Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 40 λεπτά , Σποράκι είπε:

Καλά έκανε και σε σταμάτησε. Σε τέτοιες περιπτώσεις αποτέλεσμα έχουν οι φυσικοί κύκλοι και οι τροποποιημένοι φυσικοί. Θέλει υπομονή αλλά αξίζει. Καλή αρχή θα σου ευχηθώ και να μαζέψεις όσο γίνεται πιο γρήγορα τα εμβρυακια (ούτε εγώ είχα ανταπόκριση στα φάρμακα αλλά στους φυσικούς τα πήγα πολύ καλά)

Εμένα μου ζητήθηκαν τρεις και μετά(πάνω από 900 όταν πήγε) μου είπαν υπέρηχο, αλλά εννοείται πως πήγα και μια τέταρτη φορά μόνη γιατί φοβόμουν λόγω του ότι δεν είχα διπλασιασμους.

Λάθος παράθεση😂 @Blue Velvet

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λοιπον ακουστε περιπτωση γονιων...εχουν 2 αγορακια το ενα ειναι εναμιση χρονων και το αλλο τρισημιση....και καθομασταν σημερα για καφε ολοι...και λεγανε με υπερηφανια...α το αγορι μου το μεγαλο το βραδυ ξυπναει ανοιγει τα ντουλαπια παιρνει φαγητο και αραζει στο δωματιοτου και ή θα βαλει ντιβιντι ή τηλεοραση και θα βλεπει.....πολλες φορες παιζουμε μαζι στο κομπιουτερ ποκερ στο φβ μεχρι το πρωι...προχτες κοιμηθηκαμε 5 το πρωι γιατι παιζαμε (ο μπαμπας τα ελεγε αυτα )..ο αντρας μου επειδη ξερει οτι δεν τους παω κιολας μου χτυπαγε το ποδι κατω απο το τραπεζι να μη μιλησω...και τι φαγητο λεω εγω τρωει βραδυατικα μονος του???α λεει πατατακια κρουασαν γαριδακια..καλα λεω εχετε τιβι μεσα στο δωματιο του ???ναι λεει...ειχα αρχισει και φουρκιζομουνα εγω...ο αντρας μου μου αλλαξε κουβεντα...και πιο μετα παραπονιοτανε η γυναικα του που το μεγαλο χτυπαει το μικρο που δε τρωνε φαγητο παρα μονο εαν τα κυνηγησεις και αλλα ....και καθομαι εγω και σκεφτομαι...μαλ...ες ειναι οι ανθρωποι???

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

το πιστευεις οτι μεχρι τωρα το θυμαμαι πολυ συχνα και κλαιω το ξερεις οτι σχεδον τα υπολογιζω?Αναβω 5 κερακια στην εκκλησια κλπ??

το φανταζομαι....εδω εγω ειχα κανει μια χμ..γκουχ γκουχ αποξεση στα 18 και ακομη δε μπορω να το συνειδητοποιησω και ουτε προκειται...και μη πεσετε να με φατε οτι δεν ειναι το ιδιο και το επελεξα...

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Να σας πω εγώ τι είδα σε μια καφετέρια εχτές. Ηταν ένα παιδάκι 16-17 μηνών δεν ήταν παραπάνω , και οι γονείς του, του έδιναν και έπινε coca-cola .Το είδα και μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι...

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Να σας πω εγώ τι είδα σε μια καφετέρια εχτές. Ηταν ένα παιδάκι 16-17 μηνών δεν ήταν παραπάνω , και οι γονείς του, του έδιναν και έπινε coca-cola .Το είδα και μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι...

ακου να δεις

...και εγω εχω δωσει να δοκιμασει καφε η μεγαλη μονο και μονο να της φυγει η περιεργεια του τι ειναι αυτο που πινουμε εμεις συνεχεια....ια γουλια ομως...!!!!

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...