Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ουουου καλημερααα..εμεις ειχαμε ενα σχετικα ησυχο βραδυ...τωρα σε λιγο θα ντυθουμε και θα παμε στον ξαδερφο μας να πιασουμε παρεα τον μαη...και μαλλον το απογευμα θα βγουμε τα 2μας..φιλακια..

:-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα και καλό μήνα!!!!

Βρε κορίτσια χθες κουραστήκαμε ...όλη μέρα στους δρόμους ....και σήμερα ξύπνησα 6 το πρωι και στριφογυρνούσα σαν το κοκορέτσι και είχα τύψεις που άφησα χθες κόσμο και έπιανε τα χεράκια του Πορδοχοντρού...μου κόλλησε ότι θα πήρε κανένα μικρόβιο...

Για πείτε εσείς βρε "πορίτσια" (που λέει και η Αρίνα:tongue::tongue::tongue:), σοβαρά τώρα:

πώς αποτρέπετε τον κόσμο να πιάνει το βλαστάρι σας??????

καλως την φαφουτα του καφε...

Γεια θουυυυυ!!! Γκαθτρούλα μουυυυ!!!!!

λοιπον ειμαι σε ενα κλαμπακι και πινω το ποτο μου διπλα μου καθεται ενα ωραιο παιδι ξαφνικα μου λεει:κοπελια τι ποτο πινεις??τιποτα ευχαριστω λεω εγω,μην φανω και ευκολη ,οχι θελω να μαθω τι ποτακι πινεις ??ε αφου επιμενει λεω με υφος πολυ γκομενας:ενα τζιν τονικ.Α νομιζω οτι τοση ωρα πινεις κατα λαθος το ποτο μου(επινε το ιδιο και ειχα μπερδεψει το ποτηρι)

Θεά!!!!!!!!

ΦΑΜουλα μας ελειψες!

Ψέματα!!!!

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:...αχ μαρη...και εγω 1995 καλοκαιρι, δουλευα στο Καλουα στην ΚΩ....ερχεται ενας Γαλλος να τον σερβιρω, μου πιανει κουβεντα, του λεω where are you from? μου λεει 'γκες' (Guess)....γυρναω στην κολλητη μου 'που ειναι αυτο μωρη?':tongue::tongue::tongue::tongue:

Καλά με την Μαρίνα θα κάνατε το τέλειο δίδυμο!!!!

το διαβασε το πριστατικο??

Πρίπου, όχι ακριβώς!!!

το τεστ βγήκε αρνητικό ευτυχώς ...ουφ

Τη γλίτωσες κι εσύ...και όχι τίποτα άλλο αλλά μπορεί να έπαιρνες και 4 κιλά με την εγκυμοσύνη και θα σε λυπόμασταν...Μπουχαχαχαχαχαχαχ!!!!

Σοφία ωραίες πλάκες κάνει η γυναικολόγος σου!!!

Ινάκι εγώ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ για μπαλόνια!!!! Αν με άφηνε ο αντρούλης σε κάθε γιορτή και γενέθλια θα γινόταν χαμός από μπαλόνια στο σπίτι!!! Την ημέρα του γάμου είχα στολίσει όλο το σπίτι με μπαλόνια!!!

Σοφού το κλ@νοζεύγαρο δεν θα το κάνει κανείς παρέα, και δεν φτάνουν αυτοί οι 2, έχουν και κλ@νιάρες φίλες!!!!!!!!

παρτε κι ενα τραγουδι!

http://www.youtube.com/watch?v=GtQzdmAvdoE

Μου αρέσει πάαααρα πολύ!!!! Με ανέβασες!!!! Πώς είναι τα ζουζούνια??? έφαγε τίποτα η Γεωργία???

Καλημερα και καλο μηνα μανουλες!!!

Ο δικος μου ανακαλυψε τις τσιριδες και μας εχει παρει το κεφαλι απο χθες...Τον αφησα στο κρεβατι μου μονο του γιατι δεν αντεχω αλλο:oops::oops:

Εχω και την κοπελα για γενικη σημερα, ωραια μερα βρηκε να ερθει κιαυτη...Δεν μου μπηκε καλα ο Μαης, ελπιζω να εξελιχθει καλυτερα η μερα μουυυυυ:shock:

Νικόλααααααα μην φωνάζεις!!! Πονοκεφάλιασε η μανούλα!!!!!!

Διαφημίσεις

βρε κοριτσια αν πινω φραπε πειραζει??μην φανταστειτε φραπογαλο ειναι 3ζαχαρη1καφε και αρκετο γαλα..θα επινα γαλλικο αλλα δεν μπορω να τον πιω με αναγουλιαζει τωρα στην εγκυμοσυνη..

:-D

καλημερα και καλο μηνα!!!!!

ΦΑΜουλα δυστηχως δεν μπορεις να το αποφυγεις ευκολα να σου πιανουν το παιδι.εν τω μεταξυ ολοι πιανουν τα χερια για καλυτερα αλλα αυτο ειναι το χειροτερο μιας και τα χερια μονιμα μεσα στο στομα ειναι.ασε γιατι ειχε ερθει μια γυναικα σπιτι η οποια μολις ειχε γυρισει απο το χωραφι που μαζευε χορτα και φυσικα χωρις να πλυνει χερια την επιανε κλανονικα...χερια,κεφαλι προσωπο.και ηταν τοτε 1 1/2 μηνων!!!!ε οποτε ερχεται η συγκεκριμενη γενικα με το που φευγει την βουταω στο μπανακι της......τι να κανω!!!!!και το ρημαδι το στομα μου ειναι οχετος ετσι και το ανοιξω!!!!τελοςπαντων,καλα ειναι και τα μικροβια αλλα μεχρι ενος σημειου......

καλα να περασετε σημερα,εμεις σπιτι,μεχρι να ερθει ο συζηγος απο την δουλεια.....βραδιασαμε!!!!

μα δεν υπαρχετε μια μερα ρε μια οχι δευο και δεν προλαβαινωνω να διαβασω αη σηχτιρ πια

δε μπορουσες να το πεις καλυτερα!!!!!

Αν φωνάζει εκείνη την ώρα το μωρό, πως τα βολεύεις??? Κατά μία διαβολική σύμπτωση, όποτε εμένα νυστάξει η μεγάλη, θα βάλει τις φωνές η μικρή, θα πεινάει, θα τα κάνει πάνω της και θα χρειάζεται μπάνιο κτλ. Μετά ξενερώνει η μεγάλη και πάει σάλπαρε το καράβι. Όποτε έχω προσπαθήσει να αγνοήσω το μωρό και να κοιμήσω πρώτα την αλλη, τότε αυτό θα αρχίσει να κλαίει δυνατά ενώ όλη την υπόλοιπη μέρα παραμένει ήρεμο... Είναι απίστευτο αυτό το πράγμα...:rolleyes: Αφού όταν τα καταφέρνω στήνω πανηγύρι!!!:mrgreen:

Από καλαμάκια άλλο τίποτα. Αν ήσουν πιο κοντά θα σου έδινα...

ακου πως το κανω εγω...με το που κοιμηθει το μωρο καπου μεταξυ 2υομιση τρεις τοτε βαζω και τη μεγαλη..γιατι ξερω οτι η μικρη θα κοιμηθει καμια ωρα οποτε εχουμε χρονο να ξαπλωσουμε μαζι...(εαν δε κοιμηθω μαζι της το μεσημερι δε κοιμαται μονη της)

εγω μπορω να πω ότι ημουν ιδρυτικο στελεχος....και η ΦΑΜ....ποια αλλη??

λοιπον..εψαξα γιατι ειχα ανοιξει εγω στο παρεντς τοτε και παραλληλα και μια αλλη κοπελα την ιδια μερα οποτε επειδη με προλαβε για καποιες ωρες ζητησα να μεταφερθουμε εκει αλλα στο παρεντς που εψαξα στο ¨θεματα που δημιοργησα δεν υπαρχει πουθενα...οποτε ειμαικαι καλη...ανοιξα το καφε και μετα εφαγα το αξαφανιζολ για 9 μηνες...

ουπς μου καηκε το φαγητο...επανρεχομαιιιιιιιιιι

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας και πάλι.

Επιτέλους κοιμήθηκε !!! Από τις 6 το πρωί είχε ξυπνήσει και το μάτι γαρίδα..πήγαμε τη βολτίτσα μας στο κάστρο, είχε παάαρα πολύ κόσμο και μια υπέροχη σχεδόν καλοκαιρινή μέρα, φτιάξαμε το στεφάνι μας, βγάλαμε πολλές φωτογραφίες και τώρα....ξεκούραση.

Πάω να ξαπλώσω κι εγώ λίγο γιατί τσούζουν τα μάτια μου από τη νύστα.

Να περάσετε υπέροχα όπου κι αν πάτε.

Και του χρόνου μητερούλες !!!!!!

Τα λέμε το απόγευμα.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...