Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Μακάρι να είναι και σε μένα έτσι !!! ❣️❣️

Καλέ κανένα σύμπτωμα δεν είχα τπτ 

Απλά θετικό τεστ είχα πάρει με το κιλό τότε θυμάμαι τα τεστ 

Τα συμπτώματα ήρθαν πολύ αργότερα μετά τον υπέρηχο μη σου πω

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οχι δεν εφτασα ως εκει μπορει να ηταν τρεμουλο και εγω να το μεταφραζω αλλιως αν ειχα τετοι περιστατικο θα ειχα χαθει εγω πρωτη οποτε παλι δεν θα σε βοηθουσα

ρε συ μαλλον του ανεβαινε και ειχε ριγος γιατι οι σπασμοι ειναι αλλο!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Διαφημίσεις

Arina πες μας για το κτήμα που έκλεισες!!!! Φαντάζομαι να μη σερβίρει αναψυκτικά στα βρέφη...:(:oops::(:oops:

Βρε Γιασεμάκι πως προλαβαίνεις και τρως και παχαίνεισ με 2 ταλιμπανάκια, δουλειά, κατσαρόλες να καίγονται, σκ@τά παντού!?!?!?!?!?

Πέρα από την πλάκα όμως μήπως έχεις κι εσύ κανένα θέμα με θυρεοειδή και δεν δουλεύει ο μεταβολισμός σου????

Οι γονείς που περιέγραψες πόσο ετών είναι? 13?

Και καλά έκανες κι έκανες ότι έκανες στα 18!!! Φαντάζεσαι να γινόσουν σαν αυτούς??? Δεν είμαστε όλες Άννια (βλέπε ώριμη και δυνατή από μικρή)...

το πιστευεις οτι μεχρι τωρα το θυμαμαι πολυ συχνα και κλαιω το ξερεις οτι σχεδον τα υπολογιζω?Αναβω 5 κερακια στην εκκλησια κλπ??

Αχ βρε Μαρινάκι...

Πολύ μου άρεσε που ήθελες να ενημερώσεςι το Χαμόγελο...μακάρι να το έκαναν όλοι άμα έβλεπαν παιδί να κακοποιείται...

s12231.gif χαχαχα καπως ετσι ειμαι το πρωι που με σηκωνει ο μπεμπης 5 30

Τέλεια!!! ΄Έλα έτσι στο mall για να μη νιώθουμε άσχημα που είσαι όμορφη, ψηλή, αδύνατη κλπ...

s9114.gif ------> Ελινα :D:D

Χαχαχαχα!!!!

Αρ'ινα ΤΕΛΕΙΟ!!!

Σοφού τί εκπληκτικές φωτογρφαίες είναι αυτές?!?!?!?!

Καλά η μπεμπού στην κατσαρόλα όλα τα λεφτά!!! Μετά εγώ φταίω άμα τη φάω?????

Κορίτσια μπείτε να δείτε πως μεγάλωσε το κλαράκι!!!!!!!

γιασεμι εγω ρωτησα για ρουχα αλλα για το κεντρο βρεφων μητερα.για το αλεξανδρα εχω δει το αντιστοιχο τοπικ.και παιχνιδια θελω να τους δωσω.....μια σακουλα ολοκληρη εχω!στην αρχη ελεγα να βαλω αγγελια στο parents στην ενοτητα 'χαριζονται' αλλα μετα σκεφτηκα οτι καμια δεν εχει μεγαλυτερη αναγκη απο αυτα τα παιδακια.ποσο κριμα ειναι....:cry:

sofou παρα πολυ ομορφες φωτο!να σας ζησει το κλαρακι σας!

αρινα παρα πολυ ομορφος ο χωρος!ποσο παει το μαλλι??????

Διαφημίσεις

γιασεμι εγω ρωτησα για ρουχα αλλα για το κεντρο βρεφων μητερα.για το αλεξανδρα εχω δει το αντιστοιχο τοπικ.και παιχνιδια θελω να τους δωσω.....μια σακουλα ολοκληρη εχω!στην αρχη ελεγα να βαλω αγγελια στο parents στην ενοτητα 'χαριζονται' αλλα μετα σκεφτηκα οτι καμια δεν εχει μεγαλυτερη αναγκη απο αυτα τα παιδακια.ποσο κριμα ειναι....:cry:

sofou παρα πολυ ομορφες φωτο!να σας ζησει το κλαρακι σας!

αρινα παρα πολυ ομορφος ο χωρος!ποσο παει το μαλλι??????

4000 ? μόνο ο χώρος.

γεια σας τσουπρες...μολις μπηκαμε απο την εκδρομουλα μας, ο μεγαλος ξεσσαλωσε...Μαρινακι υπομονη με τον μιμακο, περαστικα να ειναι και δεν πειραζει, τι να κανουμε??

Ελινα ξαναβρηκες τον παλιο καλο σου εαυτο με τις δουλειες ε??

Γιασεμη και εγω διαφωνω με γονεος για το πως μεγαλωνουν τα παιδια τους αλλα προφανως διαφωνουν και αυτοι με εμενα...οποτε??για αυτο και εγω προτιμαω να μην ασχολουμαι......

αρινα, ωραιο το μερος, με το καλο και η βαφτιση...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...