Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

πωπω ειχαμε και χρονο ομως τοτε και βλεπαμε κι ενα greys anatomy...τωρα ουτε διαφημισεις προλαβαινω να δω!!!! χαχα Θυμαμαι που ειπα οτι τελικα πεθαινει ο George k οχι η Izzy...πιστευω οτι πια το ξερετε ολες....δεν το βλεπει καμμια ακομη?

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

παω να κανω μια φραπεδουμπα...ή μηπως να κανω φρεντο????? μπα βαριεμαι ..φραπε τελικα και πολυ μου ειναι

Και εγώ φραπεδάκι ήπια. Ο φρέντο που κάνω εγώ είναι πάντα αποτυχία, οπότε προτιμώ να τον πίνω έξω...

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

α οχι χρυσο μου εγω τον κανω καλυτερο απο καφετερειια...βεβαια εμενα ειχε ο αντρας μου παλια καφετερια και δουλευα εκει...οποτε δικαιολογουμε....παντως ειναι και στην ποιοτητα του καφε...εμεις παιρνουμε illy ειναι απο τους καλυτερους. γιατι δεν σου πετυχαινει ομως??

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Διαφημίσεις

Δεν ξέρω γιατί δεν μου πετυχαίνει... Βγάινει νερόπλυμα και καμία σχέση με το φρέντο που θα έπινα σε μια καφετέρια... Ο φραπέ μου όμως είναι πολύ καλός, αν και δυνατούτσικος! Για γερά ποτήρια!!! :-)

αχ τα παιδακια μου κοιμοινται απο τις 3 30...ας κοιμηθουν τα καλα μου ο υπνος θρεφει τα παιδια.....!!!! κι ο ηλιος τα μοσχαρια..( μηπως να βγω μπαλκονι?)

Πώς καταφέρνεις την κόρη σου να κοιμάται το μεσημέρι? Η δικιά μου κοιμάται μόνο όταν είναι στη γιαγιά της. Όταν είναι εδώ με τίποτα. Πρέπει να καταρρεύσει πρώτα και μετά θα κοιμηθεί...

εμενα παντα κοιμαται μεσημερι.....κατα της 3 παμε κρεββατι λεμε παραμυθι ή βλεπουμε καμμια μπαρμπι σε dvd. αλλα μετα κοιμαται κατα τις 11 το βραδι!! ενω ο μικρος 9 το βραδι την πεφτει!

εφτιαξα φραπε τελικα και τι βλεπω????????? δεν εχω καλαμακια...και τωρα εχω κανει ενα ωραιοτατο μουστακι απο τον αφρο!!!

εφτιαξα φραπε τελικα και τι βλεπω????????? δεν εχω καλαμακια...και τωρα εχω κανει ενα ωραιοτατο μουστακι απο τον αφρο!!!

:P:p:p:p:p κι εμένα για άλλη μια φορά από τα γέλια μου ''έφυγε'' το παιδί απ'το βυζί :D:D:D

εμενα παντα κοιμαται μεσημερι.....κατα της 3 παμε κρεββατι λεμε παραμυθι ή βλεπουμε καμμια μπαρμπι σε dvd. αλλα μετα κοιμαται κατα τις 11 το βραδι!! ενω ο μικρος 9 το βραδι την πεφτει!

Αν φωνάζει εκείνη την ώρα το μωρό, πως τα βολεύεις??? Κατά μία διαβολική σύμπτωση, όποτε εμένα νυστάξει η μεγάλη, θα βάλει τις φωνές η μικρή, θα πεινάει, θα τα κάνει πάνω της και θα χρειάζεται μπάνιο κτλ. Μετά ξενερώνει η μεγάλη και πάει σάλπαρε το καράβι. Όποτε έχω προσπαθήσει να αγνοήσω το μωρό και να κοιμήσω πρώτα την αλλη, τότε αυτό θα αρχίσει να κλαίει δυνατά ενώ όλη την υπόλοιπη μέρα παραμένει ήρεμο... Είναι απίστευτο αυτό το πράγμα...:rolleyes: Αφού όταν τα καταφέρνω στήνω πανηγύρι!!!:mrgreen:

Από καλαμάκια άλλο τίποτα. Αν ήσουν πιο κοντά θα σου έδινα...

Διαφημίσεις

Δεν παίζεσαι!!!

sofou φοβερή η περιγραφή σου... συγκινήθηκα...:|

15y6xxxv0qx3picm.png

συμφωνώ με Ινακι είναι δυνατον? Τα παιδιά στην Αμερική είναι χαζά και στην Ευρώπη έξυπνα?Και ποιός μου λέει εμένα ότι και το δικό μου το παιδι μπορεί να έχει ττην ίδια <<χαζομαρα>> και μείνει χώρις χέρι?Θα πρέπει να γίνουν και στην Ευρώπη ακρωτηριασμοί για να προμηθεύσουν τα καλυματα και στις υπόλοιπες χώρες? Το θεώρω πολυ κακή και αναξιοπιστη κίνηση εκ μέρους της εταιρείας.Εγω πάντως για καλό και για κακό δεν θα επαιρνα το συγκεκριμένο. Φτανει η ανησυχια μου με την γριπη να εχω και αυτο?
ΑΛΕΚΑ είσαι αρχήγος.Κάπως χαλάρωσα και αυτο που του φιλανε τα χερια τι σπαστικο που ειναι. Το κάνουν ειδικά οι άγνωστες γριες στον δρομο το έχεις παρατηρήσει?

Ας αγγίξει καμία το παιδί μου και θα τις βγάλω τα δοντια

τσουπ... ηρθα σπίτι!!!

όπως έχω πει και στο γυναικολόγο μου, άνθρωπο που τρώει μην το φοβάσαι!!!!!!:rolleyes:

Εδώ κάνω εγώ που δεν είμαι σαν τη maliv χαχα!!! Μα πραγματικά Μαράκι είσαι σούπερ!!

ΦΑΜ μου σήμερα που δεν είχα δουλειά, έφυγα. Όχι δεν είμαι σούπερ γούμαν... το αντίθετο θα έλεγα... είμαι στα πρόθυρα!!

εγώ χρησιμοποιώ το τσάι στην δίαιτα και στην διατροφή, εκτός εγκυμοσύνης πάντα, και πραγματικά δεν με βοηθάει μόνο στις κάυσεις αλλά μου κόβει και την όρεξη!! Όμως κακά τα ψέμματα.... ένα τσιγαράκι μαζί, θα ήταν ό,τι έπρεπε

ΠΡΟΣ ΕΛΙΝΑ Ζ σου απαγορεύω να ξαναγράψεις εδω μέσα τι μαγειρευεις και τι λιγουρες έχεις εναμιση κιλο μελομακαρονα έχουμε φάει σε 3 μέρες εξαιτιας σου και όχι τιποτα αλλο εχουμε και εξετασση ζαχαρου να κανουμε.Προσεχε γιατι εμείς γενναμε στο ιδιο νοσοκομειο ιδιες μερες θα σε βρω και θα σου ζηταω λεφτα για οδοντιατρο
Σεξ;;; τι είναι αυτό;;; Μόνο η Αννια ξέρει εδω μέσα, ρώτα την !!!
τι ειναι αυτο????000203F2.gif

αχ Νατασουλα μου εγω δεν μπορω να σου απαντησω.... :(:(:(

sig.asp?img=ad1

ετσι καταλαβα:oops::oops::oops: ντραπηκα να ρωτησω περισσοτερα αφου μου φαινοταν ευδιαθετος κ μαλιστα εκανε κ πλακα οτι τον εχει βαλει η Αλέκα μετα να μας ενημερωσει!!!!!
aleca έχεις σκεφτεί ή είναι δυνατόν να παίρνεις το μωρό μαζί σου?

Δεν ξέρω βέβαια αν είσαι σε δικό σου γραφείο.

Αλλά κι εμένα η προισταμένη μου το 3ο της μωρό επειδή το θήλαζε,το έπαιρνε μαζί της στη δουλειά και όταν ήταν η ώρα να θηλάσει,πήγαινε σε ένα δωματιάκι που έχει στο γραφείο και έκανε τη δουλειά της.

το μήνυμα αυτό το γραφτηκε την ωρα που με μαζευαν στην κλινικη

Ηρθε η ώρα Μελινάκι!!! Μην βιαστείς να πάς έτσι;; Καλύτερα σπίτι μέχρι να γίνουν συχνοί οι πόνοι! Αντε, γεννάμε και σήμερα!!! Θα γεμίσει η λίστα μας μωρούλιαααααα

και αυτο λιγη ωρα αφου γεννησα!!!

Τί θυμήθηκα τώρα.....

Το Ντοράκι να έχει φτιάξει τη βαλίτσα του μαιευτηρίου από τον Αύγουστο, και να σκέφτεται όλη την ώρα τι θα φάει και πότε θα γεννήσει.

Η Ελίνα να καθαρίζει μανιωδώς και να φτιάχνει γλυκά.

Η Αλέκα μας να έχει γίνει η γιατρός της παρέας μας αλλά και να μετριέται και να ζυγίζετε όλη την ώρα.Και η φοβερή ατάκα της φέεεεετα !!!

Η Νατασούλα μέσα στην στενοχώρια αλλά μετά μέσα στην τρελή ευτυχία...

Εγώ στον κόσμο μου, όλη μέρα βόλτες με το σκυλί και άγχος πότε θα έρθει ο Γιώργος Αθήνα.

Το Ινάκι μου να ξυπνάει από τα χαράματα και να λιγουρεύεται κάθε τρεις και λίγο φακές

Η γλυκούλα μου Φαμούλα να κοντεύει να γίνει σαν τον Άγιο Βασίλη (θυμηθείτε και την φοβερή φωτό δίπλα στο δέντρο)και όλη την ώρα να κλαίει από συγκίνηση με όλα όσα μας συμβαίνουν...και να έχει σκάσει που θα κάνει καισαρική.

Η Λούσυ να λύνει απορίες παντός είδους από κορσέδες μέχρι καισαρική και σπάσιμο νερών.

Το Σοφάκι να κοιμάτε συνεχώς

Το Κατερινάκι να κλαψουρίζει αλλά και να παίρνει το πτυχίο της !

Η Mamageor να μαρτυράει τι θα γίνει στο Grey's anatomy

Η Μαρίνα να τρώει τις λέξεις αλλά και το αποσμητικό του αυτοκινήτου.

Η Σοφία να ανεβάζει πίεση και ουρικό οξύ.

Η Μaliv να φοβάται μη της φύγει το παιδί επειδή ήταν πολύ χαμηλά η κοιλιά και ο τράχηλος μικρός και οι καούρες να την βασανίζουν.

Η Εβιτούλα που γέννησε μόνη της στο σπίτι !!!!! (σοκ για όοοολες μας !!!)

Η Μελίνα που ξεκίνησε με πονάκια και καφέ υγρά και γέννησε μετά από έξι μέρες.

Η Δήμητρα που έκανε την ανατροπή και γέννησε πρώτη απ'όλες .

Η Αννια που κάθε μέρα περίμενε και τελικά ήταν η τελευταία.( και το μυαλό της όλη την ώρα στο πότε θα κάνει sex !!!)

Ατέλειωτα ''συμβούλια'' για το αν θα κάνουμε ή όχι το εμβόλιο της νέας γρίπης.....οι ορμόνες να μας τρελαίνουν, να κλαίμε και να συγκινούμαστε με το παραμικρό , τα απίστευτα όνειρα που βλέπαμε...να πηδάμε από θέμα σε θέμα...τικεράκια,μαλλιά,κιλά,θερμίδες,γλυκά,φαγητά,φαγούρες,ραγάδες,αιμοροϊδες και φυσικά sex !!!!

....και όλες μαζί να έχουμε τσακίσει τα μελομακάρονα !!!!!

Και εμένα η μεγάλη κοιμάται μετά τις 11 (εάν έχει κοιμηθεί το μεσημέρι), ενώ η μικρή γύρω στις 8:30!

:D:D

αχ ρε κοριτσια πήγα και τα διαβαζα τις μερες που γεννουσαμε.....oλες αναρωτιόμασταν ποτε θα γεννησουμε, κ εμενα το αγχος αν θα το καταλάβαινα, και τελικα ακομα και την ωρα που πήγα στην κλινική πάλι τιποτα δεν κατάλαβα ουτε πόνο δεν είχα

μου ελειψε η περιοδος της εγκυμοσύνης!

εβιτακι γεννησες σπίτι????? πως? γιατι? πως ήταν?

Μερικές αναμνήσεις ακόμη...

Tα βλαστοκυτταρα και εγω τα θεωρω λιγο απατη αλλα διακυνδυνευεις να μην τα έχεις σε περιπτωση που συμβει κατι? Δεν θα τοσυχωρεσουμε ποτε στον ευατο μας και να σε τρωει η αμφιβολι για 1500ε οταν εχεις χαλασει και τοσα πολλα.Δικοπο μαχαιρι
Δύσκολη η επιλογή εταιρεία φύλαξης βλαστοκυττάρων...γιατί κανείς δεν γνωρίζει πραγματικά τι θα χρησιμοποιηθεί και πως, στο μέλλον...

Σημειώνεται επίσης ότι οι γυναικολόγοι παίρνουν ποσοστά όταν συστήνουν συγκεκριμένη εταιρεία με την οποία φυσικά έχουν συμφωνήσει πρώτα...

Ο δικός μου, μου το είπε ευθεώς ότι αρνήθηκε τα συγκεκριμένα ποσοστά γιατί δεν μπορεί να συστήνει κάτι στο οποίο δεν πιστεύει 100%...

κοριτσάρες μου, σας αφήνω. Θα φάω μια σουπίτσα φιδέ με λεμονάκι και θα ξαπλώσω να χαλαρώσω. φιλάκια και καλό βράδυ!!!
Κλαημέρα!

Εγώ κοιμήθηκα καλά, αλλά δυσκολεύομαι να αλλάξω πλευρό. Πονάω ολόκληρη και ξυπνάω πιασμένη. Δεν είναι θέμα κιλών γιατί έχω πάρει λίγα... Θέμα ορμονών είναι νομίζω. Παραχαλάρωσαν οι σύνδεσμοί μου...

καλημέρα κοριτσαρες!!! Μελσας περαστικά σου καλή μου... στην κατάσταση που είμαστε και άρρωστες... πραγματικά είναι μαρτύριο. Το μωράκι σου τώρα είναι μεγάλο μην αγχώνεσαι. Παρε το γιατρό σου να σου δώσει κάτι.

Λούσυ μου αφού και εσύ δε μπορείς να κοιμηθείς που είσαι μινίον... φαντασου εγώ!!! Στην πρώτη εγκυμοσύνη ψιλοκατέστρεψα τα μαξιλάρια του ενός καναπέ.. τώρα ετοίμασα για τα άχρηστα και τον δεύτερο.

Ινάκι και Σοφία, ναι.. αυτά τα site κοίταζα εχθές. Δεν κρατιέμαι μιλάμε... ετοιμάζω πολύ δυναμικό comeback!!!!

Εβιτάκι και εμένα έτσι έσπρωχνε σε όλο τον 8ο. Μιλάμε πόνους, τραβήγματα... αφού έλεγα ότι δεν θα τη βγάλω. Και με το που μπήκα στην 36... σταμάτησαν όλα!! μας δουλεύουν.

Σήμνερα θα πάω στο γιατρό για ένα τσεκάρισμα και επιβεβαίωση.

Άντε να δούμε!!!

Άστα να πάνε... Πονάω πολύ στους συνδέσμους λες και έχω κάνει γυμναστική. Πονάω όταν ξαπλώνω και όταν ξεχνιέμαι και περπατάω σχετικά γρήγορα. Ο πόνος βέβαια με επαναφέρει σε ρυθμούς χελώνας!!!:tongue:

Αλέκα εσύ γεννάς από τις πρώτες έτσι δεν είναι? Πες μας τι θα σου πει ο γιατρός!...

Ενώ η ΠΗΤ μου είναι 29/12, ο γιατρός μου είπε ότι θα μπούμε περίπου 10 μέρες νωρίτερα...

καλα η ελινα θα κανει δουλειες ή θα μαγειρευει.χιχιχιχιχι οι υπολοιπες?
αλεκακι θα ηθελα οταν μπορεσεις να μου απαντησεις,ξερεις εκανα αυτο με το πινακακι για να υπολγισω ποσο θα γεννηθει το μωρο(ετσι απο περιεργεια)..σλλσ δεν ξερω ποια βδομαδα υπολογισμου να βαλω..32η η 34??χτες που εκανα τον υπερηχο ημουν 33+5..

όποια την επιασε νοσταλγια να παει στις φωτο της πρωτης μας συνατησης να με δει, να της περασει.....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...