Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , siba είπε:

τοσες πολλες εμπειριες και ιστοριες μαζεμενες εδω κοριτσια.. τοση αγωνια, τοσες ελπιδες

υπαρχει καμια κοπέλα η οποια να τα καταφερε με την πρωτη προσπαθεια? η εστω με την δευτερη?

Σας θαυμαζω ολες σας για την επιμονη σας αλλα δε ξερω αν θα αντεξω κι αλλες αποτυχιες, αυτη ειναι η τελευταια λυση και θελω να βαλω ενα οριο 

Καλώς την!!!υπάρχουν πολλά κορίτσια που τα κατάφεραν με την πρώτη δοτρια είναι η αλήθεια...

Εγώ ανήκω στην κατηγορία που τα κατάφερα με τη δεύτερη...και ήταν και εμένα αυτό το όριο μου κυρίως γιατί γονατισαμε οικονομικά.. 

Εγώ θα σου ευχηθώ να μην ζήσεις καμία άλλη αποτυχία και να πάνε όλα καλά σε αυτή τη προσπάθεια!!

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κατι ασχετο Αλεκα η Χρηστιδου δεν ειναι με τιποτα 1 74...1 70 με το ζορι...την ειχαμε πετυχει εδω στο σινεμα....κ δεν ειναι τοσο γεματη οσο φαινεται..ειναι τσουπωτη αλλα οχι γεματη...φυσιολογικη την λες

εγω δεν την εχω δει...ειχε πει η ιδια 1.74....και οπως τη βλεπωτωρα ειναι όπως ημουν εγω πριν μεινω εγκυος στο δευτερο....για αυτο ειπα ότι θα ειναι περιπου 78. παντως ειναι πολυ ομορφη....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

οπως καταλαβες κρυφοκοιταζα...εντωμεταξυ να φαντστεις επειδη σας διαβαζω διπλα νομιζω τις ξερω κι εκει ολες :D

;):D:D....ναι αλλα ετοιμαζουν πριβε..θα τις χασεις τωρα χαχα

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

ναι το ξερω...δεν πειραζει!

δεν ειναι 1 74 με τιποτα!!

πολυ κουκλα ομως...του αντρα μου δεν του αρεσε καθολου...αα και σινεμα ειχαν παρει μια σακουλαρα ποπ κορν και m& m s

o δε μαραντινης σα παιδακι 6 η δημοτικου

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Μου αρέσει πάαααρα πολύ!!!! Με ανέβασες!!!! Πώς είναι τα ζουζούνια??? έφαγε τίποτα η Γεωργία???

!

eιναι αυτο το παρα πι πααααααα παρααα πι παααα που σε αρεζει μαρη εεεε???

καλα ειναι το αστερι μου κ τρωει!!!!αλλα την αντιβιωση δεν τη γλιτωσε επειδη μαζεψεπυον κ φοβηθηκε για σταφυλοκοκο η ντοκ...δεν πειραζει..2 η φορα παιρνει αντιιωση το πουλακι μου

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Διαφημίσεις

Ήρθα ήρθα !!!!

Δεν πάω καθόλου καλά....τόση ώρα σκυλοβαριόμουν και ήθελα παρέα...

και όταν εμφανιστήκατε...εγώ είχα ήδη ζηλέψει.... την Αλέκα που έκανε δουλειές:shock: κι έκανα ένα γρήγορο σκούπισμα-ξεσκόνισμα...

Σας παρακαλώ, εάν μ'αγαπάτε στείλτε έναν παπά να με διαβάσει...δεν ήμουν εγώ έτσι...:confused:

Είπαμε να γίνω μάνα....αλλά εγώ ξεπέρασα και τη μάνα μου ....

Ήρθα ήρθα !!!!

Δεν πάω καθόλου καλά....τόση ώρα σκυλοβαριόμουν και ήθελα παρέα...

και όταν εμφανιστήκατε...εγώ είχα ήδη ζηλέψει.... την Αλέκα που έκανε δουλειές:shock: κι έκανα ένα γρήγορο σκούπισμα-ξεσκόνισμα...

Σας παρακαλώ, εάν μ'αγαπάτε στείλτε έναν παπά να με διαβάσει...δεν ήμουν εγώ έτσι...:confused:

Είπαμε να γίνω μάνα....αλλά εγώ ξεπέρασα και τη μάνα μου ....

χαχχα ετσι η καλη νοικοκυρα ειναι δουλα και κυρα!!!!1

εμενα ολοι εχουν πεσει ξεροι και κοιμουντε....και καλα τα παιδια ..αυτος ο αντρας μου που κουραστηκε και που τον βαζει τοσο υπνο ..ηθελα να ξερα!!!!!1

να μαι και εγω εριξα εναν 2ωρο υπνο το καταευχαριστηθηκα...ψιλοβαριεμε να βγουμε το βραδυ οποτε τρωει αναβολη για αυριο νωρις το απογευμα..μαρινα ελπιζω να ειναι καλυτερα ο δημητρακης..

:-D

Διαφημίσεις

Θα ξυπνήσει φρεσκαδούρα και θα θέλει και τρελίτσες !!!

και εδω κολλαει το φφφφεεεεεεεεετττττττταααααααααααα!!!!

οχι χρυσε μου να εχω σηκωθει απο τις 6 , εσυ στις 9 30...να κοιμασαι εσυ το μεσημερι , εγω να σκουπιζω, μαγειρευω, ταιζω, ξεσκατιζω..να σηκωνεσαι στις8 κ να θες κ τρελλιτσες....ΑΠΕΡΓΩ!!!!

εδω και εγω ο πυρετος επεσε ειναι 37 και λιγο αλλα το μωρο ειναι σαν κουδουνι ειχε πεσει σε ληθαργο απο τις 12 και τωρα σηκωθηκε πηρα τον παιδιατρο τηλ ευτυχως που είναι χαλαρός και δεν με τρελαίνει υπομονή θα πέσει αν τον συνεχιζε ως το βραδυ θα τον εφερνα σπιτι για να δουμε το βραδυ

κοριτσια ειμαι αυπνη καθε μια ωρα ηθελε νερο ειχα το νου μου για τον πυρετο του επι ευκαιρία έπλεινα τεντες μπαλκονια πατζουρια ωραι πρωτομαγια και του χρονου

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...