Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχαχαχαχαχαχαχα....κυριε αντμιν μου διαγραψτε την μαρινα παρακαλω...(μπρρρ παγωσα κρυο αστειο εκανα)...εκανα χτες οποτε δενν θελω αλλο κοκο σημερα..

τι εκανες πες μας

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

αμ στα λεω εσενα για να τα ακουω εγω,που ολοι κοιμουνται και εγω χαζευω στο ιντερνετ..

χάζεψε, χάζεψε γιατί μετά θα μεζευτούν 20 σελίδες και δε θα προλαβαίνεις!!! καλή ώρα σαν εμένα...:tongue:

λοιπον ακουστε περιπτωση γονιων...εχουν 2 αγορακια το ενα ειναι εναμιση χρονων και το αλλο τρισημιση....και καθομασταν σημερα για καφε ολοι...και λεγανε με υπερηφανια...α το αγορι μου το μεγαλο το βραδυ ξυπναει ανοιγει τα ντουλαπια παιρνει φαγητο και αραζει στο δωματιοτου και ή θα βαλει ντιβιντι ή τηλεοραση και θα βλεπει.....πολλες φορες παιζουμε μαζι στο κομπιουτερ ποκερ στο φβ μεχρι το πρωι...προχτες κοιμηθηκαμε 5 το πρωι γιατι παιζαμε (ο μπαμπας τα ελεγε αυτα )..ο αντρας μου επειδη ξερει οτι δεν τους παω κιολας μου χτυπαγε το ποδι κατω απο το τραπεζι να μη μιλησω...και τι φαγητο λεω εγω τρωει βραδυατικα μονος του???α λεει πατατακια κρουασαν γαριδακια..καλα λεω εχετε τιβι μεσα στο δωματιο του ???ναι λεει...ειχα αρχισει και φουρκιζομουνα εγω...ο αντρας μου μου αλλαξε κουβεντα...και πιο μετα παραπονιοτανε η γυναικα του που το μεγαλο χτυπαει το μικρο που δε τρωνε φαγητο παρα μονο εαν τα κυνηγησεις και αλλα ....και καθομαι εγω και σκεφτομαι...μαλ...ες ειναι οι ανθρωποι???
Να σας πω εγώ τι είδα σε μια καφετέρια εχτές. Ηταν ένα παιδάκι 16-17 μηνών δεν ήταν παραπάνω , και οι γονείς του, του έδιναν και έπινε coca-cola .Το είδα και μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι...

Αν είναι δυνατόν!!!! Έλεος!!! καλά, γονείς είναι αυτοί???

χα χα χα.......οι παντόφλες είναι του άντρα σου γιατί μου φαίνονται λίγο μεγάλες...

:D:D:D:D:D:D

έφτασα αισίως στην 522!!!! όλεεεεεεεε! κοιμησου ακόμα λίγο μπεμπάκο μου!!!

θέλω κι άλλα να σχολιάσω, αλλά τα ξεχνάω...:(

15y6xxxv0qx3picm.png

καλε συγνωμη κακο διαβασα δεν θελω λεπτομερειες

πωπω γιαγια μαρινα αρχισαν τα πρωτα συπτωματα της τριτης ηλικιας..αρχισε ο καταρακτης σε βλεπω δεν διαβαζεις καλα....(αχ στο χρωστουσα απο πριν με το κ@λ@δαχτυλο.)χαχαχα:cool:

:-D

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...