Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

μικρο σπιτι στο λιβαδι και εγω δαγκωτο !!

και τον νιλσ χολγκενσον? τον θυμαται καμια??

κοριτσακια παω να την πεσω και εγω. Ο ΕΞΥΠΝΟΣ ο αντρουλης εβαλε να κατεβαζει 2 σισονς απο κατι αγοριστικα πολεμικα που βλεπει και εχει γινει το ιντερνετ μαι ανιμαλσ σλοουλιιιι

αντε καληνυχτα!1

ουτε εγω:tongue:!!!!

ναι ναι!!με την παρασκευουλα... την ειχε δειξει προσφατα η τηλεοραση... ιδια ειναι...

πολυ θα ηθελα να δω πως ειναι τωρα!!!

κοριτσια βλεπαμε πολλες ελληνικες καλες σειρες , τωρα υπαρχει τιποτα;;; καποια εποχη ειχαν ζωντανο προγραμμα καθε πρωι στο μεγκα νομιζω, πρεπει να το κοψαν ομως....

ασχετο... εγω στο λαπτοπ να γελαω σαν βλαμενη, ο αντρας μου με τον κουμπαρο μας να παιζουν play station κ οι μικρες να κλανουν:lol::lol::lol:

παω για ενα τσιγαρο... μου επεσε βαρια αυτη η οικογενειακη στιγμη!!!

baJfp2.png

Διαφημίσεις

ασχετο... εγω στο λαπτοπ να γελαω σαν βλαμενη, ο αντρας μου με τον κουμπαρο μας να παιζουν play station κ οι μικρες να κλανουν:lol::lol::lol:

μια ωραια ατμοσφαιρα!!!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

χαχαχα!!

λοιπον την κανω και εγω..μην τα αφησετε ολα χυμα παρακαλω και μαζευω παλι εγω πρωι πρωι, οκ;;;

thn κανω κι εγω....και Dr Koυιν ηταν ωραιο!

θυμαμαι μια σκηνη που μολις ειχε γεννησει η κουιν σε κατι χωραφια και οταν γυρισαν στην πολη με την αμαξα και αυτη με το μωρο αγκαλια το μωρο ηταν τεραστιο και μην σου πω οτι χαμογελαγε κιολας:D:D:D:D!

Ήρθααααααα !!!!!!

Άργησα γιατί ήρθε ο Γιώργος και από τα πολλά φιλιά την ξύπνησε και άρχισαν τα παιχνίδια και τα χάχανα !!!!!! οπότε έπρεπε να την ξανα-κοιμήσω.

Έφαγα κοτόπουλο με πιλάφι.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...