Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Μακάρι να είναι και σε μένα έτσι !!! ❣️❣️

Καλέ κανένα σύμπτωμα δεν είχα τπτ 

Απλά θετικό τεστ είχα πάρει με το κιλό τότε θυμάμαι τα τεστ 

Τα συμπτώματα ήρθαν πολύ αργότερα μετά τον υπέρηχο μη σου πω

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

....αλεκα ετσι οπως παω με τα κιλα θα σε περασω ρε....;ΡΡΡΡΡ μαρη με καταραστηεκες αυτα που χανεις να τα παιρνω δεν εξηγειτε

δε με περνας μαρη σταματα...όποια θελει να τα χασει τα χανει, όποια δεν τα χανει σημαινει ότι δεν τη πολυνοιαζει.... Με ειχαν παρει τηλεφωνο απο γκιλι νταιετ..μου λενε ποσα κιλα εισαστε , της λεω 97 (λιγο μετα που γεννησα(..μου λεει ωραια, πρεπει να χασετε 35 κιλα. Ποιος το ειπε της λεω??Εγω θελω να χασω 20....μα μου λεει δεν θα εισαστε καλη στα 77 (δεν με χει δει ποτε εννοειεται και τα στοιχεια μου υψος κλπ τα εχει παρει τηλεφωνικως)...μια χαρα θα ειμαι της λεω. Μα με το 1.74 μου λεει πρπει να εισαστε το πολυ 64 κιλα. (επιμενει....) εσυ της λεω ποσα εισαι? 52 μου λεει...υψος ρωταω....1.63 λεει όλο καμαρι.....ε δεν θα εισαι καλη της λεω....για να μου αρεσεις πρεπει να πας τουλαχιστον 1.70 :tongue::P....για αυτο σου λεω....δε σημαινει ότι όλες οι στρουμπουλες ειναι ασχημες και οι αδυνατες ομορφες...απλα για την καθε μια μας, ξερει ποιο ειναι το 'ομορφο' της....και για να τρως εσυ, εχεις περιθωρια ;);););)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αλεκα γουσταρεις να κυλιστουμε στην αμαρτια?? s11613.gif
σατανικοτατο το μπουχαχαχαχαχα!!!:D:D

κυλιστηκα μαρη δυο μερες...παρασκευη και σαββατο...απο σημερα παλι πεινα....το μπουχαχα μου παει αυτο το καιρο χαχα

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Αρινα ωραιο το κτημα

Αλεκα μην το λες υπαρχουν κατι αμοιρα κοριτσιαπου δεν θελουν να χασουν και τρωνε, τρωνε καρμποναρες,πιτσες, αρνακια σουβλακια και να τα ατιμα φουυυυυρ φευγουν απο τα πατζακια τα κιλαοχιτιποτα αλλο παλι θα παω στην παραλια με τζιν παντελονι ενω περυσι εβαλα και σορτσσσσσσσσσσσσσσσ

[sIGPIC][/sIGPIC]

την αλεκα να την αφησετε ησυχη.οποια θελει να συγκρινεται με εμενα στο θεμα κιλων πλεον.....τωρα που τα αποκαλυψα........

όχι κοριτσακι μου...εγω ειμαι επιτιμος προεδρος....μια μερα πριν γεννησω τον αγγελο ειδα στη ζυγαρια μου το θρυλικο 117:tongue::tongue::tongue:

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Αρινα ωραιο το κτημα

Αλεκα μην το λες υπαρχουν κατι αμοιρα κοριτσιαπου δεν θελουν να χασουν και τρωνε, τρωνε καρμποναρες,πιτσες, αρνακια σουβλακια και να τα ατιμα φουυυυυρ φευγουν απο τα πατζακια τα κιλαοχιτιποτα αλλο παλι θα παω στην παραλια με τζιν παντελονι ενω περυσι εβαλα και σορτσσσσσσσσσσσσσσσ

εσυ εισαι περιπτωση κοριτσακι μου...γενικως:tongue::P

221882cb0gkyh7q4.gif

πως βαζετε τις εικονιτσες πειτε μου τωα

τωα???:tongue::tongue::tongue:....αν πατησεις το απαντηση και όχι το γρηγορη απαντηση, στα βγαζει δεξια

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

το γενικως πολυ με ενοχλησε τι εννοεις??

μονο καλα πραγματα!;):P

221882cb0gkyh7q4.gif

Επέστρεψα !

Αχχχ κοριτσάκια μου γλυκά...σας ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ για τα καλά σας λογάκια για το κλαράκι μου ...Πολύ με συγκινήσατε...

Το ξεπάτωσα το κοριτσάκι μου όλο το απόγευμα, παίξαμε, χορέψαμε,τραγουδήσαμε, καταευχαριστηθήκαμε !

Την έκανα μπανάκι , τη θήλασα,ρεύτηκε και τώρα έχει ξεραθεί στον ύπνο το λουλουδάκι μου.

Με βλέπω πάλι να σηκώνομαι μέσα στη νύχτα τόσο νωρίς που κοιμήθηκε.

γκοθχ γκοθυχ γκουχ...(πνιγηκα!!!) τι εννοεις

μονο ο χωρος???και το φαγητο εξτρα?????ρε εκξτος απο οδοντογκλυφυδα εισαι και πλουσιθα εδσυυυυυυυυυυυυ:shock::)

Τι να σου πω.....για αυτό τα κάνω μαζί επειδή έχω πολλά....

Αρινα ωραιο το κτημα

Ευχαριστώ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...