Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Christi 85 είπε:

Κι εγώ 39 είμαι.απλα το πρώτο σπέρμα που έδωσε ο σύντροφός μου δεν ήταν πολύ καλό γιατί είχε αγχωθει πολύ(μου βρήκαν ένα θέμα στην καρδιά και όταν του είπαν ότι με μεταφέρουν στην ανάνηψη για να με παρακολουθήσουν για αριθμός αγχώθηκε παρά πολύ)και ξαναεδωσε και μας είπαν ότι το δεύτερο ήταν καλύτερο.δεν ξέρω αν αυτό επηρέασε τον αριθμό της γονιμοποίησης 

Να με παρακολουθήσουν για αριθμιες

Καταρχην το θεμα με την καρδια σου ελπιζω να ηταν περαστικο και τυχαιο γεγονος..! Οσον αφορα το σπερμα, εφοσον εδωσε 2 φορες, στο εργαστηριο επιλεγουν το 'καλυτερο'.. οπότε δεν εχει να κανει. Κι εμεις 3 φιαλιδια ειχαμε και επελεξαν 'αυτο που επρεπε'. Εφοσον γονιμοποιηθηκε ενα 50% δεν ειναι καθολου ασχημο. Κι οσον αφορα τον αριθμο των εμβρυων.. δεν εχει να κανει τοσο με την ποσοτητα οσο με την ποιοτητα. Ειναι πχ. Καλυτερα να εχεις 3 βλαστοκυστες 4ΑΑ παρα 6 βλαστοκυστες ΒΒ. Αν ξερεις απο ποιοτητες. Ωστοσο και οι μη αριστες βλαστοκυστες δινουν εγκυμοσυνες, απλως με μικροτερα ποσοστα. Και παντα.. με ενα καλο ενδομητριο. Ειναι προτιμοτερο να αργουμε μια εμβρυομεταφορα παρα να την κανουμε αμεσα με μετριο ενδομητριο.

πρίν από 5 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Να δω πως θα κρατηθώ και δεν θα πάω νωρίτερα 🤣Αυτός το είπε για να έχουμε καλή εικόνα και να μην πηγαίνω τζάμπα ως εκεί.Αλλα και εγώ θέλω να ξέρω αν είναι ο σάκος στη θέση του.Θα δω τι θα κάνω,αν δω ότι σκάω,θα πάω από κει 

Δε φτανει η αναμονη της χοριακης.. εχουμε και την αναμονη του υπερηχου..! Στην δικη σου περιπτωση χωρις λογο! Μιας φιλης της ειχε αργησει κι εκεινος το ραντεβου.. κι επειδη ηταν 'αυστηρος' για να του αλλαξει γνωμη, πηγε σε αλλον μεχρι να ερθει η μερα του ραντεβου με τον δικο της. Εγω μαλλον θα τον εβριζα!😂 Η δικια μου τοτε, Δευτερα ειχα 1500+ χοριακη, και μου ειπε να παω Πεμπτη.

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ελα σου εξηγω ελεγε η γιαγια το παλιο πλυθηντικος τα παλιατα αλογο αλογατα και πολλα αλλα τετοια

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ εμενα τον πεθερο μου τον λενε Ελβιο και η πεθερα μου ειναι συνεχεια...ο ελβιος και ο ελβιος...και το χει μαθει και η μικρη και λεει ο παππους ο Ελβιος..γγγκκκκρρρ

να της το χω πει και 50000 φορες οτι δν παιρνει ς

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια στη γλυφαδα ειναι ενα μαγαζι εκει ειχα κανει και τον γαμο μου που την χωριατικη δεν την βαζει σε πιατο αλλα σε καρβελι χωριατικο αδειαζει ολη τη ψιχα και το κανει σαν μπολ και βαζει μεσα την σαλατα και απο απο πανω λαδι και ερχεται και παπαριαζει ολο το ψωμι .................αλλο πραμα δεν αφηνουμε ουτε σουσαμι

[sIGPIC][/sIGPIC]

κοριτσια στη γλυφαδα ειναι ενα μαγαζι εκει ειχα κανει και τον γαμο μου που την χωριατικη δεν την βαζει σε πιατο αλλα σε καρβελι χωριατικο αδειαζει ολη τη ψιχα και το κανει σαν μπολ και βαζει μεσα την σαλατα και απο απο πανω λαδι και ερχεται και παπαριαζει ολο το ψωμι .................αλλο πραμα δεν αφηνουμε ουτε σουσαμι

τελειο ακουγεται αλλα δε λιωνει το ψωμι ανμεινει αρκετη ωρα??

Μ αρεσει που λες "κοριτσια" ...μονες μας τα λεμε , μονες μας τ ακουμε!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

σαν τη μαμα μου του Αιγαλεου της εχω πει του Αιγαλεω οοοοοχι του Αιγαλεου

ο σπυρος ηθελε 3 απο την αρχη αλλα οχι τωρα τοσο κοντα σε 2 χρονακια κια λιγοτερο

εχει δικιο ρε παρε μια ανασα κι εσυ πια!

Διαφημίσεις

οχι γιατι τι καρβελι εχει χοντρη κορα και αφηνει και λιγο παχος απο την ψιχα

δεν σο λεω θελω να εχω κοινο

[sIGPIC][/sIGPIC]

και εγω ειμαι παρουσα μαρη...περιμενω να κουοταρω όμως γιατι σε λιγο θα φτασω τα 50.000 μηνυματα

σαν τη μαμα μου του Αιγαλεου της εχω πει του Αιγαλεω οοοοοχι του Αιγαλεου

ο σπυρος ηθελε 3 απο την αρχη αλλα οχι τωρα τοσο κοντα σε 2 χρονακια κια λιγοτερο

καλα σου λεει βρε κοπελια...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

εχει δικιο ρε παρε μια ανασα κι εσυ πια!

Μαρια δεν ειμαι 20 χρονων ειμαι λιγο παραπανω τι να περιμενω να μεγαλωσει και ξανω πισω καροτσια μπιμπερο και μετα να τραβαω μωρο σε σχολεια αγγλικα και δεν ξερω τι αλλο μονη μου τωρα θα μου φυγει η ψυχη αλλα μετα θα τα κανουν ολα μαζι

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Μαρια δεν ειμαι 20 χρονων ειμαι λιγο παραπανω τι να περιμενω να μεγαλωσει και ξανω πισω καροτσια μπιμπερο και μετα να τραβαω μωρο σε σχολεια αγγλικα και δεν ξερω τι αλλο μονη μου τωρα θα μου φυγει η ψυχη αλλα μετα θα τα κανουν ολα μαζι

ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ 20 ΧΡΟΝΩΝ??????????????

1 ιουνιου θα κατεβω με τον αδερφο μου Αθηνα..θα περασουμε απο το μαγαζι αν ειναι...γλυφαδα ειπες ειναι?

ναιιιιιιιιιιιιιιιιι να ερθετε να μου πεις ποτε να κατεβω αλλα και ο Σπυρος να ειναι θα χαρει πολυ

[sIGPIC][/sIGPIC]

ναι ρε θα σου πω...κοιτα σιγουρα 1 ιουνιου θα ειναι γιατι θα παμε στη συναυλια της rihanna οποτε το πρωι θα περασουμε να μασαμπουκιασουμε

τον πιασαν και δεν τον αφηνουν μου φαινεται!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...