Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , linaa είπε:

Αν έχεις αμφιβολίες για το αποτέλεσμα μπορείς να πάρεις κ μια δεύτερη γνώμη . Μπορείς να κλείσεις ένα ραντεβού στην Αθήνα σε ένα δημόσιο νοσοκομείο να δείξεις τις εξετάσεις σου Κ ρωτήσεις ότι απορία έχεις. 

Ο φόβος είναι φυσιολογικό κομμάτι πριν από κάποιο χειρουργείο. Τώρα όλα τα υπόλοιπα που σκέφτεσε δεν έχουν καμία υπόσταση. Πουθενά δεν θα επιρεασει η αφαίρεση της σάλπιγγας ... Μπορείς να μιλήσεις με κάποιον ψυχολόγο αν νιώθεις ότι έχεις υπερβολικό ανχος. 

Προσπαθώ να διαχειριστώ απίστευτα το άγχος μου...Έχω μεγαλώσει 34 γαρ,έχω φάει πολλά χαστούκια κ προσπαθώ να βλέπω ορθολογιστικά τα πράγματα.. Τουτέστιν κ που έχεις μια σάλπιγγα εδώ και 10 χρονιά δεν υπήρξε καμία εγκυμοσύνη....Αλλά κάτι με πιάνει...Κάτι φευγαλέες σκέψεις που με τρελαίνουν...

Θεωρώ ότι θα δείξω τη σαλπιγγογραφια νσε ακόμη ένα γιατρό όπως είπες κ έπειτα θα πάω να κάνω το χειρουργείο...που εκεί σκέφτομαι να τους πω ,πως αν δεν είναι υδροσαλπιγγα μη την αφαιρείτε..Αλλά ξέρω πολύ καλά ότι δεν θα το κάνουν...

Όσο για ψυχολόγο ,έχω περάσει τόσα πολλά που δεν νομίζω ότι μπορώ να βοηθήθω πια... Προσπαθώ να με συνέφερω εγώ ...Είναι αυτό που λένε καλύτερος γιατρός είναι ο ίδιος σου ο εαυτός....Χωρίς να θέλω να αδικήσω το κλάδο ,εγω έτσι νιώθω πια

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι μικρουλα ειμαι,αμα η μαρινα ειναι 21 εγω ειμαι 19,5 ισα με την συμπεθερα δηλαδη, χεχε. θελω εκτος απο ευτυχησμενη μαμα να ειμαι και μαμα φρεσκαδουρα , πειραζει;;; :-P

εμ...αυτο θελουμε όλες...και τρωγομαστε...ασε με....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

τι εχει παθει το τικερακι σου Αλεκα;;; εχασε κιλα απο την διαιτα και αυτο; μισο μου το βγαζει

μπουχαχα.....δεν ξερω τι συμβαινει....σημερα απεργει και αυτο....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

λοιπον εγω αν ειναι η μαρινα 21 εγω ειμαι 3την πιπιλα μου παρακαλω..θα της το πω αμα ειναι να κοψει τα τοστ και τα υπολοιπα...θενκς κοριτσια..εμεις παραγγειλαμε σουβλακια σημερα..

:-D

γεια σας γεια σας.....καποιες εκαναν απεργια και αλλες εγραφαν...εγραφαν....εγραφαν.......

λοιπον εχω δει τον μαραντινη απο κοντα....απο πολυ κοντα.....μονοι σε ενα δωματιο :twisted::twisted::twisted::twisted:!μην παει ο νους σας στο πονηρο καλε!!!!!αθωα πραγματα.....ειναι τοσο μα τοσο καλος!ενας γλυκας!!!!και ντροπαλουλης...και η σισσυ ειναι κουκλα!!!αλλα ειχα πολυ δουλεια εκεινη την ωρα και δεν προλαβα να την "κοψω" περισσοτερο....

μαρινα πιστευω ο πυρετος δεν θα ξανανεβει λογικα....

εγω ειχα πρωτογραψει τελος απριλη με αρχες μαιου στο καφε αλλα εγραψα μια φορα και μετα δεν μπορουσα να ξαναβρω το τοπικ!ε μετα μιλουσα με την sofia_m στο face και μου το ειπε.μπηκα............και κολλησα!

Διαφημίσεις

γεια σας γεια σας.....καποιες εκαναν απεργια και αλλες εγραφαν...εγραφαν....εγραφαν.......

λοιπον εχω δει τον μαραντινη απο κοντα....απο πολυ κοντα.....μονοι σε ενα δωματιο :twisted::twisted::twisted::twisted:!μην παει ο νους σας στο πονηρο καλε!!!!!αθωα πραγματα.....ειναι τοσο μα τοσο καλος!ενας γλυκας!!!!και ντροπαλουλης...και η σισσυ ειναι κουκλα!!!αλλα ειχα πολυ δουλεια εκεινη την ωρα και δεν προλαβα να την "κοψω" περισσοτερο....

μαρινα πιστευω ο πυρετος δεν θα ξανανεβει λογικα....

εγω ειχα πρωτογραψει τελος απριλη με αρχες μαιου στο καφε αλλα εγραψα μια φορα και μετα δεν μπορουσα να ξαναβρω το τοπικ!ε μετα μιλουσα με την sofia_m στο face και μου το ειπε.μπηκα............και κολλησα!

Σοφακι εκεινον τον νες μετριο τον θες ακομα????

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

η καθεμια με τον καημο της!!! Την βλεπω να λακαει τη Μαρια!

΄λακαει' χαχα....καλαματιανο....

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...