Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Ναι ναι πολύ καλό τιπ και βοήθησε αρκετά! Όλα καλά θα πάνε!!!

Καλησπέρα!

Μια που λεμε για τις αντιπηκτικές και τα σαλοσπιρ παρουσιασε κάποια κοπέλα καμια περιεργη αιμορραγια στον οδοντιατρο κλπ; Θελω ας πουμε να κανω καθαρισμο και φοβαμαι μην πάθω αιμορραγια! Απο το κεντρο μου ειπαν απλως να ενημερώσω τον οδοντίατρο για την αγωγή και να μην ανησυχώ! Ειμαι φοβιτσιαρα και το εχω κανει λιγο μεγαλο στο μυαλο μου! Προς το παρον παιρνω σαλοσπιρ μονο, το οποιο θα το σταματήσω μολις ξεκινησω την ivor!  

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γιατί το κάνετε αυτό με τα μελομακάρονα????????????? Γιατί???????????

Δεν υπολογιζουν τιποτα κοριτσι μου σκασιλα τους αν θα φαμε 1 κιλο και εχουμε μετα καουρες φτου τους

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

ΓΕΙΑ ΣΑΑΑΣ!!! ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!

Sofou το θέαμα που προσέφερες πρέπει να ήταν ανεπανάληπτο "η τρελή έγκυος που παίρνει τους δρόμουςκάθε ημέρα λάλησε και γελάει μόνη της!!!!"

Dora σοκαρίστηκα με τα πλευρά... Ευτυχώς πήγαν όλα καλά μετά!!! Αλήθεια με το θέμα των αιμορ. πώς είσαι???

Daddy cool να σας ζήσει ο κορίτσαρος!! Μια χαρά για 35η εβδομάδα, φαντάσου να έπαιρνε όλο τον 9ο!!! Η γυναίκα σου ΟΚ??? Σωματικά?? Ψυχολογικά??? Να της μεταφέρεις τα συγχαρητήρια μας!!!!!

ΈλεναΚ πώς περάσατε στη Λίμνη Πλαστήρα??? Δυσκολεύτηκες στο ταξίδι με την κοιλίτσα??? (αν και δεν έχεις μεγάλη)

Doraki μου τί να σου πω??? Αν μπεις στη διαδικασία να της απαντήσεις της κουνιάδας, μήπως συγχηστείς περισσότερο??? Μήπως μπορεί να βοηθήσει ο αδερφός σου ή ο άντρας σου???

ΕβίταΤ έτοιμος ο δεύτερος γιόκας!!! Καταφθάνει!!! Ο Ορέστης είναι έτοιμος λες??? Μακάρι να τον αντιμετωπίσει όπως και ο Αγγελάκος της Αλέκας (ΣΟΥΠΕΡ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ)

Γειά σας κοιλουμπίτσες φρεσκομανούλες και φρεσκοπατερούληδες!!!

Daddycool ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ!!!!!!!με το καλό να το πάρετε και σπίτι αύριο!!!

Dora εχω πάθει σοκ με τα πλευρά!

Ελίνα, θέλω συνταγή για ραβανί. Ο παρλιάρος έχει με ινδική καρύδα και ψυλοφοβάμαι να το κάνω.

Διαφημίσεις

Δεν ξερεις να διαβαζεις?Χωρις σχολια ειπα

αχαχαχ και οσο μου λες τοσο πιο πολυ θελω να σε πειραξω ρε Μαρινακι!!!Εισαι περιπτωσαρα πρεπει να σε γνωρισω!!

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Γειά σας κοιλουμπίτσες φρεσκομανούλες και φρεσκοπατερούληδες!!!

Daddycool ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ!!!!!!!με το καλό να το πάρετε και σπίτι αύριο!!!

Dora εχω πάθει σοκ με τα πλευρά!

Ελίνα, θέλω συνταγή για ραβανί. Ο παρλιάρος έχει με ινδική καρύδα και ψυλοφοβάμαι να το κάνω.

Αχ ραβανι δεν εχω κανει ακομη!!!αλλα για τη συνταγη γιατι φοβασαι βρε?ακολουθα τη κατα γραμμα αποκλειεται να αποτυχει!

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...