Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοριτσάκια έβαλα επιτέλους φώτος δικές μου. Όσες πιστές προσέλθετε!!!!!!!!!! Και ακόύω σχόλια μετά. Να ξέρετε όμως ότι είναι λίγο πριν μείνω έγκυος. Δεν τολμάω να βάλω τις 2-3 τωρινές που έχω (δεν βγάζω γιατί προτιμώ να χάσω τα κιλάκια που με ενοχλούν), πολύ μαύρος κύκλος σας λέω...............

eH1op2.png

LMcjp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και τις πρωτες μερες μετα το μαιευτηριο στο σπιτι .. τρομερη ανακουφιση που σας ειχα για παρεα και με κανατε και ενιωθα μια ανακουφιση οτι δεν θα κανω καμια χοντραδα σαν πρωτομανουλα και χωρις βοηθεια μαμας και να σκοτωσω το παιδακι μου απο υπερβολικη δοση ... κρεμας για τον κ..ρακο του μωρου :)

Κοριτσάκια έβαλα επιτέλους φώτος δικές μου. Όσες πιστές προσέλθετε!!!!!!!!!! Και ακόύω σχόλια μετά. Να ξέρετε όμως ότι είναι λίγο πριν μείνω έγκυος. Δεν τολμάω να βάλω τις 2-3 τωρινές που έχω (δεν βγάζω γιατί προτιμώ να χάσω τα κιλάκια που με ενοχλούν), πολύ μαύρος κύκλος σας λέω...............

Μόλις τις είδα !

Γειά σου Νατασούλα μας ''Παριζιάνα'' !!! ;)

όποια την επιασε νοσταλγια να παει στις φωτο της πρωτης μας συνατησης να με δει, να της περασει.....

άσε μας μωρέ..:rolleyes: Δεν είχα ερθει στη συνάντηση αλλά έχω δει φωτογραφίες...

εγω μπορω να πω ότι ημουν ιδρυτικο στελεχος....και η ΦΑΜ....ποια αλλη??

Και εγώ μπήκα μόλις ανακάλυψα ότι είμαι έγκυος ( Μ.Πέμπτη 2009), άρα αμέσως μετά το Πάσχα.

παντως κοριτσάκια, για μενα εισασταν απιστευτα καλη και σημαντικη παρεα εκεινη την περιοδο .

Και για εμένα το ίδιο και κρίμα που δεν είχα ανάλογη παρέα στην πρώτη εγκυμοσύνη...

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!!!!Που τα θυμηθήκατε τώρα αυτά και μας συγκινήσατε πάλι......Κι εγώ στην αρχή ντρεπόμουν να συμμετέχω.......:oops::oops:Μετά όμως ένιωσα πολύ άνετα......Όταν είχα πάρει πλέον τον αέρα.......μου έσπασαν τα νερά......:(:(Εφόσον κατάλαβα οτι θα με πάρει καιρό στο νοσοκομείο είπα στον Χρήστο να μπει να σας γράψει γιατί ήξερα οτι θα ανησυχούσατε........Και όταν βγήκα και προσπάθησα να σας διαβάσω και είδα όλες τις ευχές σας......ποτάμι το δάκρυ.....

Νατασούλα μια κούκλα είσαι

as1cF3H0g410010MTIwZHwwMDQyNTBqZHxteSBiYWJ5IGlz.gif

Βρε σεις δεν τρώγεστε με τίποτα,μη λείψει μια μέρα ένας άνθρωπος,να κάνει μετά 8 ώρες να σας διαβάσει....

arina δουλειά δεν είχες και κάθεσαι να διαβάζεις τι λέγαμε τόοοοοοοτε?????

sofou θεά,πού τα θυμάσαι όλα???Σεπτέμβρη την έφτιαξα τη βαλίτσα,όχι Αύγουστο!!!Μην τρελαθούμε και τελείως!!!

πήγαμε και πήραμε καρότσι περιπάτου από το ΛΗΤΩ και πήρα και κουταλάκια,6 παρακαλώ!!!Τα 3 μωβ αλλάζουν χρώμα αν το φαί είναι πολύ καυτό για το μωρό...

Μετά ρίξαμε τρελό ύπνο,τώρα ο σύζυγος είναι σούπερ μάρκετ,πάω να ξεσκατίσω την Εσθήρ γιατί χτες δεν έκανε,φαντάζεστε τι γίνεται σήμερα και να την κάνω μπάνιολ....

sofou μου κι εγώ όταν γελάω και θηλάζω έχω πρόβλημα,γυρνάει και το σκ@τό να δει γιατί γελάω!!!!!

oCxsp2.png

θα γινει του quote!!!

Τί θυμήθηκα τώρα.....

Το Ντοράκι να έχει φτιάξει τη βαλίτσα του μαιευτηρίου από τον Αύγουστο, και να σκέφτεται όλη την ώρα τι θα φάει και πότε θα γεννήσει.

Η Ελίνα να καθαρίζει μανιωδώς και να φτιάχνει γλυκά.

Η Αλέκα μας να έχει γίνει η γιατρός της παρέας μας αλλά και να μετριέται και να ζυγίζετε όλη την ώρα.Και η φοβερή ατάκα της φέεεεετα !!!

Η Νατασούλα μέσα στην στενοχώρια αλλά μετά μέσα στην τρελή ευτυχία...

Εγώ στον κόσμο μου, όλη μέρα βόλτες με το σκυλί και άγχος πότε θα έρθει ο Γιώργος Αθήνα.

Το Ινάκι μου να ξυπνάει από τα χαράματα και να λιγουρεύεται κάθε τρεις και λίγο φακές

Η γλυκούλα μου Φαμούλα να κοντεύει να γίνει σαν τον Άγιο Βασίλη (θυμηθείτε και την φοβερή φωτό δίπλα στο δέντρο)και όλη την ώρα να κλαίει από συγκίνηση με όλα όσα μας συμβαίνουν...και να έχει σκάσει που θα κάνει καισαρική.

Η Λούσυ να λύνει απορίες παντός είδους από κορσέδες μέχρι καισαρική και σπάσιμο νερών.

Το Σοφάκι να κοιμάτε συνεχώς

Το Κατερινάκι να κλαψουρίζει αλλά και να παίρνει το πτυχίο της !

Η Mamageor να μαρτυράει τι θα γίνει στο Grey's anatomy

Η Μαρίνα να τρώει τις λέξεις αλλά και το αποσμητικό του αυτοκινήτου.

Η Σοφία να ανεβάζει πίεση και ουρικό οξύ.

Η Μaliv να φοβάται μη της φύγει το παιδί επειδή ήταν πολύ χαμηλά η κοιλιά και ο τράχηλος μικρός και οι καούρες να την βασανίζουν.

Η Εβιτούλα που γέννησε μόνη της στο σπίτι !!!!! (σοκ για όοοολες μας !!!)

Η Μελίνα που ξεκίνησε με πονάκια και καφέ υγρά και γέννησε μετά από έξι μέρες.

Η Δήμητρα που έκανε την ανατροπή και γέννησε πρώτη απ'όλες .

Η Αννια που κάθε μέρα περίμενε και τελικά ήταν η τελευταία.( και το μυαλό της όλη την ώρα στο πότε θα κάνει sex !!!)

Ατέλειωτα ''συμβούλια'' για το αν θα κάνουμε ή όχι το εμβόλιο της νέας γρίπης.....οι ορμόνες να μας τρελαίνουν, να κλαίμε και να συγκινούμαστε με το παραμικρό , τα απίστευτα όνειρα που βλέπαμε...να πηδάμε από θέμα σε θέμα...τικεράκια,μαλλιά,κιλά,θερμίδες,γλυκά,φαγητά,φαγούρες,ραγάδες,αιμοροϊδες και φυσικά sex !!!!

....και όλες μαζί να έχουμε τσακίσει τα μελομακάρονα !!!!!

αααχχχχχ, δεν θελω να γυρισει ο χρονος πισω αλλα μαρεσει να διαβαζω τι περασαμε μαζι!!

Αχ αυτή η βάπτιση, εγώ να δεις μπέρδεμα που ακόμη δεν έχω σκεφτεί ούτε το θέμα.....

αμ εγω;;πανε που ειχα σκεφτει διαλεξαμε κατι πιο ρομαντικο για φουστανι και δεν μου ταιριαζει τωρα

xaxaxa ρε Σοφου δεν παιζεσαι!! τα θυμηθηκα ολα και εσκασα στα γελια!!!! Ωραια περιγραφη!! :)

εμενα ευτυχως τα παιδακια μου συνερχονται σιγα σιγα και ειμαι πολυ χαρουμενη!! δεν μπορω να τα βλεπω αρρωστα....αρρωσταινωωωωωωωωωω..οποτε απο αυριο λογικα ξανανοιγω εγω το μαγαζι!

αντ να γινουν περδικια!!!

Άντε να ξαναβρίσκουμε τους ρυθμούς μας ;)

Ινάκι κι εσύ μαζί :D

πειραζει δηλαδη να κοιμηθω μια ωρα παραπανω;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

πωπω ειχαμε και χρονο ομως τοτε και βλεπαμε κι ενα greys anatomy...τωρα ουτε διαφημισεις προλαβαινω να δω!!!! χαχα Θυμαμαι που ειπα οτι τελικα πεθαινει ο George k οχι η Izzy...πιστευω οτι πια το ξερετε ολες....δεν το βλεπει καμμια ακομη?

εγω δεν εχω προλαβει να δω!

αχ τα παιδακια μου κοιμοινται απο τις 3 30...ας κοιμηθουν τα καλα μου ο υπνος θρεφει τα παιδια.....!!!! κι ο ηλιος τα μοσχαρια..( μηπως να βγω μπαλκονι?)

ακομα σαν μοσχαρι νιωθεις;;:twisted:

εμενα παντα κοιμαται μεσημερι.....κατα της 3 παμε κρεββατι λεμε παραμυθι ή βλεπουμε καμμια μπαρμπι σε dvd. αλλα μετα κοιμαται κατα τις 11 το βραδι!! ενω ο μικρος 9 το βραδι την πεφτει!

εφτιαξα φραπε τελικα και τι βλεπω????????? δεν εχω καλαμακια...και τωρα εχω κανει ενα ωραιοτατο μουστακι απο τον αφρο!!!

μοσχαρι με μουστακι;;:?:???::mrgreen:

:P:p:p:p:p κι εμένα για άλλη μια φορά από τα γέλια μου ''έφυγε'' το παιδί απ'το βυζί :D:D:D

χαχαχαχαχαχα, την εχεις τρελλανει την κλαραμπελ

πες τα κοριτσακι μου.......μιλαει το κατερινακι...που απο το ονομα την καταλαβαινεις...σα να εβαζα εγω 'αλεκακι' ..και μετα να εμφανιζομουν...μπουχαχαχα.....

χαχαχαχα

γεια σου Νατασουλα!!! επιτελους τωρα ξερουμε σε ποια μιλαμε!!!

Βρε σεις δεν τρώγεστε με τίποτα,μη λείψει μια μέρα ένας άνθρωπος,να κάνει μετά 8 ώρες να σας διαβάσει....

arina δουλειά δεν είχες και κάθεσαι να διαβάζεις τι λέγαμε τόοοοοοοτε?????

sofou θεά,πού τα θυμάσαι όλα???Σεπτέμβρη την έφτιαξα τη βαλίτσα,όχι Αύγουστο!!!Μην τρελαθούμε και τελείως!!!

πήγαμε και πήραμε καρότσι περιπάτου από το ΛΗΤΩ και πήρα και κουταλάκια,6 παρακαλώ!!!Τα 3 μωβ αλλάζουν χρώμα αν το φαί είναι πολύ καυτό για το μωρό...

Μετά ρίξαμε τρελό ύπνο,τώρα ο σύζυγος είναι σούπερ μάρκετ,πάω να ξεσκατίσω την Εσθήρ γιατί χτες δεν έκανε,φαντάζεστε τι γίνεται σήμερα και να την κάνω μπάνιολ....

sofou μου κι εγώ όταν γελάω και θηλάζω έχω πρόβλημα,γυρνάει και το σκ@τό να δει γιατί γελάω!!!!!

ποσο πηγε το μαλλι με τα κουταλακια;

Διαφημίσεις

χιχιχ oxi ινακι ευτυχως ξεμοσχαριασα!!!! εφτασα σχεδον τα κιλα προ εγκυμοσυνης...το σωμα ειναι φαρδυ ακομα αλλα γι αυτο δεν μπορω να κανω τιποτα....θελει κανα χρονακι να μαζεψει!

υ.γ. ντορακι δεν ειμαι 1,99........1,85 ειμαι :D

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

ποτε αρχιζετε κρεμουλα ντορακι?

Μηλαράκι φρέσκο μόλις κλείσει τον 5ο μήνα και μετά σιγά σιγά αχλάδι,μπανάνα και τα υπόλοιπα που όλο μου τα λέει η μάνα μου και όλο τα ξεχνάω...

oCxsp2.png

Νατασσουλα μια χαρα κοπελα εισαι!!!! Αχ ωραιο το Παρισι...εχω παει κι εγω κ το νοσταλγησα τωρα που ειδα και τις φωτο!

Τωρα και λιγα κιλακια παραπανω να σου μειναν δεν βαριεσαι ολα θα γινουν...σου μιλαω εγω που ειμαι κιλο-frick!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...