Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ ψάχνω αντίσκηνο να βάλω στην παραλία γιατί ούτε τα καφτάνια δεν μου μπαίνουν...

?

εγω εχω σχεδιο...θα παω εκει που ειχα παει περυσι εγκυος...;)...δεν θα λενε ποσο χοντρη ειναι αλλα αδυνατισε λιγο αυτη!!:D

εχω ενα 3 ατομων σε βολευει??

αν όχι εχω και ταπετσαρια που μου εχει περισσεψει...απο αυτο θα βαλω και εγω

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

εγω εχω σχεδιο...θα παω εκει που ειχα παει περυσι εγκυος...;)...δεν θα λενε ποσο χοντρη ειναι αλλα αδυνατισε λιγο αυτη!!:D

αν όχι εχω και ταπετσαρια που μου εχει περισσεψει...απο αυτο θα βαλω και εγω

φοβερή είσαι πέθανα στο γέλιο....

αλεκα μη λες τέτοια γιατί η Sofou θα το ξυπνήσει πάλι το παιδί

ρεντα βλεπω εχετε:lol:

δεν πειραζει κοριτσακι...κανεις δεν ειναι τελειος....:tongue:

το εκανα τωρα ομως:tongue::tongue::tongue:

μ αρεσει που το γραψες ελληνικα με ορθογραφια αγγλικη!

Κουότε???? Το μιλάς απταίστως το αγγλικό, έτσι???

με κοροϊδευετε ε????? βαριομουν να αλλαξω γλωσσα:tongue::tongue::tongue:

α καλα δεν σας ειπα ..το βραδι κατα τις 3 νομιζα ακουσα το μωρο και πεταχτηκα απο το κρεββατι τρεχοντας και μαλλον το ποδι μου ηταν μουδιασμενο και δεν μπορεσα να το πατησω κατω και εφαγα μια τουμπααααααα αλλο πραγμα!!! εσκασα φαρδια πλατια κατω...αφου σηκωθηκε ο αντρας μου με σηκωσε πηγε να δει το μωρο ...και το γελοίο της υποθεσης ειναι οτι μαλλον τ ονειρευτηκα γιατι το μωρο ροχαλιζε!!!!!

αχ αυτο το αγχος!!!!! προσεξε μην σε τρεχουν στα νοσοκομεια απο τα ονειρα που βλεπεις!!!!

inaki δεν εχει σταθερη ωρα που ξεραινεται η Μητσι? εμενα 8 30- 9 παντα νυσταζει αυτο το παιδι

κ εμενα με χρονοδιακοπτη ειναι.... 9 παρα κοιμουνται πανω στο μπιμπερο πλεον....

καποια ρωτησε για κοντομανικα.... νομιζω η αρινα... εγω ακομα μακρυμανικα τους βαζω, ψιλα ομως....

baJfp2.png

Διαφημίσεις

αντε καληνυχτα σοφακι....μπουχαχα..πλακα κανω

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

xaxaax εγω εδω ειμαι....παιρνω μυρωδια την πιτσα που τρωει ο αντρας μου κ σκεφτομαι να του τη φερω στο κεφαλι

εγω την εκανα την αμαρτια μου:oops: εφαγα σουβλακι..... πηρε η μητερα μου τα xs της power health κ λεει κανουν θαυματα... τρως κανονικα, δηλ. οτι φαγητο εχεις μαγειρεψει, οχι κ τεραστια μεριδα, κ καπακι ενα χαπακι.... υποτιθεται σου κοβουν την ορεξη κ αλλαζουν τον μεταβολισμο...λεω να ξεκινησω να χαπακωνομαι:tongue:....

baJfp2.png

εγω την εκανα την αμαρτια μου:oops: εφαγα σουβλακι..... πηρε η μητερα μου τα xs της power health κ λεει κανουν θαυματα... τρως κανονικα, δηλ. οτι φαγητο εχεις μαγειρεψει, οχι κ τεραστια μεριδα, κ καπακι ενα χαπακι.... υποτιθεται σου κοβουν την ορεξη κ αλλαζουν τον μεταβολισμο...λεω να ξεκινησω να χαπακωνομαι:tongue:....

μπουρδες Σοφακι! αν δεν το ραψεις ....

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Διαφημίσεις

που ειστε?που ειστε?που ειστε καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε?

φωτια??

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...