Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Σποράκι είπε:

Καλά έκανε και σε σταμάτησε. Σε τέτοιες περιπτώσεις αποτέλεσμα έχουν οι φυσικοί κύκλοι και οι τροποποιημένοι φυσικοί. Θέλει υπομονή αλλά αξίζει. Καλή αρχή θα σου ευχηθώ και να μαζέψεις όσο γίνεται πιο γρήγορα τα εμβρυακια (ούτε εγώ είχα ανταπόκριση στα φάρμακα αλλά στους φυσικούς τα πήγα πολύ καλά)

Εμένα μου ζητήθηκαν τρεις και μετά(πάνω από 900 όταν πήγε) μου είπαν υπέρηχο, αλλά εννοείται πως πήγα και μια τέταρτη φορά μόνη γιατί φοβόμουν λόγω του ότι δεν είχα διπλασιασμους.

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Αυτο με γονεις ειναι θοτρελο εγω ειχα παει μια φορα σε μια θεια του αντρα μου μπενω σε ενα σπιτι αχουρι αληθινο ομως οχι ακταστατο σαν να εμεναν πρεζακια το μωρο 2-3 ετων περιπου ζουσε σαν αγριμι κλεισμενο στο δωματιο δεν ηθελε να βγει το δωματιο αλλο πραμα απο κουβερτες πεταμενες ρουχα πετσετες χωις κρεβατι οως βλεπουμε στο σκαι τα σπιτια τα βρωμικα ενα τετοιο και μου σκανε στο τελος οτι της μικρης της δινουν τσιγαρο για πλακα και κανει οτι καπνιζει ημουν ετοιμη να της κανω ιστορια στο χαμογελο αλλα εφυγαν απο εκει και δεν ηξερα που να τους βρω

[sIGPIC][/sIGPIC]

μαρινα για τους σπασμους γενικα τι σου ειπε ο γιατρος??πως πρεπεο να αντιμετωπιζονται?

αντιπυρετικα φωναζεις γιατρο επι τοπου οχι την επομενη ημερα δεν το κανεις μπανιο προσεχεις να μην ιδρωσει και του ριχνεις ζεστο σκεπασμα αλλα δεν το συνεχισαμε πολυ γιατι κατι ρωτησα μετα και δεν μου το συνεχισε

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Αυτο με γονεις ειναι θοτρελο εγω ειχα παει μια φορα σε μια θεια του αντρα μου μπενω σε ενα σπιτι αχουρι αληθινο ομως οχι ακταστατο σαν να εμεναν πρεζακια το μωρο 2-3 ετων περιπου ζουσε σαν αγριμι κλεισμενο στο δωματιο δεν ηθελε να βγει το δωματιο αλλο πραμα απο κουβερτες πεταμενες ρουχα πετσετες χωις κρεβατι οως βλεπουμε στο σκαι τα σπιτια τα βρωμικα ενα τετοιο και μου σκανε στο τελος οτι της μικρης της δινουν τσιγαρο για πλακα και κανει οτι καπνιζει ημουν ετοιμη να της κανω ιστορια στο χαμογελο αλλα εφυγαν απο εκει και δεν ηξερα που να τους βρω

ε ενταξει αυτο θελει καταγγελεια στην προνεια δηλαδη ειπαμε!!!!!!!!!!!!!1

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

ρε κοριτσια τι εννοειτε σπασμους??? γιατι νομιζω στους σπασμους το παιδι χανετε για λιγο...δεν ξερω για πειτε...

οχι δεν εφτασα ως εκει μπορει να ηταν τρεμουλο και εγω να το μεταφραζω αλλιως αν ειχα τετοι περιστατικο θα ειχα χαθει εγω πρωτη οποτε παλι δεν θα σε βοηθουσα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...