Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αφού του έπεσε ο πυρετός βρε Μαρινάκι μου, και ύστερα από τόση ταλαιπωρία είναι φυσιολογικό το καημενάκι να μην έχει καθόλου διάθεση.....:(

χαλια σοφακι μου καμια σχεση με το Μιμακο που ειδες που φωναζε μαμααααααααααα ειμαι καλα τωρα λεει δεν μπορω εχω βηχα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

δεν νομιζω βρε να εχει την γριπη απλα με τοσο πυρετο εξασθενησε ο οργανισμος του ταλαιπωρηθηκε σε κανα 2μερουλες θα αρχισει να παιρνει τα απνω του μην ανησυχεις..

:-D

Γεια σου Μαρία-καινούρια!! Να χαίρεσαι τις κορούλες σου!!! καλωσήρθες στο παρεάκι!!!!! Πολύ σε συμπάθησα που είσαι στα -ήντα κιλά!!!!:tongue::tongue::tongue:

:D:D:D:D:D ναι, ναι, ναι!!! Καλωσήρθες Μαρία!!!

εγώ ακόμα στην 519 είμαι... τι θα γίνει με την πάρτη σας???

ο μικρός έχει περίπου μια ώρα που κοιμάται... αφού το βράδυ δεν έκανε ύπνο της προκοπής... κολλημμένος στο μεμέ της μαμάς ήταν! το φελέκι μου μέσα!!!:mad: και πιάστηκα στο ένα πλευρό και μετά στο άλλο... τι πάθανε καλέ τα παιδιά μας??? μετάλλαξη??? αϊ στο καλό!!!

έβαλα το φαγητό να γίνεται (λάχανο με χοιρινό) και τον περιμένω νε ξυπνήσει για να τον ταΐσω. αν και το βράδυ με ξεζούμισε τελείως!!!

15y6xxxv0qx3picm.png

Διαφημίσεις

:D:D:D:D:D ναι, ναι, ναι!!! Καλωσήρθες Μαρία!!!

εγώ ακόμα στην 519 είμαι... τι θα γίνει με την πάρτη σας???

ο μικρός έχει περίπου μια ώρα που κοιμάται... αφού το βράδυ δεν έκανε ύπνο της προκοπής... κολλημμένος στο μεμέ της μαμάς ήταν! το φελέκι μου μέσα!!!:mad: και πιάστηκα στο ένα πλευρό και μετά στο άλλο... τι πάθανε καλέ τα παιδιά μας??? μετάλλαξη??? αϊ στο καλό!!!

έβαλα το φαγητό να γίνεται (λάχανο με χοιρινό) και τον περιμένω νε ξυπνήσει για να τον ταΐσω. αν και το βράδυ με ξεζούμισε τελείως!!!

μελινα πηδα δεν προλαβαινεις διαβασε μονο το κουοτε του κατερινακιου και ειναι σαν να τα διαβασες ολα σου λεω αληθεια στην προηγουμενη σελιδα ειναι μια μονη της

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα μανούλες και καλό μήνα να έχουμε!!! Είμαι στην σελίδα 503!:rolleyes:

Το ΣουΚου πέρασα φανταστικά :P;)...

Ελπίζω κι εσείς ;)!

Πάω να σας διαβάσω και θα τα πούμε αργότερα :D.

Γλωσσοκοπάνες!!!!!!!!!!:tongue:

4wPzp3.png izCMp3.pngkAQgp3.png

κτερινακι και εγω διαβαζα μανινα θες να πεις κατι??Αντε απο εδω που θα μου πεις η μαμα μου διαβασε αη σηχτιρ πια

Πες τα Μαρίναααααα !!!!!!!!!!!!!!!!!!

εμενα μαρινακι διαβαζε μανινα η γιαγια μου..

Εσένα τώρα μικρό να μή σου πω τι σε τρώει.......:tongue:

114????

anwei.gif μικρο μου κοριτσακι πες μας.............

τι εχεις πιει??????

Γιατί βρε ζήλεψες και θες κι εσύυυυυυυυ ??????

χαλια σοφακι μου καμια σχεση με το Μιμακο που ειδες που φωναζε μαμααααααααααα ειμαι καλα τωρα λεει δεν μπορω εχω βηχα.
Α τωρα που το θυμηθηκα τι μου ειπε εχτες και με εκανε χωμα?Μαμα δεν θα ξαναγινω αρρωστος αλλα και εσυ μην κλαις ξανα θα γινω καλα

Καρδούλα μου γλυκιά........

Διαφημίσεις

Και του χρόνου Έλενα !

Είμαι στην σελίδα 503!:rolleyes: .........Πάω να σας διαβάσω και θα τα πούμε αργότερα :D.

Γλωσσοκοπάνες!!!!!!!!!!:tongue:

Να σε δώ σε πόση ώρα θα τελειώσεις ......μπουχαχαχαχαχαχα !!!!!! (που λέει και η Αλέκα !)

οχι καλε sofou τι να πιω????

θα αντεξετε αλλο ενα τετοιο quote ???????αυτο ηταν "υπερβολικη δοση",παω για αποτοξινωση!

μελινα ακου την συμβουλη της μαρινας....διαβασε το quote της κατερινας και τα διαβασες ολα!

μην σου πω θα το καθιερωσουμε καθε δευτερα στη 1 το μεσημερι να το εχουμε μονιμο γι'αυτες που δεν μπαινουν πολυ το ΣΚ:D:D:D:D!

ο μιμακος του επεσε ο πυρετος εκανε λιγο διαροια αλλα ειναι πολυ κακοδιαθετο ρε κοριτσια λετε να εχει την γριπη την παραξενη?Αλλα μου ειπε ο γιαατρος οτι ο πυρετος δεν θα επεφτε φοβαμαι

Μην ανησυχείς... Φυσικό είναι να μην έχει καλή διάθεση. Ακόμη και την παράξενη γρίππη να έχει δεν σημαίνει ότι είναι κάτι φοβερό.. Δεν είδες που την ξεχάσανε τωρα? Τον σκοπό τους τον έχουν επιτύχει...

Κορίτσια δεν άντεξα και τα μέτρησα...114 κουότε !!!!!!!!!:shock::shock::shock::shock:

Jesus Christ!!!!:shock::shock::shock::shock::shock::shock:

κτερινακι και εγω διαβαζα μανινα θες να πεις κατι??Αντε απο εδω που θα μου πεις η μαμα μου διαβασε αη σηχτιρ πια

Και εγώ διάβαζα Μανίνα!!!!!!!!!!!!!

εμενα μαρινακι διαβαζε μανινα η γιαγια μου..

Κάνε μας τη χάρη!!!:evil:

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...