Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

α καλα δεν σας ειπα ..το βραδι κατα τις 3 νομιζα ακουσα το μωρο και πεταχτηκα απο το κρεββατι τρεχοντας και μαλλον το ποδι μου ηταν μουδιασμενο και δεν μπορεσα να το πατησω κατω και εφαγα μια τουμπααααααα αλλο πραγμα!!! εσκασα φαρδια πλατια κατω...αφου σηκωθηκε ο αντρας μου με σηκωσε πηγε να δει το μωρο ...και το γελοίο της υποθεσης ειναι οτι μαλλον τ ονειρευτηκα γιατι το μωρο ροχαλιζε!!!!!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ουφ γκρινια το μητσακι, τις τραγουδουσα την χορευα τιποτα αυτη...

εγω της φορεσα το μεσημερι κοντομανικο, με εσωρουχακι ομως απο μεσα...

Αρινα το κτημα πολυ καλο

Σοφου η κατσαρολοφωτο ολα τα λεφτα!!!!

ρε μπας και δεν εχεις καλη φωνη????:tongue::tongue:

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

αυτα ειναι ψυχολογικα που μου μειναν απο την αρρωστια της Γεωργιας...νομιζω οτι ολο βηχουν-κλαινε....η παρανοια της μανας!!!

κασι εγω...τα τελευταια τεσσερα χρονια απλα λαγοκοιμαμαι....:?

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

ρε μπας και δεν εχεις καλη φωνη????:tongue::tongue:

χαχαχαχαχαχαχα..

ειχα ενα δασκαλο στο γυμνασιο που με ελεγε μπιθικωτση

κασι εγω...τα τελευταια τεσσερα χρονια απλα λαγοκοιμαμαι....:?

αχ και παλι αχ!!! τουλαχιστον εσεις κοιμοσασταν πριν κανετε παιδια!!! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχαχαχα..

ειχα ενα δασκαλο στο γυμνασιο που με ελεγε μπιθικωτση

αχ και παλι αχ!!! τουλαχιστον εσεις κοιμοσασταν πριν κανετε παιδια!!! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Μπιθικωτση??:confused: φωναρα ήσουν ε??...Κοιμομουν μητσακι αλλα εχω πολλα χρονια να κοιμηθω χωρις να σκεφτομαι κανεναν και να ξυπνησω ό,τι ωρα θελω...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Φαμ αι μαρη!!!!!!!!!!!!

Τί είπα???? Δεν θυμάμαι!!!

...οχιτιποτα αλλο παλι θα παω στην παραλια με τζιν παντελονι ενω περυσι εβαλα και σορτσσσσσσσσσσσσσσσ

Εγώ ψάχνω αντίσκηνο να βάλω στην παραλία γιατί ούτε τα καφτάνια δεν μου μπαίνουν...

βρε κορίτσια στα μωρά φοράτε κοντομάνικα?

Του φόρεσα κοντομάνικο Παρασκευή-Σάββατο που βγήκαμε, αλλά πήρα και μπουφανάκι μαζί!

aaaaaaaaa....εχεις γαμογενεθλια ???τοτε πασο...νομιζα μονο βαφτιση

Όχι έκλεισε κτήμα για την ονομαστική της γιορτή!!! Χαχαχα!!! Γιασεμάκι συγκεντρώσουυυυ!!!!!

ηθελα κ εγω να κανω κουοτε αλλα το ξεχασα....:tongue:

Κουότε???? Το μιλάς απταίστως το αγγλικό, έτσι???

Διαφημίσεις

inaki δεν εχει σταθερη ωρα που ξεραινεται η Μητσι? εμενα 8 30- 9 παντα νυσταζει αυτο το παιδι

ναι τωρα κατα τις 10, αλλα μου κοιμηθηκε 7-8 και λεω να το καθυστερησω λιγο..

Μπιθικωτση??:confused: φωναρα ήσουν ε??...Κοιμομουν μητσακι αλλα εχω πολλα χρονια να κοιμηθω χωρις να σκεφτομαι κανεναν και να ξυπνησω ό,τι ωρα θελω...

καλα μην λεμε υπερβολες, απλα στην χορωδια ημουν και με κοροιδευε!!

Τί είπα???? Δεν θυμάμαι!!!

Εγώ ψάχνω αντίσκηνο να βάλω στην παραλία γιατί ούτε τα καφτάνια δεν μου μπαίνουν...

Του φόρεσα κοντομάνικο Παρασκευή-Σάββατο που βγήκαμε, αλλά πήρα και μπουφανάκι μαζί!

???

εχω ενα 3 ατομων σε βολευει??

εγω κοντομανικα στο μανωλη οχι ακομα εχουμε μερες

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...