Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Kate89 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!

Εύχομαι να είστε όλες καλά!

Έκανα την επαναληπτική και βγήκε 1500.

Την Δευτέρα ήταν 344.

Καλή είναι;;

Συγχαρητηρια κοριτσι μου.. αψογη!! Να εχεις μια καλη εγκυμοσυνη σου ευχομαι!❤

1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!Μιλήσα.με τον γυναικολόγο μου,όχι αυτόν της εξωσωματικής και μου είπε να πάω για υπέρηχο σε δύο εβδομάδες,για να δούμε καλά το σάκο κτλ. Μου είπε πως είναι νωρίς ακόμα και δεν υπάρχει λόγος να πάω από τώρα.Τριτη χοριακη μου είπε να μην κάνω και να ηρεμήσω,γιατί ξέρει πως είμαι πολύ αγχωδης.Να θυμίσω πως οι χοριακες μου είναι 9ημερα 257 και 11η 550.Δεν ξέρω,μου φαίνονται πολύ αυτές οι δύο εβδομάδες,πίστευα πως την επόμενη εβδομάδα θα φαινόταν έστω ο σάκος στον υπέρηχο..

Το παρακανε ο γιατρος σου! Θα μπορουσες να πας ανετα πχ την Δευτερα για υπερηχο, για να δειτε οτι ο σακος ειναι ενδομητριος και να τσεκαρετε για εμβρυικα στοιχεια. Σε 2 εβδομαδες μαλλον θα ακουσεις κατευθειαν και καρδια. Με τσατιζουν οι γυναικολογοι που δεν καταλαβαινουν την αγωνια μας..!!

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Την ξέρεις την ατάκα????: "Ένα πρωί, σκότωσα έναν ελέφαντα με τις πιτζάμες μου. Πώς μπόρεσε και φόρεσε τις πιτζάμες μου, δεν το γνωρίζω."

Μετά από 2 γέννες σαν ελέφαντας νιώθω....! Οοοοχι, δε θα με μισήσετε...

Ανήκω στην ομάδα των ....ήντα....(σσσσσσς, μεταξύ μαςτων εβδομήντα και κάτι...αχ....βάσανα που έχει η ζωή και κιλά η Μαρία!!!!)

ela kaymenh....εγω ανηκω στην ομαδα των -οντα....και κατι παντα!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπανιάρισα μπεμπού και ήρθα !

Μαρία λογικά εσύ θα πρέπει να μας έχεις ψιλοδιαβάσει.

'Οταν θα μπουν και οι άλλες, από Δευτέρα βέβαια γιατί σήμερα απεργούν και αύριο το παίζουν καλές σύζυγοι,θα μας μάθεις καλύτερα !

όχι, όχι... εγώ δεν κανω τετοια πραγματα!!! Είδα φως και μπήκα!

'Οταν θα μπουν και οι άλλες, από Δευτέρα βέβαια γιατί σήμερα απεργούν και αύριο το παίζουν καλές σύζυγοι,θα μας μάθεις καλύτερα !

ok, έλα μου όμως που εγω ξεσαλώνω ΠΣΚ και καλή σύζυγος είμαι τις καθημερινές!!!!!!

Η αλήθεια είναι πως την ερχόμενη εβδομάδα θα πάω εκδρομούλα με όλη τη φαμιλια, και δεν θα παίζει το ιντερνετ.

Αυτο, για να μη νομίσετε οτι διάβασα τα βιογραφικά σας και είπα να την κάνω με ελαφριά πηδηματάκια (τι ελαφριά δηλαδή, που λόγω των κιλών, βαρέα θα είναι!!!)

Μπανιάρισα μπεμπού και ήρθα !

τελικα μονο ο δικος μου θα μουστειλει το διαζυγιο για υπογραφη.....όλες οι αλλες θα την σκαπουλαρετε....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

ελα μωρε αλεκα ολο παραπονα εισαι,γκρινιαραs11318.gif

αν δεν ημουν γκρινιαρα μαρη, θα ημουν εγκυος παλι..:D..μπουχαχαχα

221882cb0gkyh7q4.gif

και τωρα που θημυθηκα βρε αλεκα η κουνιαδα μου θελει να χασει 3κιλα μεχρι της 28μαιου που ειναι η βαφτιση της κορης της..βεβαια δεν κανει διαιτα αλλα οτε τρωει βλακειες..επισης κανει μικρα και συχνα γευματα..τι λες θα τα χασει??

:-D

και τωρα που θημυθηκα βρε αλεκα η κουνιαδα μου θελει να χασει 3κιλα μεχρι της 28μαιου που ειναι η βαφτιση της κορης της..βεβαια δεν κανει διαιτα αλλα οτε τρωει βλακειες..επισης κανει μικρα και συχνα γευματα..τι λες θα τα χασει??

σε ενα μηνα τρια κιλα μπορει πανευκολα....μικρα γευματα (5 περιπου) συνολικα 1000 θερμιδες

221882cb0gkyh7q4.gif

αν δεν ημουν γκρινιαρα μαρη, θα ημουν εγκυος παλι..:D..μπουχαχαχα

:P:p:p:p:p

Η αλέκα εκτός από αστρολόγος-διαιτολόγος-γυναικολόγος-παιδίατρος είναι και μέντιουμ ???????????????

Διαφημίσεις

Η αλέκα εκτός από αστρολόγος-διαιτολόγος-γυναικολόγος-παιδίατρος είναι και μέντιουμ ???????????????

ειμαι καλοκαρδη βρε....δεν θελω να καταλαβει η γκαστρουλα μας οτι δεν ειμαι η Λουτα ( μας μπερδεψε λογω κιλων)

221882cb0gkyh7q4.gif

Καλησπέρα και καλό μήνα!!!!

Είπα να σας διαβάσω πριν γράψω αλλά θα με τρελάνετε,πόσες σελίδες να διαβάσω και τι να συγκρατήσω???

Γυρίσαμε από Ανάβυσσο πριν 2 ώρες περίπου,τρελή κίνηση και στο πήγαινε και φυσικά στο έλα.Η μικρή ήταν ασυνήθιστα ήσυχη,κοιμόταν και στις δυο διαδρομές και εκεί όλο χαμογελούσε.

Κάναμε τα μπάνια μας και χαλαρώνουμε...

Θα τα πούμε από Δευτέρα,έχω να πάω και ΟΑΕΔ και ΙΚΑ,ένας Θεός ξέρει τι ώρα θα τελειώσω....

Ελπίζω να περάσατε όλες καλά και να ξεκουράζεστε!!

Φιλάκια,καληνύχτα!!

oCxsp2.png

σαν τι δηλαδη να τρωει για πες??εγω που την ρωτησα τρωειο το πρωι μια φετα ψωμι με βουτυρο..ενα γιαουρτι μετα,φαγητο κανονικη μεριδα το μεσημερι..ενα φρουτο το απογευμα και για βραδυ τοστ σαλτα η γιαουρτι καλα δεν ειναι?

:-D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...