Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Είμαι από το 2021,όταν έκανα την πρώτη μου ωοληψια.Και εγώ θυμάμαι το ψευδώνυμο σου😊Αχ σ' ευχαριστώ πολύ,μακάρι να μου τα προκαλεί όλα το μικρούλι!Να σου πω την αλήθεια και εγώ όσο έχω έντονα συμπτώματα,νιώθω κάπως πιο ήρεμη.Εσυ σε ποια μέρα είσαι τώρα?

Να δεις που έτσι θα είναι! Εγώ το Σάββατο έκανα εμβρυομεταφορα, σε 10 ημέρες μου είπε χοριακη. Λέω να κάνω ένα τεστ πιο πριν ή και την ίδια μέρα ακόμη γιατί δεν αντέχω αυτή την αναμονή του μικροβιολογικου.

• Καλή τύχη! 1

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κανε τη συνταγη του Παρλιαρου θα με θυμηθεις!!Γραψε μεγκα γλυκειες αλχημειες και θα σου βγαλει συνταγες με βιντεο κτλ.

αρκει να εχω ολα τα υλικα γιατι βαριεμε να παω σ.μαρκετ..ειναι ευκολα σχετικα??

:-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ντορακι Αυτες τις βλακειες λενε ολες οι αχρηστες που δεν μπορουν να κουνησουν τον κ@@ο τους χωρις βοηθεια απο καποιον τριτο.Εγω οταν ανακοινωσα την 2η εγκυμοσυνη μου στις θεειες μου ξέρεις τι μου είπαν? Τι το θελεις το δευτερο σε εφαγε ολο μαζι σου μια χαρα δεν εισαι με το παιδακι σου?Και οταν το εχασα αλλη ατακα:Τι στεναχωριεσαι εχεις παιδι τι καθεσαι και κλαις. Λες και ζητησα απο κανεναν να μου τα μεγαλωσει ολομοναχη τον μεγαλωνω και κραταω και σπιτι.Και που να δεις τι παθαινουν οταν λεω οτι σκεφτομαι και για τριτο

[sIGPIC][/sIGPIC]

αρκει να εχω ολα τα υλικα γιατι βαριεμε να παω σ.μαρκετ..ειναι ευκολα σχετικα??

Εγω τα βρηκα πολυ ευκολα περισσοτερο απο αλλες χρονιες που εκανα αλλη συνταγη!Κυριως οτι με αυτη τη συνταγη μελωνουν πολυ ευκολα και γρηγορα.

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Σοφάκι μου ναι όλα καλά με τα επιδόματα!!!

Προς το παρόν πήρα το κυοφορίας,μετά τον τοκετό παίρνω και το τοκετού και το λοχείας.

Στον ΟΑΕΔ δεν έχω πάει ακόμα,περιμένω να πάρει ο άντρας μου και τότε θα πάμε μαζί γιατί πιστεύω ότι εκεί θα τη χάσω την ψυχραιμία μου!!!

annia μου τα μελομακάρονα είναι από τα πιο εύκολα,ζυμώνεις όλα τα υλικά,πλάθεις,ψήνεις και μελώνεις (αν σου αρέσουν πολύ μελωμένα,όπως εμένα,μπορείς να βάλεις το σιρόπι πάνω από τα μελομακάρονα στο ταψί,να το κουνήσεις καλά καλά,το αφήνεις κανά 15λεπτο και μετά είναι.....σκέτο λίγωμα!!).

Όσο για τη σπαστικιά,δεν είναι γνωστή,είναι η κουνιάδα μου...Αναγκαστικά τη συναναστρέφομαι και ακούω τις βλακείες της...

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

ντορακι Αυτες τις βλακειες λενε ολες οι αχρηστες που δεν μπορουν να κουνησουν τον κ@@ο τους χωρις βοηθεια απο καποιον τριτο.Εγω οταν ανακοινωσα την 2η εγκυμοσυνη μου στις θεειες μου ξέρεις τι μου είπαν? Τι το θελεις το δευτερο σε εφαγε ολο μαζι σου μια χαρα δεν εισαι με το παιδακι σου?Και οταν το εχασα αλλη ατακα:Τι στεναχωριεσαι εχεις παιδι τι καθεσαι και κλαις. Λες και ζητησα απο κανεναν να μου τα μεγαλωσει ολομοναχη τον μεγαλωνω και κραταω και σπιτι.Και που να δεις τι παθαινουν οταν λεω οτι σκεφτομαι και για τριτο

Ναι κι εγω το παρατηρω αυτο τους λες οτι θες κι αλλο και κανουν λες και τους ειπες να το κανουν αυτοι και να το κρατησουν...Μα δεν ειναι πολυ περιεργος ο κοσμος?

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

doraki δεν ειδα οτι ειναι κουνιαδα σου..μωρε γραψτην κανονικα αστην να μιλαει μονη της..η αμα σου ξαναπει καμια βλακει απαντησε της και χ$στην κανονικοτατα..κοριτσια σας αφηνω παω να φτιαξω το ρυζακι μου..το κοκκινιστο το εφτιαξα χτες το βραδυ..

Ναι κι εγω το παρατηρω αυτο τους λες οτι θες κι αλλο και κανουν λες και τους ειπες να το κανουν αυτοι και να το κρατησουν...Μα δεν ειναι πολυ περιεργος ο κοσμος?

Ελα ντε τι σε νοιαζει κυρα μου που εγω θελω να γινω κουνελα??την επομενη φορα αν υπαρξει θα το μαθουν μετα τον εκτο μηνα οι παλιογρουσουζες

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

εμενα μου ελεγαν αντε ποτε θα κανεις δευτερο και η μικρη θελει ενα αδερφακι να εχει παρεα και μπλα μπλα μπλα..και τωρα που εμεινα εγκυος.μπραβο κουνελα θα γινεις και τετοιες μ@λ@κιες..και εγω εχω σκοπο για τριτο οχι τωρα αμμεσα,αργοτερα αλλα δεν προκειτε να δωσω καμια σημασια στα λεγομενα τους..τους γραφω στα παλια μου τα παππουτσια..

Σοφάκι μου ναι όλα καλά με τα επιδόματα!!!

Προς το παρόν πήρα το κυοφορίας,μετά τον τοκετό παίρνω και το τοκετού και το λοχείας.

Στον ΟΑΕΔ δεν έχω πάει ακόμα,περιμένω να πάρει ο άντρας μου και τότε θα πάμε μαζί γιατί πιστεύω ότι εκεί θα τη χάσω την ψυχραιμία μου!!!

αυτο είναι σίγουρο!!!! οση υπομονή κ να εχεις εχουν ενα μοναδικό τροπο να σε εξοργίζουν!!!!

σταματήστε καλε με τα μελομακαρονα!!!!!!

θα παω να παρω στο τελος ετοιμα γιατι δεν θα αντεξω να περιμενω να τα φτιαξω!!!!

baJfp2.png

annia μου κοκκινιστό με πιλαφάκι έχεις σήμερα ε???μιαμ μιαμ...εμένα η μαμά μου σαρδέλες ριγανάτες με λεμόνι και σαλάτα με λάχανα και καρότο...αλλά οι σαρδέλες δε μου λένε και πολλά...κάνουν καλό στο μωρό όμως και αναγκαστικά θα τις φάω...

στο μεταξύ συνειδητοποιώ ότι όλο το καλοκαίρι τρώω από τη μαμά μου,σε λίγο θα ξεχάσω να τηγανίζω ένα αυγό!!!

oCxsp2.png

Ντορακι αν σου ξαναπει τιποτα πες της αδιαφορα δεν βαριεσαι οποια μπορει κανει (παιδι)κακια αλλα μερικες ετσι θελουν

Α συμφωνώ μαζί σου!!!

Αυτό σκεφτόμουν κι εγώ,να της πω ότι τουλάχιστον εγώ την κάνω την προσπάθεια...

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...