Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Τις καταβολές νομίζω έτσι λέγονται 

Με λίγα λόγια τη δημιουργία των ωαρίων 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

annia μου κοκκινιστό με πιλαφάκι έχεις σήμερα ε???μιαμ μιαμ...εμένα η μαμά μου σαρδέλες ριγανάτες με λεμόνι και σαλάτα με λάχανα και καρότο...αλλά οι σαρδέλες δε μου λένε και πολλά...κάνουν καλό στο μωρό όμως και αναγκαστικά θα τις φάω...

στο μεταξύ συνειδητοποιώ ότι όλο το καλοκαίρι τρώω από τη μαμά μου,σε λίγο θα ξεχάσω να τηγανίζω ένα αυγό!!!

και δεν χαιρεσε εμενα η μαμουλα ειναι μακρια και τα φαγητα της πεθερας αστα τα περισσοτερα δεν τρωγονται..

:-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι καλέ,πώς δε χαίρομαι,μη στάξει και μη βρέξει με έχει,με τα φρουτάκια μου,τη σαλάτα μου,το καλομαγειρεμένο φαγάκι κάθε μέρα...Αλλά να,τα μικρά ψάρια τα προτιμώ τηγανιτά...(κάνω και ξινίλες σαν κακομαθημένο...)

Αχ αν δεν την είχα,όλο βλακείες θα έτρωγα...

oCxsp2.png

Και το αλλο που λενε τωρα ειναι καλα μετα θα δεις που θα σε γραψουν και δεν θα θελει να ερχεται μαζι σου.Δεν ηξερα να σερνω τον μαντραχαλο 25 χρονων διακοπες με το ζορι Η για να θεωρειτε καλο παιδι να μην μπορουν να τον βγαλουν απο το βρακι μου.Παρατηρησε το αυτες που λενε κατι τετοια ειναι ολες κατι περιεργες

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ελα ντε τι σε νοιαζει κυρα μου που εγω θελω να γινω κουνελα??την επομενη φορα αν υπαρξει θα το μαθουν μετα τον εκτο μηνα οι παλιογρουσουζες

Καλα θα κανεις...Κι εγω εχω ακουσει κοροιδευτικα σχολια και ξερεις και απο αυτα που τα λενε απο μεσα τους αλλα φαινεται τι ακριβως σκεφτονται... Δεν ξερω τον πειραζει τον κοσμο να βλεπει ανθρωπους να προσπαθουν να κανουν κατι καλο ρε παιδι μου..Αμεσως να επιδοκιμασουν και να σχολιασουν...Θυμαμαι που επειδη δεν αποφασιζαμε να κανουμε αμεσως μωρακι αρχισαν να πλανωνται στον αερα τα κλασσικα οτι μηπως δεν μπορω και τετοια...Μετα που εκανε χαρη ο Θεος και εμεινα αμεσως εγκυος λεγαν οτι ηταν ντουρος ο συζυγος ...Δηλαδη οπως και να χε εγω κατι δεν εκανα καλα ετσι κι αλλιως!!ΧΑΧΑΧΑ!Ποιος μπορει να εβγαζε τετοια συμπερασματα?Μπορεις να μαντεψεις...

Επεξεργάστηκαν by Ελινα Ζ.

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

Gurisa koritsia!

Loipon o mikroulis einai mia xaroula, 48cm kai 2800gr, polu xamhla kai etoimopolemos! Ton eidame na anoigokleinei to stomataki tou kai na xtupaei to lwro. Gluka sketh! Auto pou me apoteleiwse einai oti exw 1cm diastolh!! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

H giatros mou einai super cool genika, mou phre deigma gia streptokokko kai mou ekleise radevou gia tis 17/12. Sthn esxath ta leme sto nosokomeio mou leei! Den xerw giati alla ksafnika niw8w oti kodeuw anhsuxitikaaaa!

Tha pw sth douleia na meinw na doulepsw merikes meres parapanw apo to spiti giati eilikrina den 8elw na er8ei polu nwris to mikroulini. Kai 8elw na ftiaxw kai melomakarona :P

Sas filw manoulitses

PS Doraki, exoume na akousoume polles bourdes opote arxise nas sklhropetsiazeis siga siga kai grafthn thn farmakoglwssa!

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

annia μου όσα ταπεράκια θέλεις θα σου στείλω!!

Αχ ας είναι καλά τα μωράκια μας και θα τους κοπούν οι βλακείες ολονών...

Καθίστε να δείτε,μετά τη γέννα που θα έρθουμε σπίτι,μας είπε η μαία να μην δεχόμαστε επισκέψεις,πολύ περιορισμένες και για πολύ λίγη ώρα,θα τους ξεπετάξω όλους έτσι και την υποχρέωση θα έχω βγάλει και δε θα κόψω τον πολύ αέρα σε αυτούς που τον έχουν πάρει από μόνοι τους...

Πάω να φάω τώρα,το απόγευμα λέω να κάνω κουραμπιέδες!!!

oCxsp2.png

Αχ Εβίτα μου,2800 ο μικρούλης σου???Και 1 cm διαστολή???Αν δε θέλεις να γεννήσεις άμεσα,μάλλον θέλει λίγη προσοχή ε?

Για να δούμε εμάς τι θα μας πει,πότε θα βγει η μικρή μας!!

oCxsp2.png

Και το αλλο που λενε τωρα ειναι καλα μετα θα δεις που θα σε γραψουν και δεν θα θελει να ερχεται μαζι σου.Δεν ηξερα να σερνω τον μαντραχαλο 25 χρονων διακοπες με το ζορι Η για να θεωρειτε καλο παιδι να μην μπορουν να τον βγαλουν απο το βρακι μου.Παρατηρησε το αυτες που λενε κατι τετοια ειναι ολες κατι περιεργες

Α καλα αυτο μου το πε προσφατα κοντινο προσωπο συγγενικο (ψιλοφιδι)επειδη με βλεπε που χαιρομαι για το αγορακι μου!Και φυσικα ειπα κι εγω το ιδιο οτι δεν εχω καμια απαιτηση να σερνω το γιο μου μαμακια εως τα 40 μαζι μου!!!Τα παιδακια μας τα μεγαλωνουμε και τα αφηνουμε να φυγουν να ζησουν οπως εκεινα θελουν...Κι επειδη εχω μεγαλωσει με 2 αδερφους και μια μαμα σουπερ σε τετοια θεματα που ποτε δεν εκβιασε τη αγαπη των γιων της αλλα ισα ισα που πηγαινουν ολοι απο μονοι τους ακομη και οι φιλοι των αδερφων μου την πανε πολυ και την βλεπουν και πανε στο σπιτι της και πινουν καφεδακι μαζι πολλες φορες, βλεπουν ποδοσφαιρο κτλ,εχω ακριβως στο μυαλο μου αυτο που πρεπει να ειναι με τα αγορια...Τα παιδια τα αφηνεις ελευθερα και δεν τα πιεζεις και τα μιζεριαζεις με την γκρινια τυπου δεν την αγαπας τη μανα σου κτλ...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

Maliv οι πόνοι τις γέννας είναι όπως οι πόνοι της περιόδου. Αρχίζουν σιγά σιγά και όσο περνάει ο χρόνος γίνονται πιο έντονοι. Είχα κι εγώ εχθές το βράδυ και ψιλοτρόμαξα μπορώ να πω! Αλλά μόλις ξάπλωσα πέρασε.

EvitaT μια χαρούλα το νινάκι σου, μπράβο!

Αχ... και κορίτσια... μη δίνετε σημασία στις βλακείες του κόσμου! Πολλά θα πούνε και πολλά θα ακούσουμε. Ας μπαίνουν από το ένα αυτάκι μας και ας βγαίνει από το άλλο! Εμείς να είμαστε καλά και η οικογένειές μας και ας πάνε όλοι να ......!

4wPzp3.png izCMp3.pngkAQgp3.png

παω να φτιαξω ενα κεικ γιατι μου λειπει το ηλιελαιο για τα μελομακαρονα!!!!

να το κανω τωρα που εχω δικαιολογια γιατι μετα τι δικαιολογια θα εχω????

Οχι οχι!!!!Εαν εχεις ελαιολαδο καντα το λεει και αυτος γινονται πιο υγειινα!Εγω τα κανω ετσι και βαζω οταν εχω και αραβοσιτελαιο η μισο μισο!!

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

μπράβο Εβίτα μου , με το καλό

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...