Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

αρινα....ειδα το πμ για την αδερφη σου πηγε και εμπλεξε με την πιο κακοπληρωτρια εταιρεια....ετσι ειναι δυστυχως οι περιισοτερες στο χωρο....εαν θελει να στειλει ενα μινι βιογραφικο να το δωσουμε ρε οπου μπορουμε....στειλε μου πμ εαν θελει να σου στειλω μαιλ

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

μην σου πω θα το καθιερωσουμε καθε δευτερα στη 1 το μεσημερι να το εχουμε μονιμο γι'αυτες που δεν μπαινουν πολυ το ΣΚ:D:D:D:D!

:P:p:p:p

καλά ε ο αντμιν θα με πετάξει με τις κλοτσιες!

Και όχι μόνο αυτός :tongue::tongue::tongue::tongue::P

μαρηηηηηη θα μου πεις το περιστατικό με το αρωμα αυτοκινητου?

Με την μαμά σου 42 χρονών ????????????????

Δεν την αφήνω εγώ να στο πεί :P

λοιπον τα ασχημα νεα μου....η μικρη σημερα ξανασπαραξε στο κλαμα απο την ωρα που εμεινε μονη με τη μανα μου...ηρθα απο τη δουλεια..εκανα να την ηρεμησω εικοσι λεπτα....εκανα πως εφυγα ημουνα πισω απο τη πορτα και αρχισε παλι να κλαιει σπαρακτικα....σκατα....δουλεια παπαλα μαλλον...οτι παρω απο το επιδομα ανεργιας ...παλι καλα που οι ανθρωποι ειναι τοσο καλοι και μου λενε να το δοκιμασω απο το σπιτι μπας και δουλεψω.....θα τους αναψω καμια λαμπαδα...

ασχετο...η ΕΒΙΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ που ειναι?????????//

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

caterinaki ζωγραφισες:mrgreen: δεν θα ξαναμιλησουμε γιατι θα μας πλακωσεις στα κουοτε μετα κ την βαψαμε....

Α τωρα που το θυμηθηκα τι μου ειπε εχτες και με εκανε χωμα?Μαμα δεν θα ξαναγινω αρρωστος αλλα και εσυ μην κλαις ξανα θα γινω καλα

αχου το μωρο μου....

bre maliv....ενα ενα τα δινουμε...γιατι βιαζεσαι???ενα ενατα γευματα....πρωτα τη πρωινη κρεμα και μετα απο μερες οταν πια ΤΡΩΕΙ ολοκληρωμενη τη πρωινη τοτε ξεκιναμε απογευματινη.....

ουφ αντε παλι η μικρη..επανερχομαι

εμεις παλι ξεκινησαμε αναποδα.... το απογευμα κρεμα βανιλια κ απο δευτερα τα φρουτα το πρωι...

οποια ξερει πλζ ας βοηθησει.... η μεγαλη μου απο το σαββατο που ημασταν εξω πεταξε κατι σπιθουρακια στο κεφαλι κοντα στον κροταφο... ηταν σαν κοκκινιλα με σπιθουρακια σαν δροτσιλα... χθες ηταν καλυτερα, δεν ειχε κοκκινιλα... σημερα βλεπω σε ολη την μπροστινη πλευρα να ειναι ετσι! σπιθουρακια παντου κ αλλοτε ειναι κοκκινη σαν σταμπες σταμπες κ αλλοτε ηρεμει... φαγουρα δεν εχει... διαγνωση????

πηρα την γιατρο κ μου ειπε μαλλον δερματιτιδα, μου εδωσε μια αλοιφη να της βαλω για 2 μερες αλλα εμενα κατι σε αλλεργια μου κανει....

baJfp2.png

Διαφημίσεις

λοιπον τα ασχημα νεα μου....η μικρη σημερα ξανασπαραξε στο κλαμα απο την ωρα που εμεινε μονη με τη μανα μου...ηρθα απο τη δουλεια..εκανα να την ηρεμησω εικοσι λεπτα....εκανα πως εφυγα ημουνα πισω απο τη πορτα και αρχισε παλι να κλαιει σπαρακτικα....σκατα....δουλεια παπαλα μαλλον...οτι παρω απο το επιδομα ανεργιας ...παλι καλα που οι ανθρωποι ειναι τοσο καλοι και μου λενε να το δοκιμασω απο το σπιτι μπας και δουλεψω.....θα τους αναψω καμια λαμπαδα...

γιασεμι μου που δουλευεις αν επιτρεπεται?

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Αχ βρε τι τραβάς κι εσύ .....

caterinaki ζωγραφισες:mrgreen: δεν θα ξαναμιλησουμε γιατι θα μας πλακωσεις στα κουοτε μετα κ την βαψαμε....

αχου το μωρο μου....

εμεις παλι ξεκινησαμε αναποδα.... το απογευμα κρεμα βανιλια κ απο δευτερα τα φρουτα το πρωι...

οποια ξερει πλζ ας βοηθησει.... η μεγαλη μου απο το σαββατο που ημασταν εξω πεταξε κατι σπιθουρακια στο κεφαλι κοντα στον κροταφο... ηταν σαν κοκκινιλα με σπιθουρακια σαν δροτσιλα... χθες ηταν καλυτερα, δεν ειχε κοκκινιλα... σημερα βλεπω σε ολη την μπροστινη πλευρα να ειναι ετσι! σπιθουρακια παντου κ αλλοτε ειναι κοκκινη σαν σταμπες σταμπες κ αλλοτε ηρεμει... φαγουρα δεν εχει... διαγνωση????

πηρα την γιατρο κ μου ειπε μαλλον δερματιτιδα, μου εδωσε μια αλοιφη να της βαλω για 2 μερες αλλα εμενα κατι σε αλλεργια μου κανει....

ελα δω αλλεργιες ειδικη...λοιπον....ξεκινησατε τωρα κοντα κρεμες???μπορει να ειναι αλλεργια..αυτο το σταμπες σταμπες με ανησυχει....κοιτα αν εντεινετε μετα τη κρεμα μετα απο καμια ωρα δηλ....

για αυτο λεω στη μαλιβ ενα νεο πραγμα την ημερα να ξεκινησει

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

πηγα ραξεφσκι.....το φορεμα που μ αρεσε λεει δεν υπαρχει πουθενα!! μπορει να τους το ξαναστειλουν μεχρι Ιουνη που βαφτιζω...δοκιμασα ενα αλλο..ωραιο ηταν αλλα τ αλλο μ αρεσει πιο πολυ...οποτε θα παω και απο κανα 2 αλλα μαγαζακια και βλεπουμε!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...