Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

στα 10χαχαχαχα

εμ, καλα σε ψυχολογησε η φαμουλα;)!!!!

πηγα σημερα γυναικολογο για τυπικη εξεταση μετα γεννα κ τεστ παπ... μου κανει υπερηχο κ μου λεει...." αχ, αυτο ηταν το σπιτακι τους (για τις μικρες)..... κ ειναι ετοιμο να υποδεχτει το αδερφακι τους:lol:!" σοκαρισμενη εγω "γιατι βλεπεις τιποτα εκει μεσα:shock::shock::shock::shock:???

η κακουργα πηγε να μου κανει κ πλακα!!!!! στον τοπο θα με αφηνε!!!!

baJfp2.png

στα 10χαχαχαχα

αννια μου, αν πας για τα επιδοματα .. πολυ φοβαμαι οτι θα κοπουν και αυτα σιγα σιγα .... λεω εγω τωρα ΑΝ πηγαινες για αυτα :)

παντως να σαι καλα βρε κορίτσι μου, σκέφτομαι οτι μπορεί και να εισαι απο τις ελάχιστες που σε τόσο μικρή ηλικία είναι στην τρίτη εγκυμοσύνη. ΜΠΡΑΒΟ και σε χαίρομαι που είσαι τοσο ώριμη και προκομένη!

χαχα σοφακι σε δουλεψε για τα καλα παντως εγω τεστ παπ του χρονου χαχαχα..σε ευχαρσιτω αντζι μου..ωρες ωρες και εγω απορω με τον εαυτο μου..μαρινα θα μας πεις κανενα σκηνικο να γελασουμε λιγο??

:-D

Διαφημίσεις

αννια και εσυ δεν ειναι ωρα να την κανεις σιγα σιγα? αντε, να ξεκουραστεις βρε κουκλίτσα !!

θα κανω εγω το τελευταίο το κλείσιμο και καθαρισμα , οτι ψιλό έμεινε δηλαδη γιατι η αρίνα το είχε κάνει λαμπίκο το καφέ απλα μπήκαμε λίγο εμεις και λερώσαμε ενα τασάκι :)

Διαφημίσεις

καλημερα και καλο μηνα!!!!!!

καλε καλη πρωτομαγια να χουμε με το καλο να τον πιασουμε
καλο μηνα και με το καλο να μας μπει..
Κοριτσάκια μου τη κάνω κι εγώ .....

Με το καλό να μας μπει ο μήνας !!!!!

Καληνύχτα μητερούλες ................

με τοσες ευχες αμα δεν μου μπει σημερα θα πηδηχτω απο το παραθυρο!!

εμ, καλα σε ψυχολογησε η φαμουλα;)!!!!

πηγα σημερα γυναικολογο για τυπικη εξεταση μετα γεννα κ τεστ παπ... μου κανει υπερηχο κ μου λεει...." αχ, αυτο ηταν το σπιτακι τους (για τις μικρες)..... κ ειναι ετοιμο να υποδεχτει το αδερφακι τους:lol:!" σοκαρισμενη εγω "γιατι βλεπεις τιποτα εκει μεσα:shock::shock::shock::shock:???

η κακουργα πηγε να μου κανει κ πλακα!!!!! στον τοπο θα με αφηνε!!!!

παναγια μου το γλιτωσες το εγκεφαλικο!

Προσπαθω να ξανακοιμησω το μητσακι...το οποιο σφιγκεται και τις αμολαει...σορυ κοριτσια ανοιγω κανενα παραθυρο!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...