Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπέρα! Έκανες πάνω από μία φορά διέγερση και δεν είχες ανταπόκριση? Ή μόνο μία? 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου καλημέρα. Από ότι διάβασα, περάσατε καλά χθές τον ιάσατε τον Μάη!!!!!!!!!!!!!!!

Εμείς πήγαμε Ερέτρια τελικά, περάσαμε υπέροχα αν και δεν ήταν για πολύ. γιατί δυστυχώς με ταλαιπωρούν κάτι ζαλάδες άλλο πράγμα. Αύριο πηγαίνω για εξετάσεις αίματος, αφού δεν είμαι έγκυος κάτι άλλο πρέπει να συμβαίνει, υποψιάζομαι έλλειψη σιδήρου.

Το απογευματάκι πήγαμε να δούμε και τον ανιψούλη μου που ακούστε τί έπαθε. Το Πάσχα πέρασε μια ίωση, έκανε 40 πυρετό και ξέρετε τί έπαθε; Μάζεψε υγρό το ισχίο του με αποτέλεσμα να πρέπει να μένει τις περισσότερες ώρες της ημέρας ξαπλωμένος, διαφορετικά αν δεν βελτιωθεί η κατάσταση και δεν υποχωρήσει το οίδημα, θα πρέπει να νοσηλευτεί στο Παίδων....... και άντε τώρα να κρατήσεις ένα 5χρονο στο κρεβάτι!!!!!!!!!!!! Του είχαμε πάει και την μπέμπα και έκανε μια χαρά άλλο πράγμα!!!!!!!!!!!!

Μαρινάκι περαστικά στο γιό σου!!!!!!!!!!

Διαβάζω πώς έχουμε και νέα άφιξη, γεια σου mamam01 και καλωσήρθες στην παρέα μας!!!!!!!!!!!!! Να σου ζήσουν και τα παιδάκια σου.

Αυτά τα νέα μου, όπως καταλαβαίνετε ετοιμαζόμαστε πάλι για βόλτα αυτή τη φορά στους γονείς μου. Πήρε ο κ@@@ς μας αέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!

eH1op2.png

LMcjp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα!!!

μα καλα.. δεν πηγατε πουθενα εχθες κ λυσαξατε ετσι????????????

γιασεμακι να χαιρεσαι την μπουμπου!

μαρινακι περαστικα στον δημητρακι...

μαρια καλως ηρθες κ να σου ζησουν τα κοριτσια σου!

ελα μου ντε,εχω πολυ χιουμορ αυτες τις 2μερες..

ειδες τι παθαινεις με την 3η εγκυμοσυνη:tongue:?

αν δεν ημουν γκρινιαρα μαρη, θα ημουν εγκυος παλι..:D..μπουχαχαχα

36_2_27.gif

γεια σας γεια σας.....καποιες εκαναν απεργια και αλλες εγραφαν...εγραφαν....εγραφαν.......

εγω ειχα πρωτογραψει τελος απριλη με αρχες μαιου στο καφε αλλα εγραψα μια φορα και μετα δεν μπορουσα να ξαναβρω το τοπικ!ε μετα μιλουσα με την sofia_m στο face και μου το ειπε.μπηκα............και κολλησα!

δηλ. ο παναγιωτης εμενα θα δειρει:lol:??????????????

Εμένα, η μικρή κοιμάται μετά τις 11μμ και θα ξυπνήσει 8-9πμ.

Σήμερα, όμως καθυστέρησε τα γεύματά της και θα ξυπνήσει για το τελευταίο γεύμα της σε καμια ώρα.

Αλήθεια...εχετε κανει σχέδια για βάπτιση?

εμεις 18/7 αλλα ακομα ψαχνω για μαγαζι...

κατι ηθελα να ρωτησω αλλα το ξεχασα..:confused::oops:

εγω σκεφτομαι για θεμα βαφτισης να κανω κατι με τον ταζ η ειναι βλακεια?

εμενα παντα μου αρεσε ο ταζ... δεν το εχω ξαναδει σε βαφτιση! προτοτυπο θεμα;)

ναι ρε Αννια τοσα εξοδα μεσα ε ενα χρονο 2 βαφτισεις και γεννα εδω αλλοι τα βαφτιζουν και μεγαλυτερα ακομα τι λες και για τα 2 μυστηρια τι εγινε η Σοφια που εχει τα διδυμα τι θα κανει Σαββατο τη μια και κυριακη την αλλη??

ναι ρε! κλεισαμε εκκλησια πριβε για να μας βαφτιζει ολο το σκ:tongue:!!!!

παντως κ εγω συμφωνω... ολα μαζι μια κ καλη!

εμεις χθες πηγαμε μαραθωνα... πηξαμε! 2 ωρες καναμε να φτασουμε:shock: αν το ηξερα δεν θα φευγαμε... οι μικρες μεσα στο αυτοκινητο καλα ηταν αλλα απο εκει κ περα μας αλλαξαν τα φωτα!!! κ για να μην ξαναφαμε κανενα πακετο στο γυρισμο, τις κοιμισα κ φυγαμε αργα το βραδυ... μας ειχαν πει κ για σαλαμινα σημερα αλλα μετα απο την χθεσινη πικρα δεν το εχω με τιποτα!!!

baJfp2.png

Γεια σας τσουπριτσες...δεν ειχαμε ρευμα γι αυτο δεν μπηκα!

Φαμουλα ευχαριστω για τα καλα λογια για τις φωτο..και φυσικα θελω να σας δω...απλα επειδη δεν θα μαι μονη θα ειναι και ο αδερφος μου και η κοπελα του και δεν ξερω το προγραμμα!!! Παραπονιαρα!!!!!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

καλημέρα κοριτσακια μου!!! καλό μήναααααα!!!

δεν προλαβαινω να σας διαβάσω τωρα αλλά θα μπω το απόγευμα και θα γίνει του quote!!!

εμείς χθες πήγαμε σε ένα βουνο και ψήσαμε με μεγάλη παρεα και πολλά παιδάκια, μετά ήρθαμε στο χωριο μου για το βραδι και πηγαμε καροτσαδα βραδινη και του άρεσε πολύ του μπεμπουλη μου όλο χαζευε!!! τον έβαλα και κοιμήθηκε στην ΄παλια μου κούνια και κοιμήθηκε σαν πασάς! τωρα θα ετοιμαστούμε και θα πάμε για καφεδάκι με την μαμά στην πλατεια του χωριου!

Διαφημίσεις

Σοφια για πες περιοχη μηπως ξερουμε τιποτα αν την κανεις προς τα κατω ξερω ενα καταπληκτικο στη Βαρη με παιδοτοπο παιδικη χαρα μεσα ζωντανη μουσικη και τελειο φαγητο

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλημερουδια σε ολες τις μανουλες !!

μαρινακι ευχομαι περαστικα στον δημητρακο σου!

μαρια (νεα αφιξη :) καλως ηρθες στην παρεα μας., να χαιρεσαι τα παιδακια σου (με ενδιαφερει η περιπτωση σου, θα χρειαστω συμβουλες γιατι ανυπομονω για το δευτερο αλλα σκεφτομαι το πακετο του να ειναι πολυ κοντινα τα παιδακια ... ) για πες στον Γερακα που περιπου μενεις ? εισαι κοντα στην Κλεισθένους?

εμεις εχτες εδω στα περιξ βουναλακια ειμασταν και φαγαμε στο χαλαρο σε ενα ωραιο καφε στην λιακαδα ..

επιστρεφω σε λιγο .. ο μικρος μου εχει ξυπνησει οοοοολη την γειτονια απο τις φωνες του !!

καλημερα κοριτσακια μου..μαρινα δεν ειμαι εγω αυτη που θελει κτημα μαλλον με μπερδεψες με την αρινα..αλλα μιας που ειπες για το μερεντα να σου πω οτι το σαιτ που εβαλες δεν δουλευει..

:-D

Διαφημίσεις

Καλημέραααααααααααααααααα!!!!

Μυρίζει καλοκαίρι!!!!!!

Συμπεθερούλα νούμερα μας κάνει το κλαράκι μας? Κοιμήθηκες καθόλου μετά τις 4 το πρωί???

Ινάκι τρελή δίαιτα: παϊδάκια, τηγανιτές πατάτες και στο τέλος (για τη χώνεψη) σοκολατόπιτα με παγωτό καϊμάκι!!!!!! Μπράβο βαζελίνη!!!!!;););)

Μαρινάκι ο παιδίατρος τί σου είπε?? Πόσες μέρες είναι το περισσότερο που μπορεί να κρατήσει ο πυρετός?

Στα λιθαρίτσια είχαμε πάει σε μια βάφτιση, είχε και ζωντανή μουσική και ήταν πολύ ωραία!!!

Αυτό το κτήμα μερέντα μου έκανε κλικ, μόνο από το όνομα!!!!!

Νατασούλα περαστικά στο ανηψούλι... Συνδέεται ο πυρετός με το υγρό στο ισχύο???????????????????????????

Βρε mamageor θα σκάσω...να είσαι εδώ και να μην σε δούμε...ειδοποίησέ μας έστω τελευταία στιγμή και όποια καταφέρει να έρθει!!! Να μην δούμε από κοντά την κουκλάρα της παρέας???? Θαέχεις και τα ζουζούνια μαζί????

Κατερινάκι πολλή βόλτα έπεσε, ε??

Σοφια για πες περιοχη μηπως ξερουμε τιποτα αν την κανεις προς τα κατω ξερω ενα καταπληκτικο στη Βαρη με παιδοτοπο παιδικη χαρα μεσα ζωντανη μουσικη και τελειο φαγητο

ειναι μακρυα βρε... απο εδω στα βουνα ψαχνω:tongue:! πετρουπολη χαιδαρι.... μην παιζεις με τον πονο μου... εχω φρικαρει!!!! τοσα χρονια έμενα απο παραλία πλευρά κ τωρα με έφεραν στα βουνά:(

baJfp2.png

Τσα !!!

Θηλάζω και σας διαβάζω ;)

Μαρινάκι πως είναι τώρα ο Μιμάκος ?

Νατασούλα περαστικά στον ανιψούλη και καλές βόλτες !

Κατερινάκι μου περιμένω τα quote σου....:)

Σοφία καλή ξεκούραση σήμερα.

Συμπεθερούλα μου νυστάαααζωωωωωω.....

Μέχρι να την ταίσω,να ρευτεί και να την ξανακοιμίσω πήγε 5.15...στις 7 παρά είχε ξυπνήσει ξανά. Μου κάνει εντύπωση που ήτε ξυπνήσει στο ενδιάμεσο ήτε όχι το πρωί ξυπνάει πάντα την ίδια ώρα.

....Όταν όμως κακοκοιμάμαι και νιώθω κουρασμένη και γκρινιάζω...

στο τέλος με πιάνουν φοβερές τύψεις....

μετά από τόσα χρόνια προσπαθειών κατάφερα να έχω αγκαλιά το κλαράκι μου που στο κάτω κάτω τί ζητάει το καημενούλι ? φαγάκι, ασφάλεια,αγκαλίτσες και παρέα κι εγώ η γαϊδούρα παραπονιέμαι κιόλας....

Μέσα στην ημέρα θα βάλω κι εγώ φωτογραφίες να μας δείτε !

ξεχασα να σας πω .....

βαζελινη rulezzzz !!!!

Οοοοοοοολεεεεεε !!!!!!!!!!!! ;) ;) ;)

Τσα !!!

....Όταν όμως κακοκοιμάμαι και νιώθω κουρασμένη και γκρινιάζω...

στο τέλος με πιάνουν φοβερές τύψεις....

μετά από τόσα χρόνια προσπαθειών κατάφερα να έχω αγκαλιά το κλαράκι μου που στο κάτω κάτω τί ζητάει το καημενούλι ? φαγάκι, ασφάλεια,αγκαλίτσες και παρέα κι εγώ η γαϊδούρα παραπονιέμαι κιόλας....

ελα βρε... λιγο πολυ ολες το κανουμε:oops: μην στεναχωριεσαι...

baJfp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...