Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέραααα!!!

Χρόνια πολλά στο Κλαράκι της Σοφούλας και τον Γιωργάκη της Κατερινούλας !!!!

εγω εχω σχεδιο...θα παω εκει που ειχα παει περυσι εγκυος...;)...δεν θα λενε ποσο χοντρη ειναι αλλα αδυνατισε λιγο αυτη!!:D

αν όχι εχω και ταπετσαρια που μου εχει περισσεψει...απο αυτο θα βαλω και εγω

Χαχαχαχα!!!!

εγω την εκανα την αμαρτια μου:oops: εφαγα σουβλακι..... πηρε η μητερα μου τα xs της power health κ λεει κανουν θαυματα... τρως κανονικα, δηλ. οτι φαγητο εχεις μαγειρεψει, οχι κ τεραστια μεριδα, κ καπακι ενα χαπακι.... υποτιθεται σου κοβουν την ορεξη κ αλλαζουν τον μεταβολισμο...λεω να ξεκινησω να χαπακωνομαι:tongue:....

Άμα ήταν αλήθεια, θα ήμασταν όλες σαν την Αρίνα και την Μαρίνα...

η αλεκα και οι υπολοιπες 0002035E.gif

sig.asp?img=ad1

Χαχαχαχα!!!

οταν κοριτσακι 17 ετων πριν 5 χρονια περιπου δεν ειχαμε λεφτα να βγαινουμε ολη την ωρα οποτε τι καναμε??/Διαβαζαμε το κλικ βλεπαμε τα ονοματα απο μπαρμαν σε διαφορα κλαμπ και λεγαμε:ειμαι φιλη του γιωργου του μπαρμαν ε το ειχαμε 100 φορες επιανε παντα πειγαιναμε ολη την ωρα σε διαφορα παμε και στο ρεξ που ηταν τοτε ο νοτης το ειχαμε 5-6 φορες επιανε και παμε μια νυχτα το ιδιο σκηνικο στη πορτα ειμαστε απο τον Δημητρη τον μπαρμαν και λεει εκεινη την ωρα ο πορτας σε εναν τυπο που εβγαινε 000203F2.gif Δημητρη σε ζητανε τα κοριτσια

sig.asp?img=ad1

Τέλειοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μολις εκλασε η μια μικρη κ ακουστηκε μεχρι το σαλονι που καθομαι:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Μύρισε κιόλας????

μολις τσακισα μεριδα γυρο χοιρινο........αχ οχι γιαουρτακι ηταν τελικα:D:D!μπερδευτηκα γιατι το γιαουρτακι ειναι το ιδιο νοστιμο και χορταστικο!

Ναι σε καταλαβαίνω...κι εγώ τα μπερδεύω...

πειτε μου τωρα την αληθεια βλεπατε καντι καντι ?

Εννοείται και τηλεόραση και περιοδικό και κλάααααααααααμα όταν σκοτώθηκε ο Άντονυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ....Ηηηηηηηηηηηη!!!!

σπορτ μπιλυ...ειναι ηρωας απ αλλο πλανητη!!!!! και θαντερ θαντερ θαντερκατς!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χαχαχα!! Εννοείται!!!!

ωραια παιδικα τοτε...τωρα ολο χαζα εχει

Όλο τέρατα!

να υποθεσω οτι καμια δεν θυμαται .... φρουτοπια ?:):cool:

Τί λες καλέ??? Και τη Μάτα τη ντομάτα και όλα!!!

ασχετο... εγω στο λαπτοπ να γελαω σαν βλαμενη, ο αντρας μου με τον κουμπαρο μας να παιζουν play station κ οι μικρες να κλανουν:lol::lol::lol:

παω για ενα τσιγαρο... μου επεσε βαρια αυτη η οικογενειακη στιγμη!!!

Καλά λες Βαγγέλη!

θυμηθηκα τωρα κατι σειρες.....

η ωραια και το τερας

αυτος,αυτη και τα μυστηρια

μαγκαιβερ

δυναστεια

Σαν παλαβό τα έβλεπα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερουδια και καλη εβδομαδα σε ολες τις μανουλες!!!

Χαρουμενα μηνογεννεθλια στα μωρακια μας!!!

Εμεις σημερα αρχιζουμε επιχειρηση κρεμουλα!!!:):) Εξοπλιστηκαμε με κουταλακια, μπωλακια και πλαστικες σαλιερες και ειμαστε ετοιμοι για πασαλειματα!!!

χρονια πολλα στα μωρακια μας!!!!!

Καλημερουδια και καλη εβδομαδα σε ολες τις μανουλες!!!

Χαρουμενα μηνογεννεθλια στα μωρακια μας!!!

Εμεις σημερα αρχιζουμε επιχειρηση κρεμουλα!!!:):) Εξοπλιστηκαμε με κουταλακια, μπωλακια και πλαστικες σαλιερες και ειμαστε ετοιμοι για πασαλειματα!!!

ωχ ωχ!!! θα ριξεις πολυ γελιο ετσι κ του αρεσει!!!! εμεις δεν εχουμε προλαβει να παρουμε πλαστικες σαλιαρες ακομα κ τα κανουμε ολα χαλια!!!!

baJfp2.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!!!

Maliv καλό κουράγιο με τις κρέμες!!!!!

Χαρούμενα μηνογενέθλια στα μπεμπάκια!!!!

Δείτε το πρόγραμμα μας για την εβδομάδα που ακολουθεί:

(όλα τα πρωινα κανονικά δουλειά ο Χρήστος)Δευτέρα:σούπερμάρκετ&μετά σιδέρωμα

Τρίτη:νυχτερινή ο Χρήστος(επιστροφή στις 11 το βράδυ)

Τετάρτη:24ωρη υπηρεσία θα έρθει Πέμπτη μεσημέρι

Πέμπτη κομμάτια ο Χρήστος

Παρασκευή:ή παιδίατρο ή Θεσ/νικη

Σάββατο:σουπερμαρκετ(πάλι)

Κυριακή 24ωρη ο Χρήστος

Βοήθειά μας!!!!!!!

as1cF3H0g410010MTIwZHwwMDQyNTBqZHxteSBiYWJ5IGlz.gif

Καλημέρααααα!!!!

Τι κάνετε?Γράψατε 30 σελίδες (έτσι όπως τις μετράω εγώ) σε 3 μέρες και τώρα εξαφανιζόλ????

Δεν έχω προλάβει να διαβάσω,πριν λίγο γύρισα από ΟΑΕΔ και ΙΚΑ,όπου και πήγα τζάμπα,μιας και τα βιβλιάρια ήταν θεωρημένα....όποιος δεν έχει μυαλό,έχει πόδια...

Σαν σήμερα πριν από ένα χρόνο έκανα το τεστ και ήταν θετικό!!!

Η μκρή τρελή αλλεργία από το Σάββατο,της δίνω atarax και κορτιζόνη και έχει συνέλθει,αλλά εγώ έκοψα όλα τα γαλακτοκομικά και όλα τα σιτιρά και τρώω σκατούλες,όλο πεινάω...

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

Πολυ γελιο με τα φρουτακια, του εδωσα 5 κουταλιτσες για αρχη και κοντεψε να φαει και το κουταλακι!!! Μετα του εδωσα και μπιμπερο γιατι το γαλα μου τις 2 τελευταιες μερες στερεψε ξαφνικα:cry:...Και ο μικρος δεν εχει υπομονη να κατσει στο στηθος πλεον, θελει φαι και το θελει τωρα! Οποτε πως να κανω προσπαθεια να αυξησω το γαλα; Αδυνατον μου φαινεται γιατι μολις νιωσει πως δεν τρεχει αρχιζει τα κλαματα και δεν καθεται με τιποτα...Θα προσπαθησω να του δινω εναλλαξ ανα γευμα μια μπουκαλι και μια στηθος και αν δεν τραβηξει και αυτο, με βλεπω για κοψιμο θηλασμου! Δεν πειραζει ομως, εφτασε σχεδον 5 μηνων, καλα ειναι!

Το απογευμα εχουμε επιχειρηση βανίλια!!!

Γύρισα !!! Τις τέλειωσα όλες τις εξωτερικές δουλειές :), έχω σπίτι μαζεμένο, φαγητό από χθές και πολύ όρεξη για κουβεντούλα αλλά λείπετε όλες...

Δεν πειράζει , μόλις τελειώσετε κι εσείς τα δικά σας θα βρεθούμε ;)

Μaliv να μας πεις πως τα πήγατε με την κρέμα.

Δημητρούλα κάντε υπομονή....κι ουρανός θα γίνει πιο γαλανός !!!!!:P

Πολυ γελιο με τα φρουτακια, του εδωσα 5 κουταλιτσες για αρχη και κοντεψε να φαει και το κουταλακι!!! Μετα του εδωσα και μπιμπερο γιατι το γαλα μου τις 2 τελευταιες μερες στερεψε ξαφνικα:cry:...Και ο μικρος δεν εχει υπομονη να κατσει στο στηθος πλεον, θελει φαι και το θελει τωρα! Οποτε πως να κανω προσπαθεια να αυξησω το γαλα; Αδυνατον μου φαινεται γιατι μολις νιωσει πως δεν τρεχει αρχιζει τα κλαματα και δεν καθεται με τιποτα...Θα προσπαθησω να του δινω εναλλαξ ανα γευμα μια μπουκαλι και μια στηθος και αν δεν τραβηξει και αυτο, με βλεπω για κοψιμο θηλασμου! Δεν πειραζει ομως, εφτασε σχεδον 5 μηνων, καλα ειναι!

Το απογευμα εχουμε επιχειρηση βανίλια!!!

Μπράβο !!!!!

Γεια σας!

Μετά από ένα υπέροχο ΣΚ έρχεται μια εβδομάδα ρουτίνας... :-( Τουλάχιστον πήραμε μπόλικο ήλιο και θαλασσινό αέρα.

Aleca πήγες τελικά???

Δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω... Είδα ότι μιλούσατε περί Dr.Qiunn στις τελευταίες σελίδες! Λοιπόν, το έβλεπα φανατικά! :-)

Χρόνια πολλά σε όσα μωράκια έχουν μηνογεννέθλια!

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

καλημερα κοριτσια,χαρουμενα μηνογενεθλια στα μικρα της σοφου και κατερινακι..και στην φαμουλα για τον κομποστα χτες..ιδια μερα γεννησαμε(με ενα μηνα διαφορα):tongue:..σε μενα ποια θα φτιαξει καφεδακι?:cool:

:-D

Διαφημίσεις

Γεια σας!

Μετά από ένα υπέροχο ΣΚ έρχεται μια εβδομάδα ρουτίνας... :-( Τουλάχιστον πήραμε μπόλικο ήλιο και θαλασσινό αέρα.

Aleca πήγες τελικά???

Δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω... Είδα ότι μιλούσατε περί Dr.Qiunn στις τελευταίες σελίδες! Λοιπόν, το έβλεπα φανατικά! :-)

Χρόνια πολλά σε όσα μωράκια έχουν μηνογεννέθλια!

Oxi Loysy moy...Sabbato phgame mexri paralia kai fagame kai kyriakh phgame megalo peyko sth 8eia moy...eseis? perasate kala?

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Oxi Loysy moy...Sabbato phgame mexri paralia kai fagame kai kyriakh phgame megalo peyko sth 8eia moy...eseis? perasate kala?

Ναι, πήγαμε για Σαββατοκυριακο. Ήταν πολύ ωραία! Είχε πολύ ήλιο!Ξεθεώθηκε η μεγάλη στο παιχνίδι... Πήρε και χρώμα.. :P (και η μικρή πήρε χρώμα αλλά η μεγάλη έγινε σαν ινδιάνα!) Πολύ ωραία ήταν!

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

κοριτσάκια μουυυυυυ.... βοηθεια σας!!!

ξεστραβωθηκα να διαβάζω και δεν ειχατε και τελειωμό μόλις έλεγα τελειωνω εμφανιζόταν καινουρια σελιδα!

Καλο μήνα φιλεναδες μου !!

καλό μήνααααα ελπίζω να σας μπήκε καλά, απ'οτι ειδα το ινακι τον επιασε καλά τον Μάη !!!

καλε καλη πρωτομαγια να χουμε με το καλο να τον πιασουμε

αμην αλλά μας φάγανε οι δρομοι και μετά η κουραση!!! οχι τιποτ'αλλο οταν ειχα ορεξη για.... δυο δυο στην ,μπανιερα δυο δυο έφαγα πόρτα!

αφου δεν αδυνατιζουμε εμεις να την ξεπατωσουμε

χαχαχα

καλο μηνα και με το καλο να μας μπει..
κ αλλο βρε κοπελα μου??? στα ποσα θα σταματησεις?????

χαχαχα ελα ντε!

στα 10χαχαχαχα

κατα τη φαμουλα στα 11

εμ, καλα σε ψυχολογησε η φαμουλα!!!!

πηγα σημερα γυναικολογο για τυπικη εξεταση μετα γεννα κ τεστ παπ... μου κανει υπερηχο κ μου λεει...." αχ, αυτο ηταν το σπιτακι τους (για τις μικρες)..... κ ειναι ετοιμο να υποδεχτει το αδερφακι τους!" σοκαρισμενη εγω "γιατι βλεπεις τιποτα εκει μεσα???

η κακουργα πηγε να μου κανει κ πλακα!!!!! στον τοπο θα με αφηνε!!!!

χαχαχα σοκ ε?

να σας πω...εμενα ποτε δεν μαρεσαν τα μπαλονια αλλα κατι μου κανει αυτο...για δειτε

(σε αλλο χρωμα ισως)

εμενα μου αρεσουν πολύ τα υπερπαραγωγη μπαλόνια!!!!

eμεις θα παμε να πιασουμε το Μαη καπου στη Χαλλλλλλλλλλκιδικη!

σας ζήλεψα ωραια παραθαλάσσια, κανατε καμια βουτια? εμας μας φαγανε τα βουνα αλλά ο μικρος αρνακι του αρεσε στη φυση κιχ δεν εβγαλε

Εμείς θ'ανέβουμε στο κάστρο να είμαστε μαζί με τον μπαμπά μας.

πολύ ωραια θα ήταν!

το ινακι βλεπω να λιποθυμησε απο τις κλ#@ιες της μητσι!

χαχαχα

καλημερα και καλο μηνα!!!!!

ΦΑΜουλα δυστηχως δεν μπορεις να το αποφυγεις ευκολα να σου πιανουν το παιδι.εν τω μεταξυ ολοι πιανουν τα χερια για καλυτερα αλλα αυτο ειναι το χειροτερο μιας και τα χερια μονιμα μεσα στο στομα ειναι.ασε γιατι ειχε ερθει μια γυναικα σπιτι η οποια μολις ειχε γυρισει απο το χωραφι που μαζευε χορτα και φυσικα χωρις να πλυνει χερια την επιανε κλανονικα...χερια,κεφαλι προσωπο.και ηταν τοτε 1 1/2 μηνων!!!!ε οποτε ερχεται η συγκεκριμενη γενικα με το που φευγει την βουταω στο μπανακι της......τι να κανω!!!!!και το ρημαδι το στομα μου ειναι οχετος ετσι και το ανοιξω!!!!τελοςπαντων,καλα ειναι και τα μικροβια αλλα μεχρι ενος σημειου......

καλα να περασετε σημερα,εμεις σπιτι,μεχρι να ερθει ο συζηγος απο την δουλεια.....βραδιασαμε!!!!

μόλις τον πιανει κανενας κατευθειαν με μαντηλάκι μωρε θα εβαζα κ τζελ αντισηπτικο αλλά φοβαμαι μηπως δεν κάνει

Γεια σας και πάλι.

Επιτέλους κοιμήθηκε !!! Από τις 6 το πρωί είχε ξυπνήσει και το μάτι γαρίδα..πήγαμε τη βολτίτσα μας στο κάστρο, είχε παάαρα πολύ κόσμο και μια υπέροχη σχεδόν καλοκαιρινή μέρα, φτιάξαμε το στεφάνι μας, βγάλαμε πολλές φωτογραφίες και τώρα....ξεκούραση.

Πάω να ξαπλώσω κι εγώ λίγο γιατί τσούζουν τα μάτια μου από τη νύστα.

Να περάσετε υπέροχα όπου κι αν πάτε.

Και του χρόνου μητερούλες !!!!!!

Τα λέμε το απόγευμα.....

πολύ όμορφες οι φωτογραφίες!

καλημερα ξρερετε τι ωραια μου μπηκε ο μηνας??39,5 πυρετο ο Δημητρης το πρωι εκανε σπασμπους και μου κοπηκαν τα γονατα σουπερ σας λεω

περαστικά του να είναι! τωρα πως είναι?

εδωωωωωωωωωωωω μολις εβαλα φωτο απο εκδρομουλα!

ειδα κ τις δικές σας επίσης πολύ όμορφες!

eιναι αυτο το παρα πι πααααααα παρααα πι παααα που σε αρεζει μαρη εεεε???

καλα ειναι το αστερι μου κ τρωει!!!!αλλα την αντιβιωση δεν τη γλιτωσε επειδη μαζεψεπυον κ φοβηθηκε για σταφυλοκοκο η ντοκ...δεν πειραζει..2 η φορα παιρνει αντιιωση το πουλακι μου

περαστικά κ στην μικρούλα σου!

Ήρθα ήρθα !!!!

Δεν πάω καθόλου καλά....τόση ώρα σκυλοβαριόμουν και ήθελα παρέα...

και όταν εμφανιστήκατε...εγώ είχα ήδη ζηλέψει.... την Αλέκα που έκανε δουλειές κι έκανα ένα γρήγορο σκούπισμα-ξεσκόνισμα...

Σας παρακαλώ, εάν μ'αγαπάτε στείλτε έναν παπά να με διαβάσει...δεν ήμουν εγώ έτσι...

Είπαμε να γίνω μάνα....αλλά εγώ ξεπέρασα και τη μάνα μου ....

μα καλά και εσύ ζήλεψες ...τις δουλειές?? εγω δεν θα το ζήλευα ποτε αυτο!

και που'σαι ακόμα!

Θα ξυπνήσει φρεσκαδούρα και θα θέλει και τρελίτσες !!!

χαχαχαχα

και εδω κολλαει το φφφφεεεεεεεεετττττττταααααααααααα!!!!

οχι χρυσε μου να εχω σηκωθει απο τις 6 , εσυ στις 9 30...να κοιμασαι εσυ το μεσημερι , εγω να σκουπιζω, μαγειρευω, ταιζω, ξεσκατιζω..να σηκωνεσαι στις8 κ να θες κ τρελλιτσες....ΑΠΕΡΓΩ!!!!

σωστηηηηη χαχαχαχα

δειτε ρε κοριτσια!!!!!

αννια εσυ μην κοιτας...δεν προλαβες τιποτα!!!

τι μου θυμησες τωρα!!!!

που ξερεις μπορει το μποι που του λειπει να το εχει σε μηκος δεν ξερεις ποτε

χαχαχα

τουλαχιστον επεσες ο πυρετος μαρινα...εγω εναν αγκαλιτσα που πηρα τον πηρα απο τα τζαμπο...εμενα ειναι ο αντρας μου κρυωμενος παλι...ουτε παιδικο να τον εστελνα

κ εμεις από τζαμπο τον πήραμε αμα βλέπει το φως του αποκοιμιέται

οσο για την Χρηστιδου τσουπωτη την λες τωρα περσι που την ειχα δει εγω την ελεγες χοντροκολα και οντως ειναι 1.74 ηταν στο υψος μου περιπου μου ειχε κανει εντυπωση ποσα πολλα μα παρα πολλα μαλια ειχε
λογικά εξτενσιον!!!
τι δουλεια εχεις εσυ με τον αγκαλιτσα??που τον ξερεις παλιοκοριτσο του 90??

εχει βγει σε νεα βελτιωμένη εκδοση για τη γενια της 2ης χιλιετίας!!!

Αντε να δουμε ποσα ειναι

χαχαχα φανταζεσαι να είναι 2-3 σοκ!!! ε πως θα φτασει τα 10???

Καλησπέρα σας! Είμαι η Μαρία και γέννησα ένα κοριτσάκι, στις 27/12/2009 στο Ιασώ. Είναι το 2ο παιδάκι μου, έχω άλλο ένα κοριτσάκι, γεννημένο τον Νοέμβριο του 2008!

Να ζήσουν τα παιδάκια σας και να τα χαίρεστε.

Πόσο γρήγορα μεγαλώνουν!!! Και είναι όλο εκπλήξεις!

Τη μικρή μου έχουμε κανονίσει να τη βαπτίσουμε τέλος Ιουνίου!

Ελπίζω να τα λέμε και να ανταλάσσουμε εμπειρίες!

καλώς ήρθες!!! εχεις να δεις πολλάαααααα εδω μέσα μια μικρη γευση την πήρες!

λογικα ενα θα ειναι βρε μαρινα...καλως ηρθες μαρια..να σου ζησουν τα παιδακια σου..

ποτε δεν ξέρειιιιις!

Κορίτσιααααααα βρήκα ποια θα ανοίγει - καθαρίζει το καφέ το πρωί !!!!!

η Μαρία που είναι καινουρια, να μαθαίναι!

ναι ρε παιδι μου..δεκτο και αυτο...αλλα δεν τον εχει γκομενο, τον παντρευτηκε....

καλα αυτα ειναι εξτε, ΟΚ...και της Γερμανου επισης....

μπουχαχαχα

καλως την...να ζησουν τα μωρουλια μας...που μενεις? δουλευεις? ετων? υψος? κιλα? πολιτικο φρονημα? τι χρωμα βρακι φορας?....απαντησε σε όποιες ερωτησεις θελεις...

καλέ ειπαμε πιο διπλωματικα οι ερωτησεις ην μας πάρουν χαμπάρι!!! η καθεμια θα ρωταει διαφορετικά πραγματα!!!

αν εισαι και εσυ κατω τον 50κιλων...να ξερεις σε μισουμε

χαχαχα

καλα η τηλεοραση προσθετει κι όλας..και εγω όταν ειχα βγει σταρ ελλας το 1998 που ημουν 18 χρονων(), φαινομουν λιγο πιο τσουπωτη... στην πασσαρελα εδειξα καλυτερα....

φοβερη!!!

Σ' ευχαριστώ πολύ!

Όπως είπα, έχω 2 κοριτσάκια..., είμαι 33 ετών, παντρεμένη απο το 2006 και μένω στο Γέρακα Αττικής.

Έχω πάρει το 6μηνο του ΟΑΕΔ, οπότε μέχρι τον Οκτώβρη θα κάθομαι σπίτι και θα φροντίζω τα 2 κοριτσάκια μου. Μετά.....είδωμεν.

Η αλήθεια είναι ότι έχω ταλαιπωρηθεί λίγο, γιατί τα παιδιά είναι τόσο κοντά στην ηλικία (η διαφορά τους είναι σχεδόν 14 μήνες) και δεν υπάρχει βοήθεια. Υπάρχουν φορές, όπου έχω τη μικρή μου αγκαλιά και την ταίζω και περιοδικά κάνω διακοπές για να ταίσω τη μεγάλη μου, η οποία καθεται στο καρεκλάκι. 2 σε 1!!!

Από την άλλη δε μετανοιώνω, γιατί όταν θα μεγαλώσουν λίγο, το γεγονός ότι δεν θα έχουν μεγάλη διαφορά ηλικίας θα εξυπηρετεί και εμένα αλλά θα λειτουργεί θετικά και για αυτές.

Αυτά τα λίγα προς το παρόν!

ειναι ωραιο να ειναι κοντα ηλικιες θα εχει παρεα η μια την αλλη, η μαμα μου μετα το σοκ που επαθε περυσι θα σου έλεγς καλα είναι αλλά θα τα παντρεψεις μαζί κ θα σου φυγουν μαζί!

Μαρια να σου ζησουν!!! ξεχασες να μας πεις το πιο σημαντικο.... ποσα κιλα εισαι;;;;
χαχαχα ποια μιλάει!
Την ξέρεις την ατάκα????: "Ένα πρωί, σκότωσα έναν ελέφαντα με τις πιτζάμες μου. Πώς μπόρεσε και φόρεσε τις πιτζάμες μου, δεν το γνωρίζω."

Μετά από 2 γέννες σαν ελέφαντας νιώθω....! Οοοοχι, δε θα με μισήσετε...

Ανήκω στην ομάδα των ....ήντα....(σσσσσσς, μεταξύ μας των εβδομήντα και κάτι...αχ....βάσανα που έχει η ζωή και κιλά η Μαρία!!!!)

μ'αρεσεις λες ατακες κ εσυ

ela kaymenh....εγω ανηκω στην ομαδα των -οντα....και κατι παντα!

χαχαχα μην την ακους ψεματα λεει θεα ειναι! απλα λιγο πιο τσουμπωτη!

Μπανιάρισα μπεμπού και ήρθα !

Μαρία λογικά εσύ θα πρέπει να μας έχεις ψιλοδιαβάσει.

'Οταν θα μπουν και οι άλλες, από Δευτέρα βέβαια γιατί σήμερα απεργούν και αύριο το παίζουν καλές σύζυγοι,θα μας μάθεις καλύτερα !

εγω υποδειγμα συζυγου παρατησα τον αντρα μου με την παρεα του για κατασκηνωση κ εκανα με τη μανα μου ντολτσε βιτα!!!

όχι, όχι... εγώ δεν κανω τετοια πραγματα!!! Είδα φως και μπήκα!

ok, έλα μου όμως που εγω ξεσαλώνω ΠΣΚ και καλή σύζυγος είμαι τις καθημερινές!!!!!!

Η αλήθεια είναι πως την ερχόμενη εβδομάδα θα πάω εκδρομούλα με όλη τη φαμιλια, και δεν θα παίζει το ιντερνετ.

Αυτο, για να μη νομίσετε οτι διάβασα τα βιογραφικά σας και είπα να την κάνω με ελαφριά πηδηματάκια (τι ελαφριά δηλαδή, που λόγω των κιλών, βαρέα θα είναι!!!)

χαχαχα
ελα μωρε αλεκα ολο παραπονα εισαι,γκρινιαρα

η γκρινιαρα κ η παραπονιαρα!!!!

αν δεν ημουν γκρινιαρα μαρη, θα ημουν εγκυος παλι..:D..μπουχαχαχα

χαχαχα

ειμαι καλοκαρδη βρε....δεν θελω να καταλαβει η γκαστρουλα μας οτι δεν ειμαι η Λουτα ( μας μπερδεψε λογω κιλων)

χαχαχα

aleca, είσαι του επαγγέλματος????

Λοιπόν...και τώρα λίγα νέα για τη μικρή μου.

Γεννήθηκε 50 πόντους και 3,100 κιλά και τώρα μετά το Πάσχα που είχαμε παιδίατρο ήταν 65 πόντους και 6,700.

Είναι ξανθούλα, πρασινομάτα και δεν έχουμε πολλά μαλλάκια.

Δυστυχώς, δεν μπόρεσα να τη θηλάσω πάνω απο έναν μήνα. Μου κόπηκε το γάλα...θες από άγχος για το πώς θα ανταπεξέλθω στην όλη κατάσταση, θες λόγω αγώνα της μικρής να πιάσει τη θηλή (είναι εσωτερικές)....! Πίνουμε πάντως το almiron και μια χαρά αναπτυσσόμαστε.

Το μόνο θέμα μου είναι ότι είναι λίγο δυσκοίλια! Ευελπιστώ να φτιάξει το εντεράκι της σύντομα.

να σου ζήσουν τα παιδακια σου!κ εγω εσωτερικές θηλές εχω αλλά ο μικρος τις έπιασε με τις θηλές σιλικόνης αλλά δεν ειχα γάλα, πονουσα κ δεν ειχα κουραγιο να προσπαθησω δεν ήμουν κ ενημερωμένη, στο επόμενο όμως δε θα τα παρατησω ευκολα

κ ο μικρος μου αλμιρον πίνει αλλά χεζει τον κόσμο όλο... με τα φρουτακια ισως ειναι καλύτερα!

ειναι 56και θελει να παει53...για πες τι πρεπει να τρωει ξερω και εγω ασχετη ειμαι

μια χαρα δεν είναι? τι υψος εχει?

τοσα λιγα κιλα που ειναι για να χασει αυτα τα τρια πρεπει να κανει αυστηρη διαιτα,,,,πρωι 1 ποτηρι γαλα με μιση κουπα κορν φλεικς, δεκατιανο 1 φρουτο, μεσημερι ψητο με σαλατα, απογευματινι 1 φρουτο και βραδυ ενα γιαουρτι 2%....καλη σας ορεξη....

ευχαριστώ δεν θα πάρω!!

αυτο βρε Αννια ειναι διαιτα για μενα που θηλαζω...οχι για την κουνιαδα σου!!! το τοστ το βραδυ με χαλαει περισσοτερο...δεν το κανει μονιμα γιαουρτι;;και το δεκατιανο φρουτο;;

για πες βρε mamageor κι εσυ...

Αλεκα...φουστανος μπορεις να γινεις;;;

χαχαχα ναι ρε αλεκα γινε κ φουστανος σε εχουμε αναγκη

χαχα.....βρηκες το αδυνατο μου σημειο γμτ....αυτο δε μπορω να γινω...Φουστανος και Μαικ Λαμαρ....

χαχαχα

αχχ εβλεπα κατι φωτο το μεσημερι που ημουν 52 ολοκληρα κιλα!!!! κοκκαλο...και μαρεσα τοτε , αναρωτιεμαι τι ακριβως μαρεσε!

ενω τωρα εισαι κοκκαλάρα!!!

το μεσημερι ησουν 52 κιλα?? μπραβο και ποσα πηρες μεχρι το απογευμα καλε??

χαχαχα

ξεμεινα απο γαλα το κ@#ατο μου( sorry στις καινουριες) ...παω φαρμακειο

ειδες εσεις με το βυ@ι δεν ξεμενετε ποτε!

πραγματικά οι κ@λοφαρδες!

ναι μικρουλα ειμαι,αμα η μαρινα ειναι 21 εγω ειμαι 19,5 ισα με την συμπεθερα δηλαδη, χεχε. θελω εκτος απο ευτυχησμενη μαμα να ειμαι και μαμα φρεσκαδουρα , πειραζει;;;

τωρα μου ηρθε το τραγουδι.....πειραζει που ειμαι μεγαλη φίρμα πειρααααααζειιιιιιι???

λοιπον εγω αν ειναι η μαρινα 21 εγω ειμαι 3την πιπιλα μου παρακαλω..θα της το πω αμα ειναι να κοψει τα τοστ και τα υπολοιπα...θενκς κοριτσια..εμεις παραγγειλαμε σουβλακια σημερα..
χαχαχαχα
αλως ηρθες μαρια τα κιλα σου εμενα δεν με νοιαζουν αυτο που ενοιζαζε το εμαθα με περνας 11 χρονια

χαχαχα καλό

και εμεις το χρησιμοποιουμε το λακαω!και μια λεξη που οσες φορες την λεω με κοιτανε σαν εξωγηινη ειναι οταν θελουμε να βουτηξουμε το ψωμι στην σαλατα.λεμε "κατσε να γκεψω λιγο στην σαλατα".......

mamageor προσφατα εμαθα οτι στην θεσσαλονικη λεγοντας οικοδομη εννοειται την πολυκατοικια.....αααα και δεν θελω καφε!

κ εγώ οικοδομή το λέω κ πολυκατοικία όπως κάτσει!

εμεις το λεμε κλασικα παπαρα αλλα στην καλαματα το ειχα ακουσει λαδομπουκι

μ'αρεσει που πιασατε συζήτηση για.... παπάρες! κ εμεις ετσι το λ΄εμε!

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ εμενα τον πεθερο μου τον λενε Ελβιο και η πεθερα μου ειναι συνεχεια...ο ελβιος και ο ελβιος...και το χει μαθει και η μικρη και λεει ο παππους ο Ελβιος..γγγκκκκρρρ

να της το χω πει και 50000 φορες οτι δν παιρνει ς

από που είναι κ εχει τετοιο ονομα?

κοριτσια στη γλυφαδα ειναι ενα μαγαζι εκει ειχα κανει και τον γαμο μου που την χωριατικη δεν την βαζει σε πιατο αλλα σε καρβελι χωριατικο αδειαζει ολη τη ψιχα και το κανει σαν μπολ και βαζει μεσα την σαλατα και απο απο πανω λαδι και ερχεται και παπαριαζει ολο το ψωμι .................αλλο πραμα δεν αφηνουμε ουτε σουσαμι

γιαμ γιαμ

εχει δικιο ρε παρε μια ανασα κι εσυ πια!

καλά σου΄λέει βρε

που ειναι καλε οι αλλες??ακομα τον Μαη πιανουν???

τον πιασανε για τα καλά

ναι ρε θα σου πω...κοιτα σιγουρα 1 ιουνιου θα ειναι γιατι θα παμε στη συναυλια της rihanna οποτε το πρωι θα περασουμε να μασαμπουκιασουμε

τον πιασαν και δεν τον αφηνουν μου φαινεται!!

αυτο θα ελεγα κ εγω!!!

toso aργα σου κοιμαται??? εμενα 9 ειναι τεζα!! εχω τη μεγαλη ομως που αν εν παει 11 - 12 δεν κοιμαται! του δωσες ντεπον του Μιμακου?

εμένα κοιμάται στη 1 το βραδι, ρεκορ εκανε στη μανα μου κ κοιμηθηκε 12 παρα

Εγώ 27/6. Θα τη βαπτίσει ένα φιλικό μας ζευγάρι (κολλητός του άντρα μου).

Τη μεγάλη μου (σήμερα γίνεται 18 μηνών) τη βάπτισε η κολλητή μου, οπότε τις μοιράσαμε (χε,χε)!

κ εμεις 27/6 αλλά δεν κλεισαμε τιποτα, κουμπάρος φιλος του άντρα μου απ'το στρατο

εγω σκεφτομαι να κανω catering εξω απο την εκλησσια..
κ εγω catering θα κάνω
Αννια γιατι δεν περιμενεις να τα βαφτισεις και τα 2 μαζι του χρονου μην κανεις διπλα εξοδα

συμφωνω.... κανε κ γαμο μωρε μια φορα, αλλοως θα εχει τρι[λα εξοδα

οκ οκ παλι εσυ θα καθαριζεις τοπρωι μαρια..χιχι..αντε καληνυχτα καλη ξεκουραση..μαρινα αμα τα κανω του χρονου θα ειναι πολυ μεγαλος ο μπεμπης δεν θα ειναι???δεν ξερω θα το σκεφτω..αλλα 2μυστηρια μαζι??θα τραβαει τα γενια του ο παπας μην πω τα βυ@ια του..

ελα μωρε τι μεγαλος αλλου κ αλλου τα βαφτιζουν πιο μεγάλα

ναι βρε Αννια κάνε και το γάμο μαζί και ξεμπέρδεψες...

συμφωνω

ξεχασα να σας πω .....

βαζελινη rulezzzz !!!!

μπραβοοοοοο εσυ τον επιασες καλά τον Μαη!!!! χε χε

Καλημέραααααααααααααααααα!!!!

Μυρίζει καλοκαίρι!!!!!!

Συμπεθερούλα νούμερα μας κάνει το κλαράκι μας? Κοιμήθηκες καθόλου μετά τις 4 το πρωί???

Ινάκι τρελή δίαιτα: παϊδάκια, τηγανιτές πατάτες και στο τέλος (για τη χώνεψη) σοκολατόπιτα με παγωτό καϊμάκι!!!!!! Μπράβο βαζελίνη!!!!!

Μαρινάκι ο παιδίατρος τί σου είπε?? Πόσες μέρες είναι το περισσότερο που μπορεί να κρατήσει ο πυρετός?

Στα λιθαρίτσια είχαμε πάει σε μια βάφτιση, είχε και ζωντανή μουσική και ήταν πολύ ωραία!!!

Αυτό το κτήμα μερέντα μου έκανε κλικ, μόνο από το όνομα!!!!!

Νατασούλα περαστικά στο ανηψούλι... Συνδέεται ο πυρετός με το υγρό στο ισχύο???????????????????????????

Βρε mamageor θα σκάσω...να είσαι εδώ και να μην σε δούμε...ειδοποίησέ μας έστω τελευταία στιγμή και όποια καταφέρει να έρθει!!! Να μην δούμε από κοντά την κουκλάρα της παρέας???? Θαέχεις και τα ζουζούνια μαζί????

Κατερινάκι πολλή βόλτα έπεσε, ε??

ασε ασε 2 μέρες ολο εξω ήμασταν ξασαλώσαμε!

γεια σας κοριτσια μου!!!!!

μολις ακουσα τα νεα μετρα και χαλαστηκα......εχουμε να περασουμε πολλα ζορια.και αυτους που λυπαμαι πιο πολυ ειναι οι δημοσιοι υπαλληλοι...πολλα λεφτα τους κοβουνε!και στην δουλεια μου εχουν απολυσει 3 ατομα.

μαρινακι πως ειναι ο γιος σου???

ινακι περασαμε καλα?????:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

μια χαρα μπηκε ο Μαης με νεα μέτρα

Αχ κοριτσάκι μου γλυκό!!!

Κι εμείς οι υπόλοιπες θα το ζήσουμε όλο μαζί σου, είτε βιαζόμαστε για επόμενη εγκυμοσύνη, είτε όχι!!!

Και τώρα που είδαμε όλες τη "γλύκα" στην πράξη, κατανοούμε πόσο έχεις ανάγκη να μοιράζεσαι το "θαύμα"!!!

Εδώ είμαστε να μας τα λες!!!

Σοφού μου μάλλον όλες τις ίδιες σκέψεις κάνουμε...και είναι ανθρώπινο να κουραζόμαστε και να γκρινιάζουμε...αρκεί να συνερχόμαστε γρήγορα και να φροντίζουμε τα παιδάκια μας με ηρεμία και αγάπη!!!

μαρινάκι περαστικά!!!!

φαμουλα τι γλυκια που εισαι!!!

ποια θα φτιαξει καφεδακιγιατι ειμαι πολυ κουρασμενη??φρεντο καπουτσινο γλυκο γιατι εγω μονο φρεντους πινω ξερετε τι ξυλο εχω φαει εγω απο τη μανα μου για να μαθω να πινω φρεντο?

χαχαχα

Μαρινάκι περαστικά του και προσοχή στον μικρούλη.

Άστα- βράστα Σοφάκι μου .......

Συμφωνώ με τη Φαμούλα.

Μικρή μας γκαστρούλα...όλες μαζί θα την ακούσουμε την καρδούλα την Πέμπτη....

Γλυκειά συμπεθερούλα μουυυυυ ..............

και εσυ εισαι γλυκια ανν δεν ταιριαζατε δεν θα συμπεθεριαζατε!!!

Αχ δε μπορω βρε Αννια μου εγω δεν κοιμαμαι ποτε μεσα στην ημερα.εχω υπερενταση,πρεπει να ειμαι εντελως λιωμα δηλ.για να το κανω και αυτο για καμια ωριτσα...δυστυχως δεν εχω τον υπνο στο τσεπακι μου...

Παντως ειμαι σκληραγωγημενη με τον μικρο αφου ξυπναω τοσες φορες το βραδυ μου φαινεται πως ολα θα μου φαινονται παιχνιδι μετα...ειδικα αν κανω κ αλλο πρωτα ο Θεος θα μαι πολυ ξεψαρωμενη.Εφαγα το πακετο ε τις αλλεργιες τις αυπνιες ,μεχρι τελικης πτωσεως οποτε θα μαι ετοιμοπολεμη,χεχε

μπορει το επόμενο να ειναι αρνακι!!!

Κοριτσάκια τι κάνετε....

Να'μαι και εγώ.... Τρέχω 2 μέρες με τα σκ@το κτήματα αλλά έκλεισα τελικά 28/8...

η ωρα η καλή!

αννια τοπατε στους δικους σας???μαρη θα πας πανηγυρι κατω??εδω δε πηγες σαυτο βρε τρελο θα πας κατω στο μεγαλο???
αλήθεια το ειχα κ εγω απορια το ειπατε στους δικούς σας?
χι καμια στον Δημητρη ηταν ολα τελεια και σε αυτον αλλα απο τον φοβο μου πηγαινα τους 4 πρωτους μηνες καθε εβδομαδα για υπερηχο ολα τα διαγνωστικα γυρισα γιατι στα προηγουμενα δεν ειχα αιμα τιποτα πηγαινα να κανω τον υπερηχο κανονικα στην ημερομηνια μου και μου λεγανε λυπαμαι πολυ

σε καταλαβαινω τα ίδια κ η μαμα μου στα 2 πρωτα εφτανε στους 7 μηνες κ της λέγανε οτι δεν ζουν κ το παλουκι ειναι οτι τα γεννουσε κανονικά νομίζω

me too

πες το ντε να καταλαβουμε....μοσχαρια ..προκληση νοημα δεν εβγαινε!

νόμιζα για προκληση τοκετού καλέ!!!!
λοιπον ακουστε περιπτωση γονιων...εχουν 2 αγορακια το ενα ειναι εναμιση χρονων και το αλλο τρισημιση....και καθομασταν σημερα για καφε ολοι...και λεγανε με υπερηφανια...α το αγορι μου το μεγαλο το βραδυ ξυπναει ανοιγει τα ντουλαπια παιρνει φαγητο και αραζει στο δωματιοτου και ή θα βαλει ντιβιντι ή τηλεοραση και θα βλεπει.....πολλες φορες παιζουμε μαζι στο κομπιουτερ ποκερ στο φβ μεχρι το πρωι...προχτες κοιμηθηκαμε 5 το πρωι γιατι παιζαμε (ο μπαμπας τα ελεγε αυτα )..ο αντρας μου επειδη ξερει οτι δεν τους παω κιολας μου χτυπαγε το ποδι κατω απο το τραπεζι να μη μιλησω...και τι φαγητο λεω εγω τρωει βραδυατικα μονος του???α λεει πατατακια κρουασαν γαριδακια..καλα λεω εχετε τιβι μεσα στο δωματιο του ???ναι λεει...ειχα αρχισει και φουρκιζομουνα εγω...ο αντρας μου μου αλλαξε κουβεντα...και πιο μετα παραπονιοτανε η γυναικα του που το μεγαλο χτυπαει το μικρο που δε τρωνε φαγητο παρα μονο εαν τα κυνηγησεις και αλλα ....και καθομαι εγω και σκεφτομαι...μαλ...ες ειναι οι ανθρωποι???
κ μετα δηλώνουν συμμετοχη στη νταντα πρωτων βοηθειων
s12231.gif χαχαχα καπως ετσι ειμαι το πρωι που με σηκωνει ο μπεμπης 5 30
χαχαχα κουκλα!
αχ ωραιος ενας τετοιος τωρα s11403.gif αντε για μαζευτειτε ντε

θες κ την καρδούλα?

ααααααααααι τωρα που το θυμηθηκα...για την κορη μου κανενας γαμπρος ε????οκ....νταξει...μετα θα μας κυνηγατε...

εμεις ειμαστε μπακουρια πάντως!!!

s1261.gif

η μαρινα θαναι στανταρ ετσι ολη μερα κ με κοροιδευει κιολας...

να καθαριζει την τουαλέτα με το χαμόγελο???? χαχαχσ μαρηηηηηη ελα κ στη δικια μουυυυ!!!

λοιπον την κανω....

πω πω θα μπει το κατερινακι μετα κ θα γινει του quote το καγκελο!

ετοιμάσου!!!

βρε κορίτσια στα μωρά φοράτε κοντομάνικα?
εγω οχι ακόμα λεπτο μακρυ κ ενα αμανικο μπουφανακι τρεντυ
αυτο εννοουσε και η γιασεμι........αλλα η τσικνα βλεπεις ποτισε........

smiley-laughing025.gif

χαχαχα
ηρθα!!!!

σοφου τελειο το κλαρακι σου!!!!!! η φωτο δε με την κατσαρολα απλα φανταστικη!!!!

ηθελα κ εγω να κανω κουοτε αλλα το ξεχασα....:tongue:

φοβερη φωτο!!

εγω εχω σχεδιο...θα παω εκει που ειχα παει περυσι εγκυος......δεν θα λενε ποσο χοντρη ειναι αλλα αδυνατισε λιγο αυτη!!

αν όχι εχω και ταπετσαρια που μου εχει περισσεψει...απο αυτο θα βαλω και εγω

χαχαχα respect

στασου............μην φευγεις.............:D
στασου μυγδαλα!!!
αλεκα περασες καλα σημερα????

χαχαχα

μεχρι εκει ακουστηκα??

τς τς τς ασυγκρατητη!!!!

μην το λες και αν σου κατσει????????

χαχαχαχα

καλα! μας επεισες!!! κ τα δυο παιδια πως τα εκανες???? με τον κρινο?????

ε με τι αλλο? η αλέκα ειναι σεμνη κ αθωα!!!

Αλεκααααααα????????/ s9090.gif

χαχαχα

με τον πελαργο και το ποτηστηρακι

χαχαχα το ποτηστηρακι!!!!

λοιπον να πω ιστοριουλα σε κλαμπακι??????τωρα που μου ρθε

εννοειταιιιιι!!!

οι υπολοιπες που ειναι? τις εφαγα?

χαχαχα :D

οταν κοριτσακι 17 ετων πριν 5 χρονια περιπου δεν ειχαμε λεφτα να βγαινουμε ολη την ωρα οποτε τι καναμε??/Διαβαζαμε το κλικ βλεπαμε τα ονοματα απο μπαρμαν σε διαφορα κλαμπ και λεγαμε:ειμαι φιλη του γιωργου του μπαρμαν ε το ειχαμε 100 φορες επιανε παντα πειγαιναμε ολη την ωρα σε διαφορα παμε και στο ρεξ που ηταν τοτε ο νοτης το ειχαμε 5-6 φορες επιανε και παμε μια νυχτα το ιδιο σκηνικο στη πορτα ειμαστε απο τον Δημητρη τον μπαρμαν και λεει εκεινη την ωρα ο πορτας σε εναν τυπο που εβγαινε Δημητρη σε ζητανε τα κοριτσια

sig.asp?img=ad1

χαχαχα επιτυχια πάλι, το αλλο με το αρωμα δεν το ειπες!
....η γρια η κοτα....

αμεσως...σε ζηλευει αυτη να μου το θυμηθεις

ωραια.....εγω παντως προλαβα και τη μανινα

η μαμά μου διαβαζε μανινα

εγω τη Μανινα οχι ...Κατερινα και super κατερινα με τρελα!!!!

και εγώωωωω κ αφισόραμα φανς!

τωρα αμα ρωτησω ποτε κυκλοφορουσε η μανινα θα με δειρετε???????????

εποχή της μαμας μου!

η μανινα ηταν πιο παλια και καποια στιγμη σταματησε....η Κατερινα νομιζω ακομα υπαρχει

ναι υπάρχει!

τον τιραμολα ακουστα μονο.....

και εγω!

πειτε μου τωρα την αληθεια βλεπατε καντι καντι ?

ακουστο κ αυτό

σ βλεπω ..δυο βλεπω..να κανω μαντεψια......42??????

χαχαχα

Εγω που γουσταρα το κομικ?τον Τερυ

εγω που γο΄υσταρα τον Πασχαλη-στιγμιαιο λάθος?

Τι το εσωσες βρε Αλεκα ποια Χαιντι θα μου πεις τωρα οτι εβλεπες και σπορτ μπιλυ

εγώ το εβλεπα!!

εμενα μου αρεσαν οι flintstones.......
κ εμενα μπαμ μπαμ
ενα μ ενα κουτι που ελεγε παραμυθια το θυμαται καμμια???

ναι εγώ βρε ξεχασατε τα στρουμφακιααααααα!

εχει nip tuck!

απιστευτη σειρα!!!!!

τρομερη, μ'αρεσει πολύ

και το θρυλικο μικρο σπιτι στο λιβαδι??? Λορα ινγκλισσσ??? και τον γκαβακα την αδερφη της?

το καρουζελ δεν το βλέπατε?

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι δεν σου αρεσει το nip tuck??????????????????

ωραια γκομενακια οι γιατροι!

thn κανω κι εγω....και Dr Koυιν ηταν ωραιο!

το εβλεπα πριν 6-7 χρονια στο αντ1

εγω τελικα βγηκα για τσιγαρο αγκαλια με το λαπτοπ... καψιμο....

τολμη κ γοητεια.... θορν κ ριτζ... της π@@#! το καγκελο!!!

κ ατιθασα νιατα! κορυφη οσα χρονια κ αν κανεις να το δεις ειναι σαν να μη εχασες επεισόδιο!

ειδα ενα ονειρο οτι θα πηγαινα στο κατι ψηνεται και δεν ηξερα τι να φτιαξω

εγω ειδα οτι με τους γονεις μου κλέψαμε ενα σουπερ μαρκετ κ μας καταδιωκε η αστυνομία κ τη γλιτωσαμε.... ξερετε τι κλεψαμε? μπυρες κ εναν παπαγάλο :o

Σήμερα γίναμε 5 μηνών !!!!!!!

Κατερινάκι να μας ζήσουν !

Θανούλη μου να σε χαιρόμαστε κι εσένα! (ξεχάστηκα εχθές )

Αχ μωρέ μεγαλώνουν τα λουλουδάκια μας .......

να μας ζήσουυυυυυν!!!

καλημερα!!!!!!!!!!!!

αναδρομες παλι στην δεκαετια του 90 ε?????????

αυτο που εβαλες mamageor ,το εσυ,το ντουετο,χρονια πριν ελεγα οτι ηθελα να ειναι το τραγουδι που θα χορεψουμε στο γαμο.ε λοιπον δεν το εβρισκα πουθενα!!!!!!!!σε ενα σαιτ που βρηκαμε για να το κατεβασουμε ειχε ιο.απο ενα αλλο σαιτ που το κατεβασαμε δεν επαιζε στο cd..το τι cdαδικο γυρισε ο συζηγος δεν λεγεται.ΤΙΠΟΤΑ.και διαλεξαμε αλλο!

μελινα απιστευτος ο γιος σου!τι να πω!!!!

α εχουμε μηνογενεθλια σημερα???κλαρακι και γιωργακη χρονια πολλα!και στον κομποστα για εχθες!

χρονια πολλά στα μπεμπέκια μας!!!

κοριτσακια μου πέρυσι τετοια μέρα εκανα το τεστ κ ήταν θετικόοοοοοο

:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...