Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Kate724 είπε:

Έπαιρνα φάρμακα για διέγερση για 5 μέρες και ο γιατρός δεν είδε αποτέλεσμα οπότε μου είπε να τα σταματήσω γιατί δεν έχει νόημα.

Καλά έκανε και σε σταμάτησε. Σε τέτοιες περιπτώσεις αποτέλεσμα έχουν οι φυσικοί κύκλοι και οι τροποποιημένοι φυσικοί. Θέλει υπομονή αλλά αξίζει. Καλή αρχή θα σου ευχηθώ και να μαζέψεις όσο γίνεται πιο γρήγορα τα εμβρυακια (ούτε εγώ είχα ανταπόκριση στα φάρμακα αλλά στους φυσικούς τα πήγα πολύ καλά)

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τελικα αρχιζω να το συνηδητοποιω πλεον οτι ειμαι εγκυος..εχω αρκετα συπτωματα...στηθος αλα παμελα συχνοουρια δυσκοιλιοτητα λιγουρες και αναγουλες..

ολο τα πακετο!!! μια χαρα...ε μα τι ή ειμαστε εγκυες ή δεν ειμαστε κοπελια

Καλημέραααααααααααααααααα!!!!

[

Βρε mamageor θα σκάσω...να είσαι εδώ και να μην σε δούμε...ειδοποίησέ μας έστω τελευταία στιγμή και όποια καταφέρει να έρθει!!! Να μην δούμε από κοντά την κουκλάρα της παρέας???? Θαέχεις και τα ζουζούνια μαζί????

Ε κοιτα ετσι οπως το θετεις δεν μπορω να φερω αντιρηση!!! χιχιχ κι εγω θελω πολυ...!! αν ειναι σιγουρα θα το κανονισω..κι ας κανουν καμμια βολτα οι υπολοιποι!!! Μπορει να εχω την μεγαλη μαζι..το μωρο θα κατσει Καλαματα με τον αντρα μου κι εμεις θα πεταχτουμε Αθηνα...αν συναντηθουμε mall ειναι καλα γιατι θα κανει κι ο αδερφος μου με την κοπελα του καμμια βολτα να αγορασουν και το μισο mall γιατι ξερεις οι Αγγλιδες οταν ερχοντε εδω φευγουν με μια βαλιτσα extra( τουλαχιστον ετσι κανουν αυτες που φερνει ο αδερφος μου)

μολις εφυγε ο παιδιατρος υπομονη και φαρμακα δεν βρηκε τιποτα ιδαιτερο πιο πολυ ανυσηχησε για τον Μανωλη μην κολησει και τωρα τονεχω καραντινα 4η ημερα με πυρετο σημερα ξεκινησε με δεκατα την πεπμτη και την παρασκευη και εχθες μου τον εψησε αχ το αγορακι μου χαλια εγινε ουτε να χαμογελασει δεν εχει κουραγιο με εχει κομματια

περαστικα!!

Αχ Σοφακι και εγω το ιδιο μετα απο 2 αποβολες και 100 ταματα απεκτησα τον μανωλακο και γκρινιαζω η ρουφιανα οτι με εχει γονταισει φτου μου δεν ντρεπομαι καθολου

ελα ρε ζοριστηκες τοσο??? καλα γιατι οι αποβολες? τυχαιο γεγονος?

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

βρε ελινα πεσε και ξεκιουρασου ασε τις δουλειες

Αχ δε μπορω βρε Αννια μου εγω δεν κοιμαμαι ποτε μεσα στην ημερα.εχω υπερενταση,πρεπει να ειμαι εντελως λιωμα δηλ.για να το κανω και αυτο για καμια ωριτσα...δυστυχως δεν εχω τον υπνο στο τσεπακι μου...:(:(

Παντως ειμαι σκληραγωγημενη με τον μικρο αφου ξυπναω τοσες φορες το βραδυ μου φαινεται πως ολα θα μου φαινονται παιχνιδι μετα...ειδικα αν κανω κ αλλο πρωτα ο Θεος θα μαι πολυ ξεψαρωμενη.Εφαγα το πακετο ε τις αλλεργιες τις αυπνιες ,μεχρι τελικης πτωσεως οποτε θα μαι ετοιμοπολεμη,χεχε

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Αχ δε μπορω βρε Αννια μου εγω δεν κοιμαμαι ποτε μεσα στην ημερα.εχω υπερενταση,πρεπει να ειμαι εντελως λιωμα δηλ.για να το κανω και αυτο για καμια ωριτσα...δυστυχως δεν εχω τον υπνο στο τσεπακι μου...:(:(

Παντως ειμαι σκληραγωγημενη με τον μικρο αφου ξυπναω τοσες φορες το βραδυ μου φαινεται πως ολα θα μου φαινονται παιχνιδι μετα...ειδικα αν κανω κ αλλο πρωτα ο Θεος θα μαι πολυ ξεψαρωμενη.Εφαγα το πακετο ε τις αλλεργιες τις αυπνιες ,μεχρι τελικης πτωσεως οποτε θα μαι ετοιμοπολεμη,χεχε

αμ στα λεω εσενα για να τα ακουω εγω,που ολοι κοιμουνται και εγω χαζευω στο ιντερνετ..

:-D

Διαφημίσεις

ω ναι θα εισαι!! ετσι και εμενα η μεγαλη μου ειχε βγαλει το λαδι κι αυτος μου φαινεται παιχνιδι τωρα!

εμεις πηγαμε λουνα παρκ σημερα....πολυ χαρηκε το κοριτσι μου...ξεκατινιαστηκαμε εμεις...εσκασε ο μικρουλης απο ζεστη!

γυρισαμε και εβγαλα τα καλοκαιρινα επιτελους και τοση ωρα παλευα με τα ρουχα!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

ω ναι θα εισαι!! ετσι και εμενα η μεγαλη μου ειχε βγαλει το λαδι κι αυτος μου φαινεται παιχνιδι τωρα!

εμεις πηγαμε λουνα παρκ σημερα....πολυ χαρηκε το κοριτσι μου...ξεκατινιαστηκαμε εμεις...εσκασε ο μικρουλης απο ζεστη!

γυρισαμε και εβγαλα τα καλοκαιρινα επιτελους και τοση ωρα παλευα με τα ρουχα!

αχ τι ωραια,χαιρομαι που το επιβεβαιωνει και δευτερομανουλα!!!

Καλο ξεμπερδεμα με τα ρουχα εγω ξερεις εχω τρελα με τις ντουλαπες,δεν αντεχω τη σαβουρα και γενικα πεταω τα παντα η αγαπημενη μου ασχολια ειναι να ξεκαθαριζω υπογεια συρταρια,ντουλαπες..τωρα που πεθανε ο μπαμπας μου ψηνω τη μανα μου να τη βοηθησω στο ξεσκαρταρισμα σε πολλα αχρηστα πραγματα που τα βλεπω τοσο καιρο εκει και δεν ελεγαν να τα πεταξουν...δεν μπορω τρελαινομαι!!!(εντελως τρελη ετσι?:tongue:)

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

αχ τι ωραια,χαιρομαι που το επιβεβαιωνει και δευτερομανουλα!!!

Καλο ξεμπερδεμα με τα ρουχα εγω ξερεις εχω τρελα με τις ντουλαπες,δεν αντεχω τη σαβουρα και γενικα πεταω τα παντα η αγαπημενη μου ασχολια ειναι να ξεκαθαριζω υπογεια συρταρια,ντουλαπες..τωρα που πεθανε ο μπαμπας μου ψηνω τη μανα μου να τη βοηθησω στο ξεσκαρταρισμα σε πολλα αχρηστα πραγματα που τα βλεπω τοσο καιρο εκει και δεν ελεγαν να τα πεταξουν...δεν μπορω τρελαινομαι!!!(εντελως τρελη ετσι?:tongue:)

Πολύ ωραίες οι φώτο σου και εσύ και το μωρό είστε πολύ όμορφοι...σου μοιάζει νομίζω..

Τελικά έχουμε πολύ ωραίες μανούλες στο καφε μας ..μπράβο κορίτσια..

χαιρετω σας....

εν ταχει....τη πεμπτη το βραδυ ειχα βαλει να βρασω μοσχαρι για να παρουμε το πρωι στο παιδων να της κανουν προκληση...ε..μαμα πηγε για υπνο την ελενη-μαμα κοιμηθηκε-μαμαξυπνησε μια ωρα μετα με γκουχ γκουχ γιατι καηκε φαγητο κατσαρολα/καπνοι κακο,τρεις μερες να ξεμυρισει το σπιτι...στο τσακ θα αρπζα φωτια....οποτε παιδων ακυρο...σκατα....

πηγαμε τσαρκες αυτες τις μερες...εχω ομως σοβαρο προβλημα παλι πηρα ενα κιλο!!!φθασαμε αισιως 5 πανω απο την ωρα που γεννησα και δε πλακωνομαι στ φαγητο το κερατο μου...με κοιταγα σημερα και ενοιωθα φαλαινα...σκατα 2

εβγαλα τα καλοκαιρινα δεν εχω ρουχα τιποτα..σκατα 3

περιμενω περιοδο..σκατα 4

τελος ενημερωσης

μαρινα ευτυχως συνερχεστε και εσεις...δε σχολιαζω ειμαι σκατα δε θυμαμαι τιποτα....

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Διαφημίσεις

ελα ρε ζοριστηκες τοσο??? καλα γιατι οι αποβολες? τυχαιο γεγονος?

ω ναι 2 παλινδρομες σε 6 μηνες ναι εκεινη την εποχη ημουν ενα βημα πριν το δρομοκαιτιο μου ειχε στοιχισει πααααρα πολυ ειδικα το πρωτο σαν να μου επεσε ο ουρανος στο κεφαλι αλλα τωρα εχω τον μανωλακο μου γι αυτο η Τηνος

[sIGPIC][/sIGPIC]

χαιρετω σας....

εν ταχει....τη πεμπτη το βραδυ ειχα βαλει να βρασω μοσχαρι για να παρουμε το πρωι στο παιδων να της κανουν προκληση...ε..μαμα πηγε για υπνο την ελενη-μαμα κοιμηθηκε-μαμαξυπνησε μια ωρα μετα με γκουχ γκουχ γιατι καηκε φαγητο κατσαρολα/καπνοι κακο,τρεις μερες να ξεμυρισει το σπιτι...στο τσακ θα αρπζα φωτια....οποτε παιδων ακυρο...σκατα....

πηγαμε τσαρκες αυτες τις μερες...εχω ομως σοβαρο προβλημα παλι πηρα ενα κιλο!!!φθασαμε αισιως 5 πανω απο την ωρα που γεννησα και δε πλακωνομαι στ φαγητο το κερατο μου...με κοιταγα σημερα και ενοιωθα φαλαινα...σκατα 2

εβγαλα τα καλοκαιρινα δεν εχω ρουχα τιποτα..σκατα 3

περιμενω περιοδο..σκατα 4

τελος ενημερωσης

μαρινα ευτυχως συνερχεστε και εσεις...δε σχολιαζω ειμαι σκατα δε θυμαμαι τιποτα....

ανοιξτε παραθυρα να ξεμυρισει:D:D:D:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...