Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

μπα δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα οκ τοτε σε περιμενω 30/12να εχω γεννησει πρωτα θες να πλακωθουμε στο μαιευτηριο η να σε περιμενω σπιτι??(μα που τα βρισκω?)

ναι ναι 0002045F.gif

sig.asp?img=ad1

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας κοριτσακια τι κανετε? εγω σας διαβαζω αλλα παλι γκρινια ο μικρος και πλεον δεν μπορω να γραφω με ενα χεριιιιιιιιι :)

μηπως ξερει καμια σας αν αυριο θα γίνονται πτήσεις στο ελ βενιζελος?

γεια σας κοριτσακια τι κανετε? εγω σας διαβαζω αλλα παλι γκρινια ο μικρος και πλεον δεν μπορω να γραφω με ενα χεριιιιιιιιι :)

μηπως ξερει καμια σας αν αυριο θα γίνονται πτήσεις στο ελ βενιζελος?

δεν βρηκα τιποτα στο google.Μολις ερθει ο συζηγος θα σου πω.

Διαφημίσεις

Παναγιά μουυυυυυυυ ......

Μπήκε το Κατερινάκι κι έγινε ''του κουότε'' !!!!!!!!!!!!!!!!!!

:D

οχι δεν το εχουμε πει ακομα την πεμπτη που θα παω γιατρο και δω οτι ολα ειναι καλα εχω να παρω καμια 20αρια τηλεφωνα χαχαχα

μέτρα εγκεφαλικά να μας πεις

Είσαι ΤΡΕΛΗ κοπέλα μου????????????

Είπα να τα μετρήσω τα quotes αλλά μετά τα 110 έχασα το λογαριασμό.....!!!!!!!!!

Και μετά πιάνει τις άλλες λογοδιάρροια,εσένα τι σε πιάνει?????

δεν φταιω..... παρασυρομαι...δεν θελω κ πολύ!

κατερινακι εισαι

ΤΟΝ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΕΙΧΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΙΔΡΩΣΑ!!!!

οχι αλλο!!!θα ειμαι καλο κοριτσι!το υποσχομαι!

για σενα ολο αυτο το μακρυναρι! στο αφιερωνω! :D

Σε ποιά θεία ? την Παρασκευούλα ????

Η πεθερά σου είναι ετών 45, πες τώρα πόσο είναι και η μαμά σου......και μετά ετοιμάστε όλες ένα φορείο κι ελάτε να με μαζέψετε απ΄τα πατώματαααααααααα !!!!!!!!!

Σπίτσλες

κουοτε-διάρροια !!!!!!

μαμά 42

για ολα τα υπολοιπα :D:D

καλε εισαι με τα καλα σου τι ηταν αυτο κοντεψα να πηδηχτω απο το παραθυρι

sig.asp?img=ad1

Κορίτσια δεν άντεξα και τα μέτρησα...114 κουότε !!!!!!!!!
κανεις πλακα δεν μπορει ειναι καλα αυτο καλε ή να βγω στο μπαλκονι να αρχισω να κραζω??
αχ και εμενα ιδρωσαν τα μασχαλακια μου δεν τελειωνε το ετρεχα το ετρεχα και ολο μπροστα μου ηταν μια αγωνια για το που τελειωνει

πεθαινωωωωωωωωω, ΄κλαιω απ'τα γελιααααααααα

εμενα μαρινακι διαβαζε μανινα η γιαγια μου..

εγω είμαι με το μερος σου αννια

εσυ μαρη Μαρινα τι ζόρι τραβας αφου είσαι 22... μικροτερη απο μένα! :tongue:

114????

anwei.gif μικρο μου κοριτσακι πες μας.............

τι εχεις πιει??????

τίποτα μωρε μου λειψατε κ ηταν ενας τροπος να αναπληρωσω το κενό των 2 ημερών!

Α τωρα που το θυμηθηκα τι μου ειπε εχτες και με εκανε χωμα?Μαμα δεν θα ξαναγινω αρρωστος αλλα και εσυ μην κλαις ξανα θα γινω καλα

το γλυκουλι μου....δεν το επνιξες στα φιλιά?!

μελινα πηδα δεν προλαβαινεις διαβασε μονο το κουοτε του κατερινακιου και ειναι σαν να τα διαβασες ολα σου λεω αληθεια στην προηγουμενη σελιδα ειναι μια μονη της

:D όριστε είναι κ χρησιμο, εχω μια ιδεα κάθε μηνα να κάνουμε ένα τετοιο quoteμε τα χαιλαιτς του μήνα!

λοιπον κατερινακι αν κανεις ξανα το μεγαλο quote ετσι θα σε κανω μαρηηηηη s9664.gif:tongue::tongue::tongue:

με συγχισες εγκυο γυναικα..

και πήρα κ το μέρος σου φτου σου, αλλά ετσι ειναι η νέα γενια.....αχαριστη! :tongue:

οχι καλε sofou τι να πιω????

θα αντεξετε αλλο ενα τετοιο quote ???????αυτο ηταν "υπερβολικη δοση",παω για αποτοξινωση!

μελινα ακου την συμβουλη της μαρινας....διαβασε το quote της κατερινας και τα διαβασες ολα!

μην σου πω θα το καθιερωσουμε καθε δευτερα στη 1 το μεσημερι να το εχουμε μονιμο γι'αυτες που δεν μπαινουν πολυ το ΣΚ:D:D:D:D!

ναι ναι αλλά κοριτσια τοσο διαβασμα δεν εριξα ουτε στις πανελλαδικές 5 βαθμούς μυωπία ανεβασα!

XAAAXXAXAXAX

χαχαχα ολα τα λεφτα η εικόνα!

ατελειωτο SEX φυσικα...

αμαν μαρή τι αντοχες εχεις πια?

Διαφημίσεις

Πολυ γελιο με τα φρουτακια, του εδωσα 5 κουταλιτσες για αρχη και κοντεψε να φαει και το κουταλακι!!! Μετα του εδωσα και μπιμπερο γιατι το γαλα μου τις 2 τελευταιες μερες στερεψε ξαφνικα:cry:...Και ο μικρος δεν εχει υπομονη να κατσει στο στηθος πλεον, θελει φαι και το θελει τωρα! Οποτε πως να κανω προσπαθεια να αυξησω το γαλα; Αδυνατον μου φαινεται γιατι μολις νιωσει πως δεν τρεχει αρχιζει τα κλαματα και δεν καθεται με τιποτα...Θα προσπαθησω να του δινω εναλλαξ ανα γευμα μια μπουκαλι και μια στηθος και αν δεν τραβηξει και αυτο, με βλεπω για κοψιμο θηλασμου! Δεν πειραζει ομως, εφτασε σχεδον 5 μηνων, καλα ειναι!

Το απογευμα εχουμε επιχειρηση βανίλια!!!

bre maliv....ενα ενα τα δινουμε...γιατι βιαζεσαι???ενα ενατα γευματα....πρωτα τη πρωινη κρεμα και μετα απο μερες οταν πια ΤΡΩΕΙ ολοκληρωμενη τη πρωινη τοτε ξεκιναμε απογευματινη.....

ουφ αντε παλι η μικρη..επανερχομαι

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

το χειροτερο ειναι αυτο που εκανν ευτυχως παλιοτερα που εδιναν στα μωρα γαι πλακα κρασι και μπυρα

μη το λες τοδα προχτες σε παιδοτοπο...γιαγια εδωσε να δοκιμασει το γλυκουλι της μπυρα χαχχχααχααχ...(το χα χα καντε το ψηλομυτικο) και μετα γελαγε..και η μανα μπροστα...τι κανεις μου λες???:evil::evil::evil::evil:

ουφ παλι το μωρο...εχ:evil:ω θεμα...

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

wowwwwwwwwww endlessss!!! πάω για ξεχεσμα κ μετα μαγειρεμα κανελόνια! μη σας πιασεο λογοδιαρροια πάλι!

Καλέ κοπελιά .......πας καλά;;;;;;;;;;;;;:P:p:p:p

καλε εισαι με τα καλα σου τι ηταν αυτο 00020309.gifκοντεψα να πηδηχτω απο το παραθυρι

Συμφωνώ........:(:(:(:(:(:(

sig.asp?img=ad1

ο μιμακος του επεσε ο πυρετος εκανε λιγο διαροια αλλα ειναι πολυ κακοδιαθετο ρε κοριτσια λετε να εχει την γριπη την παραξενη?Αλλα μου ειπε ο γιαατρος οτι ο πυρετος δεν θα επεφτε φοβαμαι

Είναι από την εξάντληση......

Α τωρα που το θυμηθηκα τι μου ειπε εχτες και με εκανε χωμα?Μαμα δεν θα ξαναγινω αρρωστος αλλα και εσυ μην κλαις ξανα θα γινω καλα

Αχου ψυχή μου....

ατελειωτο SEX φυσικα...

Καλέ γκαστρούλα με το μαλακό:-P:razz::-P:razz:

Εγώ όταν ήμουν έγκυος το είχα κόψει ....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...