Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας,Καταρχάς διαβάζω κάθε μέρα το forum αλλα πρώτη φορα πήρα το θάρρος να σας γράψω,εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας🥰 ετοιμάζομαι για εμβρυομεταφορα βλαστοκυστών 5 ημερων μεσα στον Αλλο μήνα,μεθάυριο θα κάνω arvekap για καταστολή και μολις αδιαθετήσω θα ξεκινησουμε τιμην προετοιμασία,φοβαμαι πολυ,και την αποτυχία αλλα και μήπως υπήρχε κατι που έπρεπε να κάνω και δεν το γνώριζα,γενικα φοβαμαι,ελπιζω να καταλαβαινεται,συγνωμη για το Σεντονι.

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αχ ραβανι δεν εχω κανει ακομη!!!αλλα για τη συνταγη γιατι φοβασαι βρε?ακολουθα τη κατα γραμμα αποκλειεται να αποτυχει!

Εχω κανει εχω κανει και το εχω σερβιρει με παγωτο

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μήπως μας ξενίσει λίγο η γεύση της καρύδας σκέφτομαι...

Doraki ολο το σκ είμαι μέσα στην χαζοχαρουμενίαση , ξέρεις γιατί;;; ανοίγει max perry στο χαλάνδρι!!! Εχω κάνει ήδη παραγγελιά σε όλους να μου φέρουν σοκολατάκια στο μαιευτήριο :D :D

Διαφημίσεις

μην με προκαλείς Εβίτα να πάω στη ζυγαριά...και την αποφεύγω 2 βδομάδες τώρα...

Kai polu kala kaneis! twra fagame ton gaidaro etsi ki alliws!

koritsia thn prohgoumenh fora eixa 2 cm diastolh gia 3 evdomades kai gennhsa sthn wra mou. As mhn frikarw e? Kai h giatros eipe oti 1 cm den shmainei tipota..akoma.

Parolauta exw trellh energeia na shkwsw olo to spiti sto podi pali :)

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

κι όμως πήγα...απο περιέργεια...

οκ...

σε ποιά είπε ο γιατρός οτι δεν παίρνουμε κιλά στον 9ο???? Melsas κοριτσάκι μου μαλλον ο γιατρός σου δεν αναφέρεται σε μένα...απο την προηγούμενη φορά εχω πάρει 2,5 κιλά.

Δεν μπορώ να πώ βέβαια, τρώω τα πάντα :D

Evita όπως τα λές ...μήν φρικάρεις!!! απλα έχε στο νού σου οτι είσαι πλέον στο μήνα σου, όλα είναι πιθανά!!!

Εγω που θα παω σημερα και θα με ζυγισει να δουμε!!Στανταρ με δειχνει 1.5 κιλο επανω καθε φορα που εχω ραντεβου γιατι το χω παντα βραδυ και εχω κατακρατηση.Και καθε φορα του λεω γιατρε μου με δειχνει πιο πολυ το πρωι ημουν 1.5 λιγοτερο...Βεβαια να ναι καλα ο ανθρωπος τα δικα του στανταρ στα κιλα ειναι αλλα.Εμενα μου χε πει εξαρταται τον σωματοτυπο και μου χε πει πχ για μενα 15-18 μια χαρα οτι ειναι...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Αχ τρελό inaki θα τα φας τα σοκολατάκια σου τελικά!!!ΚΑΙ στο μαιευτήριο μάλιστα!!!

Εγώ τώρα ανέβηκα από τη μαμά μου,έφαγα τις σαρδελίτσες (ήταν τέλειες!!) και για επιδόρπιο γλυκό σταφύλι,αυτό που είχα φτιάξει αλλά δεν είχε πολυπετύχει,το πήρε η μαμά μου,το έδεσε και έγινε λουκούμι!!!

Χτες το έβαλα πάνω σε ένα κομμάτι κέικ με σταφίδες και ήταν όνειρο.Αναρωτιέμαι αν θα ταίριαζε με μελομακάρονα!!

oCxsp2.png

βρε εγώ θα τα φάω κι ας έχω ήδη πάρει 18 κιλά... max perry ειναι αυτά, χτες πήγα απο τον πειραιά και πήρα λευκή σοκολάτα σε σκόνη, σοκολατάκια με τια μαρία και μπειλις...τα τσακίσαμεεεεε :D :D

Διαφημίσεις

βρε εγώ θα τα φάω κι ας έχω ήδη πάρει 18 κιλά... max perry ειναι αυτά, χτες πήγα απο τον πειραιά και πήρα λευκή σοκολάτα σε σκόνη, σοκολατάκια με τια μαρία και μπειλις...τα τσακίσαμεεεεε :D :D

Aμαν αυτα θα ειναι τελεια σοκολατακια!!!!Κι εγω ειπα στο μαιευτηριο να μου φερουν να τσακισω διαφορα!!!Καλα απο τωρα τσακιζω κανονικοτατα χωρις τυψεις...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

ωραιες είσαστε!!!! τη μια λετε για μελομακαρονα κλπ , μας ανοιγετε την όρεξη ( την ήδη ξεχειλωμενη:tongue:) κ μετα πιανετε συζητηση για κιλα!!!! αν ειναι δυνατον!!!!! εγω δεν ζυγιζομαι παντως!!! την Τεταρτη που θα παω θα με ζυγισει, γιατι να χαλαστω απο τωρα;)!

Οχι οχι!!!!Εαν εχεις ελαιολαδο καντα το λεει και αυτος γινονται πιο υγειινα!Εγω τα κανω ετσι και βαζω οταν εχω και αραβοσιτελαιο η μισο μισο!!

Ελινα, δεν με προλαβες... απο οτι καταλαβες ειχα ηδη φυγει για το κεικ!!!! next time!!!

Γιατί το κάνετε αυτό με τα μελομακάρονα????????????? Γιατί???????????

ΕΛΑ ΝΤΕ!!!! Την ίδια απορεία εχω κ εγω!!!!

αχαχαχ και οσο μου λες τοσο πιο πολυ θελω να σε πειραξω ρε Μαρινακι!!!Εισαι περιπτωσαρα πρεπει να σε γνωρισω!!

εγω νομιζα οτι γνωριζόσασταν ήδη!!!!:shock::shock::shock:

εβιτακι τωρα ξεκουραση, ετσι???;)

φαμ το καταλαβα οτι κοιμηθηκες βρε σημερα!!!! αντε καλη επιτυχια κ το βραδυ!!!

baJfp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...