Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Kate724 είπε:

Έπαιρνα φάρμακα για διέγερση για 5 μέρες και ο γιατρός δεν είδε αποτέλεσμα οπότε μου είπε να τα σταματήσω γιατί δεν έχει νόημα.

Καλά έκανε και σε σταμάτησε. Σε τέτοιες περιπτώσεις αποτέλεσμα έχουν οι φυσικοί κύκλοι και οι τροποποιημένοι φυσικοί. Θέλει υπομονή αλλά αξίζει. Καλή αρχή θα σου ευχηθώ και να μαζέψεις όσο γίνεται πιο γρήγορα τα εμβρυακια (ούτε εγώ είχα ανταπόκριση στα φάρμακα αλλά στους φυσικούς τα πήγα πολύ καλά)

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεια σας κοριτσια μου!!!!!

μολις ακουσα τα νεα μετρα και χαλαστηκα......εχουμε να περασουμε πολλα ζορια.και αυτους που λυπαμαι πιο πολυ ειναι οι δημοσιοι υπαλληλοι...πολλα λεφτα τους κοβουνε!και στην δουλεια μου εχουν απολυσει 3 ατομα.:cry::cry::cry:

μαρινακι πως ειναι ο γιος σου???

ινακι περασαμε καλα?????:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μολις εφυγε ο παιδιατρος υπομονη και φαρμακα δεν βρηκε τιποτα ιδαιτερο πιο πολυ ανυσηχησε για τον Μανωλη μην κολησει και τωρα τονεχω καραντινα 4η ημερα με πυρετο σημερα ξεκινησε με δεκατα την πεπμτη και την παρασκευη και εχθες μου τον εψησε αχ το αγορακι μου χαλια εγινε ουτε να χαμογελασει δεν εχει κουραγιο με εχει κομματια

[sIGPIC][/sIGPIC]

τελικα αρχιζω να το συνηδητοποιω πλεον οτι ειμαι εγκυος..εχω αρκετα συπτωματα...στηθος αλα παμελα συχνοουρια δυσκοιλιοτητα λιγουρες και αναγουλες..

Αχ κοριτσάκι μου γλυκό!!!

Κι εμείς οι υπόλοιπες θα το ζήσουμε όλο μαζί σου, είτε βιαζόμαστε για επόμενη εγκυμοσύνη, είτε όχι!!!

Και τώρα που είδαμε όλες τη "γλύκα" στην πράξη, κατανοούμε πόσο έχεις ανάγκη να μοιράζεσαι το "θαύμα"!!!

Εδώ είμαστε να μας τα λες!!!

Σοφού μου μάλλον όλες τις ίδιες σκέψεις κάνουμε...και είναι ανθρώπινο να κουραζόμαστε και να γκρινιάζουμε...αρκεί να συνερχόμαστε γρήγορα και να φροντίζουμε τα παιδάκια μας με ηρεμία και αγάπη!!!

μαρινάκι περαστικά!!!!

Διαφημίσεις

ποια θα φτιαξει καφεδακιγιατι ειμαι πολυ κουρασμενη??φρεντο καπουτσινο γλυκο γιατι εγω μονο φρεντους πινω ξερετε τι ξυλο εχω φαει εγω απο τη μανα μου για να μαθω να πινω φρεντο?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μαρινάκι περαστικά του και προσοχή στον μικρούλη.

γεια σας κοριτσια μου!!!!!

μολις ακουσα τα νεα μετρα και χαλαστηκα......εχουμε να περασουμε πολλα ζορια.και αυτους που λυπαμαι πιο πολυ ειναι οι δημοσιοι υπαλληλοι...πολλα λεφτα τους κοβουνε!και στην δουλεια μου εχουν απολυσει 3 ατομα.:cry::cry::cry:

Άστα- βράστα Σοφάκι μου .......

αλλαξε και η εικονα στο τικερακι μου..6η βδομαδα σημερα...
Αχ κοριτσάκι μου γλυκό!!!

Κι εμείς οι υπόλοιπες θα το ζήσουμε όλο μαζί σου, είτε βιαζόμαστε για επόμενη εγκυμοσύνη, είτε όχι!!!

Και τώρα που είδαμε όλες τη "γλύκα" στην πράξη, κατανοούμε πόσο έχεις ανάγκη να μοιράζεσαι το "θαύμα"!!!

Εδώ είμαστε να μας τα λες!!!

Συμφωνώ με τη Φαμούλα.

Μικρή μας γκαστρούλα...όλες μαζί θα την ακούσουμε την καρδούλα την Πέμπτη....

Σοφού μου μάλλον όλες τις ίδιες σκέψεις κάνουμε...και είναι ανθρώπινο να κουραζόμαστε και να γκρινιάζουμε...αρκεί να συνερχόμαστε γρήγορα και να φροντίζουμε τα παιδάκια μας με ηρεμία και αγάπη!!!

Γλυκειά συμπεθερούλα μουυυυυ ..............

Διαφημίσεις

καλος ο καφες μαρινακι;;;

βαλαμε τα καλοκαιρινα μας εμεις γιατι ζεσταινομαστε!!! βλεπς το ποδαρακι της και θελω να το φαωω!!!

πηγαμε σε βαπτιση και μετα για μακαροναδα, τωρα λεω να παμε για υπνο..αφηνω τα κουοτ για το απογευμα...

Kαλησπερα κοριτσακια-γλωσσοκοπανες!καλως ηρθατε οι νεες αφιξεις(κατι πηρε το ματακι μου το κουρασμενο)...

Κοιμαται λιγο ο μικρος κ ειπα να κανω τις δουλειες μου κ γω ...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...