Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , linaa είπε:

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

πρίν από 6 λεπτά , kate82 είπε:

Χμμμ καλημέρα λενιω  ,εμένα δεν μ είπαν κάτι τέτοιο μόνο να κάνω εξετάσεις αίματος τις πρώτες μέρες περιόδου και μετά την 10 μέρα μέρα πάλι εξετάσεις και υπερυχο

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Κι εμένα δεν μου είχαν ζητήσει υπέρηχο στη περίοδο αλλά το έχω ξανά ακούσει εδώ που το γράφουν τα κορίτσια

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

• Μου αρέσει 2

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ντορακι μου να σου στειλω οσα θελεις!!!

Οσο για αυτα που λενε μη δινεις σημασια κι εγω απο σοι εχω ακουσει πολλα χαζα και ειδικα πραγματα αυτονοητα που μια μανουλα τα χει σκεφτει ηδη...Ολοι οι αλλοι νομιζουν οτι τα σκεφτονται περισσοτερο..Εμενα πιο πολυ με εκνευριζει το να προσεχω που το ακουω συνεχεια λες και ειμαι χαζη και θελω το κακο του μωρου μου...Λες και οι αλλοι νοιαζονται περισσοτερο απο μενα...Αλλα τωρα προσπαθω να μην ασχολουμαι και να συγκεντρωθω στο μωρακι που ερχεται και οποιος νομιζει οτι δεν θα μαστε καλες μανες δεν πειραζει!

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Μωρέ εκνευρίστηκα πάρα πολύ...Εκείνη δεν έχει παιδιά και απ'ό,τι φαίνεται ούτε το έχει στο πρόγραμμα για να κάνει κάποια στιγμή και αυτά τα σχόλια είναι πολύ ενοχλητικά από ένα τέτοιο άτομο...

Όλο το καλοκαίρι δούλευα για να μη λείψει κάτι στο μωρό και στο σπίτι και όντως τα κατάφερα και είναι όλα στη θέση τους,ακούω αυτά που λέει η μαία μου,έχω διαβάσει τα 1002 βιβλία και sites,το μωρό μου είναι καλά,τι τους έχει πιάσει και τα λένε αυτά?

Θέλω κι εγώ να κάνω μελομακάρονα αλλά μετά ψιλοβαριέμαι,μάλλον θα πρέπει να τα κάνω νωρίς πάντως,γιατί δε με βλέπω να παίρνω όλο το μήνα!!

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

doraki μην συγχίζεσαι!!!!!

επεσα σε ενα ποστ δικό σου για τα επιδόματα... τι εκανες τελικα??? ολα οκ???

αλέκα για το γιο σου δεν σχολιαζω.... δεν εχω λογια για αυτο το παιδι!!!!

αλλα να μην σε αφηνουν οι παπαρατσι ουτε στο μαιευτηριο????

υγ. το ξερεις οτι εχεις γίνει διασημη, ε???

ΝΑ ΣΑΣ Ο ΚΟΡΙΤΣΑΡΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

μαρινακι τι εφαγες παλι κ τρως λέξεις?????

για την περιποιηση που λετε, εγω δεν τα καταφερνω.... για ξυρισμα, αποτριχωση δεν παιζει!!!! οποτε εχω ενημερωσει μια φιλη μου που κανει λιγο απο ολα οτι θα ερθει την προηγουμενη να με φτιαξει:tongue::tongue::tongue::tongue:

baJfp2.png

Μωρέ εκνευρίστηκα πάρα πολύ...Εκείνη δεν έχει παιδιά και απ'ό,τι φαίνεται ούτε το έχει στο πρόγραμμα για να κάνει κάποια στιγμή και αυτά τα σχόλια είναι πολύ ενοχλητικά από ένα τέτοιο άτομο...

Όλο το καλοκαίρι δούλευα για να μη λείψει κάτι στο μωρό και στο σπίτι και όντως τα κατάφερα και είναι όλα στη θέση τους,ακούω αυτά που λέει η μαία μου,έχω διαβάσει τα 1002 βιβλία και sites,το μωρό μου είναι καλά,τι τους έχει πιάσει και τα λένε αυτά?

Θέλω κι εγώ να κάνω μελομακάρονα αλλά μετά ψιλοβαριέμαι,μάλλον θα πρέπει να τα κάνω νωρίς πάντως,γιατί δε με βλέπω να παίρνω όλο το μήνα!!

κακιες ειναι doraki μου,εμενα η πεθερα μου ξερεις τι μου ειπε οταν της ειπα για την δευτερη εγκυμοσυνη??να δειτε τι θα κανετε με την ασφαλεια,τιποτα αλλο.και μου λες εσυ απλα για μια γνωστη???αχ ξυλο που τους χρειαζετε..!!!

:-D

Διαφημίσεις

Ετσι κι εγω οσο μπορω και περναει απο το χερι μου ολο αυτον τον καιρο διαβαζω μαθαινω και γενικα προσπαθω να κανω το καλυτερο για το μωρακι μου αλλα οι ανθρωποι ξερεις οτι παντα κατι θα χουν να πουν...Ειναι θεμα εαν εισαι καλοπροεραιτος η κακοπροεραιτος.Ασε να λενε και εαν σου πει κανεις κατι καταμουτρα πες του ευγενικα αυτο που πρεπει για να μπει στη θεση του.Μη σε νοιαζει τιποτα δεν θα δωσουμε εξετασεις σε κανεναν τα μωρακια μας να ναι καλα με τη χαρη του Θεου...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Μαρινα στις ευχες το χεις δεν μπορω να πω!!!!:tongue::tongue::tongue:
:P:p:p

αλέκα για το γιο σου δεν σχολιαζω.... δεν εχω λογια για αυτο το παιδι!!!!

αλλα να μην σε αφηνουν οι παπαρατσι ουτε στο μαιευτηριο????

υγ. το ξερεις οτι εχεις γίνει διασημη, ε???

εβέβαια.... αλλά daddy cool πρέπει να παραδεχτεις... δεν ήμουν τώρα η πιο χοντρή στο μαιευτηριο, αυτη τη φορά είχε και άλλες τέτοιες..:)

Δεν ξαναγραφω τιποτα ηα αχρηστη αι σιχτιρ πια

:-P:-P:-P

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

με βαλατε στην πριζα και λεω το απογευμα να φτιαξω μελομακαρονα,τωρα πως θα τα κανω ενας θεος ξερει..χι χι χι

Κανε τη συνταγη του Παρλιαρου θα με θυμηθεις!!Γραψε μεγκα γλυκειες αλχημειες και θα σου βγαλει συνταγες με βιντεο κτλ.

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...