Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , Neverstop είπε:

Καλησπέρα! Έκανες πάνω από μία φορά διέγερση και δεν είχες ανταπόκριση? Ή μόνο μία? 

Έπαιρνα φάρμα για διέγερση για 5 μέρες και ο γιατρός δεν είδε αποτέλεσμα οπότε μου είπε να τα σταματήσω γιατί δεν έχει νόημα.

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ναι ρε Αννια τοσα εξοδα μεσα ε ενα χρονο 2 βαφτισεις και γεννα εδω αλλοι τα βαφτιζουν και μεγαλυτερα ακομα τι λες και για τα 2 μυστηρια τι εγινε η Σοφια που εχει τα διδυμα τι θα κανει Σαββατο τη μια και κυριακη την αλλη??

και εγω συμφωνω...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ήρθα βραδυνή να πω ένα γεια και θα φύγω...δεν κάνω καμία δουλειά όμως γιατί πονάει πολύ ο αυχένας μου!!!

Σήμερα περάσαμε πολύ όμορφα, πήγαμε στους νονούς μας και ψήσαμε και φάγαμε σαν να μην υπάρχει αύριο!!!!!

Άννια μου έναν καφέ την ημέρα οι περισσότεροι γυναικολόγοι τον επιτρέπουν!!!! Την Πέμπτη θα ακούσετε καρδούλα ή είναι νωρίς ακόμη???

sofaki αυτό που λες για την άλλη που από τα χωράφια έπιασε το παιδί, το έκανε και μια στο χωριό (που είχα πάει πριν 2 μήνες) και γυρναει η μάνα μου και της λέει (πολύ απότομα) "Τί κάνεις εκεί μωρή????" Και απαντάει ψύχραιμα "τον πιάνω για να μην τον ματιάσω!!!!!!":shock::shock::shock:

Ελίνα και Μαρία είστε κουκλάρες κι εσείς και οι γιοί σας και φυσικά η κόρη σου Μαρία....παρεπιπτόντως δεν φαίνεται και τραγικά αδύνατη που παραπονιέσαι...

Σofou και Ινάκι πώς πάει η κλ@νοσυμφωνία???? Σοφού βάλε μας κι εσύ καμιά πρόσφατη φωτ. να θαυμάσουμε το κλαράκι...

Μαρινάκι συνήλθε ο Μιμάκος???

Ήρθα ήρθα !!!!

Δεν πάω καθόλου καλά....τόση ώρα σκυλοβαριόμουν και ήθελα παρέα...

και όταν εμφανιστήκατε...εγώ είχα ήδη ζηλέψει.... την Αλέκα που έκανε δουλειές:shock: κι έκανα ένα γρήγορο σκούπισμα-ξεσκόνισμα...

Σας παρακαλώ, εάν μ'αγαπάτε στείλτε έναν παπά να με διαβάσει...δεν ήμουν εγώ έτσι...:confused:

Είπαμε να γίνω μάνα....αλλά εγώ ξεπέρασα και τη μάνα μου ....

Χαχαχαχαχαχα;!!!!

Γεια σου Μαρία-καινούρια!! Να χαίρεσαι τις κορούλες σου!!! καλωσήρθες στο παρεάκι!!!!! Πολύ σε συμπάθησα που είσαι στα -ήντα κιλά!!!!:tongue::tongue::tongue:

κοριτσια στη γλυφαδα ειναι ενα μαγαζι εκει ειχα κανει και τον γαμο μου που την χωριατικη δεν την βαζει σε πιατο αλλα σε καρβελι χωριατικο αδειαζει ολη τη ψιχα και το κανει σαν μπολ και βαζει μεσα την σαλατα και απο απο πανω λαδι και ερχεται και παπαριαζει ολο το ψωμι .................αλλο πραμα δεν αφηνουμε ουτε σουσαμι

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

1 ιουνιου θα κατεβω με τον αδερφο μου Αθηνα..θα περασουμε απο το μαγαζι αν ειναι...γλυφαδα ειπες ειναι?

Εμάς δεν θες να μας δεις????????

..ζαλασε το προγραμμα μας τελειως σημερα..

Ζαλάλι του για μια μέρα!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Και εγώ ειμαι μεταξύ παγωτού και donuts (σε σελοφαν, τυλιγμένο σαν καραμέλα)!

Γιάμι-γιάμι!!! Το ντόνατ πρωτότυπο!!!!

Διαφημίσεις

Ααααχχχχχ καλά να πάθωωωωω για να μάθω να μη κοροιδεύω το Ινάκι...

Τί κάνω τώρα οέο ???

Είμαι στον καναπέ και θηλάζω :confused:

Η εκδίκηση του Ινακίου με βοήθεια κλαρακίου !!!:P

Πάω τώρα.....όλες κοιμάστε....

Και τί να πω....καληνύχτα ? ...καλημέρα ?

ΚΑΛΑ ΒΡΕ ΣΟΦΟΥΥΥ μπηκες και δεν καθαρισες;;;;;τελοσπαντων σε μενα που βαριεμαι τα αφησατε παλι....

Ωραιο το Ντονατ σαν ιδεα!!!

ΦΑΜ παλι διαιτα εκανες;;;

Αννια συμφωνω να γινουν 2 βαπτισεις μαζι!

Διαφημίσεις

καλημερα κουκλιτσες μου ο μιμακος παλι πυρετο 38 μολις δεν του δωσω αντιπυρετικο ανεβαινει τι θα κανω δεν μπορω να το βλεπω ετσι δεν το εχει ξανακανει τοσο πολυ

[sIGPIC][/sIGPIC]

Α το μαγαζι ειναι τα λιθαριτσια στη Γλυφαδα στη Γουναρη σουπερ φαγητο

Αννια γιατι πρεπει να ειναι ντε και καλα σε κτημα??Παντως μου ειχαν πει για ενα λεγεται κτημα Μερεντα(μην γελας)και μου ειχαν πει οτι ειναι πολυ ωραια θα ψαξω και θα σου πω

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλημερουδια τσουπρες...σηκωθειτε, εχουμε λειτουργια,,,,

βρε μαρινα, μεχρι τρεις μερες πυρετου δεν κανουμε κατι....αν παραμεινει μετα τρο τριημερο στην ιδια ενταση, τοτε ανησυχουμε.....όλα καλα θα ειναι

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...