαφτιζω...δοκιμασα ενα αλλο..ωραιο ηταν αλλα τ αλλο μ αρεσει πιο πολυ...οποτε θα παω και απο κανα 2 αλλα μαγαζακια και βλεπουμε!

αχ, ποιο??? εγω παντως εριξα μια ματια στο καταστημα της γλυφαδας κ ειχε σχεδον ολα του φυλαδιου...δεν αρχιζεις τα τηλ???

baJfp2.png

[

Δεν την είχε ξανακρατήσει η μαμά σου? Μου κάνει εντύπωση γιατί είναι πολύ μικρή ακόμα για τέτοια...
φ

πριν τη δουλεια οχι...οτν αρχισα στην αρχη με τον αντρα μου και απο τη προηγουμενη βδομαδα προσπαθει μονη της....και παντα κλαιει....

με το πατερα της μονη η μπεμπα κανενα απολυτως προβλημα....δεν την εχω αφησει και πουθενα αλλου ....

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

βρε γιασεμακι μηπως πελαγωνει η μητερα σου κ αντι να την ηρεμησει την εξαγριωνει περισσοτερο??? χωρις παρεξηγηση, αλλα εχω δει να προσπαθουν να ηρεμησουν το μωρο κ απο το αγχος τους, την πιεση τους, τα νευρα τους (πες το οπως θες...) το κανουν χειροτερα!

την κρεμα την ξεκινησαμε την πεμπτη... αρα εφαγε πεμπτη κ παρασκευη χωρις να πεταξει τιποτα.... το σαβατο τα εβγαλε αυτα.. κοκκινιλες κ σπιθουρακια. χθες ειχε τα σπιθουρακια χωρις κοκκινιλες... κ ερωτω:

1. δεν θα επρεπε αν ηταν απο την κρεμα να την πειραξει την πρωτη μερα???

2. αν ηταν απο την κρεμα δεν θα επρεπε κ χθες να ειναι φουντωμενη???? εστω κατι παραπανω μετα το γευμα?

σκεφτομαι μην την πειραζει τιποτα στο περιβαλλον....

αχ, πιο??? εγω παντως εριξα μια ματια στο καταστημα της γλυφαδας κ ειχε σχεδον ολα του φυλαδιου...δεν αρχιζεις τα τηλ???

δε παρεξηγω καθολου νομιζω οτι κατι τετοιο παιζει ή απλα τοχει χασει η μανα μου και δε θελει να ασχοληθει....:evil:

οσο για την αλλεργια...θα επανελθω ξυπνησε παλι

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

βρε γιασεμακι μηπως πελαγωνει η μητερα σου κ αντι να την ηρεμησει την εξαγριωνει περισσοτερο??? χωρις παρεξηγηση, αλλα εχω δει να προσπαθουν να ηρεμησουν το μωρο κ απο το αγχος τους, την πιεση τους, τα νευρα τους (πες το οπως θες...) το κανουν χειροτερα

Εμένα η πεθερά μου στην αρχή όταν ερχόταν να δει τοην μπεμπού μόλις την έπερνε στα χέρια της έκλαιγε αμέσως και όταν της λέγαμε κράτα την λίγο αγκαλίτσα και κούνα την να ηρεμίσει, από το άγχος της την κουνούσε σαν να φτιάχνει φραπέ ! και φαντάσου είμαστε πάντα κι εμείς ποτέ δεν της έχω αφήσει το παιδί...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...