Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εδω και εγω ο πυρετος επεσε ειναι 37 και λιγο αλλα το μωρο ειναι σαν κουδουνι ειχε πεσει σε ληθαργο απο τις 12 και τωρα σηκωθηκε πηρα τον παιδιατρο τηλ ευτυχως που είναι χαλαρός και δεν με τρελαίνει υπομονή θα πέσει αν τον συνεχιζε ως το βραδυ θα τον εφερνα σπιτι για να δουμε το βραδυ

κοριτσια ειμαι αυπνη καθε μια ωρα ηθελε νερο ειχα το νου μου για τον πυρετο του επι ευκαιρία έπλεινα τεντες μπαλκονια πατζουρια ωραι πρωτομαγια και του χρονου

περαστικα Μαρινακι κι εμεις ετσι ημασταν...τωρα συνηρθαμε...εμενα τελικα ηταν λαιμος..3 μερες κρατησε

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Είπα ν'ανοίξω λίγο την τηλεόραση...τι το'θελα...έπεσα πάνω στο τρέιλερ των ειδήσεων για τα έκτακτα μέτρα που θα ανακοινωθούν αύριο ...χαράτσι τριών χρόνων τουλάχιστον...

δεν αντεχω αλλο με την τηλεοραση ημαρτον πειναμε και πειναμε και τι θα κανουμε,Τι θα κανουμε ρε φιλε θα ζησουμε εδω επιβιωσε η γιαγια μου απο ξεριζωμο και πολεμο και η αλλη εμεινε χηρα μες στη κατοχη 28 χρονων με 2 μωρα και επιβιωσε εμεις θα χαθουμε ελεος πια δεν αντεχω

[sIGPIC][/sIGPIC]

o δε μαραντινης σα παιδακι 6 η δημοτικου

εμενα αυτος δεν μου αρεσει καθολου, σαν μαμα του ειναι...κριμα....

eιναι αυτο το παρα πι πααααααα παρααα πι παααα που σε αρεζει μαρη εεεε???

μπουχαχαχα

Είπαμε να γίνω μάνα....αλλά εγώ ξεπέρασα και τη μάνα μου ....

και που εισαι ΑΚΟΜΗ.....το καλυτερο ειναι όταν θα συμβουλευεις τα παιδια σου....

εδω και εγω ο πυρετος επεσε ειναι 37 και λιγο αλλα το μωρο ειναι σαν κουδουνι ειχε πεσει σε ληθαργο απο τις 12 και τωρα σηκωθηκε πηρα τον παιδιατρο τηλ ευτυχως που είναι χαλαρός και δεν με τρελαίνει υπομονή θα πέσει αν τον συνεχιζε ως το βραδυ θα τον εφερνα σπιτι για να δουμε το βραδυ

κοριτσια ειμαι αυπνη καθε μια ωρα ηθελε νερο ειχα το νου μου για τον πυρετο του επι ευκαιρία έπλεινα τεντες μπαλκονια πατζουρια ωραι πρωτομαγια και του χρονου

αντε μπραβο...περναει.....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

περαστικα Μαρινακι κι εμεις ετσι ημασταν...τωρα συνηρθαμε...εμενα τελικα ηταν λαιμος..3 μερες κρατησε

εμενα εχει και βηχα μαλλον κρυωσε ειχαμε την πεμπτη σε μια πλατεια και λυσαξε σαν να τον ειχα φυλακη ιδρωσε και να τωρα τα 40ρια

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

τουλαχιστον επεσες ο πυρετος μαρινα...εγω εναν αγκαλιτσα που πηρα τον πηρα απο τα τζαμπο...εμενα ειναι ο αντρας μου κρυωμενος παλι...ουτε παιδικο να τον εστελνα

:-D

οσο για την Χρηστιδου τσουπωτη την λες τωρα περσι που την ειχα δει εγω την ελεγες χοντροκολα και οντως ειναι 1.74 ηταν στο υψος μου περιπου μου ειχε κανει εντυπωση ποσα πολλα μα παρα πολλα μαλια ειχε

[sIGPIC][/sIGPIC]

τουλαχιστον επεσες ο πυρετος μαρινα...εγω εναν αγκαλιτσα που πηρα τον πηρα απο τα τζαμπο...εμενα ειναι ο αντρας μου κρυωμενος παλι...ουτε παιδικο να τον εστελνα

τι δουλεια εχεις εσυ με τον αγκαλιτσα??που τον ξερεις παλιοκοριτσο του 90??

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σας! Είμαι η Μαρία και γέννησα ένα κοριτσάκι, στις 27/12/2009 στο Ιασώ. Είναι το 2ο παιδάκι μου, έχω άλλο ένα κοριτσάκι, γεννημένο τον Νοέμβριο του 2008!

Να ζήσουν τα παιδάκια σας και να τα χαίρεστε.

Πόσο γρήγορα μεγαλώνουν!!! Και είναι όλο εκπλήξεις!

Τη μικρή μου έχουμε κανονίσει να τη βαπτίσουμε τέλος Ιουνίου!

Ελπίζω να τα λέμε και να ανταλάσσουμε εμπειρίες!

και που εισαι ΑΚΟΜΗ.....το καλυτερο ειναι όταν θα συμβουλευεις τα παιδια σου....

Πόση κατρακύλα πια ν'αντέξω...

...εμενα ειναι ο αντρας μου κρυωμενος παλι...ουτε παιδικο να τον εστελνα

Εσύ γκαστρούλα μας έχεις έφεση στα πετυχημένα δύο μέρες τώρα :P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...