Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , siba είπε:

τοσες πολλες εμπειριες και ιστοριες μαζεμενες εδω κοριτσια.. τοση αγωνια, τοσες ελπιδες

υπαρχει καμια κοπέλα η οποια να τα καταφερε με την πρωτη προσπαθεια? η εστω με την δευτερη?

Σας θαυμαζω ολες σας για την επιμονη σας αλλα δε ξερω αν θα αντεξω κι αλλες αποτυχιες, αυτη ειναι η τελευταια λυση και θελω να βαλω ενα οριο 

Καλώς την!!!υπάρχουν πολλά κορίτσια που τα κατάφεραν με την πρώτη δοτρια είναι η αλήθεια...

Εγώ ανήκω στην κατηγορία που τα κατάφερα με τη δεύτερη...και ήταν και εμένα αυτό το όριο μου κυρίως γιατί γονατισαμε οικονομικά.. 

Εγώ θα σου ευχηθώ να μην ζήσεις καμία άλλη αποτυχία και να πάνε όλα καλά σε αυτή τη προσπάθεια!!

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οσο για την Χρηστιδου τσουπωτη την λες τωρα περσι που την ειχα δει εγω την ελεγες χοντροκολα και οντως ειναι 1.74 ηταν στο υψος μου περιπου μου ειχε κανει εντυπωση ποσα πολλα μα παρα πολλα μαλια ειχε

εγω την ειδα το καλοκαιρι...ηταν πιο κοντη απο τον Μαραντινη ...και ισα με την κουμπαρα μου που ειναι 169...αντε να ειναι 1 70! και ηταν κανονικος ανθρωπος και οχι κοκκαλο...ουτε καν τσουπωτη.. τωρα οτι θελει βλεπει ο καθενας! :):D εχω και μυωπια βεβαια

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

που ξερεις μπορει το μποι που του λειπει να το εχει σε μηκος δεν ξερεις ποτε
:cool: ναι ρε παιδι μου..δεκτο και αυτο...αλλα δεν τον εχει γκομενο, τον παντρευτηκε....
οσο για την Χρηστιδου τσουπωτη την λες τωρα περσι που την ειχα δει εγω την ελεγες χοντροκολα και οντως ειναι 1.74 ηταν στο υψος μου περιπου μου ειχε κανει εντυπωση ποσα πολλα μα παρα πολλα μαλια ειχε

καλα αυτα ειναι εξτε, ΟΚ...και της Γερμανου επισης....

Αντε να δουμε ποσα ειναι:lol::lol::lol:

μπουχαχαχα :tongue::tongue::tongue::tongue:

Καλησπέρα σας! Είμαι η Μαρία και γέννησα ένα κοριτσάκι, στις 27/12/2009 στο Ιασώ. Είναι το 2ο παιδάκι μου, έχω άλλο ένα κοριτσάκι, γεννημένο τον Νοέμβριο του 2008!

Να ζήσουν τα παιδάκια σας και να τα χαίρεστε.

Πόσο γρήγορα μεγαλώνουν!!! Και είναι όλο εκπλήξεις!

Τη μικρή μου έχουμε κανονίσει να τη βαπτίσουμε τέλος Ιουνίου!

Ελπίζω να τα λέμε και να ανταλάσσουμε εμπειρίες!

καλως την...να ζησουν τα μωρουλια μας...που μενεις? δουλευεις? ετων? υψος? κιλα? πολιτικο φρονημα? τι χρωμα βρακι φορας?:tongue::tongue::tongue::tongue:....απαντησε σε όποιες ερωτησεις θελεις...;)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

εγω την ειδα το καλοκαιρι...ηταν πιο κοντη απο τον Μαραντινη ...και ισα με την κουμπαρα μου που ειναι 169...αντε να ειναι 1 70! και ηταν κανονικος ανθρωπος και οχι κοκκαλο...ουτε καν τσουπωτη.. τωρα οτι θελει βλεπει ο καθενας! :):D εχω και μυωπια βεβαια

καλα η τηλεοραση προσθετει κι όλας..και εγω όταν ειχα βγει σταρ ελλας το 1998 που ημουν 18 χρονων(:tongue::tongue::tongue::rolleyes:), φαινομουν λιγο πιο τσουπωτη... στην πασσαρελα εδειξα καλυτερα....:cool:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Γειά σου Μαρία, να χαίρεσαι τα κοριτσάκια σου.

Πες μας λίγα λόγια για σένα να σε μάθουμε σιγά,σιγά...

Σ' ευχαριστώ πολύ!

Όπως είπα, έχω 2 κοριτσάκια..., είμαι 33 ετών, παντρεμένη απο το 2006 και μένω στο Γέρακα Αττικής.

Έχω πάρει το 6μηνο του ΟΑΕΔ, οπότε μέχρι τον Οκτώβρη θα κάθομαι σπίτι και θα φροντίζω τα 2 κοριτσάκια μου. Μετά.....είδωμεν.

Η αλήθεια είναι ότι έχω ταλαιπωρηθεί λίγο, γιατί τα παιδιά είναι τόσο κοντά στην ηλικία (η διαφορά τους είναι σχεδόν 14 μήνες) και δεν υπάρχει βοήθεια. Υπάρχουν φορές, όπου έχω τη μικρή μου αγκαλιά και την ταίζω και περιοδικά κάνω διακοπές για να ταίσω τη μεγάλη μου, η οποία καθεται στο καρεκλάκι. 2 σε 1!!!

Από την άλλη δε μετανοιώνω, γιατί όταν θα μεγαλώσουν λίγο, το γεγονός ότι δεν θα έχουν μεγάλη διαφορά ηλικίας θα εξυπηρετεί και εμένα αλλά θα λειτουργεί θετικά και για αυτές.

Αυτά τα λίγα προς το παρόν!

Σ' ευχαριστώ πολύ!

Όπως είπα, έχω 2 κοριτσάκια..., είμαι 33 ετών, παντρεμένη απο το 2006 και μένω στο Γέρακα Αττικής.

Έχω πάρει το 6μηνο του ΟΑΕΔ, οπότε μέχρι τον Οκτώβρη θα κάθομαι σπίτι και θα φροντίζω τα 2 κοριτσάκια μου. Μετά.....είδωμεν.

Η αλήθεια είναι ότι έχω ταλαιπωρηθεί λίγο, γιατί τα παιδιά είναι τόσο κοντά στην ηλικία (η διαφορά τους είναι σχεδόν 14 μήνες) και δεν υπάρχει βοήθεια. Υπάρχουν φορές, όπου έχω τη μικρή μου αγκαλιά και την ταίζω και περιοδικά κάνω διακοπές για να ταίσω τη μεγάλη μου, η οποία καθεται στο καρεκλάκι. 2 σε 1!!!

Από την άλλη δε μετανοιώνω, γιατί όταν θα μεγαλώσουν λίγο, το γεγονός ότι δεν θα έχουν μεγάλη διαφορά ηλικίας θα εξυπηρετεί και εμένα αλλά θα λειτουργεί θετικά και για αυτές.

να σου ζησουν μαρακι...εχερις δικιο για την διαφορα ηλικιας...ειναι κουραστικο να ειναι και τα δυο μικρα απο την αλλη θα κανουν καλη παρεα.....

Μαρια να σου ζησουν!!! ξεχασες να μας πεις το πιο σημαντικο.... ποσα κιλα εισαι;;;;

μπουχαχα....γινατε όλες...χαλια...σας εκανα σαν τα μουτρα μου :tongue::tongue::tongue::tongue:

221882cb0gkyh7q4.gif

Σ' ευχαριστώ πολύ!

rε αστα αυτα ..ποσα κιλα εισαι???????????//

χχΧαχαχα

πλακα κανουμε...ειδαμε την αρινα προσφατα γι αυτο....καλωσηρθες μαρια!!!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Μαρια να σου ζησουν!!! ξεχασες να μας πεις το πιο σημαντικο.... ποσα κιλα εισαι;;;;

Την ξέρεις την ατάκα????: "Ένα πρωί, σκότωσα έναν ελέφαντα με τις πιτζάμες μου. Πώς μπόρεσε και φόρεσε τις πιτζάμες μου, δεν το γνωρίζω."

Μετά από 2 γέννες σαν ελέφαντας νιώθω....! Οοοοχι, δε θα με μισήσετε...

Ανήκω στην ομάδα των ....ήντα....(σσσσσσς, μεταξύ μας των εβδομήντα και κάτι...αχ....βάσανα που έχει η ζωή και κιλά η Μαρία!!!!)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...